Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. Виртуална духовна библиотека
2. Сайт на в-к "Лечител"
3. Природна медицина-сайтът на д-р Пашкулев
4. Бъди щастлив
5. Радиестезия, хомеопатия, пирамиди
6. Всичко за билките-първа част
7. Всичко за билките-втора част
8. Всичко за билките-трета част
9. Всичко за билките-четвърта част
10. Полезни съвети
11. Сайт с Художествени снимки от Карибите и Канада.
12. Сборен постинг на снимки от други държави-проект на Петя
13. снимки от Родопите-2 част-проект ня Джулия Бел
14. България в снимки-проект на julia13
15. Снимки от Пирин-проект на Джулия Бел
16. Какво сме дали на света
17. Снимки на планини в България-първа част-проект на Джулия Бел
18. Снимки от Рила-проект на Джулия Бел
19. снимки от планини в България-2 част-проект на Джулия Бел
20. снимки от градове и села в БГ-проект на Джулия Бел
21. Снимки от църкви и манастири в България, проект на Джулия Бел
22. Снимки от Родопите-проект на Джулия Бел
23. Снимки от света-мои постинги
24. Снимки от планини в България-проект на Джулия Бел-трета част
25. Снимки от градове и села-втора част-проект на Джулия Бел
26. Притча за скорпионите
27. Билколечение
28. билкосъбиране
Постинг
30.01.2016 23:00 - Биорезонансна терапия и билколечение-най-доброто лечение на нашия век.
Автор: kasnaprolet9999 Категория: Лични дневници   
Прочетен: 23508 Коментари: 7 Гласове:
13

Последна промяна: 18.01.2017 09:42

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Отдавна съм наясно, какво е биорезонансна диагностика и лечение.Това научих от книгите на Хулда Кларк, където тя комбинираше тази терапия с билколечение с три билки-пелин, карамфил и спиртен извлек от черен орех. За тях съм Ви писала подробно още през 2009 г. Биорезонансната терапия е на едно по-висше ниво от науката радиестезия, която се занимава с честотните излъчвания на живата материя и тяхното измерване с радиестезични прибори-линеали, махало, багети и пр. През 1992 г. завърших два курса по обща и медицинска радиестезия, което ми помогна да замервам дължината на вълните, излъчвани от диворастящите билки и от органите в човешкото тяло, както и степента на тяхното взаимодействие. Впоследствие съвсем лесно успях да схвана принципите на биорезонансната диагностика и лечение, а от година време си закупих и комбиниран запер в къщи по Хулда Кларк и Райф, който ползваме цялото семейство. Той обаче става само за биорезонансно лечение и то ако сме наясно с диагнозата на заболяването.  За него прочетете повече ТУК

В нашата група "Билки-събиране и използване" отвреме навреме се появяваше една твърде интересна личност-Пламен Бенински, който също като Хулда Кларк комбинираше биорезонансната терапия с билки, но препоръчваше и други здравословни практики за едно цялостно лечение и подържане на човешкия организъм. Публикувал е в групата доста свои статии на тази тема на много високо техническо ниво. Днес получих разрешение от него да публикувам тези статии тук по случай международната седмица посветена на болните от рак.
Обърнете внимание, че биорезонансната терапия се използва за диагностика и лечение на много болестни състояния, не само за рак, но при това тежко състояние особено е важно да имаме точната диагноза и да се открие причинителя на заболяването, защото всяко забавяне може да бъде фатално. И така днес ще Ви запозная с първата статия от тази поредица.
 


БИОРЕЗОНАНСНА ТЕРАПИЯ
Лечение без лекарства и
без странични ефекти

ПРИЧИНИТЕЛИ НА ЗАБОЛЯВАНИЯТА

1. Патогени:
• Паразити;
• Вируси;
• Бактерии;
• Гъбички.
2. Претоварване и изменение на органите от нездравословен начин на живот.

БИОРЕЗОНАНСНА ДИАГНОСТИКА
Всяка клетка, всеки орган, всеки организъм излъчва електромагнитни вълни с различна амплитуда и честота. Тези вълни са като пръстов отпечатък, по тях може да се определи кой ги излъчва – бактерии, вируси, гъбички, паразити или черния ви дроб.
По този метод работят учени от цял свят от 130 години.
Уредите за диагностика използват физичното явление „резонанс“ за засичане на честотите, които се излъчват от организма. По тези честоти може да се определи:
- функционалното състояние на органите и гръбначния стълб;
- наличието на патогени в организма;
- състоянието на енергийните центрове (чакрите);
- състоянието на имунната, лимфната, кръвоносната системи;
- дефицитите на витамини и минерали.

