Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. Виртуална духовна библиотека
2. Сайт на в-к "Лечител"
3. Природна медицина-сайтът на д-р Пашкулев
4. Бъди щастлив
5. Радиестезия, хомеопатия, пирамиди
6. Всичко за билките-първа част
7. Всичко за билките-втора част
8. Всичко за билките-трета част
9. Всичко за билките-четвърта част
10. Полезни съвети
11. Сайт с Художествени снимки от Карибите и Канада.
12. Сборен постинг на снимки от други държави-проект на Петя
13. снимки от Родопите-2 част-проект ня Джулия Бел
14. България в снимки-проект на julia13
15. Снимки от Пирин-проект на Джулия Бел
16. Какво сме дали на света
17. Снимки на планини в България-първа част-проект на Джулия Бел
18. Снимки от Рила-проект на Джулия Бел
19. снимки от планини в България-2 част-проект на Джулия Бел
20. снимки от градове и села в БГ-проект на Джулия Бел
21. Снимки от църкви и манастири в България, проект на Джулия Бел
22. Снимки от Родопите-проект на Джулия Бел
23. Снимки от света-мои постинги
24. Снимки от планини в България-проект на Джулия Бел-трета част
25. Снимки от градове и села-втора част-проект на Джулия Бел
26. Притча за скорпионите
27. Билколечение
28. билкосъбиране
Постинг
27.07.2014 20:04 - Осем години "Нуга Бест" България
Автор: kasnaprolet9999 Категория: Новини   
Прочетен: 7651 Коментари: 12 Гласове:
20

Последна промяна: 08.12.2015 23:53

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

image


На Чо сънг Хен
  Там далеч на юг в Корея се роди един младеж. Бог белязъл го със чест, но и с тежка орисия. За нещастие голямо той сирак останал рано. Майчицата му добра да изхранва шест гърла трудила се много тя и живяла в нищета. Лоша болест я сковала! Чо започнал да се моли- “Боже дай ми сили, вярвам в тебе, помогни ми от болките да я спася! с тебе стават чудеса.” Учил много със старание да добие висше знание. И Бог изпраща му прозрение дал му в мрака просветление.

image

Умен бил младежът Чо, конструирал туй легло. Свойта майчица добра той изправил на крака И живота й без болка продължил до дълбоки старини. И прочул се по света, той със свойта доброта, че обет е дал пред Бога за доброто на народа, да лекува безвъзмездно населението бедно. Скъпи Сънг Хен Чо, браво за това легло! И аз проведох си лечение с Вашето изобретение. Много Ви благодаря, че направили сте чудеса!   Автор: Стефка Димитрова
 

image

 
Авторката е написала горното стихотворение за президента на  южнокорейската компания „Nuga Medical Co. Ltd” г-н Чо Сън Хен (на снимката в дъното), който е създателят на леглото-масажор „Нуга Бест”. Той и цялото му семейство са първите и най-активни ползватели на оборудването „Нуга Бест”. С помоща на това легло той е излекувал своята майка, която е била скована от ревматизъм. Още до като е лекувал майка си, той е дал обед пред Бога, че ако тя оздравее ще даде възможност на много хора да се лекуват безплатно на този уред. По-късно създава още уреди от този вид и открива масажни салони в 110 страни по цял свят. В масажното оборудване NUGA BEST е вграден ТУРМАНИЕВ КИЛИМ – керамична система от турмалин, германий, вулканични смеси, елван, глина. При загряване /30 -70 град. С/ турманиевата керамика излъчва дълговълнови инфрачервени лъчи, слабо магнитно поле  и отрицателни йони.Тези лъчи се явяват аналог на лъчите на изгряващо и залязващо слънце, които влияят благотворно на човешкия организъм.

В основата на оборудването на НУГА БЕСТ лежат принципите на източното оздравяване:

 • рефлексотерапия,
 • точков масаж,
 • термотерапия.
  Вече четвъртата година посещавам демонстрационния салон на Нуга Бест България( дъщерно дружество на „Nuga Medical Co. Ltd” ), разположен на пазара в ж.к. Младост 1, гр. София.

