Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. Виртуална духовна библиотека
2. Сайт на в-к "Лечител"
3. Природна медицина-сайтът на д-р Пашкулев
4. Бъди щастлив
5. Радиестезия, хомеопатия, пирамиди
6. Всичко за билките-първа част
7. Всичко за билките-втора част
8. Всичко за билките-трета част
9. Всичко за билките-четвърта част
10. Полезни съвети
11. Сайт с Художествени снимки от Карибите и Канада.
12. Сборен постинг на снимки от други държави-проект на Петя
13. снимки от Родопите-2 част-проект ня Джулия Бел
14. България в снимки-проект на julia13
15. Снимки от Пирин-проект на Джулия Бел
16. Какво сме дали на света
17. Снимки на планини в България-първа част-проект на Джулия Бел
18. Снимки от Рила-проект на Джулия Бел
19. снимки от планини в България-2 част-проект на Джулия Бел
20. снимки от градове и села в БГ-проект на Джулия Бел
21. Снимки от църкви и манастири в България, проект на Джулия Бел
22. Снимки от Родопите-проект на Джулия Бел
23. Снимки от света-мои постинги
24. Снимки от планини в България-проект на Джулия Бел-трета част
25. Снимки от градове и села-втора част-проект на Джулия Бел
26. Притча за скорпионите
27. Билколечение
28. билкосъбиране
Постинг
23.10.2010 13:35 - За Скорпионите с любов!!!!
Автор: kasnaprolet9999 Категория: Забавление   
Прочетен: 21839 Коментари: 56 Гласове:
22

Последна промяна: 23.10.2010 14:07

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Слънцето навлезе отново в съзвездието на Скорпион и ще остане там ця.....л месец. Като представител на тази зодия, запознат с всичките му достойнства и недостатъци, поздравявам с това мое стихотворение всички скорпиони и техните приятели. То всъщност други хора май няма:)))))))

image

ПРИТЧА ЗА СКОРПИОНИТЕ

 

ПОСТЪПВАЙ С НЕГО ВИНАГИ ПРИЛИЧНО

ТЪРПЕНИЕТО МУ НЕ Е БЕЗГРАНИЧНО,

НАСТЪПИШ ЛИ ГО НЕЕТИЧНО,

УЖИЛЕН СИ, БЕЗ НИЩО ЛИЧНО.

 

ОБИДАТА ДЪЛБОКО В ДУШАТА СИ ТАИ

И ДЕБНЕ ВЪВ ЗАСАДА ДА ДОЙДАТ ДРУГИ ДНИ,

УДАРИ ЛИ ЧАСЪТ СЕ ХВЪРЛЯ ВЪВ АТАКА

И НЯМА ОЦЕЛЯЛ ОТ СМЪРТНАТА МУ ХВАТКА.

 

ИНТРИЖКИТЕ ПОСРЕЩА СЪС ПРЕЗРЕНИЕ,

ЗАТВОРЕН В СЕБЕ СИ, ИЗПЪЛНЕН С ОМЕРЗЕНИЕ.

ПОНЯКОГА МУ КИПВА И БЕЗ УГРИЗЕНИЕ

ИЗЛИВА НА ПОТОЦИ СВОЙТО ВЪЗМУЩЕНИЕ.

 

С ПРИЯТЕЛИТЕ СИ Е ВИНАГИ ДОКРАЙ,

ЖИВОТЪТ С НЕГО Е СЪЩИНСКИ РАЙ,

В БЕДА ЛИ СА, ГОТОВ Е ТОЙ

ЗА ТЯХ ДА ВЛЕЗЕ В КЪРВАВ БОЙ.

 

ОБИЧАН(А) ЛИ СИ НЯКОГА ОТ СКОРПИОН,

НЕ СИ ЛИ? ДАЙ МУ САМО НЕЖЕН ТОН!

ЗНАЙ, ЛЮБОВТА МУ Е КАТО МАГИЯ

ОСТАВАШ В ПЛЕН НА НЕЙНАТА СТИХИЯ.

 

ПОПАДНЕШ ЛИ ВЕДНЪЖ В ТОЗИ СЛАДЪК АД,

ПОМНИ, ЧЕ НЯМА ВРЪЩАНЕ НАЗАД!

