Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. Виртуална духовна библиотека
2. Сайт на в-к "Лечител"
3. Природна медицина-сайтът на д-р Пашкулев
4. Бъди щастлив
5. Радиестезия, хомеопатия, пирамиди
6. Всичко за билките-първа част
7. Всичко за билките-втора част
8. Всичко за билките-трета част
9. Всичко за билките-четвърта част
10. Полезни съвети
11. Сайт с Художествени снимки от Карибите и Канада.
12. Сборен постинг на снимки от други държави-проект на Петя
13. снимки от Родопите-2 част-проект ня Джулия Бел
14. България в снимки-проект на julia13
15. Снимки от Пирин-проект на Джулия Бел
16. Какво сме дали на света
17. Снимки на планини в България-първа част-проект на Джулия Бел
18. Снимки от Рила-проект на Джулия Бел
19. снимки от планини в България-2 част-проект на Джулия Бел
20. снимки от градове и села в БГ-проект на Джулия Бел
21. Снимки от църкви и манастири в България, проект на Джулия Бел
22. Снимки от Родопите-проект на Джулия Бел
23. Снимки от света-мои постинги
24. Снимки от планини в България-проект на Джулия Бел-трета част
25. Снимки от градове и села-втора част-проект на Джулия Бел
26. Притча за скорпионите
27. Билколечение
28. билкосъбиране
Постинг
22.01.2009 17:39 - Лек за всички видове рак-орех, пелин, карамфил
Автор: kasnaprolet9999 Категория: Технологии   
Прочетен: 230833 Коментари: 83 Гласове:
35

Последна промяна: 28.03.2015 20:09


Оказа се че билката бял пелин, цветето карамфил и плода на дървото  орех повлияват изключително добре на превантивната борба с рака.
image
Това е нашият орех на местото ни в с.Макоцево.

Д-р Hulda Clark твърди, че зад много болести и болестни състояния включително СПИН (AIDS), рак, фибромиозит фибромиалгия, язва, колит, цистит, ендометриоза, менопауза, ПМС, умора, менструална болка, безплодие, простатит, астма, артрит, бронхит, зъбобол, болно гърло, диабет, главоболие, мигрена, псориазис, акне, екзема, високо кръвно, глаукома, кариес, безсъние, алергии, депресия, шизофрения, болест на Крон, ставна и мускулна болка, болки от всякакъв произход, и  др.се крие някаква инфекция. Инфекция е състоянието на заразяване с паразити. Паразити са всички бактерии,  гъбички (напр. Кандида), вируси и червеи - глисти, тении и др. В ежедневието най-често ги свързваме с явните болести, предизвикани от бактерии и вируси - HIV, грип, рубеола, херпес, заушка, тиф, сифилис, трипер, скарлатина, коклюш, салмонелоза, тетанус, хепатит, стафило-коки, стрептококи,  холера, хламидии, токсоплазмоза, трихомоназа, чума, салмонела и много други.
           Своите твърдения д-р Hulda Clark е развила в
няколко книги. Ето информация за някои от тях: 
T
he cure for all cancers - Лечение на всички видове рак - превод на български    на руски       
The cure for all advanced cancers - Лечение на всички форми на напреднал рак.      
Според
официалната статистиката  у нас ежегодно от рак се разболяват 30 000 души и 20 000 ни напускат преждевременно. А колко ли е броят на отишлите си  без да са диагностицирани? Болните са повече от 220 000 хиляди. Изводът е, че употребяваните методи и лекарства не са ефективни. Медицината не дава никаква гаранция, че ще ви излекува от рак! Други аспекти на едно лечение са цената му изразена в странични ефекти са здравето и пари. Тук сьщо медицината има да постига още много. На този фон предлаганият от д-р Хулда Кларк метод има безспорни предимства. Макар че също не дава гаранции.
           
 ЛЕКЪТ ЗА ВСИЧКИ ВИДОВЕ РАК
(извадки от The Cure For All Cancers
 

Настоящето е подбрано от изданието,което Хулда Кларк /автор и на "Лечение на всички болести"/ беше така добра да предостави чрез интернет безплано и достъпно за всички желаещи да се излекуват и живеят здравословно.

(С) Copyright 1993 by Hulda Regehr Clark, Ph.D., N.D.
All rights reserved.
Published in the United States by New Century Press  

www.newcenturypress.com                      
2232 Verus St. #D
San Diego, CA 91954
(800) 519-2465 or (619) 423-7500
                                                           ПРЕДГОВОР
Ние не сме свикнали да мислим за лек за рака. Ние мислим само за смегчаване. Но тази  книга не е относно забавяне действието на рака. Тя е относно излекуване. Това е възможно, защото през 1990 аз открих истинската причина за рака. Причината е определен паразит, за който намерих доказателство във всеки случай на рак, независимо от типа. И така, белодробния рак не се причинява от пушене, рак на червата не се причинява от диета лишена от баласт, ракът на гърдата не се причинява от диета богата на мазнини, ракът на панкреаса не се причинява от употребата на алкохол. Въпреки, че всички тези са допринасящи фактори, те не са ПРИЧИНАТА. Веднъж, когато причината беше открита, излекуването стана възможно. Но дали работи? Аз си поставих за задача да достигна 100 случая на излекуване от рак преди да публикувам откритието си. Тази бариера беше премината през Декември 1992. Откритието за причината и лечението на всички ракови заболявания е ваше достояние!
  
ВИЕ МОЖЕ БИ НЯМАТЕ ВРЕМЕ
да четете цялата книга, ако сте насрочени за операция, химиотерапия или радиация. Може би ще е по-добре да прескочите първите страници за това как разтворител и паразит попаднали в тялото ви и причиняват рак. Отидете направо на инструкциите за премахване на паразити с билки и/или с електричество. Използването им заедно е най-резултатно. Нужни са само няколко дена за излекуване от рак, независимо от типа. Няма значение колко е напреднал – вие все още можете незабавно да го спрете.След като сте го спрели, вие ще обърнете внимание на оздравителния процес. Прочетете всички случаи за да се убедите колко е лесно да се спре дори и злокачествен рак. Научете се от тях как да избягвате грешки.Означава ли това, че можете да откажете операцията, радиацията или химиотерапията? Да, след излекуване на рака ви по тази рецепта, той няма как да се върне. Това не е борба с рака. Това е излекуване! Но ако не искате да разсърдите доктора си, следвайте желанията му също. Гледайте да не загубите ценни телесни части, защото те ще ви трябват, когато сте здрав!
Не забравяйте, че онколозите са добри, чувствителни и състрадателни хора. Те искрено искат да ви помогнат. Те няма откъде да знаят за истинската причина на рака след като не са били научени на това. Аз избрах да публикувам това първо за вас, така че вие сами да станете носители на добрата вест.

 ИЗВЛЕЧЕНИЕ
Човешките същества днес са пълни с паразити от семейството на метилите (
fluke), по-конкретно с чревният метил Fasciolopsis buskii, но също и овчия чернодробен метил Fasciola hepatica, панкреатичния говежди метил Eurytrema pancreatica и човешкия чернодробен Clonorchis sinensis. Увеличението е поради изграждането на нов “биологичен резервоар” от говеда, пернати и четирикраки домашни любимци. При наличието на разтворители тези метили могат да завършат целият си биологичен цикъл в човешкото тяло, без нуждата от охлюв като междинен носител, както обикновено става. Тези разтворители са изопропилов алкохол (isopropyl alcohol), бензол (benzene), ксилол (xylene), толуол (toluene) и други, които се явяват като остатъчни продукти в храните ни, замърсяват продукти като паста за зъби, лосиони и козметики. Различните разтворители се натрупват в предпочитани органи. Изопропиловия алкохол се натрупва в черния дроб, давайки възможност на Fasciolopsis да завърши жизнения си цикъл там. Това дава началото на раковия процес или както се казва, продукцията на митотичния стимулант орто-фосфо-тирозин. Орто-фосфо-тирозин и различни фактори на растежа биват изработвани от паразитите за техни си нужди във органите, където са загнездени, като оказват влияние на човешките тъкани. Наличието на възрастен метил (fluke) в черния дроб сигнализира за продукцията на Орто-фосфо-тирозин в друг орган. Този орган изглежда се избира на базата на наличие на мед и гъбички както и обикновени карцирогени. Разликата между хора натрупващи изопропилов алкохол и тези, които го метаболизират е наличието на афлатоксин В (aflatoxin B) в човека. Събирането на афлатоксин В и изопропилов алкохол в черния дроб става причина за формирането на човешки Хорионичен Гонадотропин (hСG)( human Chorionic Gonadotropin)  се пръсва из цялото тяло и е следван от формирането на Орто-фосфо-тирозин. Афлатоксините са замърсители в нашите храни. Витамин С помага за детоксификацията на афлатоксин В. Това обяснява и наблюденията на Линус Паулинг и други, че витамин С премахва някои ракове.
Премахването на изпропилов алкохол, микотоксини (плесени, гъбички) от живота на пациента и унищожаването на всички стадии на метилите придружено с премахването на недостатъчно сготвени меса и млечни продукти от диетата ще даде като резултат бързо възстановяване, общо взето за седмица-две от всички видове рак. Ракът може да бъде премахнат в много кратък срок чрез прочистване на домашните ни животни и строг контрол на храната за разтворители. Прекратяването на консумация на микотоксини и използването на медни тръби [използвани широко в Америка] също трябва да се извърши. След като чревния метил може да се открие в кръвта, майчиното мляко, слюнката, спермата и урината и могат да бъдат видяни с ниско енергиен микроскоп, то следва, че този паразит може да бъде пренесен сексуално, с целувка по устата или кърмене. При все това получателят ще развие рак само ако има натрупвания на изопропилов алкохол в тялото си в резултат на консумацията на афлатоксин.                               
                 
