Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. Виртуална духовна библиотека
2. Сайт на в-к "Лечител"
3. Природна медицина-сайтът на д-р Пашкулев
4. Бъди щастлив
5. Радиестезия, хомеопатия, пирамиди
6. Всичко за билките-първа част
7. Всичко за билките-втора част
8. Всичко за билките-трета част
9. Всичко за билките-четвърта част
10. Полезни съвети
11. Сайт с Художествени снимки от Карибите и Канада.
12. Сборен постинг на снимки от други държави-проект на Петя
13. снимки от Родопите-2 част-проект ня Джулия Бел
14. България в снимки-проект на julia13
15. Снимки от Пирин-проект на Джулия Бел
16. Какво сме дали на света
17. Снимки на планини в България-първа част-проект на Джулия Бел
18. Снимки от Рила-проект на Джулия Бел
19. снимки от планини в България-2 част-проект на Джулия Бел
20. снимки от градове и села в БГ-проект на Джулия Бел
21. Снимки от църкви и манастири в България, проект на Джулия Бел
22. Снимки от Родопите-проект на Джулия Бел
23. Снимки от света-мои постинги
24. Снимки от планини в България-проект на Джулия Бел-трета част
25. Снимки от градове и села-втора част-проект на Джулия Бел
26. Притча за скорпионите
27. Билколечение
28. билкосъбиране
Постинг
22.07.2011 19:31 - Пет години Нуга Бест-България.
Автор: kasnaprolet9999 Категория: Новини   
Прочетен: 22365 Коментари: 20 Гласове:
28

Последна промяна: 08.12.2015 23:38

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

От три месеца посещавам демонстрационния салон на Нуга Бест България, разположен на пазара в ж.к. Младост 1 София. Днес там се честваше 5г. от деня, в който бе открит първия демонстрационен салон на фирмата в гр.София. В момента в България действат седем такива салона-два в София, в жк.Младост и ж.к. Люлин, както и в градовете  Варна, Бургас, Смолян, Велико Търново и предстои откриване на още един в гр.Русе.
Тези салони са оборудвани с високотехнологични масажни легла,  нискочестотни колани, малък и голям турманиев килим и уреди двойно сърце.  Те са на разположение на всички, които желаят да се погрижат за своето здраве и ползването им е безплатно. На хората се раздава минерална вода преди и след процедурата, както и чаршафи за покриване на тялото. По тази причина за тези така наречени консумативи се заплаща 1 лв. Процедурите на масажните легла продължават 40 мин., а на другите уреди е по-малко. Има доста хора, които след като лично се убедят в ползата от тези уреди, ги закупуват и ползват в домашни условия. Много спа-центрове купуват от там масажни легла, но ги предоставят за ползване на клиентите си на доста солени цени. Провеждат се и акции, при които се намаляват цените на тези уреди. При една такава акция си закупих уреда двойното сърце и сега цялото ми семейство го ползва с удоволствие. Реших да присъствам на това събитие, тъй като съм много впечатлена от резултатите, които постига това оборудване  и въпреки че бях извън София се завърнах специално за да участвам в тържеството. Имаше изключително много хора и всички споделяха помежду си от какви болести и проблеми са се отървали. Рядко ми се случва да видя на едно място толкова щастливи хора. Мисля ,че когато човек си загуби здравето, чак тогава започва да го цени и когато успее отчасти да го възстанови много променя ценностната си система. Няма да ви разказвам в подробности, как протече това събитие. Днес ще ви разкажа нещичко за това оборудване, като ползвам материали от два сайта на Нуга Бест.

 

Компанията „Nuga Medical Co. Ltd” (Южна Корея) се специализира в производство и продажба на оборудване за профилактика и възстановяване на здравето на човека. Започвайки от 2002 година оборудването с търговска марка Nuga Best (Нуга Бест) е получило признание и широко се използва в повече от 65 страни. За 7 години работа компанията откри на световния пазар повече от 3500 безплатни демонстрационни салони за запознаване с оборудването „Нуга Бест”. Милиони семейства използват оборудването в домашни условия.  

