Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. Виртуална духовна библиотека
2. Сайт на в-к "Лечител"
3. Природна медицина-сайтът на д-р Пашкулев
4. Бъди щастлив
5. Радиестезия, хомеопатия, пирамиди
6. Всичко за билките-първа част
7. Всичко за билките-втора част
8. Всичко за билките-трета част
9. Всичко за билките-четвърта част
10. Полезни съвети
11. Сайт с Художествени снимки от Карибите и Канада.
12. Сборен постинг на снимки от други държави-проект на Петя
13. снимки от Родопите-2 част-проект ня Джулия Бел
14. България в снимки-проект на julia13
15. Снимки от Пирин-проект на Джулия Бел
16. Какво сме дали на света
17. Снимки на планини в България-първа част-проект на Джулия Бел
18. Снимки от Рила-проект на Джулия Бел
19. снимки от планини в България-2 част-проект на Джулия Бел
20. снимки от градове и села в БГ-проект на Джулия Бел
21. Снимки от църкви и манастири в България, проект на Джулия Бел
22. Снимки от Родопите-проект на Джулия Бел
23. Снимки от света-мои постинги
24. Снимки от планини в България-проект на Джулия Бел-трета част
25. Снимки от градове и села-втора част-проект на Джулия Бел
26. Притча за скорпионите
27. Билколечение
28. билкосъбиране
Постинг
22.01.2009 17:50 - Лек за всички видове рак-пелин, орех и карамфил-продължение
Автор: kasnaprolet9999 Категория: Технологии   
Прочетен: 52609 Коментари: 23 Гласове:
6

Последна промяна: 28.03.2015 20:25


image

Бял пелин

 
image
Това е пак нашият орех, сниман от съпруга ми през есента.

ПРЕВАНТИВНА АНТИ-ПАРАЗИТНА ПРОГРАМА
ТИ ВИНАГИ ПРИХВАЩАШ ПАРАЗИТИ! ПАРАЗИТИТЕ СА НАВСЯКЪДЕ ОКОЛО ТЕБ! ТИ ГИ ХВАЩАШ ОТ ДРУГИ ХОРА, ТВОЕТО СЕМЕЙСТВО, КЪЩАТА, ЖИВОТНИТЕ, НЕДОБРЕ СГОТВЕНО МЕСО, НЕСВАРЕНИ МЛЕЧНИ ПРОДУКТИ.
Аз вярвам, че главния източник на чревния метил са недостатъчно сготвените месо и млечни продукти. Веднъж заразени ние може да ги разнасяме и “подаряваме” без да подозираме. Членовете на едно семейство почти винаги споделят еднакви паразити. Ако един човек развие рак, вероятно е и другите да имат същия чревен метил. Те трябва да обезпаразитят себе си също.
Прави това веднъж седмично. Може да взимаш следните по различно време на деня или заедно:
1.Орехова тинктура: 2 чаени лъжици на празен стомах, например преди ядене или лягане.
2. Капсули с пелин: 7 капсули (200-300
mg пелин всяка) наведнъж на празен стомах
3. Карамфил: 3 капсули (около 500
mg всяка) веднъж на ден, на празен стомах.
4. Орнитин (ако има нужда)
 
АНТИПАРАЗИТНА ПРОГРАМА ЗА ДЕЦА
Децата следват същата програма както за възрастни до ден 5. На шестия ден вместо 2 чаени  лъжици, вземат:

 

ВЪЗРАСТ

 

КОЛИЧЕСТВО

 

Niacinamide

 

Под 6 месеца

 

ј чаени.л.

 

50 mg

 

От 6 месеца до 5 години

 

Ѕ чаени .л.

 

50 mg

 

От 6 до 10 години

 

1 чаени .л.

 

100 mg

 

От 11 до 16 години

 

1Ѕ чаени .л.