                                      ЧАСТ ПЪРВА: ПРИЧИНАТА 
 От много години ние вярвахме, че ракьт е различен от останалите заболявания. Вярвахме, че ракът се държи като всепоглъщащ огън и тръгнал веднъж не може да се спре. Затова трябва да се реже, облъчва до смърт и химически да се унищожи всяка ракова клетка в тялото, след като тя не може да стане отново нормална. НЯМА НИЩО ПО-ПОГРЕШНО ОТ ТОВА! И ние вярвахме, че има различни видове рак, като левкемия, рак на гърдата и че те имат различни причини. Отново погрешно!
В тази  книга ти ще видиш, че всики видове рак си приличат. Те всички се причиняват от паразит. Един едничък паразит! И това е човешкият чревен метил. И ако убиеш този паразит, ракьт спира моментално. Тъканта става отново нормална. За да хванете рак трябва да имате този паразит. И така, как може чревния метил да причини рак? Този паразит нормално живее в червата, където причинява минимални проблеми, като колит, раздразнен стомах или въобще липса на симптоми. Но той напада друг орган, като матката, бъбреците или черния дроб причинявайки големи поражения. Ако се настани в черния дроб причинява рак! Той се настанява в черния дроб само на определени хора. Тези хора имат пропилов алкохол в телата си. Всички раково болни (100%) имат пропилов алкохол + чревен метил в черния си дроб. Разтворителят наречен пропилов алкохол е този, който “поканва” метила да се настани в черния дроб. За да получиш рак, трябва да имаш и паразита и пропиловия алкохол заедно в тялото ти. 
  
МЕТИЛИ (
Flukes)
За да разберем рака, трябва да разберем някои основни факти относно човешкият чревен метил. Научното му име е Fasciolopsis buskiи.
Fluke означава “плосък” и наистина те са една от фамилиите на плоските чевеи. [тук следват фотографии] Паразитьт не е неизвестен и е бил изследван поне от 1925 насам. Този паразит си има стадии през които трябва да премине за да може да продължи да се размножава. ПЪРВИЯТ стадии е яйцето. Един възрастен паразит снася милиони яйца. Те излизат навън заедно със съдържанието на червата ни. Възрастният паразит обаче остава плътно залепен за стените на червата (или черния дроб, матка, причинявайки ендометроза, или тимус, причинявайки СПИН, или бъбрек причинявайки Ходжкинова болест).
Повечето от нас получават леки повреди (нараняване) на червата от време на време. Миниатюрни ранички дават възможност на яйцата, които са микроскопични по размер, да навлязат в кръвоносния поток (и други яйца на паразити влизат в кръвта по същия начин). Някои от тези яйца всъщност се излюпват в червата или в кръвта. Тези новоизлюпени мъничета се наричат miracidia и са ВТОРИЯ стадии на развитие на паразита. Те плуват с миниатюрните си плавателни косъмчета. И разбира се, с пристигането на кръвта от червата в черния дроб, чиято работа е да филтрира токсини, той ще ги хване и унищожи. Те нямат шанс да оцелеят при нормалните хора. 
  
МЕТИЛИ И ПРОПИЛОВ АЛКОХОЛ
НО НЕЩО СПЕЦИАЛНО СЕ СЛУЧВА С ХОРАТА, КОИТО ИМАТ ПРОПИЛОВ АЛКОХОЛ В ТЕЛАТА СИ. Черния дроб не може да хване и унищожи тези малки паразити. И така тези зародишни стадии биват допуснати да се настанят в черния дроб или други тъкани. Сякаш имунната система няма сила да ги убие. Метилите започват да се размножават в хора с пропилов алкохол в телата си! Новоизлюпените започват да изработват малки топки вътре в себе си, наречени редия (
redia). Ала всяка редия (топка) е жива! Тя излиза от новоизлюпените метили, пуква се и започва да се размножава. Всяка от тези 40 редии може да изработи още 40 редии. И това всичко от едно яйце!
Този паразит снася яйца и произвежда милиони редии направо в тялото ти! В шийката на матката или бели дробове, там където рака нараства. Редиите се пръсват в кръвния поток, “пускайки котва” в тъканите, които ги поканят. Дробовете на пушача, гърдите с доброкачествени буци, простатната жлеза пълна с тежки метали (мед, никел) са примери за тъкани които дават входен билет на редиите.
Размножаването продължава с бесен ритъм, генерация след генерация. Редиите се загнездват в черния дроб и други органи. Неочаквано те сменят формата си. Прорастват опашка и могат отново да плуват. Сега те се наричат церцария (cercaria). Церцарията само има нужда да намери място, където да се прикачи. След като се залепят за тъканта ти, опашката им изчезва и те започват да оформят “пашкул”. Сега те се наричат метацерцария. Нормално, това се случва на листо, растящо близо до езеро, така че метацерцарията развива невероятно дебела черупка около себе си за да издържи през зимата. А дали наличието на разтворителя пропилов алкохол в тялото ти разртваря тази черупка? Това би премахнало последната бариера пред метила за да звърши той пълният си биологичен цикъл някъде в тялото ти!
След като черупката изчезва те израстват в напълно зрял метил в тъканта ти. НЕ В ЧЕРВАТА, А В ЧЕРНИЯ ТИ ДРОБ! Сега цикъльт е завършен. От едно яйце става на мирацидиа, после на редиа, после на церцария, после в метацерцариа и накрая в зрял паразит. Но това не е нормално за метилите. Нормалният им жизнен цикъл протича така:

 

1. ЯЙЦЕ

 

Изхвърлено от червата попада 
в почвата.  Отмива се от дъждовете
в езеро.

 

2. МИРАЦИДИЯ

 

Излюпва се от яйце във водата. 
Има опашка, може енергично 
да плува и в разстояние на два 
часа трябва да си намери охлюв 
за домакин иначе ще бъде твърде
изтощена.

 

3. РЕДИЯ

 

Развива се вътре в мирацидията
като малка топчица докато бъде 
изхвърлена. Тези са “майки”редии, 
всяка от които в продължение на 
макс. 8 месеца раждат “дъщери” 
редии, всичко това в охлюва, 
живеейки от течностите в 
лимфните кухини. Подобно, 
дъщерите редии развиват церция.

 

4. ЦЕРЦИЯ

 

Има опашка, използва я да 
излезе от охлюва и да отплава 
към растение. Ако охлюва е 
тревопасен, церцията може да 
се залепи за растението с устата
-смукало и започва да формира 
“пашкул” само след няколко 
минути. Опашката се отделя и 
отплува за да се разложи.

 

5. МЕТАЦЕРЦИЯ

 

Двустенен мехур. Външната стена е
много лепкава. Но ако  изядеш 
растението, където е залепнал, 
най-малкото налягане го пуква
оставяйки вътрешния мехур в устата. 
Почти непробиваемия вътрешен 
мехур предпазва от сдъвкване, а 
кератиноподобната обвивка – от 
храносмилане от стомашните 
сокове. Но, когато достигне
червата, контакта с чревните сокове 
разтваря кистата и освобождава
метацерцията. Тя се прикрепва към
стената на червата и започва да се
развива в зрял индивид.

 

6. ЗРЯЛ ИНДИВИД

 

Живее в червата и може да снася 
1000 яйца при всяко изпразване на 
червата, правейки това в 
продължение на много години. 
Едно погълнато яйце, попаднало в 
устата от немити ръце и 
невнимателна хигиена, започва 
цикъла отново. Така той може да 
продължи десетки години!

 

 

Както се вижда хората обикновено не служат за домакин на зрелия индивид, а ако това стане то е само в червата. Но можеш ли да си представиш опустошението в тялото ако си свършил и работата на охлюва?
И сякаш тези паразити не ни стигат, ами в момента в който възрастният паразит се настани в черния дроб, НЕЩО СЕ СЛУЧВА. Появява се фактор на растежа, наречен орто-фосфо-тирозин. Родено е чудовище! Факторът на растежа кара склетките ти да се делят. Сега ТВОИТЕ клетки ще започнат също да се делят. Сега ти имаш рак.
 
СЕГА ТИ ИМАШ РАК
Наличието на орто-фосфо-тирозин е началото на рака ти. И ако не реагираш бързо убивайки тази паразито-произвеждаща машина, тя ще превземе тялото ти. Но нека първо седнем за минута и помислим. Защо този паразит се размножава така доволно в органите ти, вместо да си живее тихо в червата? Понеже наличието на пропилов алкохол в тялото ти му позволява да се развие извън червата. Паразита прави както всички живи същества: оцелява и се размножава. И не е злият характер на паразите който ти причинява рак. Грешката е трагичното замърсяване на тялото ти с пропилов алкохол. И, разбира се, заразата на добитъка и домашните ни животни с паразити. Но на това ще се спрем по-късно. Твърде е възможно редията и церцарията да изработват орто-фосфо-тирозин за да спомогнат деленето си докато се размножават. Други фактори на растежа също се произвеждат. Те са фактор за разтеж на епидермиса, инсулиноподобен фактор и т.н. Тези също могат да бъдат произведени от бактерия. Но само Fasciolopsis произвежда орто-фосфо-тирозин. Тези стимуланти на растежа въобще не са предназначени да карат клетките ти да растат. Нормално стадиите на паразита се развиват в езеро пълно с охлюви! Този паразит не е бил създаден да извършва всичките си биологични стадии в телата ни. Но така или иначе, телата ни откликват на орто-фосфо-тирозин (и други фактори на растежа) по същия начин, клетките ни са заставени да се размножават и те се размножават редом с метилните стадии и бактерии. 
  