ПОСОЧИ ЛИ ТИ ТОЙ ОБРАТНАТА ПЪТЕКА,

НЕДЕЙ УПОРСТВА, А ТРЪГНИ ПОЛЕКА.

 

ЗА МЕНЕ ТАЗИ ПРИКАЗКА

ВСЕ ОЩЕ НЯМА КРАЙ,

НО ТАЙНАТА СИ НЯМА ДА РАЗКРИЯ,

ЕДНО ЩЕ КАЖА: ПРОБВАЙТЕ И ВИЕ!

image

тарантула-достойна конкуренция на скорпиона.

Какво ни казаха звездите през 2010 г.:
През 2010 г. любовта замайва главите ви и така се носите по вълните през цялата година. Особено актуално това е през пролетта, когато вие сте способни да се увлечете дотолкова, че направо да си загубите главата. Лятото на 2010 г. също може да внесе хаос в емоционалния ви
живот и вие да се замислите за разрив с предишния си избраник в полза на новия. Не бързайте - новия ви възлюбен едва ли може да ви предложи оковите на брака, а стария можете да изгубите безвъзвратно. Бъдете внимателни към своя любим към края на 2010 г., това може да ви помогне да оправите поразклатените в миналото отношения. Финасовото ви положение е нестабилно - ту много, ту нищо. Обаче, ако през годината спестявате, то е напълно възможно да избегнете кризата. През есента има възможност за значително увеличение на доходите, което да ви помогне да посрещнете новогодишните празници с известни количествени натрупвания.
Здравето обещава да не ви подвежда, особено ако вие му помогнете, съблюдавайки режим на сън и почивка и употребявайки в храната си само свежи, натурални продукти. Водете спокоен и уравновесен начин на живот, избягвайки излишния стрес и екстремални душевни сътресения, тогава болестите минават в страни от вас.
Необходимо да избягвате тлъста храна. Наситените мазнини от животински произход са причината за високия холестерол, високо кръвно налягане и сърдечни пристъпи. Премахвайки мазнините от месото, избягването на масло и сметана, може да се стигне до нужния баланс. Освен това, нискокалоричната храна помага да се съхрани теглото в норма. За да се обезпечи на организма линолова киселина е необходимо да се използват наситени растителни мазнини. Храненето трябва да съдържа много протеини и да включва освен постно месо, морски продукти, дивеч, яйца, кисело млеко, орехи и бобови растения. Минералната сол на Скорпиона - калциев фосфат помага за възстановяване на епителната тъкан и помага да се запази естествената съпротива на организма към болести, предотвратявайки струпването на органични шлаки. Често пъти първия признак на дефицит на такава сол е хрема, респираторни инфекции. Недостигът и може да предизвика възникването на гнойни огнища, плеврити, бъбречни разстройства и болести на черния дроб. За да постъпва нужното количество от този елемент, трябва да се употребяват свежи плодове и зеленчуци. Основни източници са - лук, аспержи, зеле, чесън, горчица, репички, вишни, синя слива. Растенията, които Скорпиона може да използва за хранене и лечение - базилик, коприва, пелин. Необходимо е да допълвате храната си с витамините С, Е, групата В и с храни, съдържащи желязо. При констипация /запек/ е желателно да се избягват разхлабителните таблетки. Те облекчават само симптомите. Пресни плодове и зеленчуци,
съдържащи целулоза храни, червени чушки, петмез, са по-доброто решение.

image

Казват, че трябва да познаваш добре тази зодия - точно по две причини - едната за да се защитаваш, а другата за да откриеш по-съвършеното същество. Вярно е… и за двете… Ама наистина!