 

500 mg

 

Niacinamide (не niacin) се използва за да помогне на детоксифицирането на алкохола в тинктурата. Може да го раздробиш и го сложиш в лъжичка с мед, ако е нужно.
Дори и при факта, че антипаразитната програма е благотворна за деца, които имат тенденцията да прихващат паразити по-често от възрастните, тя не трябва да се продължава като превантивна заради съдържанието на алкохол. Обезпаразитявайте децата 2 пъти годишно или когато са болни.
В случай на детски рак обаче много по-енергични мерки трябва да се вземат. Дозите трябва да се увеличат докато жизнеността се подобри, до 16 чаени .л. ако трябва.
Пелин и Карамфил
Увеличете дозата с един ден всяка година. Например 4 годишно ще следва програмата за възрастни до четвъртия ден и после спира. Отново, не се препоръчва за деца да бъдат на превантивни дози от пелин и карамфил. Взимайте ги когато правите годишното обезпаразитяване или когато са болни.
[следва глава за обезпаразитяване на домашни животни, които са главен източник на паразити във вкъщи.] 

ТЕНИЯ
Ако няма подобрение, въпреки че правиш всичко посочено в тази книга и въпреки поемането на 2 с.л. орехова тинктура два пъти дневно, въпреки
zapp-ирането ти вероятно имаш тения. Тениите са доста по-трудни за убиване от останалите паразити.
Няма време за губене ако имаш мозъчен тумор, рак на стомаха, рак на панкреаса или си на системи. За убиването на стадиите на тения са нужни големи количества орехова тинктура. Следвай процедурата:
1. Вземи 8 чаени .л. орехова тинктура
2. Вземи три 500
mg niacinamide таблетки (не niacin) за да помогне при детоксифицирането на алкохола в тинктурата.
3. Почини един час (не е задължително)
4. Вземи още 8 чаени .л. орехова тинктура
5. Вземи още три 500
mg niacinamide таблетки
6. 
Zap-ирай седем минути за убиване на патогените излизащи от умиращите паразити. Изчакай 20 минути и после zap-ирай отново за седем минути. После изчакай 20 минути и zap-ирай за още седем минути [zapper e електронно устройство за убиване на паразити с помоща на слаб електрически ток вибриращ със специфична честота при преминаването му през тялото. Схемата на апарата е предоставена в печатното издание на книгата. Мога да я предоставя при поискване.]
Използвай толкова вода, колкото е нужна за да прокараш ореховата тинктура. Сърбай бавно за да избегнеш прилошаване. Тази забележителна билка е напълно безвредна, но алкохола не е, така че винаги взимай niacinamide след поемане. И никога не се опитвай да караш автомобил след това.
Дори и дозата от 16 чаени .л. орехова тинктура не убива всичките латентни (спящи) стадии на тения. Тя само убива тези, които се излюпват. Избягвай разтворители като бензол, изопропилов алкохол и дървесен спирт. Рано или късно, вероятно след 2 седмици още една ще се излюпи. Ако подозираш това, повтори дозата от 16 чаени .л.
 