ПРОЧИСТИ ПАРАЗИТА, ИЗЛЕКУВАЙ РАКА
Добрите вести са, че когато метилът и всичките му стадии са унищожени, орто-фосфо-тирозинът изчезва.
За 24 часа всичкия орто-фосфо-тирозин си е заминал! Ракът ти е спрял. Ти все още имаш важната задача да поправиш повредите. Но ракът ти не може да се върне. И ти си спечелил битката на живота ти.
АМИ БИТКАТА ЗА ЗДРАВЕТО ТИ? Нека отново да се върнем назад  към кошмара на рака. Защо микроскопичните метилни стадии избират матката, простата или белите дробове за да се настанят и размножават? Вероятно защото раковият орган е загубил имунната си сила и не може повече да улавя и убива миниатюрните нашественици. В края на краищата в раковите тъкани има пропилов алкохол а също и много други токсини. Тежкият метал мед е там [да си спомняш да си пръскал със син камък вдишвайки с пълни гърди медният хлорид?] Други са живак и никел. Лантанидните метали, като иридий и хафний са също там. Често срещани токсини като аресн от пестициди също е там. РСВ /полихлорираните бифенили/ и Фреон са там. Там дори растат гъбички /гъбички/ произвеждащи патулин, смъртоноснен микотоксин. А сега, дали е просто случайност, че паразитът е оцелял и се размножава в най-нездравословните ти органи? 
  
КАТЕГОРИЧНО, ТИ ТРЯБВА ДА ИЗВЪРШИШ ТРИ НЕЩА:
       1.  Унищожи паразитите във всичките им стадии

 

2.      Не разрешавай повече на пропилов алкохол да влиза в тялото ти.

 

3.      Прочисти всички метали и често срещани токсини от тялото, така че да оздравееш.

 

  
БИЛКОВИ ПРОТИВОПАРАЗИТНИ ЛЕКОВЕ
Индианците са знаели, че хората имат паразити. Други туземци от Арктика до Антарктика знаят, че носим в себе си паразити, както останалите животни. Те са правели често прочистване включвайки диария и повръщане за да разкарат от себе си лигавите нашественици. Много култури продължаваха подобни практики досами детството ми. Спомням си как бях принуждавана да погълна пълна лъжица със сяра, меласа и суров лук. Колко отвратително ми се струваше. Но това намаляше телесното бреме на червеите и други паразити, които всички ние имаме. Къде сгрешихме пътя? Защо изоставихме тези мъдри практики? Аз съм виждала екзема причинена от кръгли червеи. Припадъци се причиняват от един вид кръгъл червей Ascaris когато той се настани в мозъка. Шизофрения и депресия се причиняват от паразити в мозъка. Астма се причинява от Ascaris в белите дробове. Диабет се причинява от говеждия панкреатичен метил Eurytrema. Мигрените се причинява от детски глист Strongyloides. Акне се причинява от Leishmania. Много от човешките сърдечни болести са причинени от кучешкия сърдечен паразит Dirofilaria. А списъкът продължава...
Да разкараме всички тези парази би било невъзможно използвайки клиничните методи, които убиват само един или два паразита наведнъж. Подобни лекове също имат свойството доста да ви разболяват. Flagyl™ използван за амеби и Giardia, при коректна дозировка може да причини прилошаване и повръщане. Хининът, използван за малария, е доста токсичен. Представи си поемането на такива 10 лека за да убиеш дозина от твоите паразити. Имам добри новини за теб (вероятно не толкова добри за производителите на лекарства) .
Три билки могат да те отърват от над 100 вида паразити. И всичко без много главоболие. Без прилошаване. Без да влизат в конфликт с лекарствата, които вече взимаш. Звучи ли това твърде невероятно? Твърде добре за да е истина? Те са подарък от природата за нас. Билките са:

image

 

·         Шлюпки от /черен или обикновен/ Орех -Black walnut hulls -(Juglans Nigra - черен орех, Juglans regia - обикновен орех)   Този орех на снимката в дъното е един от най-големите в с.Макоцево, там почти във всеки дом има дърво орех.

image

 

·         Пелин (от храста Artemisia absynthium)-този пелин расте на брега на р.Макоцевска и в края на юли вече е цъфнал. 

 

·         Карамфил (подправка)

 

 
Тези три билки трябва да се използват заедно. Обвивката на ореха и пелина убиват възрастните и междинните стадии на поне 100 паразита. Карамфилcj убива яйцата. Само ако ги използваш заедно можеш да разкараш от себе си паразитите. Ако убиеш само възрастните, малките стадии и яйцата скоро ще пораснат до зрели индивиди. Те трябва да се използват заедно като лечение.
Зелената обвивка на ореха има чудотворно антипаразитно действие. След като почернее е безполезна. Големите зелени топки падат на земята през ранната есен. След седмица-две те ще са черни и разлагащи се. Затова всеки желащ да направи противопаразитния лек трябва да бъде внимателен да не премине критичното време за бране. Окуражавам всеки да си изработи свои паразитициди (притивопаразитен лек) и да поеме забравената отговорност за поддържане на себе си и свеоето семейство чисти от малките чудовища.
Рецептата за Орехова тинктура е:
Нужни продукти:

 

1.      Голям емайлиран или керамичен (не метален или алуминиев) съд за готвене, поне 10 кварта (9.47 литра)

 

2.      Орехи (juglans regia) с шлюпките, всеки поне 50% зелен, достатъчно да се напълни тенджерата до горе

 

3.      Зърнен алкохол, около 50 градуса, достатъчно да покрие орехите

 

4.      Половин супена лъжица витамин С на прах  /Тъй като синтетичният  витамин  С  има  вредни  странични действия,
ви съветвам да не го слагате/

 

5.      Пластмасово фолио за увиване на храна или целофан

 

6.      Стъклени буркани или бутилки

 

Ореховото дърво произвежда големи зелени топки през есента. Орехът е вътре, но ние ще използваме целия плод, ненапукан, тъй като активните съставки се намират във външната обвивка.

/наша добавка към оригиналния текст: по-добре е орехите да се наберат в края на юни и да се нарежат на резенчета - сокът им е ценен! В буркана се налива от 50 градусовия спирт и орехите се режат така, че да падат направо вътре. Бурканът трябва да е пълен догоре и да се затваря плътно. Нека приготвеното престои 14 дни на светло на сутрешно слънце и 14 дни на тъмно. После да се прецеди и разлее в малки шишета, пълни догоре.. Вариант на рецептата е 50 цели зелени ореха, 10 листчета орехова шума, не клонки!, 2 литра 50 градусов спирт и 1/2 кг мед. Петдесет градусовия спирт се приготвя от вода и 95 градусов спирт поравно. След узряването на орехите за приготвяне на тинктурата се използва само обвивката им. /

Изплакнете внимателно орехите, сложете ги в тенджерата и ги покрийте с алкохол. Поръсете с половината от витамин С. Запечатайте с пластмасовото покритие и го покрийте. Нека да преседи 3 дена. Налейте в буркани или бутилки премахвайки орехите /прецедете/ и разпределете остатъка от витамин С между бурканите. Ако използвате метални капачки първо поставете пластмасово фолио на гърлото преди да завиете. Силата се запазва за няколко години в неотворен буркан, дори и ако потъмнее. Тинктурата няма нужда от замразяване. Излагането й на въздух причинява потъмняване и загуба на силата й. За да намалите допира с въздух, допълвайте буркана догоре без да допира пластмасовото фолио. Ако трябва разпределете по-големите буркани в по-малки. Идеята е да се избегнат полупразни буркани пълни с въздух, които да стоят с месеци. За зърнен алкохол може да се използва водка, която е 100
proof. Това е готов 50  градусов  алкохол. Не забравяйте, никога да не се използва какъвто и да вид купешка вода за изработка на тинктурата.
Забележи, че това е тинктура (извлечено с помоща на зърнен алкохол) а не обикновен екстракт (с вода). Екстракта, който се предлага от билковите компании  не е потентен като паразитицид. Той е черен, не бледо зелен, което показва, че критичното време за беритба е било пропуснато. За сега ще ти трябва само една бутилка от 30
ml.
Пелинът се състои от листата на храста Artemisia absynthium. Ако го отглеждаш или си го береш сам, суши ги, когато са още млади. Листата са зелено-сиви и са доста горчиви. Едва ли някой би изял много по погрешка. За възрастни може да се поставят в капсули. За деца натроши 1 супена лъжица и размеси с мед.
Третата билка нужна за лекуване на рак е карамфил. Това е често срещана подправка използвана при готвене. Трябва да бъде смелена за да отдели паразито-убиващата си съставка. Може да купиш цял буркан с карамфил и да ги смелиш в блендер или мелничка. Закупен карамфил на прах не върши работа! Съставките, които убиват паразитие са изветрели отдавна. Те може да са били смелени преди години. Ако билковата компания ги смила и пълни капсулите веднага тогава потентността на билката би се запазила. Не пропускай този детайл. Питай въпроси относно източника и ако не получиш задоволителен отговор по-добре си ги смели сам.
Ще са нужни около 100 капсули с карамфил. За да си направиш собствени, купи размер 00 капсули. Не се опитвайте да използвате карамфил смесен с вода. Сместа е твърде силна, може да се опита с мед. Капсули размер 0 също ще свършат работа.
И така, вече имаме:

 

1.      Една бутилка със светло зелен екстракт от орех. Това е една унция (30ml) или 6 чаени  лъжици, достатъчно за 3 седмици ако не си твърде болен.

 

2.      Една бутилка с пелинови капсули (всяка съдържаща 200-300 mg пелин) или половин чаша листа от пелин (Artemisia) събрани от див храст.