Информацията, описана по-горе, дава възможност да се поставят точни диагнози и да се състави адекватна програма за лечение.

image
Биоскенер, с който Пламен Бенински прави биорезонансната диагностика.

ЛЕЧЕНИЕ БЕЗ ЛЕКАРСТВА

1. Биорезонансни процедури с импулсен прав ток с напрежение 12 V и честоти, на които резонират патогените, открити в конкретния пациент. Процедурите убиват патогените с изключение на тези, които са в телесните кухини (нос, уста, черва, пикочен мехур). В телесните кухини прочистването се извършва с билки.

2. Прочистване с билки на засегнатите органи и системи.

3. Възстановяване на стуктурата и функциите на увредените органи и системи с билкови чайове, екстракти, мехлеми, сребърна вода, жива и мъртва вода, хранителни добавки – витамини, минерали, ензими, масла.

4. Възстановяване на подвижността на гръбначния стълб.

5. Здравословно хранене.

6. Облъчване с лампа „Биоптрон” за възстановяване на кожа, нерви, мускули.

ТАЗИ МЕТОДИКА НА ЛЕЧЕНИЕ СЕ ПРИЛАГА ПРИ:

- Заболявания на дихателните органи- бронхит, астма, ларингит, плеврит, пневмония;
- Сърдечно-съдови заболявания- аритмия, стенокардия, атеросклероза, разширени вени, хемороиди, Бюргер, Рейно, томбофлебит, инсулт, инфаркт, анемия;
- Заболявания на опорно-двигателния апарат- артрити, артрози, остеопороза, радикулит, ишиас;
- Гастро-ентереологични заболявания- пародонтоза, гингивит, анорексия, гастрит, язва, рефлукс, колити, запек, разстройство, дисбактериоза, панкреатит;
- Чернодробни заболявания- хепатити, чернодробна стеактоза, цироза, дискинезия на жлъчните пътища, холангит, холелитиаза;
- Заболявания на отделителната система-цистопиелит, цистит, уретрит,гломерулонефрит, пиелонефрит, увеличена простата, напикаване;
- Проблеми с обмяната на веществата-диабет, тиреотоксикоза, подагра, затлъстяване;
- Неврологични заболявания-паркинсон, епилепсия, неврози, мигрена, мениеров синдром;
- Хормонален дисбаланс и проблеми с половата система-аменорея, хиперменорея, дизменорея, аднексит, бяло течение, мастопатия, миоми, кисти;
- Кожни заболявания-алопеция, дерматит, еритема, невродермит,екземи, херпес, еритема, ПСОРИАЗИС.