ПАРАЗИТИТЕ СИ ЗАМИНАХА, ПРОПИЛОВИЯ АЛКОХОЛ Е СЛЕДВАЩ
Сега, след като си убил чревния метил и излекувал рака си, какво следва? Остават две задачи:
1.Да престанеш да поемаш пропилов алкохол в тялото си
2.Да разкараш всички тежки метали и често срещани токсини в тялото си, диетата и дома ти. Това ще излекува повредените тъкани и ще спре тенденцията за възникване на тумори.
[следва снимка на рафт в магазин с най-различни шампоани и препарати и надпис под снимката “Проверявай всички етикети за “пропилов алкохол”, “пропанол”, “изопропанол”. Изхвърли тези продукти!]
Пропиловия алкохол е антисептик, често използван в козметиката. Провери всичките си козметики за думата “пропанол”, “изопропанол” на етикета. Това обикновено се слага там след като не се подозира като причина за рак. Не знам дали пропилови съставки като пропамид, пропацетамид, пропилов галат или калциев пропионат не се конвертират в тялото на пропилов алкохол, така че по-добре не поемай този риск. Хора без рак нямат пропилов алкохол в черните си дробове. Прегледай случаите в тази книга. Често един от брачните партньори има рак; забележи, че той или тя има пропилов алкохол в черния си дроб. Орто-фосфо-тирозина се намира в орган, като белите дробове, където рака се развива. Но другият партньор няма рак, въпреки че те споделят същия паразит. При него/нея той е само в червата. Няма яйца или стадии другаде. Няма наличие на разтворител!
Ето списък на често срещани продукти, които имат пропилов алкохол в тях: козметики, шампоани, мус, лосиони за тяло, препарати за бръснене и, разбира се, дървесен алкохол. Ако се съмняваш, хвърляй го!
Въпреки че продуктите за тяло ни дават най-висока концентрация, пропиловия алкохол се намира също и в храната ни! Един от главните източници са оцветители и аромати. За извличането им се използват разтворители! Концентрираният екстракт се нарича “spice oleoresin” [не ми е известен българският термин]. Нормално разтворителя трябва да се премахне преди употребата на крайния продукт, но нищо не може   да бъде премахнато напълно.
[следва извадка от американските федерални разпоредби за количеството допустими проценти на замърсители в храните и препаратите. Изводът е, че ниски нива, които не показват явна вреда се смятат от закона за допустими и нормални, без да се отчитат техните дългосрочни поражения]
Добрите новини е че пропанола напуска тялото ти пет дена след като си спрял да го поемаш.
Пропиловият алкохол е замърсител в студените зърнени закуски. Престани да купуваш зърнени закуски, мюсли, такива, които само се заливат с мляко и се ядат без да се варят. Дори и най-натуралните зърнени
закуски са замърсени. Не съм тествала всички зърнени закуски на пазара, но тествах толкова много, че ти не би трябвало да поемаш риска с нито един от тях. Виж Рецепти в края на книгата за да си направиш твои.
Защо е толкова важно да премахнем пропиловия алкохол ако вече сме разкарали чревния метил и сме на антипаразитна превантивна програма? Защото повторно инфектиране може да стане много бързо! Млечни продукти и бърза закуска хамбургери, които не са нагорещени достатъчно за да се убият метацерцариите (стадиите увити в черупка издържат на много ниски и високи температури в езерата). Дори и когато поискаш да ти препекат добре хамбургера, то рискуваш с шпатулата, която се използва за суровите и сготвените хамбургери. В разстояние на 24 часа стадиите на метила са в кръвта ти, някои от тях се излюпват във зрял стадии и преди следваща ти превантивна доза от орехова тинктура те са вече в черния ти дроб и орто-фосфо-тирозинът се завръща. Но без пропилов алкохол това не може да се случи. С пропилов алкохол това е неизбежно.
[следват снимки на популярни зърнени закуски за деца и възрастни. Отдолу пише “Всички зърнени закуски, включително тези от здравни магазини, бяха замърсени с разтворители като бензол, въглероден тетрахлорид и пропилов алкохол. НЕ ГИ ЯЖ”]
Чети всички етикети на продуктите за тяло, които купуваш. Носи си лупа за тази цел когато пазаруваш.

ПРОДУКТИ ЗАМЪРСЕНИ С ПРОПИЛОВ АЛКОХОЛ 
ИЗХВЪРЛИ СЛЕДНИТЕ ПРОДУКТИ
дори ако пропилов алкохол не е упоменат на етикета 
 

 

шампоан, дори тези от магазините “Здраве”
шпрей за коса и мус
зърнени закуски, дори и тези от магазините “Здраве”
бяла захар (кафява е OK ако се детоксифицира)
козметики (направи си свои. Виж рецептите в края на книгата)
течност за изплакване на устата
безкафеиново кафе 
бутилирана вода, дистилирана вода или изворна вода от магазина. Бутилките, помпите и тръбите се “стерилизират” често с пропилов алкохол.
алкохол за фрикции
всички препарати за бръснене, включително и афтършейф
безалкохолни напитки
Плодов сок закупен от магазина, включително и “здравните” видове, на които се казва “100% натурален”
Витамини, минерали и добавки (освен ако не ги тестваш)

 

