Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. Виртуална духовна библиотека
2. Сайт на в-к "Лечител"
3. Природна медицина-сайтът на д-р Пашкулев
4. Бъди щастлив
5. Радиестезия, хомеопатия, пирамиди
6. Всичко за билките-първа част
7. Всичко за билките-втора част
8. Всичко за билките-трета част
9. Всичко за билките-четвърта част
10. Полезни съвети
11. Сайт с Художествени снимки от Карибите и Канада.
12. Сборен постинг на снимки от други държави-проект на Петя
13. снимки от Родопите-2 част-проект ня Джулия Бел
14. България в снимки-проект на julia13
15. Снимки от Пирин-проект на Джулия Бел
16. Какво сме дали на света
17. Снимки на планини в България-първа част-проект на Джулия Бел
18. Снимки от Рила-проект на Джулия Бел
19. снимки от планини в България-2 част-проект на Джулия Бел
20. снимки от градове и села в БГ-проект на Джулия Бел
21. Снимки от църкви и манастири в България, проект на Джулия Бел
22. Снимки от Родопите-проект на Джулия Бел
23. Снимки от света-мои постинги
24. Снимки от планини в България-проект на Джулия Бел-трета част
25. Снимки от градове и села-втора част-проект на Джулия Бел
26. Притча за скорпионите
27. Билколечение
28. билкосъбиране
Постинг
25.07.2013 01:01 - Седем години Нуга - Бест-България.
Автор: kasnaprolet9999 Категория: Новини   
Прочетен: 9489 Коментари: 6 Гласове:
16

Последна промяна: 08.12.2015 23:48

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
На Чо сънг Хен   Там далеч на юг в Корея се роди един младеж. Бог белязъл го със чест, но и с тежка орисия. За нещастие голямо той сирак останал рано. Майчицата му добра да изхранва шест гърла трудила се много тя и живяла в нищета. Лоша болест я сковала! Чо започнал да се моли- “Боже дай ми сили, вярвам в тебе, помогни ми от болките да я спася! с тебе стават чудеса.” Учил много със старание да добие висше знание. И Бог изпраща му прозрение дал му в мрака просветление.

image

Умен бил младежът Чо, конструирал туй легло. Свойта майчица добра той изправил на крака И живота й без болка продължил до дълбоки старини. И прочул се по света, той със свойта доброта, че обет е дал пред Бога за доброто на народа, да лекува безвъзмездно населението бедно. Скъпи Сънг Хен Чо, браво за това легло! И аз проведох си лечение с Вашето изобретение. Много Ви благодаря, че направили сте чудеса!   Автор: Стефка Димитрова

image

Авторката е написала горното стихотворение за президента на  южнокорейската компания „Nuga Medical Co. Ltd” г-н Чо Сън Хен (на снимката в дъното), който е създателят на леглото-масажор „Нуга Бест”. Той и цялото му семейство са първите и най-активни ползватели на оборудването „Нуга Бест”. С помоща на това легло той е излекувал своята майка, която е била скована от ревматизъм. Още до като е лекувал майка си, той е дал обед пред Бога, че ако тя оздравее ще даде възможност на много хора да се лекуват безплатно на този уред. По-късно създава още уреди от този вид и открива масажни салони в 110 страни по цял свят.
В масажното оборудване NUGA BEST е вграден ТУРМАНИЕВ КИЛИМ – керамична система от турмалин, германий, вулканични смеси, елван, глина. При загряване /30 -70 град. С/ турманиевата керамика излъчва дълговълнови инфрачервени лъчи, слабо магнитно поле  и отрицателни йони.Тези лъчи се явяват аналог на лъчите на изгряващо и залязващо слънце, които влияят благотворно на човешкия организъм.

