Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. Виртуална духовна библиотека
2. Сайт на в-к "Лечител"
3. Природна медицина-сайтът на д-р Пашкулев
4. Бъди щастлив
5. Радиестезия, хомеопатия, пирамиди
6. Всичко за билките-първа част
7. Всичко за билките-втора част
8. Всичко за билките-трета част
9. Всичко за билките-четвърта част
10. Полезни съвети
11. Сайт с Художествени снимки от Карибите и Канада.
12. Сборен постинг на снимки от други държави-проект на Петя
13. снимки от Родопите-2 част-проект ня Джулия Бел
14. България в снимки-проект на julia13
15. Снимки от Пирин-проект на Джулия Бел
16. Какво сме дали на света
17. Снимки на планини в България-първа част-проект на Джулия Бел
18. Снимки от Рила-проект на Джулия Бел
19. снимки от планини в България-2 част-проект на Джулия Бел
20. снимки от градове и села в БГ-проект на Джулия Бел
21. Снимки от църкви и манастири в България, проект на Джулия Бел
22. Снимки от Родопите-проект на Джулия Бел
23. Снимки от света-мои постинги
24. Снимки от планини в България-проект на Джулия Бел-трета част
25. Снимки от градове и села-втора част-проект на Джулия Бел
26. Притча за скорпионите
27. Билколечение
28. билкосъбиране
Постинг
22.01.2009 18:00 - ЛЕК ЗА ВСИЧКИ ВИДОВЕ РАК - ПРОДЪЛЖЕНИЕ-КАК ДА ПРЕДОТВРАТИМ ТУМОРИ
Автор: kasnaprolet9999 Категория: Технологии   
Прочетен: 24458 Коментари: 7 Гласове:
6

Последна промяна: 28.03.2015 20:12


 

ПРЕДОТВРАТЯВАНЕТО НА ТУМОРИ ЩЕ ПРЕДОТВРАТИ РАК

Туморите са сложна структура, която се оказва е свързана с гъбички, метали, бактерия, глисти и токсини. Бивайки толкова сложни ни изкушава да мислим, че са крехки като структура и с премахването на само един от градивните блокове ще ги срутим. Но истината е точно обратна:  заедно те оформят много траен компонент срещу имунната ти система. Най-добрият начин да победим туморите е да не им разрешаваме да започват.

1. Стой настрана от мед (медни съдове, вода от чешмата, син камък и т.н.)  и никел -  съдовете от неръждаема стомана .
2. Стой настрана от фреонови хладилници, климатични инсталации и т.н.
3.Поддържай превантивната анти-паразитна програма.
4.Разкарай бактериалните инфекции, криещи се в кухините на извадени зъби, под коронки, протези и др. или в червата.
5. Не яж храна в която има плесен.
6. Отстрани всички източници на пропилов и метилов алкохол и други разтворители.    
От всички тези спирането на бактериалните инфекции е най-трудно. Но с изчистване на зъбите, изчистване на  Червата (описано по-нататък в книгата) и избягване на нестерилни млечни продукти е път към успеха.
Паразитизмът може да бъде намален ако избягваш разтворителя пропилов алкохол и бензол (за метили и стадии на тения). Фреонът може да бъде заменен с друг газ. Медните тръбопроводи могат да се заменят с пластмасови.
Всяка злокачественост започва с тези рискови фактори, независимо дали имаме наличието на солидни формирани тумори или не. Трябва да е възможно да предотвратим всички видове рак с тези шест важни стъпки. 
  