Наскоро се навършиха 8 г. от деня, в който бе открит първия демонстрационен салон на фирмата. В момента в България действат единадесет такива салона - по два в София, 
Пловдив и Бургас и по един в Пазарджик, Варна,  Ст. Загора, Велико Търново и Русе.
Тези салони са оборудвани с високотехнологични масажни легла NM 5000, миостимулационен колан Miracle II , турманиев колан NM 90, малък NM 80 и голям  NM  2500 турманиев килими, второ сърце NM 55, ръчен термомасажор с нефритов протектор NM 300 и персонален термомасажор Joint care NM-70(доктор за стави).  Те са на разположение на всички, които желаят да се погрижат за своето здраве и ползването им е безплатно.
Освен това се дава възможност на хората, които имат желание и средства да закупят тези уреди и да ги ползват в домашни условия. Подробна информация за различните уреди и ползите от тях може да видите в техния сайт:
nugabest.bg/

Вече няколко пъти, по повод на честване на годишнини на фирмата, съм писала за ползите, които лично съм изпитала от уредите на Нуга Бест. Те ми помагат да се подържам в добри здравословна форма и настроение. Заедно с билките и тибетските упражнения, за които съм ви разказвала, са чудесна профилактика за всички, които се грижат за своето здраве.  Фирмата прави акции преди големи празници като Великден, Нова година, нейни  годишнини и т.н., при което могат да се закупят уредите на по-ниски цени. По този начин и аз успях да закупя три уреда през тези години и цялото ми семейство ги ползва профилактично и за лечение на възникнали проблеми.

image

Близо година и моята болна майка започва деня си като мен с уреда второ сърце и вече стъпалата й не са студени, въпреки че не се движи. Знае се, че там се намират много точки, свързани с всички важни органи в човешкото тяло. Тя не може да пристъпва върху уреда от крак на крак и да прави рефлекторен масаж, но използва по показания на снимката начин инфрачервените лъчи и слабото магнитно поле, излъчвани от него, които са много полезни за цялото тяло. Силно се надявах това да благоприятства за забавяне развитието на деменцията й, но за сега не съм забелязала подобрения. Възможно е да задържа процеса от влошаване, но ми е трудно сама да определя.
Ето го как изглежда отблизо:
imageДнес ще ви покажа и най-новия уред-Турманиев протектор NM 200, с които от тази година са оборудвани салоните на Нуга Бест и се предлага за продажба на желаещите да го ползват в домашни условия. Закупих го малко преди Великден по време на поредната акция. Наричат го още джобен лекар, защото е много компактен и лесно преносим даже и в дамска чанта. Ето вижте как го използвам за мама, която има болки в ръката и коляното:

image

image


В сайта за него е записано следното:

“Джобният лекар” с обмислен до детайли дизайн ще Ви помогне да преборите внезапната болка в мускулите и ставите, шията и кръста, да свалите умората, да се погрижите за щитовидната жлеза, неземеним е при простатит и цистит. Турманиевият проектор е ефективен при въздействие на кожата на лицето. Имайки такъв деликатен “съюзник” , който е в дамската Ви чанта, Вие лесно ще поддържате и здравето и красотата си.

НАЧИНИ НА ИЗПОЛЗВАНЕ:

 • Въздействие на щитовидна жлеза
 • Въздействие на очите
 • На върха на главата
 • Върху челюстта и лицето
 • В областта на гърлото
 • В коремната област
 • На краката и ходилата
 • Подходящ за деца и юноши

Използвайте от 3 до 5 пъти на ден, по 30-60 мин., при температура 40-60 град.С

Ето как изглежда отблизо.


image

От моята практика мога да кажа, че много добре отзвучават болките във венците, гърба, кръста и врата. Често ми се налага да вдигам мама от леглото и да я премествам на стол с колелца, за да я придвижа до масата. Понякога се случва да си поразтегна някой друг мускул на кръста или ръцете. Този уред като вълшебна пръчица се справя с тези проблеми. До като гледам телевизия или съм на компи си го слагам на проблемните участаци и просто забравям за него, а по-късно и за болежките. Казват, че лекува и перде на окото. Тогава трябва да се слага на 35 градуса около очите за около 10 мин. два пъти дневно.