 

aflatoxin B

  Всеки път, когато пропиловият алкохол е в черния дроб аз също намирам там aflatoxin B -- вторичен продукт на плесените. Аflatoxin B е познат като изключително канцерогенен. Интерпретацията ми на тази връзка е, че aflatoxin B задържа метаболизма на пропиловия алкохол. Разбира се и обратното може да бъде истина: пропиловия алкохол възпира детоксификацията на aflatoxin B. И в двата случая, ако престанеш да ядеш храни с плесени, нивото ти на aflatoxin B ще намалее.
Някои храни съдържащи aflatoxin B са: бира, ядки, хляб, престоял над 3 дена, презрели плодове и много зърна, продаващи се на кило. За моя изненада, много плесенясващи храни, като сиренето не показаха наличие на aflatoxin B. Може би премахването на афлатоксин е причината че има документирани случаи на излекуване от рак след промяна начина на хранене. 

ФОРМИРАНЕ НА ТУМОРИ
Повечето ракове са туморообразуващи. Туморите обикновено започват като доброкачествени. Когато те са такива не ни плашат. Но всъщност те изискват повече внимание. В крайна сметка туморите се увеличават на размер и по брой, вярно не толкова бързо, както злокачествените. Без доброкачествен тумор не можем да имаме злокачествен. Така че не е ли най-добре как да се научим да нямаме никакви тумори? 
  
В ТУМОРИТЕ НАМИРАНЕ гъбички 
Някои женски гърди са пълни с тумори, наречени кисти. Състоянието се нарича фиброкисти на гърдата (fibrocystic breast disease). А какво има вътре в такава киста? Във всеки тумор има туфа от растящи фунгуси, наречени мицелиум (mycelium). гъбичките са почти винаги един от често срещаните хранителни плесени, като Aspergillus или Penicillium, които са пуснали корени право в тъканите на тялото ти! Също така те произвеждат микотоксини, обикновено патулин (patulin). Защо тялото ни допуска това?
Научен доклад на тази тема е бил публикуван през 1982. Авторите показват, че един вид бели кръвни телца имат за задачата да ядат и унищожават спорите на гъбичките (семената), докато други спират растежа на мицелите. Дали тези два вида бели кръвни телца са “изключени” по някакъв начин, допускайки гъбичките да растат в тъканите ти? 
  
В ТУМОРИТЕ НАМИРАМЕ МЕД И ФРЕОН
А дали пък не е заради медта, която винаги намирам на същото място, където са гъбичките? Медта се разтваря в мазнина, а гърдата е мазна тъкан. Или пък е фреона, който също намирам заедно с гъбичките? Вероятно медта е била привлечена в гърдите без фреон. И преди ерата на хладилниците трябва да е било така. Но с фреонов хладилник във всеки дом и медна водопроводна инсталация [в САЩ и Канада се използват медни тръби за водопроводна инсталация] рискът се удвоява. Фреонът е изтъкнат от учените като подпомагащ растенето на рака. 
Може би медта е само невинен гост, поканен в гърдата от гъбичките, които вече растат там. Или пък медта се настанява там първа и поканва гъбичките. Но един прост факт може да хвърли светлина върху мистерията. Предварителните ми тестове показват, че жени, които не са изложени на високи дози мед, като “медна” вода, нямат туморни образувания в гърдите. “Медната” вода е такава, която тече през медни тръби. Медта се усвоява независимо дали водата се използва за плакнене на чинии, миене на ръце, дрехи или за пиене.
От десетилетия се знае, че нивата на мед в кръвта са свързани с най-различни видове рак. Но това винаги беше интерпретирано, че ракът причинявал акумулацията на мед, вместо да се смята, че всъщност медта може да причинява рак! Медните тръбопроводни тръби не са били заподозряни. Въпреки това е много лесно да се докаже, като се махнете от мястото, където има медни тръби. Тогава нивото на медта пада мигновенно, последвано от спадане на растежа на гъбички. [действително през годините ми на престой в Канада, където цялата тръбопроводна система е изградена с медни тръби, имах периодично проблем със свръх-размножаване на гъбички в тялото, наречен кандида. След като се завърнах в България този проблем изчезна]
Колко скоро медта ще напусне гърдите зависи от фреона там. След като фреона бива премахнат, нивата на мед могат да бъдат спаднат. Когато фреона не е премахнат, медта “залепва” упорито за гърдите и дори изисква
EDTA челация (chelation - венозно вкарване на химикали с абсорбиращо или друго действие) за да я премахне.
Когато медта и фреонcj си заминат, растежът на гъбичките може да бъде спрян. Той просто трябва да бъде елиминиран в червата за да изчезне от гърдите. Когато изчистим червата от гъбички, тъканите също се прочистват от тях. Тази тъкан може да е простатата, черен дроб, панкреас или мозъка. Туморите там растат по същия начин, както в гърдите.
Една доза от 2 с.л. орехова тинктура ще унищожи всички растящи гъбички в червата (заедно  с паразитите)! Това от своя страна ще елиминира гъбичките за един ден. За да останеш чист, тъканите трябва да са свободни от фреон и мед.
 