ОБОБЩЕНИЕ
Чревния метил може да репродуцира себе си от началния стадий до последния вътре в тебе, без нужда от охлюв, ако имаш разтворител в тялото ти. Около нас има най-различни разтворители (ацетон, метилов алкохол, метилен и т.н.). Ако разтворителя е пропилов алкохол, който се натрупва в черния дроб, нови зрели стадии на паразита се развиват в черния дроб и ракът започва. Факторът на растежа, орто-фосфо-тирозин, се произвежда и кара клетките да се делят. Зрелият стадии е в черния дроб, но факторът на растежа се разнася до всички органи, които съдържат пропилов алкохол и стадии на метили в тях. Те се размножават с хиляди и клетките на органа ти се принуждават да се делят заедно с тях. Това е рак.
Пропиловия алкохол не се детоксифицира в черния дроб, но вместо това се акумулира, вероятно поради aflatoxin B, намерен в плесенясали храни. Черният дроб успява да премахне част от пропиловия алкохол изхвърляйки го чрез жлъчката в червата. Напуска тялото чрез изпражненията. Но в червата алкохолът се натъква на милиони метилни яйца [спомняш ли си, че един възрастен индивид може да снася по няколко хиляди на ден]. И след като метиловия алкохол е разтворител, аз смятам, че той разтваря черупките на яйцата, позволявайки им да се излюпят! Направо вътре в тебе. Повече проучване трябва да се направи по този въпрос. Но със сигурност миниатюрни стадии (мирацидии) се озовават в кръвта ти и пътуват навсякъде из тялото ти! Те пускат котва, стават редия и се размножават в още хиляди екземпляри! Накрая се превръщат в церцария, метацерцария и накрая в зрели индивиди.
Зрял индивид в черния ти дроб, ако имаш пропилов алкохол в него, причинява рак!
Зрял индивид в панкреаса, ако имаш дървесен /метилов/ алкохол в него, причинява диабет!
Зрял индивид в тимуса ти, ако имаш бензол, причинява СПИН!
Зрял индивид в мозъка ти, ако има толуол или ксилол, причинява болеста Alzheimer!
Зрял индивид в бъбреците ти (болеста на Hodgkin), шийката на матката (ендометриоза) или простата (chronic prostatitis) ако имаш разтворители в тях.
Зрял индивид в кожата причинява саркома на Kaposi.
Не забравяй, ракът не би бил прихванат без помоща на рисковите фактори: мед, фреон, бактерия, глисти и микотоксини.
Още един съвет: знае се, че витамин С помага срещу рак. Д-р. Линус Паулинг постигна много добри резултати, въпреки, че други не можаха. Аз имам доказателство, че витамин С помага на черния дроб да детоксифицира афлатоксини. Не забравяйте да взимате по един грам (1000
mg) витамин С със всяко хранене. Още едно свойство на витанин С е  действието му върху серума желязо, поддържайки го в химична форма, която по-добре се бори с медта.
[Забележка: важна част от обезпаразитяващата програма е т.нар. уред
ZAPPER, описанията за който не съм включил в превода защото го имам, а този материал е преведен за семейно ползване. Но на всеки, който иска да го изработи ще предоставя схемата и инструкции. Изработката не е сложна, струва около 10 лв. и един правоспособен електронен техник може да го изработи без проблем. За контакт използвайте е-маил: glamour@mailandnews.com или тел. 02 621538]
/ Това са адрес и телефон на преводача на тази страница от английски, но изглежда
те вече не са актуални. Предлаганият от преводача уред е с недостатъчна ефективнаст. За допълнителна информация за метода и за купуване на  качествен запер у нас вижте
тук.

/  

ПРОБЛЕМИ С ПРОСТАТАТА
(от книгата “
The Cure for All Diseases” на Хулда Кларк)
  Ако не уринираш докрай и се налага да отидеш отново, особено през нощта, се предполага, че има налягане върху уретрата от разширената простатна жлеза. Задържането по малко довежда до инфекции на мехура и бъбреците, понеже бактерията скоро открива тази “безплатна храна”.
Простата събира токсини, сякаш е сметище, особено никел. Бактерията на уринарния тракт скоро намира “техния” метал – никела. Всяко наличие на никел ще привлече бактерия както трохи и сирене привличат мишка. Тези бактерии използват урината за тяхна храна. За да я усвоят те първо разпадат молекулата на урината на две в две амониеви молекули. Миризмата на амоняк в урината издава тяхното присъствие. Урината не трябва да мирише на амоняк. Нашето тяло не произвежда амоняк. Само бактерията може да прави това!  Храносмилателния им ензим наречен се нарича уреаза (
urease). За да действа този ензим се нуждае от никел.
Никелът се намира в изоболие в почвата /и металните съдове за готвене/, където без съмнение бактерията принадлежи, разграждайки урината и животинската тор. Те извършват важна работа за околната среда унищожавайки животински изпражнения почиствайки по този начин почвата около нас. Какво безумие е да напълним себе си с никел, така, че с един скок от земята и те се настаняват в нас! Бактериите около нас вършат полезна работа. Ние не можем да прекъснем връзката ни с бактериите. Но ние не сме предназначени да ги храним. Ако не ги снабдяваме с никел, сякаш сме буца земя те не биха се настанили в уринарния тракт и оттам в простатата.
И така, как да разкараме никела от тялото ни? Това е предизвикателство. Случайно да ядем пръст? Малко количество попада в храната ни и това не може да се избегне. Но ние не преставаме да ближем никела, сякаш е детска близалка. Лъжиците, вилиците са направени от никел! Неръждаемата стомана съдържа 8% никел! Не смяташ ли че често се натъкваме на тази дума? Когато пъхнеш ножа в буркана с майонеза тя се се замърсява [с никел] само след няколко минути. Опитай я. Майонезата е влязла в реакция с метала, разтваряйки никела. Когато после мажеш хляба си с ножа, този слой [който е реагирал с храната, в случая майонеза] се отделя и ти го изяждаш. Даже, ако поставиш ножа в устата си ще вкусиш метала. Разбира се, по-късно ти ще измиеш ножа но не преди да си изял достатъчно никел, който да снабди всички бактерии в тялото с дневния им любим елемент – никел. Никелът не е съществен за нас. Дори растенията поддържат нивата си на никел много ниски. Но поради замърсяването на животинската храна с никел, сега дори кокошите яйца имат 3
mcg/100 gm никел. За да снесе яйце замърсено с никел, кокошката трябва да е замърсена.
Особено малки деца и юноши никога не трябва да бъдат сервирани с метални купи и прибори. Те имат нужда от цялата си имунна сила за да се борят с новите бактерии и вируси, които се появяват сега, в ерата на СПИНа. Никелът е част от почвата и принадлежи на нея, не трябва да бъде в посудата ни.
Друг голям източник на никел са зъбните метали. Използва се за втвърдяване на злато! Ако имате проблеми с простатата премахнете метала от устата си. Никелът се използва за направа на мостове, златни коронки, амалгами и скоби. Разменете го за пластмаса и композитни материали. Престанете да ядете и готвите с метални съдове; използвайте старовремски дървени или направени от твърда пластмаса прибори за рязане. Винаги използвайте пластмасов нож за масло и майонеза. Никога не купувай масло опаковано във фолио.
Никела се разтваря в мазнина и се съхранява в кожата временно, когато нахлуе в тялото. Мастната тъкан на кожата ти може да е препълнена с никел, причинявайки “алергия” на кожата. Мъжката плешивост е една такава алергия. Потта се мъчи да го изхвърли от теб. Винаги мийте скалпа за да подпомогнете тази секреция. Мазнините на кожата разтварят никела от бижута (оставяйки понякога по кожата зелено-черен цвят) и я транспортират в тялото ти. Не слагай на себе си метални бижута. Основите на обиците трябва да бъдат пластмасови. Верижките на часовниците и очила с метални рамки трябва да се заменят с пластмасови. Метални пръстени също трябва да бъдат заменени. След като намалиш нивото на никел в тялото и простатните проблеми са спомен, може да забележиш първите косъмчета прорастващи по голото ти теме.
Бактерията не може да живее в простата без наличието на никел. Може да излекуваш простатните си проблеми с простата тактика на прекратяване замърсяването на тялото ти с никел. Мъдра стъпка ще е да взимаш хистидин (
histidine) капсули (около 500 mg една дневно) когато се случи да получиш никелова атака от метална посуда в ресторант да речем. Хистидинът извлича никела. Взимането на цинк също помага (60 мг. Два пъти дневно за един месец). Вероятно, никелът е отравял цинковите ензими. Прочети и за ползата от лена. [тук следват многобройни случаи на хора излекувани от простата след премахване на никела от устата, убиване на паразити и т.н.]