image

Честването на празника, по случай 8 години от откриването на техния първи салон се състоя на 23.07.2014 г. от 15 ч. в салона с адрес: гр. София, Младост-1, бул. А.Сахаров – 11, ет.2, Търговски к-с „Рея” /зеленчуков пазар/.  Направих малко снимки от тържеството.

image


Мъжът на снимката е управителят на фирма „Нуга Бест – Украйна – България” ЕООД, Петро Маркович Драчук - официален дилър за България, притежаващ свидетелство за регистрация на международната марка „Нуга Бест”, издадено от Патентното ведомство на Република България. До него е Аллa Чобанова, директор на салона в Младост - изключително лъчезарна, комуникативна и добронамерена.

image

Използвах че съпругата на г-н Драчук не присъстваше на тържеството и се снимах с него:))) Обикновено той ни пее всяка година, но този път не беше в настроение, заради събитията в Украйна. Блузката ми е фирмена, спечелена на лотария на 5-годишнината на фирмата.

Винаги ми е много приятно да присъствам на тези тържества, защото виждам много щастливи хора, отървали се от болежките и сякаш отново родени. Всички разказват как се е случило това, излизат отпред и говорят...говорят..., очите им блестят от радостнии сълзи.

Запознах се с едно семейство, което всеки ден идва чак от Искрец, за да прави процедури на масажните легла. Мъжът (78 г.) е бил навремето самбист и след години е получил травма в коляното, не е могъл да ходи до март тази година. Благодарение на процедурите на три уреда, рече че е хвърлил бастуна, а аз го видях по-късно да подрипва и хорце. Похвали ми се, че е теглил кредит и е закупил големия турманиев килим NM 2500. Впоследствие е купил още два уреда-доктора за стави NM 70( показах ви го миналата година)   и турманиев колан NM 90 .

Младите хора едва ли си представят какво ужасно нещо е старостта, болежките и усложненията, които се появяват от старите травми. Тези уреди дават нов шанс на хората от трета възраст да изкарат достойни старини. Те идват в салоните на фирмата, изпитват действието им и като видят резултатите купуват и се радват, че са ги открили.

image

Ето тази Тодорка ни разказа как се отървала от цял сноп изпъкнали вени около глезена си. В този ден си закупи второто сърце, което бе предложено с голямо намаление от около 500 лв., по случай празника. Седях до нея и тя бе много щастлива от покупката, която й даде право да участва и в лотарията. Допълнително ми разказа цялата си история на заболяването, което не е отзвучало напълно, но има много голямо подобрение. Разчиташе на лечението в домашни условия, което да ускори процеса.

До нея е служителя на фирмата Иван, който се изяви като добър музикант, певец и ди-джей. Много сърдечен и комуникативен, всеки ден посреща посетителите и ги обгражда с голямо внимание.

След тържествената част започна всенародно веселие. Потропнахме български, македонски и гръцки хорца и други модерни танци.

image

image

image

image

image

image

image

image

Мая Вълчева - координатор на всички салони на фирмата. Съобщава ни за тегленето на лотарията, в която участват само хора, закупили уреди на фирмата в периода от април до празника. Направи ми впечатление,  че в процеса на тегленето номерата стигаха до около 70-ти номер.

image

Аллa Чобанова показва на снимката кутията с номерцата, които това сладко момиченце впоследствие вадеше едно по едно от нея. Наградите бяха продукти на фирмата-козметика, гривни, медальони и костенурки от турманий, фирмени пликове и пр. Да се похваля и аз се уредих с един страхотен шампоан:)))


И малко от народното творчество в салоните:

Нуга Бест открих и се възродих

С мен ела да видиш чудеса без лекар, без лекарства, а чудни божествени легла! Виж от салона блика светлина! Екип от хора с добра душа, обслужват ни сега. Ела на тялото си помогни, болката си отмахни! Нуга Бест-надежда и мечта, крепко здраве, красота! Имаш ли пари-ти за своя дом купи!