Скорпионите имат репутацията на знака с най-голям сексуален магнетизъм, чар и загадъчност… те са просто великолепни!… но винаги има и скрита страна, която се свързва с тяхната потайност, неуловимост, техният огромен емоционален потенциал и издържливост и често те несправедливо са били обявявани за “черните овце”, когато нещата не вървят добре. Заради това, че винаги имат собствено мнение и го отстояват с всички сили те нерядко влизат в ролята на критикари и вечната опозиция. Обявяват ги за хора, които служат единствено на личния си интерес и не признават никакви пречки пред целите си. Именно поради това те се асоциират с Юда в християнството.
За щастие Скорпионите са познати още и със своята непробиваема защита, способността си да заблудят противниците си разбивайки тяхната съпротива, както и тяхното фокусиране в една цел, което подклажда безкрайната им воля за успех на всяка цена. Именно затова те често успяват в сфери, в които много други преди тях са се провалили, но това не само не ги смущава, но дори им дава допълнителен стимул.

Египтяните са смятали, че скорпионите символизират въвеждането с мистериите, и са приели орелът като същество, което най-добре изобразява висшето проявление на енергията на скорпиона, дори старият астролог Ибн Езра почти замества знака на скорпиона с този на орел.

Митът за Феникс се асоциира именно със знака Скорпион и показва тяхната учудваща способност да се издигнат на крака дори и след пълен крах. Те са способни да се огъват под натиска, но никога не се пречупват, а тяхната вродена философска насоченост и добро познаване на човешката психология им помага да се справят с всяка ситуация.
Скорпионите нерядко се борят за притежание и проявяват вещомания и ревност към любимите си хора и предмети. Те имат изострен инстинкт за лична територия и както в живота, така и в бизнеса, така и в личните отношения  не обичат да допускат други до нея, нито да делят това, което е тяхно, освен ако самите те не решат да го направят. Техните емоции са силни, а по природа са страстни, но трудно разкриват цялото богатство на чувствата си, смятайки че това ще ги направи уязвими и слаби. Скорпионите са винаги приветливи и спокойни, не избухват и се владеят перфектно, затова не може да ги видите в момент на слабост. Тогава те винаги остават насаме със себе си докато не решат проблемите си и не излязат от кризата.
image

Отношенията с тях не са проблематични, те са разбрани и не нарушават “правилата на играта”. Те са много чувствителни и усещат емоционалността в отношенията и бързо усещат всяка нотка на охладняването им, което може да ги направи резервирани към партньора и да ги накара да се чувстват изоставени. Когато държат на някого и смятат, че той си струва са готови да се борят докрай за него.

Лидерската позиция ги ентусиазира, а упоритостта им гарантира успех, въпреки че те често се страхуват да поемат позиции, които биха ги задължили за дълъг период от време и най-вече да бъдат център на внимание, нещо от което те се предпазват, тъй като смятат, че показността би могла да подложи на риск личната им свобода, а нея, те смятат за най-висшето благо, което имат. Именно затова позицията на кукловоди им подхожда най-добре и често оставайки добре скрити зад кулисите те дирижират целия парад. Скорпионите предизвикват полярни мнения за себе си – тях или ги обичат или ги мразят, но те рядко обръщат внимание на критиките или я приемат по-скоро с насмешка.

Скорпионите са много праволинейни и упорити, следвайки свой собствен път и въпреки това остават верни на всички които ги подкрепят, като никога не си позволяват да се отнасят нехайно към отговорностите си и отвръщат с доверие на искреността и уважават директните и открити хора. Имат силен чар и магнетизъм, с който привличат в името на собствената си кауза. Те са дипломатични и избягват да се натрапват, като не забравят услугите и рано или късно намират повод да ги върнат, тъй като не обичат да бъдат задължени.
Представителите на Скорпион обикновено са добре сложени, с стройно тяло със силна конструция. Очите и косите често са тъмни, а очите са дълбоки и с проникващ поглед. Лицето не е овално, а вратът е къс.

 
Още за тях

jamez.hit.bg/Scorpio.htm 

Тагове:   скорпион,


Гласувай:
22
01. kaprizna - СКОРПИОН
23.10.2010 14:02

Господ сам от него да се пази!
/ Все ще се опитва да те “сгази”/
Вечно ще спори , ще се бунтува,
срещу всичко той ще негодува.
Тук се раждат много генерали –
някои по-страшни и от хали!
Те са си ревниви и опасни,
изобилни с планове ужасни.
Те понякога изневеряват,
но на други “правото” не дават…
Иначе са умни и добрички,
щедро харчат своите парички.
В нужда ли сте – ще ви подпомагат.
Бедни ли сте – няма да избягат.
За рождени дни ще ви почитат,
даже и за близките ще питат.
Мъж ли е – за правда ще се бори
и каквото може, той ще стори.
Все инати доста прозорливи
са жените, но са променливи…
Ако си коректен с тях – успял си,
иначе – отдавна знай, умрял си!…
Да не се захващат с Телците,
че ще си разсипят младините!

