Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. Виртуална духовна библиотека
2. Сайт на в-к "Лечител"
3. Природна медицина-сайтът на д-р Пашкулев
4. Бъди щастлив
5. Радиестезия, хомеопатия, пирамиди
6. Всичко за билките-първа част
7. Всичко за билките-втора част
8. Всичко за билките-трета част
9. Всичко за билките-четвърта част
10. Полезни съвети
11. Сайт с Художествени снимки от Карибите и Канада.
12. Сборен постинг на снимки от други държави-проект на Петя
13. снимки от Родопите-2 част-проект ня Джулия Бел
14. България в снимки-проект на julia13
15. Снимки от Пирин-проект на Джулия Бел
16. Какво сме дали на света
17. Снимки на планини в България-първа част-проект на Джулия Бел
18. Снимки от Рила-проект на Джулия Бел
19. снимки от планини в България-2 част-проект на Джулия Бел
20. снимки от градове и села в БГ-проект на Джулия Бел
21. Снимки от църкви и манастири в България, проект на Джулия Бел
22. Снимки от Родопите-проект на Джулия Бел
23. Снимки от света-мои постинги
24. Снимки от планини в България-проект на Джулия Бел-трета част
25. Снимки от градове и села-втора част-проект на Джулия Бел
26. Притча за скорпионите
27. Билколечение
28. билкосъбиране
Постинг
25.07.2015 17:37 - 9 години "Нуга Бест" България
Автор: kasnaprolet9999 Категория: Новини   
Прочетен: 4226 Коментари: 0 Гласове:
11

Последна промяна: 08.12.2015 23:46

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

image

Честването на празника, по случай 9 години от откриването на  първия салон на "Нуга Бест" България(дружеството)  се състоя на 24.07.2015 г. от 11 ч. в салона с адрес: гр. София, Младост-1, бул. А.Сахаров – 11, ет.2, Търговски к-с „Рея” /зеленчуков пазар/.  

Мая Вълчева - координатор на всички салони на дружеството откри тържеството и поднесе поздравления на всички присъстващи, ползватели на оборудването в салона. До нея в ляво е Алла Чобанова- директор на салона в Младост,  изключително лъчезарна, комуникативна и добронамерена. До нея е Камелия-служителка от екипа, който обслужва посетителите в салона. Целият екип е един от най-добрите в цялата история на салона от създаването му. 

image

Ето я оромната торта, която бяха приготвили за своите посетители и ползватели на това изключително оборудване от турманиева керамика, за което всяка година по това време Ви разказвам и няма да се уморя да го правя. Най-атрактивното от всички е изобразено на тортата-масажното легло-NM 5000+. В него е вграден ТУРМАНИЕВ КИЛИМ – керамична система от турмалин, германий, вулканични смеси, елван, глина. При загряване /30 -70 град. С/ турманиевата керамика излъчва дълговълнови инфрачервени лъчи, слабо магнитно поле  и отрицателни йони. Тези лъчи се явяват аналог на лъчите на изгряващо и залязващо слънце, които влияят благотворно на човешкия организъм.

 image

Посетителите на салона подариха горната торта, в знак на благодарност към нейните служители, които ги посрещат всеки ден усмихнати и провеждат на всеки кръгъл час интересни презентации, в които им разказват за всички нови уреди, създадени от южнокорейската компания „Nuga Medical Co. Ltd”.

image

На тържеството както всяка година, слово произнесе управителят на дружество „Нуга Бест – Украйна – България” ЕООД, Петро Маркович Драчук - официален дилър за България на южнокорейската компания „Nuga Medical Co. Ltd”, с президент г-н Чо Сън Хен. Българското дружество притежава свидетелство за регистрация на международната марка „Нуга Бест”, издадено от Патентното ведомство на Република България. Г-н Драчук, вижда се най отдясно, отново ни попя украински песни. До него е неговата съпруга, която винаги го е подкрепяла в създаването и разрастването на дружеството.
image

Имахме си и музикално оформление, подготвено изцяло от Иван, бивш служител на дружеството, който се изяви като добър музикант, певец и ди-джей. Много сърдечен и комуникативен, всеки ден посрещаше посетителите и ги обграждаше с голямо внимание, но скоро напусна, за да се отдаде изцяло на своето музикално поприще.

Винаги ми е много приятно да присъствам на тези тържества, защото виждам много щастливи хора, отървали се от болежките и сякаш отново родени. В деня на посетителя, който е всяка сряда, всички разказват как се е случило това, излизат отпред и говорят...говорят..., очите им блестят от радостнии сълзи. Освен че имат възможност да ползват безплатно масажните легла в салона, много от тях са закупили други уреди на южнокорейската компания „Nuga Medical Co. Ltd” и ги ползват в домашни условия. Посетителите разказват за своите здравословни подобрения от тези уреди, които периодично се предоставят за ползване в салона на промоционални цени. През това време всеки от тях може да ги изпробва безплатно и ако усети че има подобрение, да ги закупи и ползва в удобно за него време у дома. Това са миостимулационен колан Miracle II, турманиев колан NM 90, малък NM 80 и голям  NM  2500 турманиев килими, второ сърце NM 55, ръчен термомасажор с нефритов протектор NM 300, персонален термомасажор Joint care NM-70(доктор за стави), капков турманиев протектор NM 200 и др. За повечето от тях съм Ви разказвала през изминалите пет години, откакто посещавам салона. Последният нов предлаган продукт е турманиево шалче, което се закупи от почти всички посетители в софийския салон и е най-продаваният продукт тази година.

image

По вътрешната повърхност на шалчето са фиксирани турманиеви дискове. Красив и стилен аксесоар, който осигурява лечение на  възпалено гърло : фаринкс и ларинкс, гласов апарат и щитовидна жлеза. Имаме посетителка в салона, която твърди, че за два месеца са се стопили студени възли на щитовидната й жлеза и беше много щастлива, че е избегнала оперативна намеса.

image

Поставено на друго място по тялото, шалчето премахва бързо болежките и има оздравителен ефект при схванати мускули, крампи и пр. Аз също си купих такова шалче и го ползвам за премахване на ставни болки във врата, предизвикани от дълго висене пред компи:))) След като го купих два месеца не го махнах от врата си, освен когато се къпех.