Не пропускайте клипчетата за да се информирате за ползите от тези уреди.
Още по темата вижте тук:
blog.bg/theme.phpТагове:   нуга бест,


Гласувай:
20Следващ постинг
Предишен постинг

1. kostas - * Нуга Бест-надежда и мечта, крепко здраве, красота! Имаш ли пари-ти за своя дом купи! *
27.07.2014 20:55
С пари е лесно -и чудесно
Пред твоите витрини блескави
накуп застават често те
и колко скръб в очите трескави,
и колко мъка се чете!

- На печелившите, честито!
цитирай
2. mrazekoff - Тази зима
27.07.2014 21:00
направих около 25 процедури на леглата. Доволен съм от резултата.
цитирай
3. kasnaprolet9999 - С пари е лесно -и чудесно Пред т...
27.07.2014 23:10
kostas написа:
С пари е лесно -и чудесно
Пред твоите витрини блескави
накуп застават често те
и колко скръб в очите трескави,
и колко мъка се чете!

- На печелившите, честито!


Сигурно си пропуснал да прочетеш, че тези уреди се ползват в салоните безплатно. Да добавя само, че се предоставят на всички желаещи за неограничен период от време-до два пъти дневно. Плаща се 1 лв. за консумативи, включващи минерална вода, хигиена и ток. Пенсионерите ходят там сутрин и вечер, а работещите след работа.
Братчетата на Гаврош биха се радвали на такава придобивка. По-добре да се дават пари за такива уреди, отколкото по болници и за лекарства.
Много работещи хора купуват техните уреди за своите възрастни родители, а впоследствие откриват, че са полезни за цялото семейство.
цитирай
4. kasnaprolet9999 - направих около 25 процедури на л...
27.07.2014 23:13
mrazekoff написа:
направих около 25 процедури на леглата. Доволен съм от резултата.

Браво на теб, много се радвам. За да имаш траен резултат трябва да имаш над 100. Познавам хора направили 300 и 400 процедури. Тази зима имам само 5 процедури, покрай грижите с мама не ми остава време за там. Компенсирам със закупените от мен неща, но те не могат да заместят масажното легло. Поздрави!!
цитирай
5. mrazekoff - Невенче,
27.07.2014 23:35
kasnaprolet9999 написа:
mrazekoff написа:
направих около 25 процедури на леглата. Доволен съм от резултата.

Браво на теб, много се радвам. За да имаш траен резултат трябва да имаш над 100. Познавам хора направили 300 и 400 процедури. Тази зима имам само 5 процедури, покрай грижите с мама не ми остава време за там. Компенсирам със закупените от мен неща, но те не могат да заместят масажното легло. Поздрави!!

Масажното легло е едно прекрасно средство за изправяне на стойката и гръбначния стълб. Чувствам се прекрасно след една такава процедура и винаги съм го споделял с приятели. Предполагам, че тази есен отново ще започна да ходя. От процедурите (колко и малко да са те) получих добри резултати, а и след това се чувствах доста свеж.
Както и да е - благодаря ти, за това, че сподели за Нуга бест в блога си!
Красиви летни сти ти пожелавам на теб и на твоето семейство!!!!
цитирай
6. kasnaprolet9999 - mrazekoff
27.07.2014 23:56
И аз се чувствам много добре след такива процедури. Често разговарям с хората, които лежат по съседните легла и научавам интересни неща. Всички се хвалят, няма човек, който да не е получил облекчение на болежките си. Хубаво лято и на теб!!
цитирай
7. leonleonovpom2 - Познатата Невена!
28.07.2014 14:33
Бърза да скподели хубавото, доброто и с другите, да помогне и на тях
Никаккъв егоизъм, само човечност!
Поздрави от сърце!
цитирай
8. kasnaprolet9999 - Бърза да скподели хубавото, доб...
28.07.2014 15:05
leonleonovpom2 написа:
Бърза да скподели хубавото, доброто и с другите, да помогне и на тях
Никаккъв егоизъм, само човечност!
Поздрави от сърце!