 

3.      Една бутилка с прясно смелен карамфил (всяка капсула съдържаща 400-500 mg карамфил). Те ще са достатъчно за първите 18 дена от Анти Паразитната Програма.

Има и още една добавка, орнитин (ornithine). Паразитите произвеждат голямо количество амоняк като отпадъчен продукт. Амонякът е техният еквивалент на урина и се отделя от телата на паразитите в големи количества. Той е много токсичен, особено за мозъка. Аз вярвам, че това причинява безсъние и други проблеми със съня през ноща и нервност през деня. Взимайки орнитин преди лягане ще спиш по-добре.
Не се опитвай да заместиш билките с лекарства. Анти паразитните лекарства могат да бъдат изключително токсични, дори и в употребяваните малки дози. Те дори не убиват междинните стадии. 
  
ПРОГРАМА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ПАРАЗИТИ
Тинктура от орех
Ден 1: Вземи една капка. Разтвори я в половин чаша вода. Сърбай я на празен стомах, например преди ядене.
Ден 2: Приеми 2 капки в половин чаша вода както по-горе.
Ден 3: Приеми 3 капки в половин чаша вода както по-горе.
Ден 4: Приеми 4 капки в половин чаша вода както по-горе.
Ден 5: Приеми 5 капки в половин чаша вода както по-горе.
Ден 6: Приеми 2 ЧАЕНИ лъжици заедно с 1 чаша вода както по-горе. Сърбай, не я изгълтвай наведнъж. Поеми я в разстояние на 15 минути. (ако тежиш над 68 килограма вземи 2.5 чаени  лъжици. Ако си над 90 кг. Вземи 3 чаени лъжици)
Тази доза ще убие остатъците из тялото, включително и съдържанието на червата, места недостигнати от по-малка доза или електрически заряд. Алкохолът от тинктурата може да те замае за няколко минути. Просто остани седнал докато се чувстваш отново добре. После вземи niacinamide 500 mg за неутрализиране токсичността на алкохола. Може и да почувстваш леко повдигане за няколко минути. Повърви на свеж въздух или просто поседи докато отмине. Може да добавиш повече вода, мед или подправки за да го направиш по-вкусен.
В продължение на една година: вземай 2 чаени лъжици от тинктурата веднъж седмично. Това е за да се убият паразити, които може да прихванеш от семейството ти, приятели или животни.
Членове на семейството и приятели също трябва да поемат 2 чаени  лъжици през седмица за да избягнат повторното ти заразяване. Те може да подслоняват няколко паразитни стадия в червата си без да имат каквито и да е симптоми. Но когато тези се пренесат на някой, който има рак, те моментално ще потърсят неизлекувания орган за да продължат да се размножават.
 
Капсули с Пелин (трябва да съдържат 200-300
mg пелин)
Ден 1: вземи 1 капсула преди вечеря, с вода.
Ден 2: вземи 1 капсула преди вечеря
Ден 3: вземи 2 капсули преди вечеря
Ден 4: вземи 2 капсули преди вечеря
Продължавай да увеличаваш по този начин до ден 14, където вече ще взимаш по седем капсули. Взимай капсулите като една доза (можеш да ги гълташ една след друга). После следват още 2 дена с по 7 капсули. След това вземаш 7 капсули веднъж седмично за неограничен период, както е указано в превантивната анти паразитна програма. Гледай да не прекъсваш преди шестия ден, за да си сигурен, че всички чревни метили са мъртви. След това можеш да забавиш, ако искаш. Някои хора с чувствителен стомах предпочитат да останат по-дълго на всяка доза вместо да увеличават според графика. Можеш да избереш да увеличиш ритъма след шестия ден.
Капсули с карамфил
Ден 1: вземи една капсула 3 пъти дневно преди ядене.
Ден 2: вземи две капсули 3 пъти дневно
Ден 3-10: вземи три капсули 3 пъти дневно
След ден 10 взимай по 3 капсули заедно веднъж седмично като част от превантивната антипаразитна програма.
Взимай орнитин преди лягане за безсъние. Дори и да нямаш безсъние сега, може да имаш след като убиеш паразитите. 

Следва продължение.
  
http://kasnaprolet9999.blog.bg/technology/2009/01/22/lek-za-vsichki-vidove-rak-pelin-oreh-i-karamfil-prodyljenie.280771Тагове:   здраве,   рак,


Гласувай:
361. анонимен - rak na gardata
17.03.2010 18:23
blagodarq vi za vsi4ko tova.neka vinagi ima hora kato vas za da pomagat na nujdae6tite se ot pomo6t!
цитирай
2. kasnaprolet9999 - анонимен 1
17.03.2010 18:34
Прочети и останалите два постинга на тази тема, ако имаш нужда от билки или съвет се обади, не взимам пари за това.
цитирай
3. анонимен - Лечението
12.05.2010 09:12
Здравейте! Благодаря за поместената информация. Можете ли да ми кажете къде да намеря пелин на капсули от 200-300мг?
цитирай
4. kasnaprolet9999 - анонимен 3
12.05.2010 10:51
В аптеките не се продават такива капсули. Пелинът може да се употреби като отвара, но карамфилът не, защото ще си повредите стомаха. Освен това точно карамфила е този, който убива в паразитите в зародиш в тънките черва и трябва да стигне до там във формата на капсули. Това, което може да се направи е сам да си ги направите. Празни капсули не се продават, но може да си купите някоя билкова добавка, сложена в капсули, да я извадите от там и да сложите в капсулите карамфил.
цитирай
5. анонимен - От анонимен 3-благодарности
12.05.2010 11:05
Благодаря! Много ценна информация. Ще приложа лечението. Колко е просто и колко усилия полага съвременната фармацевтика, за да отрече народната медицина или поне да я игнорира. И всичко-за печалба! Тези изследвания и знания трябва да се разпространяват. Колко човешки живота могат да се спасят. Лек и успешен ден!
цитирай
6. анонимен - Каран - За пелина, карамфила, настойката от орех и апарата Зепер на д-р Х.Кларк
01.06.2010 02:06
Вече имам апарата и от 14 май действам.Пия и тройчатка.
Не слагам нищо в капсули, взимам л-ка пелин, л-ка карамфил и 2,5 л-ки орехова настойка. На 3-я ден ми изчезна схващането на врата и болките в гърба и ставите. Вечер се обръщам спокойно в леглото без болка. Сега към днешен ден, главата ми е бистра, преди все нещо ми имаше, болки ту от едната , ту от другата страна, почти непрекъснато. Сега съм бодра, не съм уморена и влачеща се. Спя добре, сутрин съм се наспала , а преди ми идваше да падна обратно. Качвам се по стъпалата без проблем. Не се чувствам тревожна и с усещане за заплаха или неизбежна опастност. Нямам в момента топли вълни, треперене, сухота в устата, потене (при нервна ситуация) и подтиснатост, чувство за безнадежност, липса на енергия. Не ме боли стомах, от храна. И най-важното не ме боли глава. Антидепресантите съм ги спряла сама март месец.
цитирай
7. анонимен - Каран допълнение
01.06.2010 02:11
тройчатката (пелина, карамфила, ореха) пия 3 пъти на ден преди ядене.
цитирай
8. kasnaprolet9999 - Каран
01.06.2010 16:20
Лъжичката чаена ли е, а настойката как си я направила-спиртен извлек или като отвара? В аптеките не се продават такива капсули. Пелинът може да се употреби като отвара, но карамфилът не, защото ще си повредите стомаха. Освен това точно карамфила е този, който убива в паразитите в зародиш в тънките черва и трябва да стигне до там, а това става само ако е в капсули, иначе се разгражда и не може да порази зародишите. Това, което може да се направи е сама да си ги направите. Празни капсули не се продават, но може да си купите някоя билкова добавка, сложена в капсули, да я извадите от там и да сложите в капсулите смлян карамфил. Благодаря, че споделихте с нас.
цитирай
9. анонимен - Въпрос
31.08.2010 12:23
Здравейте! Вчера ми откриха клетки,които засега не е ясно дали са ракови,защото още не съм направила биопсия.Прочетох този метод на лечение и ще го приложа,преди да отида на биопсия.Искам да попитам от къде мога да намеря див пелин и дали в момента има зелени орехи? Следващият ми въпрос е свързан с едно друго мое заболяване - страдам от ерозивен гастрит ( получих кръвоизлив миналата година) ,та да попитам дали няма да се обостри това ми заболяване...? И също дали ще успея до 2 седмици да приготвя нещата и да се изчистя,та като отида на лекар, за да ми вземат материал за изследване,вече да съм здрава? Благодаря Ви предварително!
цитирай
10. анонимен - Въпрос re
31.08.2010 12:58
Здравейте отново! А може ли да си взема нещата за оздравителната програма от Вас? e-mail ми е g_2_dekemvri@abv.bg ,много искам да вярвам,че с Ваша помощ ще успея да се излекувам и да свърши този кошмар...
цитирай
11. kasnaprolet9999 - анонимен 9
02.09.2010 22:31
Аз не съм лекар и не мога да отговоря на вашите въпроси, моето хоби е билкосъбиране и билколечение. Тази статия съм публикувала в моя блог, за да могат повече хора да я прочетат. Сега вече не можете да намерите зелени орехи, те вече са озряли. Не съм в къщи и не мога да ви дам тинктура от тях, обадете ми се след 14 септември. Бял пелин се намира в аптеките, купете си и започнете веднага с него, както и с карамфила.
цитирай
12. анонимен - благодаря!
10.09.2010 16:30
Много Ви благодаря за съвета,започвам веднага да пия бял равнец и карамфил и ще Ви се обадя след 14.
цитирай
13. kasnaprolet9999 - анонимен 12
11.09.2010 22:31
Не бял равнец, а бял пелин.
цитирай
14. анонимен - tania
22.09.2010 21:36
molq vi kajete mi kak se piat trite bilki i dali miga da gi kupia ot aptekata,kak i po kolko se variat,as imam hlamidia i ne moga da zabremeneea ot5 godini ve4e,a maja mi ima staven artrit,pro4etoh 4e pomaga,molq vi pomognete mi dai te mi edin odgovor
цитирай
15. kasnaprolet9999 - анонимен 14
23.09.2010 10:22
Ако си чела внимателно ще разбереш как се пият тези билки, пише го в програмата за унищожаване на паразитите, която е дадена в края на този постинг. Тази статия има и втора и трета част, ще ги откриеш като кликнеш последователно върху опцията следващ постинг. Тази опция е най-горе на страницата, оцветена е в червено, точно наз заглавието.
цитирай
16. анонимен - tania
23.09.2010 22:27
molq vi sa 4e ne sam razbrala ,po odelno li se variat trite bilki,i da se priema po kapka tava nemoga da razbera dali da gi kupq na na bilkova osnova ili se prodavat na kapki.iskam samo da mi kajete dali se variat zaedno ili po odelno i ot vsiaka edna tezi bilki pia ot tqh po edna kapka,s vodali se razrejdat,molqvi obesnete mi 4e sam tolkova obarkana 4e ve4e nemoga da mislq,vqrvam mnogo vav tova i se molq da ozdraveeq 4e nai setne otkrih ne6to koeto moje da me izlekuva i da se poradvam i az na edno bebence.6te vi sam mnogo blagodarna,omolqvam vi.
цитирай
17. анонимен - tania
23.09.2010 22:41
molq vi samo mi napi6ete ako mojete kak da gi pia moilq vi varvam mnogo v tova samo mi napi6ete kak tova iskam 4e nemoga da razbera .
цитирай
18. kasnaprolet9999 - Тинктура от орех Ден 1: Вземи една ...
24.09.2010 09:48
Тинктура от орех
Ден 1: Вземи една капка. Разтвори я в половин чаша вода. Сърбай я на празен стомах, например преди ядене.
Ден 2: Приеми 2 капки в половин чаша вода както по-горе.
Ден 3: Приеми 3 капки в половин чаша вода както по-горе.
Ден 4: Приеми 4 капки в половин чаша вода както по-горе.
Ден 5: Приеми 2 капки в половин чаша вода както по-горе.
Ден 6: Приеми 2 ЧАЕНИ лъжици заедно с 1 чаша вода както по-горе. Сърбай, не я изгълтвай наведнъж. Поеми я в разстояние на 15 минути. (ако тежиш над 68 килограма вземи 2.5 чаени лъжици. Ако си над 90 кг. Вземи 3 чаени лъжици)
Капсули с Пелин (трябва да съдържат 200-300 mg пелин)
Ден 1: вземи 1 капсула преди вечеря, с вода.
Ден 2: вземи 1 капсула преди вечеря
Ден 3: вземи 2 капсули преди вечеря
Ден 4: вземи 2 капсули преди вечеря
Продължавай да увеличаваш по този начин до ден 14, където вече ще взимаш по седем капсули. Взимай капсулите като една доза (можеш да ги гълташ една след друга). После следват още 2 дена с по 7 капсули. След това вземаш 7 капсули веднъж седмично за неограничен период, както е указано в превантивната анти паразитна програма. Гледай да не прекъсваш преди шестия ден, за да си сигурен, че всички чревни метили са мъртви. След това можеш да забавиш, ако искаш. Някои хора с чувствителен стомах предпочитат да останат по-дълго на всяка доза вместо да увеличават според графика. Можеш да избереш да увеличиш ритъма след шестия ден.
Капсули с карамфил
Ден 1: вземи една капсула 3 пъти дневно преди ядене.
Ден 2: вземи две капсули 3 пъти дневно
Ден 3-10: вземи три капсули 3 пъти дневно
След ден 10 взимай по 3 капсули заедно веднъж седмично като част от превантивната антипаразитна програма. Празни капсули не се продават, но може да си купите някоя билкова добавка, сложена в капсули, да я извадите от там и да сложите в капсулите смлян карамфил и смлян пелин. Пелинът може да се пие и като отвара-в 300 гр. гореща вода се запарва една чаена лъжичка и след изстиване се прецежда, пие се на два пъти сутрин и вечер преди храна.