Две поредни години компанията „Nuga Medical Co” е призната в Южна Корея, за най-добра компания на годината по количеството на експортируемо оборудване. През 2007 тя е получила награда от президента на страната като най-успешна по темпове на развитие.

image

Президентът на компанията „Nuga Medical Co. Ltd” г-н Чо Сън Хен(на снимката), със специалност конструктор на медицинско оборудване, е създател на леглото-масажор „Нуга Бест”. Той и цялото му семейство са първите и най-активни ползватели на оборудването „Нуга Бест”.

image

Управителят на фирма „Нуга Бест – Украйна – България” ЕООД, Петро Маркович Драчук(на снимката със съпругата си), е официален дилър за България, притежаващ свидетелство за регистрация на международната марка „Нуга Бест”, издадено от Патентното ведомство на Република България. На 24 юли 2006-та година е открит първия салон в България. Сега официално работят 6 демонстрационни салона, а много други предлагат профилактика с уредите на НУГА БЕСТ! Оборудването на НУГА БЕСТ е иделното средство за сваляне на нервен стрес и преумора, профилактика на остеохондроза и оздравителна профилактика за широк спектър заболявания.

В основата на оборудването на НУГА БЕСТ лежат принципите на източното оздравяване:

  • рефлексотерапия,
  • точков масаж,
  • термотерапия.

Рефлексотерапията е физиологически метод на оздравяване. Ефективността и се повишава, чрез активиране на физиологичните механизми на саморегулация и защита на организма. Основно преимущество на НУГА БЕСТ е това, че въздействието е на целия организъм едновременно.

Работата на този проектор е подобна на ефекта от точковия масаж - на принципа на натискане с пръсти, което стимулира нервните окончания, сваля натрупаната умора и нервно напрежение и отпуска мускулите. Нагряването е благодарение на дълговълновите инфра червени лъчи, които проникват през цялото тяло.
Тези лъчи, които се генерират от турманиевите дискове, разположени на допълнителен килим, удвояват ефекта, като подобряват обмена на веществата, намаляват болките и усилват имунитета.Термичното въздействие със точковия масаж свалят напрежението и подпомагаат естествените сили на организма.

Германият е микроелемент, който приема дейно участие в много процеси в човешкото тяло. Ако се наблюдава недостатъчно количество, веднага възникват проблеми в стомашната област, обмен на мастни тъкани и други процеси, в частност на развитието на атеросклерозата.

Германият спомага за: повишаването на имунитета, забавяне на развитието на злокачествени образувания, противовирусно и антибактериално действие;
намаляване на усещането за болка, подобряването на артрит и остопороза,  ускорява зарастването на раните.

Функции на турманиевата керамика:

  • Топлината - отпуска мускулите, спомага за подобряване на терморегулацията, кръвообращението, повишаване на имунитета. Активизира клетките в тази част на тялото, която се подлага на въздействие.
  • Въздействие на дълговълновите инфрачервени лъчи - спомага за поддържане на водния баланс, регенерация на тъканите, антимикробно действие.
  • Магнитотерапия - премахва възпалението, ускорява процесите на заздравяване. Помага при умора и слабост.
  • Въздействие на биологически активните точки
  • Пречистваща - способства за отвеждането на шлаките и солите
  • Спомага за насищане на организма с кислород, оказва положително влияние на настроението, самочувствието и работоспособността.

 

При нагряване на турманиевата керамика, протича насищане на въздуха с отрицателно заредени йони. Присъствието на отрицателно заредени йони в човешкия организъм е необходимо, тъй като те се явяват неизбежни участници в обмяната на веществата, подобряват пропускливостта на клетъчните мембрани, спомагат за изгаряне на мастните клетки, участват в регулацията на мускулните свивания, провеждане на импулсите на възбуждане по нервните влакна. Йонизацията също така влияе благоприятно за поддържане на нервната саморегулация, спомага за активизиране на водните молекули в организма, нормализира вискозитета на кръвта.