За вълшебните свойства на тези уреди съм започнала да пиша още от 2011 г., когато ги открих съвсем случайно. За този хубав момент съм описала тук доста весела, само на пръв поглед, история:
http://kasnaprolet9999.blog.bg/lichni-dnevnici/2012/07/24/kak-otkrih-lechebnite-saloni-na-nuga-best-bylgariia.982424
цитирай
9. exorsist - Лельо Невенке! Няма да коментирам, ...
29.07.2014 12:04
Лельо Невенке! Няма да коментирам, че този постинг си е направо търговска реклама и че е трагично инфантилен. Гледам, че при мен много си наперена. Ама когато Ангелина Пискова те направи на бъз и коприва не смееше да си така нахакана!!!! Мрън мрън като мишчица и се обясняваше. То и не можеш да пишеш там такива простотии, защото Поскова ще те прати в кръглата папка, ама и страх лозе пази нали????? На нея не и се отваряш и се правиш на културна и деликатна. А на мен хопа!!! в обора.
Хайде моля ти се отивай си ти в обора в Макацево да изринеш на добитака!!!! Правилно казва г-жа Пискова билкарката да си гледа гюрлуците!!!!!
цитирай
10. kasnaprolet9999 - Лельо Невенке! Няма да коментирам, ...
29.07.2014 15:10
exorsist написа:
Лельо Невенке! Няма да коментирам, че този постинг си е направо търговска реклама и че е трагично инфантилен. Гледам, че при мен много си наперена. Ама когато Ангелина Пискова те направи на бъз и коприва не смееше да си така нахакана!!!! Мрън мрън като мишчица и се обясняваше. То и не можеш да пишеш там такива простотии, защото Поскова ще те прати в кръглата папка, ама и страх лозе пази нали????? На нея не и се отваряш и се правиш на културна и деликатна. А на мен хопа!!! в обора.
Хайде моля ти се отивай си ти в обора в Макацево да изринеш на добитака!!!! Правилно казва г-жа Пискова билкарката да си гледа гюрлуците!!!!!


Ех Тутко, цял постинг направих за твоята Ангелинка, пак нещо не си разбрал. Намерил си с кого да ме плашиш:)))) Пискова отдавна ме трие, както и всички, които й казват мнението си за нейните писания. А ти й помпаш постингите, за да са на първа и да ги четем. Какво си мислиш, че никой не знае това ли? Сега си седнал да се правиш на историк и да обиждаш Иван Симеонов по тертипа на Пискова, ами отдалеч се вижда че не си. Аз в Макоцево обори нямам, така че си намери къде да ходиш.
цитирай
11. stela50 - Чела съм за тези уреди... и в такава реклама лошо няма,
04.08.2014 20:15
още повече, Пролет, че влагаш в инфомацията позитивизъм
и оптимизъм, желание наистина да бъдеш полезна...
Радвам се за майка ти и и`пожелавам добри дни, без болки
и мъки... Бъди такава, каквато си, отворена към човешката болка,
което лично съм изпитала, положително заредена, естествена,
откровена, с чувство за хумор... Може би зад всичко това
стои и връзката ти с Нуга Бест... Поздрави !
цитирай
12. kasnaprolet9999 - още повече, Пролет, че влагаш в и...
04.08.2014 23:32
stela50 написа:
още повече, Пролет, че влагаш в инфомацията позитивизъм
и оптимизъм, желание наистина да бъдеш полезна...
Радвам се за майка ти и и`пожелавам добри дни, без болки
и мъки... Бъди такава, каквато си, отворена към човешката болка,
което лично съм изпитала, положително заредена, естествена,
откровена, с чувство за хумор... Може би зад всичко това
стои и връзката ти с Нуга Бест... Поздрави !


Така е, това е реклама за здраве. Откакто пиша за нугата, все повече хора виждам там и ми се налага да чакам ред за масажните легла. Въпреки това няма да ми омръзне да ви напомням веднъж в годината за тези уреди, ползата от които вижда цялото ми семейство. Надявам се да не ви дотегна:)))
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kasnaprolet9999
Категория: Лични дневници
Прочетен: 14404763
Постинги: 846
Коментари: 16435
Гласове: 41426
Архив
Календар
«  Януари, 2023  
ПВСЧПСН
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031