от нета
цитирай
2. kaprizna - Поздрави и пожелания за успешен ден!
23.10.2010 14:04
Скорпион (по македонскиот зодиак)

Ама много са серт тия ора, брееее. Оно акъл не приема, ти му
викаш седни, оно легне. Иначе са нежни откъм лирика. Сал една душа носат.
Ама се те гледат ровечки и навиват врат. У вторникот, след голем Божич, ке
се наложи да одат на преглед, оти колата дека я купиа е скъцана. Ке им се
скъца и протофейлот от пари даванье по майсторе. У Петакот ке докарат ония
резервни чаркове, дека ги чекат от миналиот месец. Радиото па ке свирне и ке
слушат великата македонска хеви-метъл банда „Металика“. Ако не им свирне
магнето, ке слушат „Металика“ от уредбата на стадионот у Тито Велес, ама
след 10 години…..
цитирай
3. kasnaprolet9999 - kaprizna
23.10.2010 14:11
Харесаха ми и двете, радвав се, че се включи, поздрави!!!
цитирай
4. ivana59 - Поздравления, kasnaprolet9999! Страхотен постинг! :)))
23.10.2010 14:26
У дома е ферма за скорпиони - трима са, в това число и кучето:)))
цитирай
5. miaa - Обичам Скорпоните!
23.10.2010 14:31
Децата ми са Скорпиони, имам роднини.. Жени от същият зодиак!
Емоционални, магнетични, праволинейни, ДОБРИ :)
Поздравявам те, Късна Пролет:) С обич!Да сте живи и здрави и много щастливи!
цитирай
6. kasnaprolet9999 - ivana59
23.10.2010 14:36
Поздрави за всички тях, в къщи и ние сме трима скорпиони-съпругът ми и аз, аксцедента ми е също скорпион, та за това се броя за двама :))))
цитирай
7. kasnaprolet9999 - miaa
23.10.2010 14:40
Ей...., веднъж да чуя такова признание, обикновенно всички настръхват като чуят за скорпион, а ние съвсем не сме лоши, хапем само ако ни настъпят, иначе нищо лично :))))
цитирай
8. injir - :)
23.10.2010 17:19
Всичко ,написано от теб за тази зодия, го приемам и като личен комплимент.:) Здраве и късмет пожелавам на теб и всички сладки, добрички, милички, хапливички скорпиончета!:)
цитирай
9. stela50 - Около мен няма Скорпиони ,Късна пролет ...
23.10.2010 17:27
Но с удоволствие прочетох всичко .Прекрасен постинг !
От притчата до хубавата музика ...
Поздравления ,мила !
цитирай
10. kasnaprolet9999 - injir
23.10.2010 17:36
Радвам се, че е така, когато писах това стихотворение нямах предвид само себе си, но и свои наблюдения върху скорпионите като цяло.
цитирай
11. kasnaprolet9999 - stela50
23.10.2010 17:38
Благодаря, все ще ти е от полза наученото, защото хората казват, че когато човек е предупреден, той е въоръжен :))))
цитирай
12. bven - Ами то има само две зодии - Скорпион и останалите!
23.10.2010 17:40
Аз съм от тази зодия и ти благодаря за хубавите неща , с които запознаваш останалите зодии! Лек ден и усмивки! :))) без жило!
цитирай
13. kasnaprolet9999 - bven
23.10.2010 17:55
КАЗАЛА СИ ГО МНОГО МЕКО, ДВЕТЕ ЗОДИИ СА СКОРПИОН И ИЗЯДЕНИ ОТ СКОРПИОН.
Вече сме без жило, нали, е това е защото когото е трябвало вече сме го изяли :)))
цитирай
14. ckarlet - Много точна информация за хората от ...
23.10.2010 18:25
Много точна информация за хората от зодия Скорпион, Невенче!
Поздрави за постинга!
цитирай
15. kasnaprolet9999 - ckarlet
23.10.2010 18:35
Да, доста неща съм изчела за нас, но тази тук ми се струва най-точна, поздрави!!
цитирай
16. kasnaprolet9999 - mominasylza
23.10.2010 18:38
Благодаря.Сещам се за тази реклама, но мисля, че най-накрая изплю само себе си:)))
цитирай
17. mamas - Поздравления за постинга!
23.10.2010 19:41
Имам приятелки от тази зодия - много попадения откривам.
цитирай
18. sinewave - Честит ви месец и да се реванширате
23.10.2010 19:50
Въпреки, че тази година не е най-добрата за скорпионите, ви пожелавам да изразите внимателно и сдържано вашите чувства към ближните си, така че да бъдете правилно разбрани от тях.
цитирай
19. kasnaprolet9999 - mamas
23.10.2010 19:56
Както вече казах по-горе, доста неща изчетох преди да пусна постинга и този материал ми се видя най-точен.Поздрави!!
цитирай
20. kasnaprolet9999 - sinewave
23.10.2010 19:59
Да, ще трябва и да почерпим, аз така го разбирам реванширането: )))))