цитирай
19. анонимен - tania
24.09.2010 22:47
mnogo vi blagodarq.da znaete kolko mnogo iskame da se izlekuvame.neka gospod da vi poga vinagi kakto i vie pomagate na vsi4ki,izlekuvam li se 4e 6te se izlekuvam viqrvam v tova 6te vi potarsia da vi pozdravia ot blizo i za edin golqm podarak,i pak vi blagodarq i ot imeto na moq sapruk.da ste jiva i zdrava.s golqmo uvajenie ot tania i toncho georgievi
цитирай
20. анонимен - tania
24.09.2010 23:17
izviniqvaite pak 4e vi pritesniavam ,moqt maj ne razbta i toi ne6to da se kupiat trite bilki ot aptekata na bilkova osnova ili na kapki,ako sa na bilkova osnova triabva da se variqt po odelno li i ot tqh da se oiat,toi ne moje da razbere malko sporihme za tova,samo mi kajete tova i niama pove4e da vi pritesniavam ako sa na bilkova osnoava dali se variat po odelno i kak 6te gi pia oko sa na kapki.izviniavaite(sa6testvuvat li na kapki)
цитирай
21. kasnaprolet9999 - анонимен 20
27.09.2010 13:49
Тинктурата от орехите не се продава, трябва да си я направите сами по описания в постинга начин. Пелинът и карамфилът могат да се купят от аптеката в изсушен вид и с тях се пълнят капсулите, до като изцяло се запълнят. Пият се по схемата , дадена в постинга-тинктурата на капки, пелинът и карамфилът -на капсули.
цитирай
22. анонимен - черен бъз
13.10.2010 14:55
Здравей Пролет.Възхитена съм от твоят блог.Искам да споделя нещо с теб и ако можеш да коментираш. Закъснях много с брането на черния бъз и в неделя едва
събрах за един компотен буркан, който посипах със захар, както си описала, а и
една съседка, прави това не за първа година , че видях и нейните 3-литрови буркани. Тя ми каза къде все още има бъз, но той беше уронен,свит почти с из-съхнали не така сочни черни зрънца, но ги събрахме.Когато вкусихме зрънцата
те горчяха, подсладени със много захар в буркана , когато смачвах зърната в устата си отново нагарчаха.Когато споделих със съседката , тъй като нейните не
нагарчаха така,преди и след като ги поръси със захар , тя се изненада.
Не разбрах дали е брала от същия бъзак, но каза , че точно такъв бил и този от
който е брала. Достига до 1- 2м. с черни зърна, расте като слънчогледа с дебело
стъбло по единично, но в огромен бъзов храсталак. Може ли да е отровен, така
горчящ. Количеството ми е много малко и мога да го изхвърля, но искам да разбера за догодина. Когато навлизахме между бъзака с много коприва, усетихме неприятна миризма.Дали сме сбъркали бъзака ?Зелени зърна нямаше.но черните които ядохме горчяха.Колкото до рецептата за орехите и за нея е късно, но догодина непременно ще я направя, живот и здраве,ще я пием профилактично.
И за нея много благодаря.Поздрави от Варна! Елена.
цитирай
23. kasnaprolet9999 - анонимен 22
14.10.2010 09:56
Вероятно е бил бъзак, той мирише лошо, до като при бъзът това не може да се усети. Горчал е, защото е презрял и е започнал да загнива. Имам специален постинг за това, виж тук и вече няма да се чудиш:
http://kasnaprolet9999.blog.bg/hobi/2010/06/07/cheren-i-polski-byz-byzak-kak-da-gi-razpoznavame.558085
цитирай
24. анонимен - черен бъз
14.10.2010 22:57
Разгледах този блог.Не ми стана ясно какво точно съм брала. Моят бъзак е висок 2 м. и по-вече, с черни плодчета, само дето някои приличаха на черен пипер, защото бяха изсъхнали и от него се разнасяше от време на време неприятна миризма.Ще направя снимка на храстите и ще ти я изпратя, дано тя внесе яснота .
цитирай
25. kasnaprolet9999 - анонимен 24
15.10.2010 09:25
Щом като са единични стъбла, няма какво да е друго, освен бъзак, бъзта е на храстчета с много цветчета, те узряват още през лятото-август, по-рано от бъзака и понеже са сладки косовете ги ядат много.
цитирай
26. анонимен - елена
24.10.2010 00:13
Здравей Пролет. Горчив или не,моят бъз влезе в употреба,кога сокчето,кога лъжичка плодчета всеки който мине покрай буркана в къщи си хапва, няма да
дочакаме няколко седмици, но нищо.Догодина надявам се да направим много повече буркани.
Прочетох и извадките на д-р Хулда Кларк.Благодаря ти много, впечатлена съм.
Много исках да я приложим на майката на зет ми,преди тримесеца и откриха
рак на белите дробове. Тя не знае за болеста.чувства се добре върви, нищо не я
боли, сама живее в Пловдив. до пролетта докато наберем орехи за да приложим
цялата рецепта не знам дали ще доживее и на мен ми е много мъчно.Жалко, че
толкова късно открих блога ти.
Доскоро. Желая ти здраве. Елена
цитирай
27. kasnaprolet9999 - Дайте й пелин и карамфил, може и да ...
24.10.2010 00:31
Дайте й пелин и карамфил, може и да помогнат, пък ако имаш път към София ще ти дам малко от орехчетата, направила съм си два буркана, единият бещ(ше за майката на една блогерка, но тя почина преди да стане готов в средата на юли месец и не можах да й помогна, наборка ми бе, нямаше късмет да си поживее жената.
цитирай
28. анонимен - елена
24.10.2010 14:27
Здравей Пролет! Толкова се развълнувах от това което прочетох , че не знам как да ти благодаря. Думите са излишни, защото са недостатъчни.Благодаря ти! Зет ми се върна от рейс и ще ходят до Пловдив да видят болната, ще ги накарам да дойдат до
София, но трябва да ми предложиш нещо за контакт. Моят Gsm e 0896 606 700
можеш да кликнеш само и аз ще те избера.Пелинът ще го купя от билковите аптеки.
а карамфила от магазина. Всичко ще приготвя.Още веднъж БЛАГОДАРЯ !
цитирай
29. kasnaprolet9999 - елена
24.10.2010 23:11
Утре ще ти звънна, вероятно другата неделя ще ходя до Пловдив, ще имаме среща блогерите в ресторанта на малкия бунарджик и там мога да донеса едно шишенце.
цитирай
30. анонимен - elena
25.10.2010 09:22
Zdrawei Prolet. Na latineca picha zaschoto na laptopa nyamam BG tryabwa da dopalnim
programata.
Sche chakam da mi zwannech, za da osaschestwim kontakt. Samo mi zwanni az sche
te nabera kato widy nepoznat nomer.
Snoschti do taya sutrin 4.30 h. razgledah twoi blogowe .Mnogo krasiwi,obogatyawaschi,
wsichki superlatiwi da kaja pak sche sa malko. Blagodarya.
Doskoro.
цитирай
31. kasnaprolet9999 - elena
25.10.2010 14:19
Вероятно си сбъркала номера, някакъв мъж ми се обади и не беше чувал за теб.
цитирай
32. анонимен - elena
25.10.2010 23:40
Ujasno sajalyawam taya wecher kato razgowaryah sas zet si i mu kazah za teb se usetih ,
che sam sbarkala nomera, a cyal den chakah da mi zwannich. Nomerat e 0894 606700 .
цитирай
33. анонимен - elena
29.10.2010 22:26
Здравей. Как си ? Оздравя ли ? Не исках да те притснявам ,но ако пътуваш за
Пловдив се обади на номера който ти изпратих. Утре пак ще се обадя , а ако не
те притеснявам ще ти се обадя по телефона .
Жива и здрава бъди ! Поздрави !
цитирай
34. анонимен - wili
07.11.2010 19:32
brawo,za oreha,pelina i karamfila naistina sigurna sam 4e pomagat,edna bilkarka ot sofija mi dade bilki i mi kaza da slagam oreh i karamfil w otwarata znazi naistina lekuwat tezi neschta,az sam za prirodata,wsizko ot aptekata na gospod e istinsko i pomaga
цитирай
35. kasnaprolet9999 - анонимен - wili
07.11.2010 20:17
Така си е, ако нямаш зелени орехи,прибави към билките си орехови листа, пак има полза.
цитирай
36. marqna2907 - Здравей,Пролет!
11.11.2010 19:24
Останах възхитена от това което прочетох!Вчера изписаха съпруга ми от болницата с диагноза рак на стомаха 4 стадий и търся в интернет,кето би могло да му помогне.Той е на 47год.Периода в момета е такъв,че вече няма такива орехи.Ако си правиш от тази тинктура и имаш възможност да ми дадеш ще ти бъда много задължена.Моляте пиши ми.Или ако мога да направя нещо друго.Желая ти здраве! Поздрави!