В ТУМОРИТЕ НАМИРАМЕ СТАДИИ (фаза на растеж) НА ТЕНИЯ И БАКТЕРИИ
Има още едно “съдружие” при растежа на доброкачествени тумори: бактерия и стадии на тения. Бактерията произвежда фактор на растежа, който стимулира растеж, или с други думи деленето на клетките. За съжаление същият този фактор стимулира и твоите клетки, карайки ги да се делят и оформят хаотична маса. Факторcj на растеж произвеждан от бактериите не е толкова потентен, колкото орто-фосфо-тирозина. Но заедно с патулина и афлатоксина, два мощни микотоксина, те могат да образуват доста големи кисти. А бактериите стимулиращи растежа на тумори са тези известни бактерии, които получаваме от ядене на млечни продукти, нашите собствени черва и от зъбни инфекции. Ето няколко фактора, които те произвеждат:

 

БАКТЕРИЯ

 

ИЗТОЧНИК

 

 

 

Staphylococcus aureus

 

Зъбен

 

 

 

Escherichia coli (E. coli)

 

Черва

 

 

 

Salmonella typhimurium

 

Млечни продукти

 

 

 

Shigella flexneri

 

Млечни продукти, стадии на Тения

 

 

 

Shigella sonnei

 

Млечни продукти, стадии на Тения

 

 

 

Shigella dysenteriae

 

Млечни продукти, стадии на Тения

 

 

  Изненадващо е, че стадии на тенията също могат да разпространяват тези бактерии. Особено вида Shigella, бичът на раково болните, се разпространява от стадий на тенията. Когато тенията започне да се разпада, цели стада от бактерии се разпръсват из тялото.
  Следва