 Намаляването на количеството на отрицателните йони значително влошава процеса на усвояване от клетките на хранителните вещества и отвеждането от организма на шлаките. Тогава се ускорява процеса на стареене, започва безпокойство, световъртеж, алергия, немощност, безсъние. Само при баланса на двата вида йони (положителни и отрицателни) е възможно да се поддържат в норма жизнените сили и съпротивлението на организма към инфекции.

Отрицателно заредените йони проникват в организма, когато човек лежи върху турманиевата керамика.

При това се проявяват лечебните му свойства: противоалергично действие; нормализация на кръвното налягане; подобряване на сърдечната дейност; намаляване спазмите в мускулатурата на бронхитите, забавяне и задълбочаване на дишането; подобряване функциите на слизестите обвивки и дихателните пътища; укрепване на имунитета; разрушаване на свободните радикали (които способстват за възникването на онко заболявания); нормализация на ССЕ (скорост на съединяване на еритроцитите); успокояващо въздействие на нервната система.

При нагряването на природни минерали (нефрит, турмалин), използвани в оборудването „Нуга Бест” се създават слаби магнитни полета. Магнитотерапията е метод на въздействие върху човешкия организъм чрез магнитни полета с лечебно-профилактични цели. Благодарение на магнитната терапия организма става все по-здрав от ден на ден.

Магнитотерапията оказва: имунно модулиращо въздействие; активиране регенерацията на тъкани и съдове; обезболяване и подобряване психо-физическото и емоционално състояние, нормализиране на съня; мощно противовъзпалително въздействие и въздействие срещу подпухване; подобрява общото самочувствие, повишава устойчивостта към различни неблагоприятни фактори, в това число имунозависимост; подобряване на периферния кръво-и лимфоток, както за сметка на нормализиране тонуса на кръвоносните и лимфните съдове, така и благодарение на подобряване свойствата на кръвта (подобрява се протичането на кръвта, особено по съдовете от микроциркулярния път); стимулира снабдяването на кръвта с кислород.

Основни показания за използване на оборудването Nuga Best

1. Нарушения функциите на опорно-двигателния апарат, остеопороза на гръбначния стълб, херния, ревматоиден артрит, деформиращ полиартрит, артрит, натъртвания.
2. Вегетативно-съдова дистония, депресивни и астенични състояния, неврози.
3. Последствия от травми и нарушения на кръвообращението на главния и гръбначния мозък, начални проявления на недостатъчно кръвоснабдяване на мозъка, епилепсия.
4. Артериална хипертония, местни нарушения на системите на кръвообращение със застоен и възпалителен характер, атеросклероза на съдовете на крайниците, хронична венозна недостатъчност, постромботическа болест на вените, мигриращ тромбофлебит, хемороиди.
5. Болести на жлъчката и дванадесетопръстника, гастрит, холецистит, панкреатит, ентероколит.
6. Тежка пневмония, бронхиална астма, туберколоза на белите дробове, остри и хронически бронхити, фарингити и тонзилити, остри респираторни вирусни инфекции.
7. Захарен диабет и последвали го усложнения, увеличаване на щитовидната жлеза.
8. Пясък и камъни в бъбреците, пиелонефрит, възпаление на простатата, аденом на простатата, остри и хронически възпаления на яйчниците, миома на матката, гинекологически заболявания.
9.Екзема, невродермит, псориазис, в т.ч. псориазен артрит.

10. Имунодефицитни състояния.

За какво се използва малкия турманиев килим, който днес се разигра на лотария, може да видите тук:

   nugabest.bg/

 Масажното легло NUGA BEST NM-5000 се състои от:

1. ВЪТРЕШНИЯТ ПРОЕКТОР/МАСАЖОР/
плавно се движи от двете страни успоредно на гръбначния стълб, следвайки естествените му извивки. Чрез масажа на оборудването NUGA BEST се осъществява:
- нежно, щадящо разтягане на гръбначния стълб
- освобождаване на притиснати нервни окончания
- възстановяване нервната проводимост от главния мозък към органите на човешкото тяло
- загряване и отпускане на скованите мускули на гърба
- въздействие на топлия нефрит върху биоактивните точки, намиращи се успоредно на гръбначния стълб.

