Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. Виртуална духовна библиотека
2. Сайт на в-к "Лечител"
3. Природна медицина-сайтът на д-р Пашкулев
4. Бъди щастлив
5. Радиестезия, хомеопатия, пирамиди
6. Всичко за билките-първа част
7. Всичко за билките-втора част
8. Всичко за билките-трета част
9. Всичко за билките-четвърта част
10. Полезни съвети
11. Сайт с Художествени снимки от Карибите и Канада.
12. Сборен постинг на снимки от други държави-проект на Петя
13. снимки от Родопите-2 част-проект ня Джулия Бел
14. България в снимки-проект на julia13
15. Снимки от Пирин-проект на Джулия Бел
16. Какво сме дали на света
17. Снимки на планини в България-първа част-проект на Джулия Бел
18. Снимки от Рила-проект на Джулия Бел
19. снимки от планини в България-2 част-проект на Джулия Бел
20. снимки от градове и села в БГ-проект на Джулия Бел
21. Снимки от църкви и манастири в България, проект на Джулия Бел
22. Снимки от Родопите-проект на Джулия Бел
23. Снимки от света-мои постинги
24. Снимки от планини в България-проект на Джулия Бел-трета част
25. Снимки от градове и села-втора част-проект на Джулия Бел
26. Притча за скорпионите
27. Билколечение
28. билкосъбиране
Постинг
09.10.2011 16:37 - Всеки тумор се причинява от гъбички
Автор: kasnaprolet9999 Категория: Новини   
Прочетен: 13413 Коментари: 16 Гласове:
38


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Много пъти съм ви говорила за германският учен д-р Хулда Кларк, която твърди, че "Туморите са сложна структура, която се оказва е свързана с гъбички, метали, бактерии, глисти и токсини. Бивайки толкова сложни ни изкушава да мислим, че са крехки като структура и с премахването на само един от градивните блокове ще ги срутим. Но истината е точно обратна:  заедно те оформят много траен компонент срещу имунната ти система. Най-добрият начин да победим туморите е да не им разрешаваме да започват."

Днес ще ви обърна внимание върху една статия, публикувана от д-р Тулио Симончини, който твърди, че всеки тумор се причинява от гъбички и дава друг начин за неговото лечение.


Д-р Тулио Симончини: Всеки тумор се причинява от гъбички 
Ракът е лечим, казва италианският лекар  
image   Ракът е лечим, казва италианският лекар. В бр. 1 на в. “Доктор” публикувахме материал със заглавие “Има лечение на рака, но го крият”, в който разказахме за теорията на италианския лекар и учен Тулио Симончини за лечение на злокачествени заболявания. Според него те се причиняват от гъбички и лечението е много просто - разтвор от натриев бикарбонат и кленов сироп. Десетилетия наред д-р Симончини се опитва да убеди италиански и чужди лекари, че терапията има ефект, но те отказват да го признаят. За сметка на това десетки пациенти разказват, че са се отървали от рака “чудотворно”, но с помощта на д-р Симончини. Читателите на в. “Доктор” също не спират да звънят в редакцията с въпроси как да се свържат с италианския специалист и при кои видове рак помага неговата терапия. Затова публикуваме имейла на д-р Симончини - t.simoncini@alice.it, както и допълнителна информация за лечението, което прилага.

Д-р Симончини е убеден, че причината за рака е гъбичка, затова базира лечението си на най-силните противогъбични вещества, натриев бикарбонат и кленов сироп, които са безвредни, за разлика от традиционните терапии, назначавани при раковоболни.

”За около 100 години фундаменталната теория за рака се основава на хипотезата, че той възниква заради нарушаване работата на гените. Тази гледна точка предполага, че ракът е вътреклетъчен. Моята гледна точка обаче е, че ракът е гъбична инфекция, а оттам се появяват и допълнителни клетъчни явления. В света на растенията раковите заболявания са причинени от гъбична инвазия и е възможно да се твърди, че същото нещо се случва на хората. Гъбичките са винаги свързани с рака: те се срещат както ин виво, така и в следклиничен преглед.

Въпреки това учените смятат, че те се развиват след началото на заболяването. Моето мнение е, че те произвеждат рак, тапи на имунната система и след това се намесват в целия
организъм.

Всеки рак се причинява от гъбички от вида Candida. С течение на времето тъканта се изчерпва и произвежда само недиференцирани клетки”, обяснява теорията си д-р Симончини.