Благодаря за пожеланията!!!
цитирай
21. yotovava - Както се казваше
23.10.2010 21:18
в света има две зодии - Скорпион и Ухапани от скорипон :))))))))))))))
поздрави
Валя
цитирай
22. анонимен - Привет от още един скорпион! )))
23.10.2010 21:25
yotovava написа:
в света има две зодии - Скорпион и Ухапани от скорипон :))))))))))))))
поздрави
Валя

цитирай
23. kasnaprolet9999 - yotovava и parasol
23.10.2010 21:36
Вие двамата сякаш нещо сте се наговорили :)))
Няма лошо, когато хората са с близки вълнови характеристики си предават мисли от разстояние.
цитирай
24. an200 - Поздрави от още един скорпион( макар и накрая на зодията))!
23.10.2010 21:41
Доста попадения!;))
Усмихната и спокойна неделя!)
цитирай
25. анонимен - Да си скорпион звучи гордо!
23.10.2010 21:44
Дори и само затова, че и аз съм скорпион! Наздраве!
цитирай
26. kasnaprolet9999 - an200
23.10.2010 21:45
Аз се чудя защо те харесвам, а то имало защо!!! Поздрави скорпи и умната, ти си знаеш де :))))
цитирай
27. kasnaprolet9999 - poligorpoligor
23.10.2010 21:48
Моят съпруг, който също е скорпион, каза че ще отпие една глътка за такова поздравление, аз също, Наздраве :))))
цитирай
28. kometapg - Много ми е приятно да прочета тези ...
23.10.2010 21:54
Много ми е приятно да прочета тези хубави редове за нас скорпионите! Поздрави и хубава неделя от мен! :)
цитирай
29. tit - И аз си падам!:)
23.10.2010 21:55
Трудни са за поддръжка, но пък си е предизвикателство!:))))
Трябва да имаш винаги противоотрова под ръка - ГоооЛеМиии дози любов!
цитирай
30. kasnaprolet9999 - kometapg-ти си типична жена -скорпион, добре си дошла тук- в свои води си!!!
23.10.2010 22:29
Ето нещо твое, което ме накара да напиша горното:

Нежна опора

Ти пак се завръщаш при мен,

присядаш в сумрака на сивия ден,

и скришом ме гледаш странно смутен,

очакваш да бъдеш пак утешен.И пак ми споделяш провалите свои,

когато след битки изгубваш двубои

и всичко, което душата ти твоя

копнее да бъде в мечтите си свои.Когато нанася ти удар съдбата

и гняв те изпълва, и страда душата,

бездушна остава към тебе тълпата,

ти търсиш при мен топлината.И аз те прегръщам, покоя завръщам,

на твойта изстрадала, слаба душа,

за теб си оставам опората нежна,

аз крехката малка, но силна жена.
цитирай
31. kasnaprolet9999 - tit
23.10.2010 22:37
Не сме трудни за поддръжка, ако знаеш само колко малко разходи имам, ще се зачудиш.Обичам всичко да правя сама и не се доверявам на разни козметици. Противоотрова-да, много сме критични, защото като даваме всичко от себе си искаме най-доброто и този, който само иска, но няма вътрешен потенциал да отговори на нуждите ни има нужда от противоотрова.За последното си най- права, имаме нужда от голямо количество любов, иначе не ни търси!!! Много те харесвам и за това бях напълно откровена.
цитирай
32. kometapg - Kasnaprolet9999, направо ме на...
23.10.2010 23:46
Kasnaprolet9999, направо ме накара да се изчервя! Благодаря за топлото посрещане!!! Уютно е за скорпионите при теб!:)
цитирай
33. kasnaprolet9999 - kometapg
23.10.2010 23:59
При мен се чувстват добре всички блогери, които имат нежни души и умеят да ценят красивите неща, които ни зообикалят, а поетите и поетесите са ми особена слабост.Виж това:
http://kasnaprolet9999.blog.bg/izkustvo/2010/10/01/haide-da-praznuvame.613871
Идвай пак!!!
цитирай
34. razkazvachka - Живея с един такъв - всъщност затова се регистрирах из този блог - за да му пусна поздрав:))))
24.10.2010 00:16
И като погледна - амиии, скорпионите са... вкусни - не е скучен животът с тях:)))

Поздрави за тебе и за всички скорпиони - такива, каквито сте!
цитирай
35. kasnaprolet9999 - razkazvachka
24.10.2010 00:24
Значи блога ви е събрал, след като сега живееш с него, виждаш ли какъв мъж, поздравяваш го и той е вече твой, защото си му "дала нежен тон". Скорпионите имат усет към тези неща, желая ти много щастие с него и бъди сигурна, че с него няма да скучаеш, то около нас винаги ври и кипи нещо:))))
цитирай
36. kometapg - Благодаря ти за линка и знаеш ли к...
24.10.2010 00:44
Благодаря ти за линка и знаеш ли колко общи неща открих за себе си в написаното от теб! Ще идвам с най-голямо удоволствие! Ти също си винаги добре дошла!:)
цитирай
37. smirena - Поздрав за добрия хороскоп
24.10.2010 09:04
от още един скорпион!
цитирай
38. krotalka - Скорпионски привет и от мен!
24.10.2010 09:51
Много си ни е хубава зодията! Всички други в къщи са рогати(овни и телци), как иначе ще съжителствам с тях ако нямам жило да се пазя?!
цитирай
39. kasnaprolet9999 - smirena
24.10.2010 10:06
Благодаря за оценката, почвам да правя списък на скорпионите в блога.Желайя ти един особено успешен месец.
цитирай
40. kasnaprolet9999 - krotalka
24.10.2010 10:09
Ето оше една причина за нашето добро общуване напоследък.Ако трябва да се родя отново пак бих си избрала тази зодия. Поздрави!!
цитирай
41. makont - Сложна зодия,
24.10.2010 10:35
по шопски:"Убава зодия, ама апе". Големият ми син е скорпион и най-добрата ми приятелка, та имам птичи поглед връз тях. Честно, според мен жените са по-добри, това мъжете скорпиони вярно си се самоизяждат. Но без тях живот ще е скучен!
цитирай
42. iliada3 - Страхотен постинг си претнала за скорпиона ,мила!
24.10.2010 11:59
Мечтая си за времето на Телеца и тук ще надникна!:)
Да са живи и здрави всички скорпиончета- големи и малки!:)
цитирай
43. razkazvachka - Ври и кипи:))) И всеки ден започва отново! Каква идея ми даде за следващия поздрав за рожден ден! Върховно! Хубав ден ти желая!
24.10.2010 13:03
kasnaprolet9999 написа:
Значи блога ви е събрал, след като сега живееш с него, виждаш ли какъв мъж, поздравяваш го и той е вече твой, защото си му "дала нежен тон". Скорпионите имат усет към тези неща, желая ти много щастие с него и бъди сигурна, че с него няма да скучаеш, то около нас винаги ври и кипи нещо:))))