2. ВЪНШНИЯТ ПРОЕКТОР
съдържа 5 сфери от нефрит /загрети от 40 до 70 град. С/. Ергономичният дизайн позволява да се прилага към всяка част на тялото като се въздейства локално върху различни стави, кости, мускули, вътрешни органи – там, където се усеща болка или с цел профилактика. Функции на външния проектор:
- стимулира циркулацията на кръвта
- намалява болката
- подобрава подвижността на ставите
- подобрява еластичността на мускулите
- подобрява състоянието на кожата
- има козметичен ефект

3. В масажното оборудване NUGA BEST е вграден ТУРМАНИЕВ КИЛИМ– керамична система от турмалин, германий, вулканични смеси, елван, глина. При загряване /30 -70 град. С/ турманиевата керамика излъчва дълговълнови инфрачервени лъчи, слабо магнитно поле , отрицателни йони.Тези лъчи се явяват аналог на лъчите на изгряващо и залязващо слънце, които влияят благотворно на човешкия организъм.
От всички известни минерали на Земята, само турмалина има постоянна електропроводимост и се нарича загадъчен минерал. Необработеният турмалин или неговия прах при контакт с водата, при контакт с човека и при нагряване отделя хидроксилни аниони и генерира дълговълнови инфрачервени лъчи. Тези лъчи способстват за разширението на капилярите в човешките тъкани и по такъв начин подобряват кръвообращението, а също подпомагат организма да придобие слабо алкално състояние оказват полезно въздействие върху организма, а именно: възстановяване функцията на клетките, подобряване обмяната на веществата, намаляват умората, лекуват невралгията, луничките, а също координацията на симпатиковата нервна система.