Който иска да разгледа или да си припомни нещо за техните продукти да погледне в сайта им:
nugabest.bg/

В момента в България действат четиринадесет такива салона - по три в София и  Пловдив и по един в Бургас, Асеновград, Варна,  Сливен, Ст. Загора, Велико Търново, Силистра и Русе.

Вече няколко пъти, по повод на честване на годишнини на фирмата, съм писала за ползите, които лично съм изпитала от уредите на южнокорейската компания „Nuga Medical Co. Ltd”. Те ми помагат да се подържам в добри здравословна форма и настроение. Заедно с билките и тибетските упражнения, за които съм ви разказвала, са чудесна профилактика за всички, които се грижат за своето здраве.  Фирмата прави акции преди големи празници като Великден, Нова година, нейни  годишнини и т.н., при което могат да се закупят уредите на по-ниски цени. По този начин и аз успях да закупя четири уреда през тези години и цялото ми семейство ги ползва профилактично и за лечение на възникнали проблеми. Откакто съм пенсионерка имам време да престоявам там повече време и да слушам презентации за тези уреди. Все повече се убеждавам, че те допринасят много за възстановяване и подържане на здравето. В деня на посетителя разказвам на хората как могат да комбинират своето лечение, ползвайки вътрешно лечебни билки. На много посетители подарих стръкчета от ароматна кализия да си я засадят в къщи и им обясних как да я ползват за лечение. Чета им мои билкови постинги, защото повечето от тях нямат компютърна грамотност, давам им възможност и да си ги копират на ксерокс. Има и много млади хора, които проявяват голям интерес към билколечението.

Малко се отклоних от темата за тържеството, но продължавам с това, че всички похапнахме доволно по две торти и много други специалитети, направени от посетителките с кулинарни способности в салона.

image

image

image

image

Въпреки че бяхме около 100 човека не можахме да ги изядем тези вкусни торти:)))

След тържествената и кулинарната част започна всенародно веселие. Потропнахме български, македонски и гръцки хорца.

image

image

image
image

image

Някои само гледаха отстрани, други като мен снимаха, ама при движещи се хора трудно стават хубави снимки, та ще ме извините, само искам да Ви предам настроението на хората.

image

image

image

Иван беше неуморим, изпя и няколко стари градски песни като целувката на Ана и окончателно срази всички възрастни дами:)))

image

Изпълняваше и песни по наша поръчка, след което получаваше множество целувки и това мило женско внимание го направи много щастлив.

image

Между хората проведохме и конкурс за талантите на Нуга Бест, в което жури, избрано с тайно гласуване от всички посетители, класира първите трима, които получиха награди от директорката на салона Алла Чобанова. Първо място спечели мъж, който бе написал стихотворение за служителите в салона, като всеки куплет описваше персонално всеки от тях и беше много забавно. Второ място спечели една адашка, която много артистично представи баснята "Петел и кокошка" на Банчо Банов. Ето я тук баснята:
bg.netlog.com/atanasovaradi/blog/blogid=75758

Трето място спечели една доста възрастна жена, която много добре изпълни българска народна песен.  Оценките бяха две-за оригиналност и атрактивност и накрая точките ги сумираха. Получи се интересно, че хората на първо и второ място получиха равен брой точки и накрая оставиха публиката да определи кой от тях да спечели първата награда. Това стана чрез ръкопляскане по идея на водещата. На мен лично Невена ми хареса повече, не че ми е адашка, но вложи много повече жар и талант в представянето си.

Имахме и викторина в края на деня, при която се задаваха въпроси, свързани с направата и използването на уредите, както и историята на южнокорейската компания „Nuga Medical Co. Ltd” и нейните представителства в цял свят. Не пропускайте клипчетата, които специално подбрах за по-новите уреди на дружеството.

image

Един от посетителите на салона беше написал горното стихотворение за служителките в салона, кликнете отгоре, за да можете да го прочетете.
Тези млади жени всеки ден правят презентации на продуктите на Нуга Бест с голям професионализъм и интересни творчески решения. Ето как например направиха наскоро промоционалното представяне на възглавничката от турманиева керамика, които до края на този месец ще се продават с по-ниска цена.

image

Най-новата служителка в салона - Мария, облечена в шопска носия-литак.

image

 Мария и Камелия, облечени с литак.

image

Момичето в ляво, с хубавото име Гергана, е оллечено с автентична саяна носия на нейната баба. До нея е директорката на салона Алла Чобанова, която много уважава българския фолклор и в салона често звучат български народни песни.

image

Винаги с усмивка ни посрещат и създават ведро настроение в посетителите на салона. В дъното зад тях се вижда, как една посетителка изпробва турманиевата възглавница. Всички посетители имат възможност да изпробват продуктите на Нуга бест по време на промоционалните акции и лично да се убедят в тяхните качества, преди да ги закупят за ползване в домовете си.

Още по темата:
blog.bg/theme.php
Гласувай:
11Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kasnaprolet9999
Категория: Лични дневници
Прочетен: 13985998
Постинги: 846
Коментари: 16435
Гласове: 41223
Архив
Календар
«  Август, 2022  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031