Той твърди, а и форумите са пълни с мнения на негови пациенти, че с тези методи са излекувани хора в продължение на 20 години. Най-добрият начин да се отстрани туморът е да се приведе в контакт с натриев бикарбонат. Това може да стане възможно с приемане на разтвора през устата, с клизми за ректума, впръскване във влагалището и матката, интравенозно инжектиране на белия дроб и мозъка и чрез вдишване - за горните дихателни пътища. Гърдите, лимфните възли и подкожните тумори могат да бъдат лекувани с местни вливания на разтвора. Вътрешните органи могат да бъдат лекувани с натриев бикарбонат чрез разполагането на подходящи катетри в артериите (на черния дроб, панкреаса, простатата и крайниците) или в кухини (на плеврата или перитонеума). Важно за лечението на всеки вид рак е дозата. Трябва да се има предвид, че туморните колонии започват да се унищожават между третия и четвъртия ден, а тяхното свиване
става между четвъртия и петия ден.

Пълният цикъл на лечение се състои от шест лечебни дни и шест почивни дни, повтарящи се шест пъти. Най-важните странични ефекти от тази терапия са появата на жажда и временна слабост, пише д-р Симончини. Според него не може да се прилага пълната доза за лечение на рак при пациенти с тежки сърдечни, бъбречни и чернодробни проблеми. При някои пациенти, които не са засегнати от други патологични състояния, различни от тумор, ако има много маси или те са с големи размери, понякога се наблюдава увеличаване на температурата до 39 градуса през първите дни на лечението с бикарбонат. Това се дължи на бруталния разпад на колониите.

Рак на
кожата

Всички видове кожен рак са причинени от гъбички, винаги Candida, която се е адаптирала към метаболизиращите най-белтъчни съставки на кожата. Затова при рак на кожата не се използва натриев бикарбонат, а мястото се третира със 7% йодна тинктура, която трябва да се намаже върху засегнатата област, 20-30 пъти дневно, в продължение на пет дни и след това след още десет дни. Всъщност, разликата между кожни микози, псориазис и тумори се състои само в агресивността и дълбочината на вкореняване, но причинителят е винаги един и същ: гъбички. Затова и лечението е еднакво. Сигурно е, че мазила и лосиони са рядко ефективни при заболявания на кожата.

Тумори в пикочния мехур

Терапевтичният подход зависи от това дали туморът е ограничен до вътрешните стени, или преминава в тазовата кухина. При карциноми, които са повърхностни, е достатъчно да се осигури достъп на натриев бикарбонат, директно в пикочния мехур през катетър. Също така може да се приложи приемане през устата на разтвор от една чаена лъжичка, в чаша вода, на гладно.

Карцином на мозъка

Всички мозъчни тумори както първични, така и метастазирали като цяло отстъпват или спират да растат след терапия с натриев бикарбонат на пет процента разтвор. Лечението трябва да бъде изпълнено най-малко шест до осем дни за първия цикъл, тъй като заболяването започва отново в относително кратък период от време и често става необратимо, ако периодът е по-малък от шест дни. Терапията се осъществява чрез последователно вливане на разтвора в двете вътрешни полукълба на мозъка. Терапевтичната схема се основава на размерите на масите - по-големите се нуждаят от допълнителни цикли.

Рак на гърдата

Дълбоко проникване в млечната жлеза може да бъде достатъчно, ако ракът е с малки размери. Проникванията трябва да се осъществяват след местна упойка, комбинирана с интравенозно вливане, като се използват 400-500 cm3 разтвор през ден, в продължение на месец. Ако масата е голяма, е необходимо да се приложи катетър за вътрешната артерия на млечните жлези, чрез която натриев бикарбонат и пет на сто разтвор може да се прилагат директно.

Освен леко възпаление няма значителни странични ефекти. “Ние говорим за безвредни и бързоефективни методологии, които са в състояние да предотвратят хирургична интервенция. Тези методи трябва да бъдат винаги опитвани, дори когато има съмнение по отношение на крайния резултат от тях, тъй като дават положителни отговори в кратък срок, без да нарушават възможността на другите терапевтични подходи за лечение”, пише д-р Симончини.

Ако пациентът е несигурен за това, какво да прави, или ако има предпочитание към частична, или пълна оперативна интервенция, резервното лечение с натриев бикарбонат се прилага през устата. Така може да се предотврати и да се неутрализират метастази в други органи (мозък, черен дроб, кости), което е много често при този вид рак.

Рак на простатата

Ако не е имало операция, е възможно да се направи опит за лечение на рака чрез уретрални катетри, които позволяват разпространението на соления разтвор в рамките на простатата. Когато не е възможно да се лекува адекватно масата или вече има постоперативен рецидив, прилагането на натриев бикарбонат се повтаря в цикъла на 6-7-8 дни в месеца.

При възможни метастази в костите се изисква съвсем различен терапевтичен подход, който зависи както от броя, така и от разположението на лезиите. Ако те не са многобройни, е подходящо да се предвиди цикъл на лъчетерапия за всяка една страна, подкрепена от вливане на 500 cm3 натриев бикарбонат, с цел предотвратяване на по-нататъшна поява и разпространение на ракови клетки.