Още по тази тема вижте тук:
blog.bg/theme.php

Тагове:   здраве,   лечение,   нуга бест,


Гласувай:
29
1. tili - Хаха:))) От заглавието
22.07.2011 20:13
помислих, че си се хвърлила на Нуга, което ме изненада. А то било... Сега ще те обвинят в рекламиране като с кучегона.
Наглеждай горите ми и ще имаш една нуга от мен ;-)))
цитирай
2. kasnaprolet9999 - tili
22.07.2011 20:52
Ех, поне да бях спечелила от лотарията малкия турманиев килим, та да ими за какво да ме обвинят, а то само една химикалка ми се падна с надпис Нуга бест:))) На малкият ми сен му се падна тениска с такъв надпис. Хората се радваха на малките награди-тефтерчета, чаши, ключодържатели, защото се чувстваха като част от голямото семейство на Нуга бест. Здравната ни система боксува и хората са оставени без лечение. Затова такива фирми печелят много привърженици. Аз не успях да ти обиколя горите, защото като отидох в с.Макоцево се оказа, че моята съседка е счупила шийката на ставата на десния си крак. Водих дълги преговори с личният й лекар и го навих да дойде да я види и да постави диагнозата. Дойде без направление. На другия ден ходихме до съседно село да го вземем. Викнахме бърза помощ, която отведе съседката до Окръжна болница. Там отказаха операция, както и обратен превоз до с.Макоцево. Взеха ни 180 лв. за частна линейка до дома й, тя не можеше да се движи. Сега жената е оставена на съдбата. Има и варикозни рани на двата крака, които не зарастват вече 9 месеца. Заради тях й отказаха операция на ставата. Не пожелаха поне тях да лекуват.Преди това беше правила опити да я приемат за лечение на тези рани с направление в най-реномираните софийски болници, но никъде не я искат.? Казаха, че операцията щяла да бъде животозастрашаваща, защото е диабетичка. А сега, без болнична помощ не е ли застрашена от инфекция. Който не вярва, да провери-Ирина-тел. №07157 23 53. Много ми се искаше заради нея да спечеля този килим, щях да й го дам, но не се получи. Направих постинга, за да помогна на други страдащи души. И кажи как да обикалям горите-сещам се за една песен, която ще променя за случая..билки не набрах...билки не набрах, мамо ма...-
цитирай
3. robert - Роберт
22.07.2011 21:12
Стига си се подмазвала на Нуга Бест България!
цитирай
4. kasnaprolet9999 - Не се подмазвам, хората са много ...
22.07.2011 21:31
Не се подмазвам, хората са много точни и работят за здравето на всички посетители.Асистентките в салоните са страхотни мацки-мили, вежливи и много компетентни. На всеки час провеждат лекции за оборудването и отговарят на всички въпроси на посетителите.
цитирай
5. yotovava - Това си е направо за мен,
22.07.2011 22:13
поне сподели цените в какъв порядък се движат.
Хубава вечер, Невена.
Валя
цитирай
6. kasnaprolet9999 - yotovava
22.07.2011 22:39
Ами скъпичко е, влезни в сайтовете, които съм дала.За това трябва да се следи, когато има акция. Тогава цените падат много-до 50 %. Масажните легла се купуват от спа-центрове по време на такива акции. Разбрах, че един по-състоятелен гражданин от квартал Княжево в София закупил три такива легла по време на великденската акция и си ги сложил в къщата. Пускал пенсионери само по 5 лв. на процедура, останалите си плащали около 25 лв. Двойното сърце масажира точките на стъпалата и ги облъчна с дълги инфрачервени лъчи-така се въздейства на цялото тяло. Струва 1200 лв, но по време на акция го взех за 800 лв. Малкият ми син е роден месец след Чернобилската авария и получи в резултат s -образна сколиоза та за него е екстра този уред. Аз и съпругът ми го ползваме повече за проблеми в стави, мускули и профилактика.
цитирай
7. comfy - Ре: 2. Ех, Невена, ако този случай беше единствен...
23.07.2011 07:53
Но не е! А щом не е, значи обществото ни и в частност здравната ни сисетма го позволяват. И не само позволяват, но така както са организирани - ПРЕДПОЛАГАТ. Не единични, а много, повечето случаи на отношението ЛЕКАР-ПАЦИЕНТ се (и ще се) превръщат във всичко друго, но не и в грижа за пациента, за неговото здраве, за профилактиката му, ранната диагностика и своевременното му лечение, както и съответната рехабилитация след това.
НЯМА в момента такъв "филм" в България - филмът е друг и е свързан с ОСНОВАТА на всички взаимоотношения между хората в момента - ИКОНОМИЧЕСКИТЕ!

И ЗАЩО???

Ами защото за огромното множество от хора в България (в това число и лекари) животът им е въпрос на оцеляване...

... Дълга тема, неприятна, оставяща черна утайка в душата... Да. Да си лекар в днешно време, добър лекар, е много трудна работа... Следствията са много и едно от тях ти си описала.
... Всъщност, съществуващата организация на здравната система предопределя кръга от събития, които могат да се случват - не само лекарите са с вързани ръце, но и целият обслужващ персонал... Въпрос на оцеляване = естествен отбор. Колко тъжно, но факт.

... Въпреки всичко, пожелавам ти хубав ден!! Сори, ако съм вложил на места повече емоции или акценти.