цитирай
37. анонимен - Здравей,Пролет!
12.11.2010 09:34
Много бих искала да се чуя с теб,ако е възможно!Благодаря!
цитирай
38. анонимен - Здравей,Пролет!
12.11.2010 09:37
Моят номер е 0889047857 само ми призвъни,много те моля!marqna2907
цитирай
39. анонимен - Погледнете и тук има продължение
14.11.2010 01:48
http://radionic.hit.bg/thecure.html
цитирай
40. kasnaprolet9999 - анонимен 39
15.11.2010 10:07
Цялата статия съм я дала в три постинга, защото имаше лимит навремето, когато съм я слагала тук и не можеше да се побере на едно място. В края на този постинг има опция "Следващ постинг" и така се преминава по-нататък.
цитирай
41. анонимен - Елена от Варна
18.11.2010 11:20
Здравей Пролет. Не съм ти благодарила за човечността. От коментарите виждам,
че много от хората са се хванали като удавник за сламка и сламката си ти. Трудно
ще ти бъде, не знам как ще се справиш. Имаш специални благодарности от
семействата ни в Пловдив и от Варна. Майката на зет ми премина шестте дни с
ореховата настойка и сега продължава с пелина и карамфила.Разбрах, че е по-
подвижна, дори чисти, готви, имала по вече сили. Първото нещо което е споде-
лила , че преди не можела да спи, а сега тъкмо обратно.Тя, ако си спомняш не
знае за болестта си. Имаме голяма надежда и заслугата е твоя. Като се върнат от
Пловдив ше пия и аз от остатъка, та дано прогоня диабета. Исках да питам
имаш ли скайп и въобще имаш ли време за разговори или и там ще те затрупат
с въпроси.Поздрави от дъждовна Варна.
цитирай
42. анонимен - Elena
30.11.2010 18:56
Zdrawei Prolet. Kade iz4ezna? Bezpokoia se za teb. Da ne si bolna ? Dobre li si ?
Ili ima6 drugi angajimenti? Pozdrawi !
цитирай
43. анонимен - орехова тинктура
11.02.2011 07:01
сега е зима не мога да я приготвя а откъде мога да си я закупя
цитирай
44. анонимен - здравейте Пролет! оперирахаме от ...
23.02.2011 00:14
здравейте Пролет! оперирахаме от рак на дебелото чарво, но имам и заболяване на щитовидната жлеза мога ли да взимам от ореховата тинктура, моля Ви да ми отговорите, това ми е GSM 0885300694 само ми прозванете и аз ще ви се обадя Благодаря Ви предварително!
цитирай
45. анонимен - Вискум албум
24.02.2011 08:46
За съжаление ореховата тинктура е противопоказна при заболяване на щитовидната жлеза.Преминете на чистене с карамфил и пелин.Ако сте привърженик на хомеопатията има добри лекарства за рак на дебелото чарво.При всички други видове рак може да се ползва хомеопатичното лекарство "Вискум албум"/бял имел/
цитирай
46. анонимен - лили
24.02.2011 10:34
благодаря Пролет! ще почна с другите две билки и бял имел.
цитирай
47. анонимен - Вискум албум
24.02.2011 13:41
Съвета ви отправи читател занимаващ се с хомеопатия. Вискум албум/бял имел/ е хомеопатично лекарство,което можете да закупите от хомеопатична аптека.
цитирай
48. анонимен - лили
24.02.2011 19:35
привърженичка съм на хомеопатията,по колко гранули трябва да се взема и каква потенция
цитирай
49. анонимен - Вискум албум
25.02.2011 06:39
Вземайте по 3,4 гранули три пъти на ден.15 мин..Купете - 6CH или 9CH.Ако провеждате химио или лъчетерапия не взимайте хом.лекарство.
цитирай
50. анонимен - лили
25.02.2011 15:55
Благодаря Ви много!Ако искам да се свържа с вас как може да стане.
цитирай
51. анонимен - Вискум албум
25.02.2011 16:28
Пишете на емайл snejkol@abv.bg
цитирай
52. sparotok - !
04.06.2011 13:33
МНОГО ЦЕННО! БЛАГОДАРЯ ТИ!
цитирай
53. divna8 - Благодаря за ценната информация, ...
19.06.2011 22:08
Благодаря за ценната информация, мила Неви!!!
Прегръщам те с огромна благодарност :):):)
цитирай
54. kasnaprolet9999 - Елена,
30.06.2011 15:38
Не се плаши, нищо ми няма, просто не съм видяла коментара ти.Радвам се, че жената е добре и моята тинктура е свършила добра работа. Вече можеш да си направиш собствена такава, орехчетата са готови за това. Не ползвам скайп, нямам време за това.
цитирай
55. kasnaprolet9999 - divna8
30.06.2011 15:40
Радвам де, че поне с това мога да помогна. Използвам случая да кажа на останалите анонимни, че не раздавам орехова тинктура, случаят с Елена бе изключение, просто не правя в големи количества.
цитирай
56. анонимен - izvinete za neqsnotata mi no 4ovek stava obarkan v tezi slu4ai
26.07.2011 00:09
imam orehite za 10 litrova tendjera ami nqma zarnen spirt ili e fal6if hem za vodka 100 proof kakvo e to hem pak da ne e kupe6ka kajete s rakiq moje li i vednaj pi6ete nastoikata po 14 dni posle 3 dni koe e vsa6nost molq vi da mi pi6ete ili da vi se obadq ako e udobno za pelina i karamfila s bolkite na stomaha tez kapsuli ne moje li napravo strito da se priema kakto s med nqkade spomenavate
цитирай
57. kasnaprolet9999 - анонимен 56
06.08.2011 17:36
Аз правя и спиртен извлек с орехите, като ползвам медицински спирт, както при другите билки. Разреждам го до 50% с минерална вода.Кисна ги поне един месец на тъмно. Пелина може да се пие без капсули, но за карамфила е задължително да се ползват. Вземете ефтина хранителна добавка в капсули, изпразнете от сдржанието и сложете вътре карамфил.Ако не ползвате капсули с карамфиа, той първо ще ви повреди томаха, второ ще сеазгради преди дастигне до червата, където са яйцата на паразитите.Товае моят опит, а горното в постинга е на Хилда Кларк.
цитирай
58. viktorianike - Здравейте!
12.08.2011 14:19
Преди време, само за няколко дни, прегледах книгата "Лечение на всички видове болести" и останах с впечатление, че черният орех и обикновеният орех се различават. Въпросният черен орех май не вирее в Б-я? Сравних латинските наименования на единия и другия - не съвпадат. Аз също се интересувам от билки и съм убедена в тяхната сила, защото не веднъж съм имала възможността да приложа на практика лечение с билки и да видя резултата.
Имам намерение да приготвя трите билки в най-кратък срок, защото случаят е спешен. Затова задавам въпрос: орехите в момоента стават ли за тази цел? И сигурно ли е, че широкоразпространеният български орех може да влезе в употреба? Моята сестра е с диагноза рак на гърдата, в начален стадий и преди да легне за операция сме решили да опитаме с алернативна медицина.
цитирай
59. byni - здравейте
21.08.2011 14:35
мама има рак на матката.немога да разбера точната рецепта на трите билки,как се пият заедно
цитирай
60. rmm - Привет
30.09.2011 01:46
Някой може ли да сподели какви са резултатите, след като е приложил тази рецепта, ужасно ми е важно. Много ви благодаря предварително. Успех на всички
цитирай
61. kasnaprolet9999 - Преди време, само за няколко дни, ...
05.10.2011 16:53
viktorianike написа:
Преди време, само за няколко дни, прегледах книгата "Лечение на всички видове болести" и останах с впечатление, че черният орех и обикновеният орех се различават. Въпросният черен орех май не вирее в Б-я? Сравних латинските наименования на единия и другия - не съвпадат. Аз също се интересувам от билки и съм убедена в тяхната сила, защото не веднъж съм имала възможността да приложа на практика лечение с билки и да видя резултата.
Имам намерение да приготвя трите билки в най-кратък срок, защото случаят е спешен. Затова задавам въпрос: орехите в момоента стават ли за тази цел? И сигурно ли е, че широкоразпространеният български орех може да влезе в употреба? Моята сестра е с диагноза рак на гърдата, в начален стадий и преди да легне за операция сме решили да опитаме с алернативна медицина.