В основата на оборудването на НУГА БЕСТ лежат принципите на източното оздравяване:

  • рефлексотерапия,
  • точков масаж,
  • термотерапия.
image
  С мен ела да видиш чудеса без лекар, без лекарства, а чудни божествени легла! Виж от салона блика светлина! Екип от хора с добра душа, обслужват ни сега. Ела на тялото си помогни, болката си отмахни! Нуга Бест-надежда и мечта, крепко здраве, красота! Имаш ли пари-ти за своя дом купи!

image

Вече трета година посещавам демонстрационния салон на Нуга Бест България( дъщерно дружество на „Nuga Medical Co. Ltd” ), разположен на пазара в ж.к. Младост 1, гр. София. Днес се навършват 7 г. от деня, в който бе открит първия демонстрационен салон на фирмата. В момента в България действат единадесет такива салона - по два в София,  Пловдив и Бургас и по един в Пазарджик, Варна,  Ст. Загора, Велико Търново и Русе.
Тези салони са оборудвани с високотехнологични масажни легла,  нискочестотни колани, турмалинов колан, малък и голям турманиев килим и уреда двойно сърце, ръчен термомасажор с нефритов протектор NM 300 и персонален термомасажор Joint care NM-70.  Те са на разположение на всички, които желаят да се погрижат за своето здраве и ползването им е безплатно. Подробна информация за ползите от тях съм ви дала преди две години, но който е пропуснал може да види тук:
kasnaprolet9999.blog.bg/novini/2011/07/22/dnes-se-navyrshvat-pet-godini-ot-deinostta-na-nuga-best-bylg.788368


image

Днес ще ви покажа най-новите уреди, с които от тази година са оборудвани салоните на Нуга Бест и се предлагат за продажба на желаещите да ги ползват в домашни условия. Горе на снимката една посетителка е сложила върху колената си ръчен термомасажор с нефритов протектор NM  300, наречен още нефритов доктор.
image

Тук го е преместила върху гърба си, където вероятно има някакъв проблем. Уредът може да загрява с дълги инфрачервени лъчи рефлекторни точки, стави и болезнени участъци по цялото тяло. Поради ниското си тегло той е много удобен за използване.
image

Тук се виждат неговите девет свери от нефрит.

image

Това е командното му устройство.

image

Този посетител е сложил на двете си тазобедрени стави персонален термомасажор Joint care NM-70, който е изработен от турмалинова керамика.

image

Тук ги е преместил на колените си стави. Формата им е много удобна и следва формата на ставите. Действат обезболяващо и лечебно. Освен инфрачервните лъчи има и магнитно поле с индукция 800 Гауса, което подобрява кръвообращението.
image

След процедурата на масажното легло, може да се изпробва действието на този персонален термомасажор. Вчера го изпробвах и аз и съм много впечатлена от резултата. Загря ме чак до гръбначния стълб в горната рамена част. Много са леки и удобни и обмислям да ги купя за моята майка, която има ставни проблеми, след операцията на счупеното си бедро.

image

Така изглеждат отвътре.
Уредите на Нуга бест ми помагат да се подържам в добри здравословна форма и настроение. Заедно с билките и тибетските упражнения, за които съм ви разказвала, са чудесна профилактика за всички, които се грижат за своето здраве.
Противопоказания - уредите не се препоръчват за лечение при високо кръвно, тумори, рак и вградени метални пластинки в тялото.

image

На посетителите се раздава минерална вода преди и след процедурите. Това младо момиче чака своя ред и си взима полагащата й се доза минерална вода.

image

Повече за тях вижте тук:
nugabest.bg/

Честването на празника, по случай 7 години от откриването на техния първи салон се състоя на 26.07.2013 г. - петък от 9 ч. в салона с адрес: гр. София, Младост-1, бул. А.Сахаров – 11, ет.2, Търговски к-с „Рея” /зеленчуков пазар/.  Направих малко снимки от тържеството и допълнително ги прибавям към постинга.

image

Мъжът на снимката е управителят на фирма „Нуга Бест – Украйна – България” ЕООД, Петро Маркович Драчук(на снимката със съпругата си), е официален дилър за България, притежаващ свидетелство за регистрация на международната марка „Нуга Бест”, издадено от Патентното ведомство на Република България. До него е съпругата му Вера, която активно участва в управлението на фирмата. До нея са техните най-първи помощнички. Първата е Мая Вълчева, координатор на всички салони на фирмата.

image

Първата жена в дясно се нарича Аллa Чобанова, директор на салона в Младост - изключително лъчезарна, комуникативна и добронамерена. 
 