Рак на стомаха

Това е един от туморите, които са най-лесни за лечение, тъй като са леснодостъпни. Терапия и доза: една чаена лъжичка сода бикарбонат разтворена в чаша вода, 30 минути преди закуска и вечеря, в продължение на 15 дни. След това приемът се оставя само през нощта за още 30 дни.

Точките, които са трудно достъпни за лечение с бикарбонат, са връзки за защита и възстановяване на колониите от ракови клетки. Ако освен връзки има и участие на други органи, особено на черния дроб, всичко става още по-трудно.

Затова е необходимо туморът на стомаха да бъде атакуван възможно най-бързо и с най-голяма интензивност, за да бъде изкоренен напълно и веднъж завинаги, преди да се създадат условия да се “организират” нови.

Маргарита Благоева
www.blitz.bg/article/23047

И накрая ще ви припомня за постинга на наш блогер, "Стратегия срещу рака", където се дават указания за прилагането на сода бикарбонат и други продукти за нормализирането на РН, което е важна предпоставка да не се образуват гъбички, тъй като те виреят само в кисела среда:
plamenshopov.blog.bg/lichni-dnevnici/2010/03/14/strategiia-sreshtu-raka.511098

Тагове:   рак,   лечение,   гъбички,


Гласувай:
391. yotovava - Чела съм и друга теория за рака,
09.10.2011 16:45
но в общи линии идеята е, че успешното му лекуване се стопира най-вече заради монопола на фармацевтичните компании, за които това е несметна печалба.
А иначе логика има.

Поздрав
Валя
цитирай
2. kasnaprolet9999 - yotovava
09.10.2011 18:52
Не бих се учудила, ако е така. Смисълът е да не допускаме в тялото си ниски стойности на РН, което се получава при прекалена употреба на сладки неща, бяло брашно, месо, млечни храни. Когато консумираме достатъчно плодове и зеленчуци това се балансира. А когато вече дисбаланса е налице содата за хляб, крленовия сироп и други продукти, дадени в постинга на Пламен Шопов ще помогнат да се възвърне баланса. Отвреме на време трябва да се прави обезпаразитяване на организма по метода на Хулда Кларк, защото често с храната, която приемаме, у нас попадат различни паразити, които водят до поява на тумори и рак. Поздрави!!!
цитирай
3. yotovava - Или както се казва
09.10.2011 18:59
храната - и лекарство, и отрова...
Май всичко се свежда до правилното хранене и правилното изчистване на организма, което никак не е трудно за постигане.
...
цитирай
4. kasnaprolet9999 - yotovava
09.10.2011 19:20
Не бих казала, че е лесно, защото правилното хранене е цяла наука и човек трябва да се интересува и да отделя време за това. Знаеш, че вечното бързане и мисълта за многото задачки, които ни се трупат ежедневно ни изяждат от времето, необходимо да си приготвим нещо здравословно за похапване и често си купуваме нещо готово, което не е най-доброто решение.
цитирай
5. iliada - Много интересна статия, мила!Ще се ...
10.10.2011 10:25
Много интересна статия ,мила!Ще се върна да си я прочета отново!
Прегръдки!
цитирай
6. cchery - Аз почнах да събирам много разнообразна информация за лечението на рак, откакто ме засегна лично!
10.10.2011 13:25
Т.е. баща ми засегна. И има различни източници, различни идеи и теории. Някои от тях се обединяват и имат допирни точки, други са коренно различни. Но лично аз не спирам да се чудя следното: след като има лечение на рака, след като той е гъбично заболяване или се дължи на повишенната киселинност на организма, и са налични абсолютно достъпни средства за неговото лечение, защо хора като Павароти, Патрик Суейзи, Рони Джеймс, Стив Джобс - все известни, богаташи, които могат да си позволят и марсианско лечение, в крайна сметка умират от рак?!?! Мислите ли, че те не знаят за алтернативното лечение и че не ползват "най-доброто" от официалната медицина?

Просто се чудя....
цитирай
7. alexs - Може и да има лесни методи за изле...
10.10.2011 13:43
Може и да има лесни методи за излекуване на рак но интереса на фармацевтичните компании е друг!
Поздрави за полезната статия !
цитирай
8. vidrica - Ще ви бъде интересно да прочетете в ...
10.10.2011 19:22
Ще ви бъде интересно да прочетете в книгата ,, Изгубените открития Джери Василатос" за доктор Райф. Може да се намери в нета.
цитирай
9. kasnaprolet9999 - Много интересна статия, мила!Ще се ...
10.10.2011 22:51
iliada написа:
Много интересна статия ,мила!Ще се върна да си я прочета отново!
Прегръдки!