Чeстотният генератор - лечение без лекарства

Преди близо 150 г. Никола Тесла открива, че импулсният прав ток с определена честота на импулсите може да убива патогените (вируси, гъбички, бактерии и паразити) и да се използва при лечение вместо лекарства. Той, обаче, не развива това свое откритие. Развитието правят други учени, и най-много – Роял Реймънд Райф. Райф изработва уникални микроскопи, с които наблюдава процесите в живи клетки, изработва апаратура, която генерира импулсни електромагнитни вълни (т.нар. лампа на Райф), създава лаборатории и клиники за лечение. След като властите в САЩ унищожават целия му труд, изземват апаратурата му, той се оттегля от официална научна дейност. След 1955 г., обаче, заедно със свои последователи възстановяват базите данни за честотите, предизвикващи резонанс в патогените и провеждат експерименти, с които установяват, че генераторите за импулсен прав ток също предизвикват резонанс и убиват патогените (нещо, което още Тесла е открил).
След смъртта на Райф сътрудниците му под името „Neo Rife” оповестяват, вкл. в интернет, списъци с резонансни честоти. Част от тези честоти прави известни Хулда Кларк и днес се знаят като честоти на Хулда Кларк.
Всеки патоген при определена честота (честоти) на електрическите импулси изпада в резонанс (започва да вибрира с постоянно увеличаваща се амплитуда) и след 3-5 мин. се пръска на части. Това явление дава огромни възможности за лечение на различни болести, като се убиват патогените, причиняващи болестта. Например, генерираме импулси с 12 V напрежение и честота 386 000 Hz за 15 мин. – тези импулси убиват „Candida albiсans”. По този начин могат да се убиват огромен брой видове патогени, вкл. такива, които са в недостъпни за медикаменти места в организма (мозък, стави) или за които няма ефикасни медикаменти и билки.
Тъй като честотите, на които патогените резонират, са до 1 МНz, се счита, че тези резонансни честоти не могат да навредят на човешкия организъм – собствените честоти на нашите клетки и органи са от 1,5 MHz до 4 MHz (според Хулда Кларк). Използването на честотния генератор вместо антибиотици прави възможно лечението на автоимунните, психическите (епилепсия, паркинсон, шизофрения, депресии, но не и Алцхаймер в напреднал стадий, сърдечно-съдовите, белодробните, ставните и много други заболявания. Способността на генератора да убива гъбичките (кандида, геотрихум кандидум, аспергилус, трихомонас) дава надежда за лечение на онкологичните заболявания. Подобни примери могат да се дават много. Разработката на Бил Гейтс на автоматизирани малки лечебни центрове залага на биорезонансната диагностика, последвана от терапия с честотен генератор. Тази концепция ще позволи осигуряването на лечение и диагностика във всяко селище, навсякъде, без присъствие на лекар. Осъзнаването на възможностите на този вид лечение ще доведе в близките 10 години до това, всяко разумно семейство да има в къщи генератор.
Защо, обаче, въпреки големите възможности, които ни дава, честотният генератор все още е непознат за голяма част от лекарите и гражданите?
Има едно дежурно (но вярно) обяснение – накърнява интересите на фармацевтиката. Но това не е единствената причина. Липсата на информация също предизвиква недоверие. Напоследък, обаче, често срещам лекари, които са запознати с генератора и се лекуват с него. Третата причина за малкото му използване е липсата на финансов интерес у лекаря. Четвъртата, много важна причина, е липсата на адекватна диагностика. Ясно е, че за да убиваш патогени, трябва да знаеш кои от хилядите възможни са в организма ти. Този проблем стои и пред официалната (научната) медицина. Точността на изследванията, с които медицината разполага, е критично ниска. Както е казал великият лекар Рене Дюбо: „Единственият недостатък на научната медицина е в това, че тя не е достатъчно научна. Истински такава тя ще стане едва тогава, когато лекарите и пациентите се научат да управляват „целебната сила на природата”.
Днес не съществува медицинска лаборатория, която в кратък срок и на поносима цена да установи всички налични патогени в даден пациент. Това може само биорезонансната диагностика, и то с не по-малка точност от лабораториите. Ако медицината иска да е научна, да не вреди (първият принцип на Хипократ, в който лекарите се заклеват), тя трябва да приеме факта, че всичко в нас и около нас е електричество, електромагнитни вълни, че това е езикът на природата и е в наш интерес да го научим.
Все пак панацея ли е честотният генератор? За съжаление, не е. Все още има патогени, за които не знаем резонансните честоти (напр. ебола, хромобактер и др.). В телесните кухини (нос, уста, черва, стомах, влагалище) се получава екраниране – електрическият ток протича по стените, но не и вътре в кухините, и затова там не действа. За щастие, там помагат билките.
Съчетанието на честотен генератор и билколечение е най-доброто в момента използване на „целебната сила на природата”, това е лечението на нашия век.
Пламен Бенински

Ето го честотния генератор, с който се провежда биорезонансното лечение:

image

Повече за него вижте тук: getor.eu/

Забележка: Във връзка с коментара на блогърката tera правя следното уточнение: Горната биорезонансна терапия няма нищо общо с комплексната биорезонансна диагностика и терапия, провеждана с Апарат за комплексна диагностика и терапия "Интелмед-Био", показан тук: medica-kabomed.com/index.php/bio-rezonans-diag

Гласувай:
131. tera - Интересна информация,
31.01.2016 17:21
изгледах всички материали. В тях се казва, че няма ограничение - може да се прилага от бебета до стари хора, с изключение на хора с пейсмейкъри. Обаче попаднах после и на това в нета, което ме озадачи:


Противопоказания за биорезонансна терапияСтрого е забранено да се провежда БРТ при:

- наличие на трансплантирани органи от друг човек или кардиостимулатор;

- нарушения в коронарното и мозъчното кръвообращение;

бременност;

- епилепсия или психично разстройство;

- прекаран инфаркт (само през първите 2 месеца);

- нарушение в съсирваемостта на кръвта;

- заболявания или увреждания на кожата на местата на въздействие;

- онкологични заболявания (злокачествени, доброкачествени);

- ВИЧ;

- ДЦП.