цитирай
44. tanyarisemova - ох. . . и както лъвовете обичат да ...
24.10.2010 13:28
ох...и както лъвовете обичат да командват, и обичат много да обичат, и "около нас винаги ври и кипи нещо:))))"
В къщи сме два скорпиона (дядо и свако, и двамата димитровци) и две лъвчета (аз и баба, както и братовчетка ми от горния етаж и братовчет ми от Търново.)
И става ....огън и пожар ;)
цитирай
45. kasnaprolet9999 - makont
24.10.2010 17:15
Интересни заключения, гарнирани с хумор. В къши аз съм по-лошия скорпион, сигурно защото и аксцедента ми е пак скорпион :)))))
цитирай
46. kasnaprolet9999 - iliada3
24.10.2010 17:17
Нямам наблюдения за тази зодия и ще трябва сама да си го напишеш. Приятелките ми са повечето лъвици, а гаджетата бяха предимно от водните зодии и естествено скорпионите на първо място:)))
цитирай
47. kasnaprolet9999 - tanyarisemova
24.10.2010 17:22
Да, ври и кипи, но в края на краищата успяват да живеят заедно. Впечатленията ми са, че се разбират и обичат, иначи и с теб не бихме могли да мелим заедно, нали така?
цитирай
48. monna - Познавам трима мъже от тази зодия :)
24.10.2010 19:12
И тримата са големи чаровници със страхотно излъчване. Да, хубава зодия, е! :)
А като имам предвид, че ти си "Скорпион", значи че горното важи и за жените!
Поздрав!
цитирай
49. kasnaprolet9999 - monna
24.10.2010 22:56
Така си е, като тръгна по улиците и след мен става опашка от обожатели :)))
цитирай
50. tanyarisemova - Да, ври и кипи, но в края на краищата ...
26.10.2010 17:20
kasnaprolet9999 написа:
Да, ври и кипи, но в края на краищата успяват да живеят заедно. Впечатленията ми са, че се разбират и обичат, иначи и с теб не бихме могли да мелим заедно, нали така?

Не е вярно. Как така да "не бихме" нали си моята маман и аз много си те обичкам.
цитирай
51. kasnaprolet9999 - tanyarisemova
26.10.2010 17:30
Не си ме разбрала добре, казах, че ако лъвовете и скорпионите не се погаждат, щяхме ли с те б да бъдем заедно, не нали, но ние сме и това доказва, че двете зодии са съвместими.
цитирай
52. mileidi46 - :)))))
27.10.2010 13:40
Eto me i men...
4ux ,4e nqkoi kazvat 4e obi4at skorpionite..xa xa ..blagosloveni sa tezi dokosnati ot nas..
nikoga ne ni zabravqt..:)))
dnes se xvalq malko..no mi e prosteno nali????..:))))))))
цитирай
53. kasnaprolet9999 - mileidi46
27.10.2010 13:46
Днес ти е рожден ден и всичко ти е простено, но си е истина това, което казваш и най-вече, че никога не ни забравят, особено ухапаните :))))
цитирай
54. lidyaa - SUPER
29.10.2010 06:36
С изключение на овалното лице и късия врат :), останалото отговаря доста добре :) Изклюитчелно добре съм изненадана колко много съвпадения откривамза себе си в описанието!
цитирай
55. kasnaprolet9999 - lidyaa
29.10.2010 15:50
При мен и съпруга ми и това съвпада, имаме къси вратове, неговото лице е почти четвъртито, а моето ти прецени, има ме по разни постинги тук таме.
цитирай
56. анонимен - :))))))))
27.07.2011 16:27
Вкъщи имаме всичко- и зъби(татко е лъв) и жила (аз) и рога...... Имаме и една девичка дето направо ни е хванала отчасти цаката на почти всички.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kasnaprolet9999
Категория: Лични дневници
Прочетен: 12805977
Постинги: 815
Коментари: 16373
Гласове: 40376
Архив
Календар
«  Декември, 2020  
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031