Тагове:   здраве,   рак,   хулда кларк,


Гласувай:
61. анонимен - Въпрос от една жена на 48
15.11.2009 13:50
Бихте ли ни казали каква е квалификацията Ви? Имате ли медицинско образование? Нещата, за които пишете са изключително сериозни, дълбоко вярвам в тях, но все пак ми се иска да знам отговора на този въпрос. И още - къде има орехова тинктура? Как се приготвя? Благодаря.
цитирай
2. kasnaprolet9999 - По образование съм инженер, но част от книгата, която
15.11.2009 22:44
съм предоставила на вашето внимание не е моя, в нея много добре е описано как се прави тази тинктура. Започнете да четете от начало-това е продължение на тази статия и ще разберете за какво става въпрос и кой е нейния автор.Погледнете предишният ми постинг.
цитирай
3. анонимен - Всичко ясно!
16.11.2009 15:12
Благодаря Ви! Непременно ще Ви послушам. Наистина всичко е много ценно.
цитирай
4. анонимен - Орехова тинктура
21.11.2009 08:57
Моля ви ако е възможно да ми кажете от къде мога да си намерия орехова тинктура. Сега през този сезон няма зелени орехи.
цитирай
5. kasnaprolet9999 - анонимен 4
21.11.2009 17:48
Не знам, може би по дрогериите или билковите аптеки да има някъде, аз си я приготвям сама.
Имам едно бурканче, но не съм го правила тази година, не съм сигурна, дали ще ви свърши работа.
Ако не намерите от друго място ми се обадете да ви го дам.
цитирай
6. анонимен - орехова тинктура
25.11.2009 08:17
Не можах да намеря орехова тинктура.Ако може да ми кажете как мога да се свържа с вас.Адреса ми е goro.d@abv bg
цитирай
7. kasnaprolet9999 - анонимен 6
25.11.2009 10:00
регистрирай се тук е ми изпрати лично съобщение, кога смяташ да дойдеш в София да ти дам тинктурата, имейла си не го давам на непознати, съжалявам.
цитирай
8. анонимен - glupacite nikoga niama da svurchat
19.07.2010 23:34
zabolia me ot reakciata na nomer 8,no moga da kaja-prosti mu gospodi, a na tebe momi4e *kasna prolet9999999*pojelavam mnooooooooooooooooooooooooooooooooooooooogo ,mnogo zdrave i vsi4ko nai dobro !
цитирай
9. анонимен - wili
07.11.2010 20:00
molja wi kazete njakoi da ima we4e rezultati kato e pil tinkturata oreh,pelin i karamfil,blagodarja
цитирай
10. kasnaprolet9999 - анонимен - wili
07.11.2010 20:21
Аз не съм лечителка, само разпространявам статията, може и да има резултат, но едва ли някой ще седне да напише за това, хората не обичат да споделят много. Освен това, в такива случаи се правят много неща и накрая човек не знае от какво му е минало. Ти пробвай, няма страшно.
цитирай
11. анонимен - теннис мам
11.11.2010 06:05
http://books.shop.ebay.com/?_from=R40&_npmv=3&_trksid=p3910.m570.l1313&_nkw=hulda+clark&_sacat=267

На тази страница са книгите на Хулда Кларк, докторката, която Пролет цитира в сайта си.

Слагам този линк само за улеснения на хората, които искат да си изяснят, коя е Хулда Кларк
На тази страница се виждат нейните книги, аз лично имам две от тях на английски, но както вече споменах, на сайта:
www.spiralata.net
на български книги, на буквата К, на трета страница мисля, е преведена една от нейните книги, и там тя говори за пелина, ореха и карамфила.
Нейната теория за паразитите не е толкова нова, както на нас ни се струва.
На английски е, но все пак, ...
http://en.wikipedia.org/wiki/Royal_Rife
това е човекът, чийто последовател е тя.
Но всеки може да се поразрови из интернет.
Аз го давам това, само за да дам едно рамо на Пролет, защото аз я разбирам, от най-добри чувства и намерения тя поднася информация, а хората търсят смляната информация, която всеки трябва да открие и приложи за себе си сам.