Винаги си добре дошла, в твое лице имам отличен съратник по здравните теми и често те слагам в мои блогвълни.
цитирай
10. kasnaprolet9999 - Т. е. баща ми засегна. И има различни ...
10.10.2011 22:56
cchery написа:
Т.е. баща ми засегна. И има различни източници, различни идеи и теории. Някои от тях се обединяват и имат допирни точки, други са коренно различни. Но лично аз не спирам да се чудя следното: след като има лечение на рака, след като той е гъбично заболяване или се дължи на повишенната киселинност на организма, и са налични абсолютно достъпни средства за неговото лечение, защо хора като Павароти, Патрик Суейзи, Рони Джеймс, Стив Джобс - все известни, богаташи, които могат да си позволят и марсианско лечение, в крайна сметка умират от рак?!?! Мислите ли, че те не знаят за алтернативното лечение и че не ползват "най-доброто" от официалната медицина?

Просто се чудя....


Мисля, че те плащат твърде скъпо на своите лични лекари, в резултат на което те нямат причина да ги лекуват бързо. Голяма част това съсловие така натрупва състояние и често е свързано с големи фармацевтични компании, които им плащат за да препоръчват скъпите им лекарства, които не вършат работа.
цитирай
11. planinitenabulgaria - За туморите:
11.10.2011 18:21
Госпожо /късна/ Пролет,
Полезни неща си поместила в блога си, но са много страшни. Прочетох само част от тях, за другите не намерих смелост.
Коста
цитирай
12. kasnaprolet9999 - planinitenabulgaria
11.10.2011 22:29
Страшно става само, ако ги допуснем. За това е необходимо да водим здравословен начин на живот и да не се подаваме на стреса. Хубаво е да имаме някакво хоби, което да ни разтоварва от него и да творим нещо, няма значение какво.
цитирай
13. shtaparov - Причината
17.10.2011 17:22
Причината са или гъбички,или вируси,или може би- комбинация от двата вида опасни микроорганизми.
цитирай
14. kasnaprolet9999 - shtaparov
17.10.2011 17:50
Причината е винаги комплексна и Хулда Кларк много добре я е описала, като е казала какво се съдържа в туморите. С това започва постинга ми, обърни внимание.
цитирай
15. lili68 - kista v cherniya drob
16.02.2012 20:14
zdraveyte!parvo da se izvinya,che ne pisha na kirilitsa,no kompyutarat nyama takava optsiya.ot dosta vreme sledya vashite postingi i vsichko mi e mnogo interesno.predi godina i polvina mi otkriha dve malki kisti v cherniya drob.doktorat kaza,che ne sa opasni i nyama nujda ot lechenie za momenta,no predi dva mesetsa otidoh da se pregledam profilaktichno na ehograf i mi kazaha,che imam dosta golyama kista.vzeh ot f-ma,,samodiva,,kombinatsiyata ot oreh,pelin i karamfil,koyato predlaga H.Klark.dadoha mi i ekstrat ot aromatna kaliziya+chay-bilkova kombinatsiya spetsialno za kistata.spazvam absolyutno tochno vsichko,no naposledak imam bolki na myastoto.piya vsichko ot 20-tiyanuari.kak mislite vie-dali tova e normalno?ima li spored vas i nyakakva druga terapiya,koyato da moga dapriloja zaedno s tazi?


цитирай
16. kasnaprolet9999 - lili68
17.02.2012 13:29
Мисля, че това е напълно достатъчно към този момент, хубаво е че сте се свързали със Самодивата. Техните билкови рецепти са взети от стари билкари в този край. Аз не съм лекар и не мога да ви дам консултация. На ваше място бих правила по-често снимки за да следя развитието на кистата. Възможно е болката да е причинена от свиването на кистата, но това трябва да се провери на ехографа. Поздрави!!
цитирай
17. alexs - Много полезна статия Благодаря че ...
27.03.2012 15:53
Много полезна статия Благодаря че сподели!
Освен содата ......... Има и билки които подпомагат лечението на рака !
http://patishta.net/temi/antirak/bilkisresturak.htm
http://www.vinagizdravi.com/2010/01/05/%D0%B1%D0%B8%D0%BB%D0%BA%D0%B8-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%82%D0%B8%D0%B2-%D1%80%D0%B0%D0%BA/
И аз съм се убедили че химеотерапията е съсипваща!
Поздрави и хубав ден!
цитирай
18. shtaparov - Според мен всички видове рак се п...
25.12.2012 19:12
Според мен всички видове рак се причиняват от вируси (понякога и от вирусели),които
за разлика от гъбичките изобщо или почти не се лекуват. Но и в двата случая са замесени
микроорганизми,което значи че ракът е заразен за хора с отслабен имунитет!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kasnaprolet9999
Категория: Лични дневници
Прочетен: 14523140
Постинги: 846
Коментари: 16435
Гласове: 41483
Архив
Календар
«  Март, 2023  
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031