http://medica-kabomed/index/protivopokazania


Сега открих и това - тук по-долу в това интервю е обяснен по-подробно този въпрос:

http://medica-kabomed/index/latest-news/121-underconst


цитирай
2. leonleonovpom2 - Поздрави, Невена!
31.01.2016 18:01
Интересува ме рецептата пелин, карамфил и черен орех
Един приятел , преди нколко дни ми говореше за нея вероятно само, че вместо орех каза шлюпки от орех Аз смятах ,че е зелената кора, която после почернява, а той-че са преградките между ядките?
Ако може да дадеш повече подробности за черния орех и как се приготвя чая от тях Впрочем, ставаше дума за бял пелин, мисля ,че също си го описала
Ако решиш, може и на съобщения
Сега като си мисля, може да е чел твой материал
Хубава вечер!
цитирай
3. kasnaprolet9999 - изгледах всички материали. В тях се ...
31.01.2016 18:57
tera написа:
изгледах всички материали. В тях се казва, че няма ограничение - може да се прилага от бебета до стари хора, с изключение на хора с пейсмейкъри. Обаче попаднах после и на това в нета, което ме озадачи:


Противопоказания за биорезонансна терапияСтрого е забранено да се провежда БРТ при:

- наличие на трансплантирани органи от друг човек или кардиостимулатор;

- нарушения в коронарното и мозъчното кръвообращение;

бременност;

- епилепсия или психично разстройство;

- прекаран инфаркт (само през първите 2 месеца);

- нарушение в съсирваемостта на кръвта;

- заболявания или увреждания на кожата на местата на въздействие;

- онкологични заболявания (злокачествени, доброкачествени);

- ВИЧ;

- ДЦП.

http://medica-kabomed/index/protivopokazania


Сега открих и това - тук по-долу в това интервю е обяснен по-подробно този въпрос:

http://medica-kabomed/index/latest-news/121-underconstНе се шашкай, там става въпрос за друг вид биорезонансна терапия-екзогенна биорезонансна терапия и ендогенна БРТ. Това става със съвсем други уреди, а не с честотен генератор, с който се прави биорезонансната терапия. Такива генератори в София имат само Владимир Бошнаков и споменатия по-горе Пламен Бенински. Те са пригодени точноза хора с ракови състояния, а самият Владимир Бошнаков се е излекувал от рак с такъв и билковите комплекси на Бройс-за него писах миналата година. Сега той пише книга за това и не приема посетители, а доскоро пред вратите му беше пълно с хора.
Ето погледни какво представляват екзогенна биорезонансна терапия и ендогенна БРТ и сравни с описанието, което е дал Бенински в своята статия: http://medica-kabomed/index/vidove-teraphy
Там не работят с честотен генератор, който може да произвежда честоти по избор на лекуващия. Там се работи с друг уред, виж го тук: http://medica-kabomed/index/bio-rezonans-diag
цитирай
4. kasnaprolet9999 - Интересува ме рецептата пелин, ...
31.01.2016 19:05
leonleonovpom2 написа:
Интересува ме рецептата пелин, карамфил и черен орех
Един приятел , преди нколко дни ми говореше за нея вероятно само, че вместо орех каза шлюпки от орех Аз смятах ,че е зелената кора, която после почернява, а той-че са преградките между ядките?
Ако може да дадеш повече подробности за черния орех и как се приготвя чая от тях Впрочем, ставаше дума за бял пелин, мисля ,че също си го описала
Ако решиш, може и на съобщения
Сега като си мисля, може да е чел твой материал
Хубава вечер!


Здравей Иване,От ореха се използва зелената кора и самия орех, когато са още зелени-през м. юни. Може да се ползва и обикновен орех, при липса на черен, който рядко се среща. Аз го разбивам в дървен хаван и после го заливам със спирт, както е по рецептата на Хулда Кларк, но го държа минимум месец в този разтвор. Всичко ще ти се изясни, ако имаш търпението да прочетеш този постинг, който има и две продължения-извадка от книгата на Хулда Кларк.
http://kasnaprolet9999/technology/2009/01/22/lek-za-vsichki-vidove-rak-oreh-pelin-karamfil.280766
цитирай
5. kasnaprolet9999 - tera
31.01.2016 19:45
Това е генераторът, с който работи Пламен Бенински: http://getor/?page_id=32 Във връзка с твоя коментар направих и пояснение в края на постинга, за да няма объркване.
цитирай
6. wonder - Безценна си! Изчетох с интерес.
31.01.2016 22:18
Безценна си!
Изчетох с интерес.
цитирай
7. kasnaprolet9999 - Безценна си! Изчетох с интерес. ...
31.01.2016 23:43
wonder написа:
Безценна си!
Изчетох с интерес.

Благодаря ти за оценката. Това е много интересна материя и отдавна се канех да напиша нещо по тези въпроси, но отлагах по други причини. Коментарът на тера в предният ми постинг ме задейства да направя този, беше крайно време, защото нещата са много свързани.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kasnaprolet9999
Категория: Лични дневници
Прочетен: 13985974
Постинги: 846
Коментари: 16435
Гласове: 41223
Архив
Календар
«  Август, 2022  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031