Хубав ден! *

к.к.
цитирай
8. kasnaprolet9999 - comfy
23.07.2011 10:57
Прав си, оставени сме като животните на естествен подбор. То аз и за това се опитвам да науча хората да се грижат сами за своето здраве още от младежките си години. Наблягам на билколечение, диети, тибетски гимнастики за изчистване на чакри, употреба на кефир от тибетска гъба, а днес ги запознавам с уредите на Нуга бест. Вече съм направила там 39 посещения и всеки път разговарям и обменям опит с посетителите в салона. Отзивите за лечение са повече от чудесни. Една възрастна жена вчера спечели малкия турманиев килим и щеше да се разплаче от радост, защото за нея и съпругът й това е живот без болка, живот с движение, а не закрепостяване към инвалидната количка. Нека си мислят някои, че правя реклама на фирмата, то като им дойде до главата ще се сетят. Възрастните хора са оставени без всякаква грижа от страна на държавата, пенсиите им не стигат за храна, камо ли за лекарства. Моята съседка получава 220 лв. пенсия и ако не й бях помогнала да си покрие разходите за линейката нямаше да има с какво да се храни този месец. Толкова ли не можаха да й осигурят една линейка-можели само в рамките на София, за провинцията не им е разрешено от здравната система. Докараха я в болницата на носилка с бърза помощ от Елин пелин и не стига, че не я приеха, но се отказаха да прояват каквато и да било човещина. Сложиха й само обезболяваща инжекция и не поеха отговорност за жената. Ами тя е здравно осигурена, има и пътека за раните на краката й, това ми обясниха преди 10 дни от здравната каса. За какви икономии говорим, след като няма да си ги извадят от джоба докторите в окръжна болница. За мен това не са лекари, не са и хора.
цитирай
9. feq - Това си е материал за първа... /вместо жълтите хроники с 2000 прочитания!!!/
23.07.2011 11:46
Идвах, четох, няколко пъти премислях постинга ти...
Щом ХОРА по света го правят за ХОРАТА, защо ние все към лошотията и злобата гледаме?!
Все мрънкаме, все плюем, все друг ни е виновен...
Като че ли, цялата нация е една МРЪНКАЩА и Критикуваща нация...
не ми стигат думите...

Това, което правиш ти в блога си, Невена, е пример за ДОБРОТА В ДЕЙСТВИЕ!
Благодаря за информацията, която е много ценна за мен!
С обич:*
фея
цитирай
10. ognena71 - Благодаря за полезната информа...
23.07.2011 16:17
Благодаря за полезната информация!
Заслужава си човек да посети това место! Красива неделя.
цитирай
11. kasnaprolet9999 - feq
23.07.2011 18:55
Радвам се, че ще ти бъда от полза.Лично на мен ми се отразява много добре масажното легло. Работя целодневно на компи и често ми се схваща врата от напрегнатата стойка. Преди да започна да ходя там врата ми направо скърцаше, като го въртя и всичко около него ми бе втвърдено.Често след работа ходя там, те работят до 20 ч., но приемат последните посетители до 19 ч. Сега врата ми не скърца и е много омекнало около него и плешките. Има още какво да се желае, но промяната е очевидна. Двойното сърце го ползвам сутрин, като част от гимнастиката, за масаж на стъпалата. Дава ми допълнителен тонус и добро настроение. Поздрави!!!
цитирай
12. kasnaprolet9999 - ognena71
23.07.2011 18:59
Така си е, а аз ще продължавам да посещавам салона често след работа да ползвам масажното легло. Работя целодневно на компи и често ми се схваща врата от напрегнатата стойка. Преди да започна да ходя там врата ми направо скърцаше, като го въртя и всичко около него ми бе втвърдено.Салона работи до 20 ч., но приемат последните посетители до 19 ч. Сега врата ми не скърца и е много омекнало около него и плешките. Има още какво да се желае, но промяната е очевидна. Двойното сърце го ползвам сутрин, като част от гимнастиката, за масаж на стъпалата. Дава ми допълнителен тонус и добро настроение.Много хора лекуват разни заболявания и при тях се чуства по-осезаемо ползата от това оборудване, отколкото при мен.Една баба в началото я водеха с количка там, а сега вече идва сама и не може да се нахвали. Поздрави!!!
цитирай
13. iliada - Благодаря за интереснтата инфо...
25.07.2011 22:37
Благодаря за интереснтата информация!
цитирай
14. compassion - Жива реклама си е, Невенче
26.07.2011 12:12
Аз пък ще ти препоръчам моя апарат:
http://www.apstherapy.com/index.php?option=com_content&view=article&id=48&Itemid=89&lang=en
цитирай
15. kasnaprolet9999 - Благодаря за интереснтата инфо...
26.07.2011 22:02
iliada написа:
Благодаря за интереснтата информация!