От опит казвам, че хората обикновено са слушатели, дори да им се каже нещо ценно, те ако не са на зор, обикновено се отнасят някак си, ... да, ама, ... да, но те вече лекуват рака , да ама,.. и пак от опит казвам,
ме вписват в графа отнесена от вихъра.
И най-лошото е, когато се оказва, че позната на моя позната има рак, друга има миома, трета баща и нещо друго и ме дърпат, кажи, та кажи....
Какво мога да кажа, като всеки сам се знае, както Пролет дава информация, всеки един от нас трябва да запретне ръкави и да се погриже за себе си и близките си, по най-добрия начин.
Аз на друго място споменах, че мой познат подари на майка си 8 години живот с чайове от розмарин, след като беше изписана от лекарите за да си изживее последните дни в дома си.
Но мога ли да кажа, че това е начина??!
Затова, да се радваме, че я има Пролет и много други, които ни поднасят информацията и да БЛАГОДАРИМ!
цитирай
12. kasnaprolet9999 - теннис мам
11.11.2010 09:52
Много ти благодаря за подкрепата, този линк отдавна съм го сложила в моя блогрол и е там на първо място-Виртуална библиотека. Книгите там непрекъснато се прибавят, не знаех че има прибавена нейна книга. Аз съм дала и друг линк-№6 -радиестезия за тази статия, която съм взела от там и съм я разделила на три части. Преди две години имаше някакъв лимит за написаното и не можех да я публикувам в един постинг, пък когато е прекалено дълго не го четат. Пратих на хората от "Самодива" линк към моите постинги за рака и те са във възторг, казаха че догодина ще започнат да правят в по-големи количества от ореховата тинктура. Сега я ползват само за лечение на базедова болест и имат в малки количества. Вече си разменям с тях имейли и обменяме опит. За тях съм писала в постинга си "Полезни свойства на билките" от този месец. Виж тук:
http://www.samodiva-bg.com/center.php?s=b33de35d16ff65bcbd1383e0fe6685a6
Права си, че хората трябва да мислят по-отрано за своето здраве, а не когато вече стане невъзвратимо и има органични промени. Болеста е управляема на ниво функционални разстройства, ако не се лекуват то води след себе си органични изменения, които трудно лечими, особено ако са в напреднал стадий.
цитирай
13. анонимен - badete po qsni
20.07.2011 22:11
Ami vedhaj e v 10 litrova tendjera s orehi zalqto sas spirta posle za 6i6e kazvate za kakvo koli4estvo stava a i za kapki uj q posle na lajici se priema kajete kade da go pro4etem to4no kak se prigotvq molq vi
цитирай
14. kasnaprolet9999 - №13
05.10.2011 16:43
Виж продължението, както и постинга преди това-статията е разпределена в три постинга, защото е много дълга.
цитирай
15. vsv044 - има таблетки '' триактал''
27.10.2015 00:08
''триактал '' съдържа - 4ерен орех, пелин , карамфил , взема се по1 капс . след хранене с вода . няма защо да си правите сами извлек ..!
намерих и о6те нещо преди време , записах си и след време ще публикувам .
цитирай
16. vsv044 - има таблетки '' триактал'' на цена 90 лв. садържа-4еренорех, пелин, карамфил
27.10.2015 00:15
след като го открих слу4айно се отказах от схемите на приготвяне на извлек,тинктура от 4ерен орех , карамфил и пелин .
надявам се да съм ви полезна с информацията, след време ще пусна и друг пост
цитирай
17. vsv044 - има таблетки '' триактал''
27.10.2015 00:28
ПИШЕ ОЩЕ ,4Е ТИНКТУРАТА ОТ 4ЕРЕН ОРЕХ СЕ ВЗЕМА С НИАЦИНАМИДЕ ИЛИ ВИТАМИН ''В'' - 3 от 500мг . вземайте си с триакал - не пре4и витамина
цитирай
18. vsv044 - веселина василева
30.11.2015 21:13
трой4атка си купих от специализирана билкова аптека- има във вси4ки окръжни градове. тинктура от трите съставки - зелен орех , бял пилин и карамфил на цена 17 лв , а табетките са триакал
цитирай
19. vsv044 - веселина василева
30.11.2015 21:23
на втори прием съм на 60 капки от'' тройчатка ' чувствам се по- добре , изчезна ми гаденето , оригването, храня се по- добре . след време ще си направя проба за хеликобактер дали е изчезнал и ще пиша . '
цитирай
20. vsv044 - веселина василева
30.11.2015 21:33
на втори прием съм на 60 капки от'' тройчатка ' чувствам се по- добре , изчезна ми гаденето , оригването, храня се по- добре . след време ще си направя проба за хеликобактер дали е изчезнал и ще пиша . '
цитирай
21. tochiza - Тройчатка капсули или Триакал
04.02.2016 14:13
Тройчатка вече има и на капсули. Цената е 17лв за 100 капсули. Тинктура Тройчатка е на сходна цена. Триакал е на нереалната цена от 90 лева за 30 капсули. Състава и на двете е зелен орех , пелин и карамфил. Тройчатка капсули има в много аптеки и един куп сайтове. Бъдете здрави и Успех!
цитирай
22. mokala - Болест на крон
13.10.2016 08:43
Здр тези три билки лекуват ли болест на крон ???
цитирай
23. stastlivetz - пропилов алкохол
28.04.2019 18:50
Как мога да открия наличието на пропилов алкохол в организама си.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kasnaprolet9999
Категория: Лични дневници
Прочетен: 14523096
Постинги: 846
Коментари: 16435
Гласове: 41483
Архив
Календар
«  Март, 2023  
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031