image

Красива и много вкусна торта, от която похапнаха всички присъстващи на тържеството, та даже и остана.

image

Тук г-жа Драчук държи свещ, която е донесена от Божи гроб, като подарък от една жена, в знак на благодарност.

image

Това са част от редовните посетители в салона. Някои от тях имаха над 300 процедури и бяха наградени с грамоти.

image

image

Тези две жени подариха на ръководството икона от Бачковския манастир, в знак на благодарност към тяхното човеколюбиво дело.

image

Г-н Драчук изпълни много хубави грузински песни и бях изненадана от мощния му глас, стори ми се изключително позитивен и добронамерен. Точно зад него е проф. Иван Душков, който е направил замервания на уредите и е проверил с научни методи тяхното лечебно действие. Двамата високи мъже са от техническия персонал, който подържа изправността на уредите.
 
image

След тържествената част започна всенародно веселие.

image

image

image

Тези лакомства бяха приготвени от лекуващите се посетители в салона. Много жени показаха своето майсторство в кулинарията. Въпреки че минавам за злояда опитах от доста неща и всичко беше на ниво. Най-
ми хареса баницата с чокундур (листа от цвекло). Намира се точно зад тортата в ляво, която не опитах, защото хапнах от  огромната тортата с фоервергите-показала съм я на по-горните снимки.

image

Проведе се конкурс за най-голяма вкусотия. Жената в ляво записваше нашите оценки, но така и не разбрах кои бяха наградените, защото трябваше да ходя на работа и си тръгнах.

Още по темата:
blog.bg/theme.php


Тагове:   нуга бест,


Гласувай:
16
01. yotovava - С радост открих,
25.07.2013 14:26
че наблизо има център и в най-скоро време възнамерявам да го посетя.
цитирай
2. kasnaprolet9999 - че наблизо има център и в най-скоро ...
25.07.2013 22:14
yotovava написа:
че наблизо има център и в най-скоро време възнамерявам да го посетя.


Ти се каниш от миналата година да отидеш там. Определено няма да съжаляваш ако го направиш. Разговарвла съм с много от посетителите в салона и всички се хвалят с подобряване на здравословното си състояние. Ела утре и ще се почудиш колко много щастливи хора ще видиш на празненството. Това няма как да се види по улиците на София.
цитирай
3. monna - Добра реклама е този постинг!:)
27.07.2013 23:13
Но, като гледам на хорото какви ячки жени са се хванали, а и блюдата - все допринасящи за наднорменото тегло.
От теглото и храната трябва да се тръгне, а след това масажите.:))
С най-добри чувства!
цитирай
4. kasnaprolet9999 - Но, като гледам на хорото какви ячки ...
27.07.2013 23:59
monna написа:
Но, като гледам на хорото какви ячки жени са се хванали, а и блюдата - все допринасящи за наднорменото тегло.
От теглото и храната трябва да се тръгне, а след това масажите.:))
С най-добри чувства!


Не съм в този бизнес, та няма защо да им правя реклама. Насочвам вниманието ви към нещо, което е полезно и изпитано от мен. Правя го веднъж в годината, на празника на фирмата. А иначе си права, ние сме това, което ядем и от там трябва да се започне. Ако прекаляваме с хапването, каквото и да правим няма да има нужния ефект. На празник обаче може да се похапват вкусотийки като тези на снимките, няма лошо, стига да не прехвърлим тази практика и в делниците. Поздрави!!
цитирай
5. magnoliya - Много интересен и полезен пости...
28.07.2013 15:30
Много интересен и полезен постинг!
Който има нужда, а и възможност може да посети салоните за да получи облекчение на болките си!
Поздрави!
цитирай
6. kasnaprolet9999 - magnoliya
28.07.2013 18:19
Леглата имат две програми-лечебна и релакс. Втората е идеална за профилактика и възстановяване след тежък работен ден. Особено е полезна за хора, които работят на компютър и често им се схващат врат, гръб и т.н. Аз ходя понякога след работа за релакс.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kasnaprolet9999
Категория: Лични дневници
Прочетен: 12806075
Постинги: 815
Коментари: 16373
Гласове: 40376
Архив
Календар
«  Декември, 2020  
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031