Съжалявам, че чак сега виждам съобщението ти. В статията е написано, че може да се използва както черен, така и обикновен орех.Цитирам-"Шлюпки от /черен или обикновен/ Орех -Black walnut hulls -(Juglans Nigra - черен орех, Juglans regia - обикновен орех)" В случая се получава настойка от йод, получен по естествен начин, който не е толкова вреден за организма. В ЕТ "Самодива" от с.Иваново предлагат вече пълният комплект за лечение-спиртния извлек и капсулите. Линка им съм давала вече няколко пъти, включително и в последния ми постинг от 5.10.2011 г.
цитирай
62. kasnaprolet9999 - мама има рак на матката. немога да ...
05.10.2011 16:54
byni написа:
мама има рак на матката.немога да разбера точната рецепта на трите билки,как се пият заедно


Виж коментар №18, както и предишния.
цитирай
63. kasnaprolet9999 - Някой може ли да сподели какви са ...
05.10.2011 17:02
rmm написа:
Някой може ли да сподели какви са резултатите, след като е приложил тази рецепта, ужасно ми е важно. Много ви благодаря предварително. Успех на всички

Преди една година подарих бурканче спиртен извлек от орехче на едни млади хора, които имаха болна майка в къщи от рак. Те ми писаха- виж коментар №41 за следния резултат:
Здравей Пролет. Не съм ти благодарила за човечността. От коментарите виждам,
че много от хората са се хванали като удавник за сламка и сламката си ти. Трудно
ще ти бъде, не знам как ще се справиш. Имаш специални благодарности от
семействата ни в Пловдив и от Варна. Майката на зет ми премина шестте дни с
ореховата настойка и сега продължава с пелина и карамфила.Разбрах, че е по-
подвижна, дори чисти, готви, имала по вече сили. Първото нещо което е споде-
лила , че преди не можела да спи, а сега тъкмо обратно.Тя, ако си спомняш не
знае за болестта си. Имаме голяма надежда и заслугата е твоя. Като се върнат от
Пловдив ше пия и аз от остатъка, та дано прогоня диабета. Исках да питам
имаш ли скайп и въобще имаш ли време за разговори или и там ще те затрупат
с въпроси.Поздрави от дъждовна Варна.
цитирай
64. liro - Извлек от орех
28.10.2011 19:21
Здравейте, баща ми е с рак на дебелото черво,след операция и изгорени метастазии от 1,5 см на черния дроб.Много четох по темата,макар,че съм много притеснена.Въпроса ми е - мога ли да намеря от някаде или Вие ако имате извлек от орех. Ще Ви бъда много благодарна да ми отговорите.
цитирай
65. liro - емаил за контакт
28.10.2011 19:23
Е-меил ми е slavkova22@abv.bg
цитирай
66. stilian5 - Здравеите приятели
20.11.2011 06:15
Имам нужда от помощ баща ми е болен от рак на белия дроб има и расеики много но сега не е сезона в които мога да си добавя билките нужните билки от каде другаде мога да си ги набавя по това време моля ви помогнете ми бог да ви дава здраве по хубаво от това няма благодаря!!!!!!!!!!!!!!
цитирай
67. vass108 - otoscleroza
07.12.2011 00:28
Sega popadnah na statiata vi za rak i paraziti .Udivitelno dobra statia-yasna ,leka za chetene i izpulnenie i nai veche izkluchitelno zenna za horata .
Imam edin vupros -diagnostiziraha me s otoscleroza .Imali li ste opit s podobno zabolyavane i dali ima veroyatnost paraziti da sa v osnovata na tova.Dokolkoto prochetoh se dulji na kalzirane na finni kostizi v srednoto uho .
Blagodarya predvaritelno
Vasko
цитирай
68. peho - карамфил
04.01.2012 19:18
,,оказа се , че ....цветето карамфил...." или ,,...карамфил(подправка)..."...
кое от двете? цветето или дървото?
цитирай
69. teodim - рак на белия дроб с метастази
19.04.2012 16:21
Имам нужда от помощ.Моя близка има рак на белия дроб с метастази ,които са засегнали и хранопровода и не може да се храни нормално.Храната и течностите ги приема през стомаха с помощта на една сонда. която е сложена там. При това положение може ли да се приложи това лекарство.Ще ви бъда много благодарна , ако ми отговорите.Много искам да й помогна, защото много се измъчи.
цитирай
70. bobibozhinova50 - Божидарка Божинова
17.01.2014 00:56
Благодаря ти, мила за така полезния материал. И не само той. Удоволствие ще ми е да следя твоя блог .След 2 месеца ( след Житния режим) ще направя профилактичната програма. Желая ти здраве и успех в тази всеотдайност-Да помагаш на хората. Имаме нужда от такива хора .
цитирай
71. kasnaprolet9999 - , , оказа се, че. . . . цветето кара...
26.01.2014 18:33
peho написа:
,,оказа се , че ....цветето карамфил...." или ,,...карамфил(подправка)..."...
кое от двете? цветето или дървото?


Става въпрос за подправката карамфил. Слага се в капсули, за да не дразни стомаха и за да отиде до червата, без да се разложи по пътя до тях.
цитирай
72. kasnaprolet9999 - Имам нужда от помощ баща ми е болен от ...
26.01.2014 18:36
stilian5 написа:
Имам нужда от помощ баща ми е болен от рак на белия дроб има и расеики много но сега не е сезона в които мога да си добавя билките нужните билки от каде другаде мога да си ги набавя по това време моля ви помогнете ми бог да ви дава здраве по хубаво от това няма благодаря!!!!!!!!!!!!!!


Съжалявам, че сега видях коментара ти. Писала съм в третата част, че тези билки могат да се получат от ЕТ "Самодива":
http://www.samodiva-bg.com/center.php?s=d18c07c18e6d296ee089744dcd1268cc
цитирай
73. kasnaprolet9999 - Здравейте, баща ми е с рак на дебе...
26.01.2014 18:37
liro написа:
Здравейте, баща ми е с рак на дебелото черво,след операция и изгорени метастазии от 1,5 см на черния дроб.Много четох по темата,макар,че съм много притеснена.Въпроса ми е - мога ли да намеря от някаде или Вие ако имате извлек от орех. Ще Ви бъда много благодарна да ми отговорите.

Съжалявам, че сега видях коментара ти. Писала съм в третата част, че тези билки могат да се получат от ЕТ "Самодива":
http://www.samodiva-bg.com/center.php?s=d18c07c18e6d296ee089744dcd1268cc
цитирай
74. kasnaprolet9999 - Sega popadnah na statiata vi za rak i ...
26.01.2014 18:40
vass108 написа:
Sega popadnah na statiata vi za rak i paraziti .Udivitelno dobra statia-yasna ,leka za chetene i izpulnenie i nai veche izkluchitelno zenna za horata .
Imam edin vupros -diagnostiziraha me s otoscleroza .Imali li ste opit s podobno zabolyavane i dali ima veroyatnost paraziti da sa v osnovata na tova.Dokolkoto prochetoh se dulji na kalzirane na finni kostizi v srednoto uho .
Blagodarya predvaritelno
Vasko


Не, нямам опит в това заболяване, а не съм и лечителка. Познавам много билки, снимам ги и ви ги показвам в моя блог, за да ви науча сами да ги разпознавате и ползвате.
цитирай
75. kasnaprolet9999 - Имам нужда от помощ. Моя близка има ...
26.01.2014 18:41
teodim написа:
Имам нужда от помощ.Моя близка има рак на белия дроб с метастази ,които са засегнали и хранопровода и не може да се храни нормално.Храната и течностите ги приема през стомаха с помощта на една сонда. която е сложена там. При това положение може ли да се приложи това лекарство.Ще ви бъда много благодарна , ако ми отговорите.Много искам да й помогна, защото много се измъчи.