За улеснение при лечението ползвайте следната таблица:
                            

  Орехова тинктура   Пелинови  капсули   Карамфилови капсули 500 мг.
ден Капки –веднъж на ден преди ядене   веднъж на ден преди ядене      1 капсула три пъти дневно   
 1  1 1 1,1,1
 2  2 1 2,2,2
 3  3     2 3,3,3
 4  4   2 3,3,3
  5  5 3 3,3,3
 6 2 чаени лъж.    3 3,3,3
 7 Веднъж седм.     4 3,3,3
 8   4 3,3,3
 9        5 3,3,3
10        5 3,3,3
11    6 3
12    6   Веднъж седмично
13 2 чаени лъж. 7  
14     7  
15     7  
16    7  
17   Веднъж седмично  
18      3

 Добавено допълнително: Отскоро ЕТ "Самодива" изработва всичко необходимо за очистване на организма от метили-капсули с пелин, карамфил и орехова тинктура. Имат и сайт на следния адрес:   www.samodiva-bg.com/center.php
 


Тагове:   здраве,   рак,   хулда кларк,


Гласувай:
61. анонимен - Закупуване на Запер
17.02.2009 22:37
Искам да си купя качествен запер можете ли да ми помогнете?e-mail:s9s@abv.bg
цитирай
2. kasnaprolet9999 - Ще проуча въпроса.
18.02.2009 09:44
Познавам човека, който е направил сайта под №7 в моя блогрол, едно време правеше такива уреди, но сега не съм сигурна дали продължава тази дейност.
Той обаче не ге продаваше, а ги подаряваше само на приятели.
цитирай
3. kasnaprolet9999 - за анонимен 1
18.02.2009 20:52
Моят познат не се занимава вече с изработката на този уред, твърде е зает с други дейности, но информация за това от къде може да го закупите вижте на следния адрес:
http://radionic.hit.bg/thecure.html
цитирай
4. анонимен - Благодаря
19.02.2009 13:31
Благодаря!Щастлив ден!
цитирай
5. анонимен - Тук се предлага запер, изработен по ...
07.03.2009 11:33
Тук се предлага запер, изработен по книгата на Хулда Кларк, - българско производство:
http://zaper.artcom.bg
цитирай
6. kasnaprolet9999 - благодаря ти анонимен №5
07.03.2009 22:54
Предполагам, че ще има желаещи да го закупят.
цитирай
7. анонимен - Запер
03.06.2011 15:10
С благодарност за информацията в блога, горещо моля да помогнете с актуален адрес към днешна дата 03 Юни 2011 на магазин/офис в София за закупуване на апарат Запер, или изобщо информация на Български език за апарата.
поздрави:ваш почитател
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kasnaprolet9999
Категория: Лични дневници
Прочетен: 13675236
Постинги: 836
Коментари: 16422
Гласове: 40938
Архив
Календар
«  Януари, 2022  
ПВСЧПСН
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31