За сега в Плевен още няма такъв салон, но може би ще открият такъв по-нататък. Поздрави!
цитирай
16. kasnaprolet9999 - Аз пък ще ти препоръчам моя апара...
26.07.2011 22:29
compassion написа:
Аз пък ще ти препоръчам моя апарат:
http://www.apstherapy.com/index.php?option=com_content&view=article&id=48&Itemid=89&lang=en

Аз само споделих своя опит, ако беше просто реклама, щях да я направя преди 3 м., когато за първи път отидох в този салон. След като направих 39 процедури и се убедих лично в ефекта от тези уреди реших да споделя това с вас. Миналата седмица станах свидетел на драмата на моя съседка в с.Макоцево -виж моя коментар №2 и ще разбереш за какво става въпрос. Твоят уред изглежда фантастично, трудно ми е да повярвам, направо е като вълшебна пръчица. Сложих клипче към постинга си, за да го видят и останалите. Ефектът се появява след 1 час манипулация, доколкото разбрах.Хубаво бе да споделиш някакъв опит, ако имаш такъв или твои наблюдения върху други хора, които с този уред са лекували счупени крайници.
цитирай
17. compassion - Първоначално този апарат е бил използван за премахване на болки
27.07.2011 11:15
все едно да вземеш аналгин, но стомаха, бъбреците и черния ти дроб няма да страдат от това. Понеже няма вредни странични ефекти, се е продължил анализа на ефекта на този метод върху физическото тяло и психиката на чавека. Статистиката е смайваща и затова този апарат много бързо се разпространява по цял свят без особена реклама и специални демонстрации. Сега и здрави и болни го използват превантивно или след наранявания, счупвания, възпаления и т.н. Чрез симулиране и интензифициране на нормално протичащия в тялото електро-импулс от мозъка към тялото се подобрява кръвообръщението и се синхронизира енергията в тялото, изхвърлят се отпъдните продукти и токсини и се изчиства организма само за около шест сесии по 40 минути в продължение на две седмици (затова трябва да се пие вода, а не алкохол по време на третирането).
Виж тук списък в азбучен ред на заболяванията и случаите, при които е доказан сигурен добър ефект от прилагането на този метод. Забелязваш,че има и психични и даже козметични проблеми, които се трутират успешно.
http://impulse.apstherapy.com/uk/indexuk.html
Преди няколко години пробвах с една приятелка от Варна да разпространим и в България този апарат, но тя се оказа много заета с други дела и така ентусиазма ми угасна. Можеш да вземеш, но не и да дадеш насила (каквото и да е).
цитирай
18. kasnaprolet9999 - compassion
27.07.2011 13:43
Ами това не е лесна работа, трябва да имаш дистрибуторски права, да се регистрира нещо като филиал на фирмата и изисква доста време и познания за човек, който никога не се е занимавал с такава дейност. Виж какво съм написала горе под снимката на управителя на Нуга бест - България и неговата съпруга. Те са грузинци и вече са изградили цяла мрежа в Грузия и България.
цитирай
19. chelidonium2 - nuga
18.09.2011 21:21
Процедурите в Нугабест много ми харесват. Здрава съм и ходя, защото е приятно затоплянето с инфра лъчи. Освен това има частни салони които също работят на промоция 1 лв на сеанс. Нефрита е скъп материал много полезен за здравето
цитирай
20. kasnaprolet9999 - chelidonium2
19.09.2011 17:31
Аз направих 50 процедури и след това отидох на море. Мисля, че комбинацията ми дойде добре, защото процедурите там ми отпуснаха скования гръб, а плуването ми намести нервни връзки, сухожилия, мускули. Радвам се за теб.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kasnaprolet9999
Категория: Лични дневници
Прочетен: 14404602
Постинги: 846
Коментари: 16435
Гласове: 41426
Архив
Календар
«  Януари, 2023  
ПВСЧПСН
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031