Не съм лечителка, вижте предния ми отговор на коментар.
цитирай
76. newage - Мисля, че това не работи.
06.08.2014 23:01
Здравейте!
Тази тинктура и лечението с карамфил и пелин го прилагахме за баща ми, но не можахме да го излекуваме. Сега, 12 години по-късно, разбирам защо:

Първо, Хулда казва, че тинктурата се прави от Black Walnut (Juganis Nigra) - горе неправилно сте писали, че се използва Juglans regia - това не е вярно. На Juganis Nigra обвивката почернява, когато е узрял, ето така: http://calphotos.berkeley.edu/imgs/512x768/0000_0000/1109/2277.jpeg а на нашенските орехи остава зелена.

Проблемът е, че в България расте обикновеният орех (Juglans regia) и тинктурата от него може да няма същите свойства - тази, която приготвих стана зелена с кошмарен вкус от който ми прилошаваше, макар да я направих точно по рецептата на Хулда, а тази, която се продава по западните сайтове е черна и от нея не ми прилошава.

Също така, Хулда Кларк изрично казва, че подправката карамфил от магазина НЕ ВЪРШИ НИКАКВА РАБОТА (Grocery store ground cloves do not work! They have lost their parasiticide power a long time ago.) - трябва да е прясно набрана. А откъде?
цитирай
77. kasnaprolet9999 - Здравейте!Тази тинктура и ле...
06.02.2015 23:43
newage написа:
Здравейте!
Тази тинктура и лечението с карамфил и пелин го прилагахме за баща ми, но не можахме да го излекуваме. Сега, 12 години по-късно, разбирам защо:

Първо, Хулда казва, че тинктурата се прави от Black Walnut (Juganis Nigra) - горе неправилно сте писали, че се използва Juglans regia - това не е вярно. На Juganis Nigra обвивката почернява, когато е узрял, ето така: http://calphotos.berkeley.edu/imgs/512x768/0000_0000/1109/2277.jpeg а на нашенските орехи остава зелена.

Проблемът е, че в България расте обикновеният орех (Juglans regia) и тинктурата от него може да няма същите свойства - тази, която приготвих стана зелена с кошмарен вкус от който ми прилошаваше, макар да я направих точно по рецептата на Хулда, а тази, която се продава по западните сайтове е черна и от нея не ми прилошава.

Също така, Хулда Кларк изрично казва, че подправката карамфил от магазина НЕ ВЪРШИ НИКАКВА РАБОТА (Grocery store ground cloves do not work! They have lost their parasiticide power a long time ago.) - трябва да е прясно набрана. А откъде?


Проблема не е в това, че сте използвали обикновен орех. И двата вида имат антипаразитни свойства. Проблемът е, че всеки организъм е различен и дадена рецепта не може да помогне еднакво на всички хора. Аз съм радиестезист и знам, че трябва да се премери с махало и радиестезичен линеал, дали дадено лекарство повишава нашата жизнена вълна или не. Ако я превиши с около 10 см. това лекарство ще ни свърши работа. Колкото до карамфила, Хулда Кларк пише на друго място, че трябва да е най-вече пресно смлян. Същото е и с лененото семе, трябва да се мели преди самата консумация, заради окислителни процеси. Тогава има най-голям ефект.Освен това, тя ползва успоредно с тази билкове терапия и запер. Така с двете неща има успех в лечението. Запери сега има, за разлика от преди 12 г., когато бяха кът. Съжалявам, че късно видях коментара ви.
цитирай
78. sensireni - Здравейте Не разбирам нещо :)
20.06.2015 07:11
[quote=kasnaprolet9999]Тинктура от орех
Ден 1: Вземи една капка. Разтвори я в половин чаша вода. Сърбай я на празен стомах, например преди ядене.
Ден 2: Приеми 2 капки в половин чаша вода както по-горе.
Ден 3: Приеми 3 капки в половин чаша вода както по-горе.
Ден 4: Приеми 4 капки в половин чаша вода както по-горе.
Ден 5: Приеми 2 капки в половин чаша вода както по-горе.
Ден 6: Приеми 2 ЧАЕНИ лъжици заедно с 1 чаша вода както по-горе. Сърбай, не я изгълтвай наведнъж. Поеми я в разстояние на 15 минути. (ако тежиш над 68 килограма вземи 2.5 чаени лъжици. Ако си над 90 кг. Вземи 3 чаени лъжици)
Капсули с Пелин (трябва да съдържат 200-300 mg пелин)
Ден 1: вземи 1 капсула преди вечеря, с вода.
Ден 2: вземи 1 капсула преди вечеря
Ден 3: вземи 2 капсули преди вечеря
Ден 4: вземи 2 капсули преди вечеря
Продължавай да увеличаваш по този начин до ден 14, където вече ще взимаш по седем капсули. Взимай капсулите като една доза (можеш да ги гълташ една след друга). После следват още 2 дена с по 7 капсули. След това вземаш 7 капсули веднъж седмично за неограничен период, както е указано в превантивната анти паразитна програма. Гледай да не прекъсваш преди шестия ден, за да си сигурен..
Не разбрах нещо, до шестия ден се пие по схема тинктурата от орех, до шестнадесетия ден Пелина и до 10 ден карамфила направих си схема и така ми излезе-след това в седмицата по веднъж Орех, Пелин и Карамфил до кога се пият. Благодаря ви предварително
цитирай
79. slnenova - Относно приема
06.01.2016 13:03
Здравейте, много се извинявам за въпроса си, но за съжаление не можах да разбера как точно се приемат трите неща въпреки, че прочетох статията обстойно и коментарите под нея.
Въпроса ми е от първият ден ли започваме по описаната схема и трите неща заедно или първо изкарваме 6 дневен курс с тинктурата от орех, после 14 дена с пелин и след това започваме с карамфила или от първият ден заточваме да приемаме и трите неща едновременно по схема една капка орехова тинктура, една капсула пелин вечер преди лягане и 3 пъти по една капсула карамфил преди ядене и следващите дени увеличаваме дозите по описаните схеми. Моля ви ако не ви притеснявам да пишете. Оставям и e-mail abv@abv Благодаря ви за споделената информация.
цитирай
80. albert1960 - За орехите
19.07.2016 16:18
Имам нужда от зелени орехчета как мога да се свържа с вас.
цитирай
81. stenli79 - На когото му трябват зелени орех...
17.08.2016 01:28
На когото му трябват зелени орехчета,мога да му помогна.С жена ми от години правим различни видове тинктури,извлеци и мазила.Разполагаме с прилично количество различни тинктури.Тел.0879434353 Станислав
цитирай
82. tonev55 - За орехите и хората
06.09.2016 14:18
Нямам време да приготвям тинктура, ако някой има в повече за продажба, бих взел. Иначе преди два месеца се поразтърсих се в нета, има и готови от по стотина лева. Намерих едни руски, доста по-евтини тук. Ето линка, мога да кажа че на мен ми свършиха работа за алергията въпреки, че ги пих само 7-8 дни http://lechiteli/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA%D1%82/%d1%82%d1%8f%d0%bb%d0%be-%d0%b1%d0%b5%d0%b7-%d0%bf%d0%b0%d1%80%d0%b0%d0%b7%d0%b8%d1%82%d0%b8-%d1%81-%d0%ba%d0%be%d0%bc%d0%bf%d0%bb%d0%b5%d0%ba%d1%81-%d0%b7%d0%b5%d0%bb%d0%b5%d0%bd-%d0%be%d1%80%d0%b5/
цитирай
83. geraldin - отравяне
25.02.2017 13:30
Здравейте, на всички тук ! В края на ноември 2016г. започнах да пия орехова тинктура, пелин и карамфил против паразити. Живея на село и си набавих и приготвих всичко сама. Има полза от тези отвари, но въпроса ми е друг. Няколко дни след приема, под и над очите започна да ми се зачервява кожата, да ме сърби и да се бели. Понякога избледняваше, нямаше петна, друг път пък само под едното око, но после пак се появяваха. И така вече трети месец. Сега сме в края на февруари. Не ми минава и това е. Вече ходя с фон дьо тен под очите, за да не се виждат зачервяванията. В началото на този месец спрях билките, но това си остава. Казвам ви, приличам на отровена, точно като отровена, а нямам никакви симптоми. Чувствам се енергична, силна, в настроение, водя спокоен живот, нищо не ме боли. Еденствено мога да спомена съмненията ми към пелина. Бял пелин, горчив. Като направих чая, не сложих две супени лъжици както си е за чай, а цяла китка, и то голяма. Набрах го точно преди да почнат студовете и си казах - ще го сложа целия колкото имаше наоколо, че после като падне снега го губя. Въобще не се сетих да си го изсуша, исках да е пресен. И се съмнявам че съм пила пелинов чай в твърде големи дози. Четох за предозиране с пелин, но нямам нито едни такива симптоми - замайване, кошмари, бълнуване, гърчове, болки в главата или стомаха. Моля те, теб Невена, да ми напишеш някакъв съвет, като човек който се занимава от дълго време с билки ! Млада съм, усмихната, а много съм отчаяна. Не се занимавам с лекарства и с лекари, затова моля теб.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kasnaprolet9999
Категория: Лични дневници
Прочетен: 14419379
Постинги: 846
Коментари: 16435
Гласове: 41432
Архив
Календар
«  Февруари, 2023  
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728