Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. Виртуална духовна библиотека
2. Сайт на в-к "Лечител"
3. Природна медицина-сайтът на д-р Пашкулев
4. Бъди щастлив
5. Радиестезия, хомеопатия, пирамиди
6. Всичко за билките-първа част
7. Всичко за билките-втора част
8. Всичко за билките-трета част
9. Всичко за билките-четвърта част
10. Полезни съвети
11. Сайт с Художествени снимки от Карибите и Канада.
12. Сборен постинг на снимки от други държави-проект на Петя
13. снимки от Родопите-2 част-проект ня Джулия Бел
14. България в снимки-проект на julia13
15. Снимки от Пирин-проект на Джулия Бел
16. Какво сме дали на света
17. Снимки на планини в България-първа част-проект на Джулия Бел
18. Снимки от Рила-проект на Джулия Бел
19. снимки от планини в България-2 част-проект на Джулия Бел
20. снимки от градове и села в БГ-проект на Джулия Бел
21. Снимки от църкви и манастири в България, проект на Джулия Бел
22. Снимки от Родопите-проект на Джулия Бел
23. Снимки от света-мои постинги
24. Снимки от планини в България-проект на Джулия Бел-трета част
25. Снимки от градове и села-втора част-проект на Джулия Бел
26. Притча за скорпионите
27. Билколечение
28. билкосъбиране
Постинг
29.05.2012 23:48 - Как отказах цигарите и станах нов човек.
Автор: kasnaprolet9999 Категория: Лични дневници   
Прочетен: 18165 Коментари: 34 Гласове:
30

Последна промяна: 04.04.2013 12:37

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Наближава  първи юни, когато ще влезе в сила новия закон за забрана на тютюнопушенето. Вероятно много хора са в шок  и се чудят как ще се справят с новите изисквания, особено на работното си място. По този случай искам да ви припомня  как се разделих без никаква трудност с цигарите преди доста време.

Това се случи през пролетта на 1995 г. Случайно попаднах на книгата "Тибетски тайни на младостта и жизнеността" от Петер Келдер. Там се разказваше за това, как да регулираме енергията си в седемте чакри с физически упражнения. Реших да опитам, често получавах мигрени и ходейки по доктори и екстрасенси установих, че нямам някакво определено заболяване, а всичко е от неправилно разпределена енергия, която често се концентрираше в горната част на тялото ми. Казваха ми да въртя мислени обръчи около тялото си за да я разпределям, въртях ги, но никакъв ефект. И така започнах да ги правя тези пет упражнениявсяка сутрин, като всяко едно го правех първите три дена по седем пъти и така постепенно стигах цифрата 21. Увеличението става така 7, 9, 11, 13, 15, 17,19, 21 -у величавам през три дена.
След три месеца доста хора ми казаха, че съм се подмладила така, както пише в книжката, но аз и без това си изглеждах по-млада, така че това не ме впечатли много, защото мигрените продължаваха, особено около цикъла ми. След третия месец една сутрин заедно с няколко колеги пушехме в коридора и си пиехме кафето, обсъждахме новините на деня. След това си седнах на бюрото и усетих, че малко ми се зави свят, казах си,"абе защо изобщо изобщо пуша, моят колега отсреща ги остави цигарите, след като един ден получи сърцебиене. Нима той има повече воля от мен, отказа ги изведнъж, сподели ми че не иска да остави детето си сираче, а е много по-млад от мен". 
Реших за този ден да не пуша. На следващия ден усетих, че не ми липсват цигарите и реших да запаля, когато ми се допуши. Така и не се случи това. Изглежда, че нещо се бе променило в мен на вътрешно ниво, тогава не разбрах, че това е от упражненията, които играех всяка сутрин, нали целта бе друга. Така аз повече и не запалих цигара, но най-интересното бе, че когато съм пушела последната цигара не съм знаела че е последна. 
Мигрените ми постепенно намаляха и се случваше около два пъти в годината, освен като количество имаше и промяна в силата им, определено интензивността им бе по-слаба и по-бързо излизах от това състояние. Забелязах, че откакто започнах да спазвам числото 21 не съм имала мигрена, а само главоболия без повръщане и втрисане, което се повлияваше от обикновенни обезболяващи и чайчета от мента. Минаха 17 г. от тогава и цигарите въобще не ми липсват, даже се чудя как така ми е харесвало да ги пуша.

Тази книга можете да намерите в сайта на виртуалната библиотека, който е на първо място в моя блогрол. Има я в два варианта-от двама автори, и двете със заглавие "Петимата тибитци". Нещо е сбъркано със заглавията,  само втората би трябвало да е с това заглавие, но и двете са много полезно четиво, препоръчвам да се започне с първата, написана е на по-лесно достъпен език, втората е на по-високо ниво. След като влезете в сайта, изберете български език и ще попаднете на дълги списъци от книги, долу има търсачка за автор, това определено ще Ви помогне да я откриете. 
Препоръчвам Ви ги най-горещо, там е по-прегледно, защото има и визуални скици, които определеновнасят повече яснота.
 Ето и самите упражнения-част от първата книгата "Тибетски тайни на младостта и жизнеността" от Петер Келдер:


"Първото нещо, което научих, влизайки в манастира бе: тялото има седем центрове, които могат да бъдат оприличени на водовъртежи и наречени "енергийни вихри" или на индийски - чакри (колела), нещо като магнитни центрове, които се въртят с голяма скорост в тялото на всеки здрав човек, но които се забавят в случай на лошо здраве или старост. Тези енергийни центрове струят извън кожата при здравите хора, но при възрастни или слаби хора, едва достигат повърхността на тялото. Най-бързият начин да се възстанови здравето, младостта и жизнеността е да се възста­нови движението на тези магнитни цент­рове. Съществуват пет упражнения, позволяващи да се направи това. Всяко от тях, направено отделно, е полезно, но най-добре е да се правят петте заедно. Това не са просто казано упражнения за физическа култура, а по-скоро и според думата, която използват ламите за тях, това са ритуали.

ПЪРВИ РИТУАЛ

"Първият ритуал, - продължи полковникът, - има за цел да повиши скоростта на енергията в тялото и всички деца по света го използват в игрите си. Необходимо е да застанете прав с изпънати хоризонтално ръце, като продължение на раменете, после да  се  завъртите  около  оста  си,  докато  получите леко усещане за виене на свят. Има едно единствено условие, което трябва да се изпълнява - трябва да се въртите от ляво на дясно. С други думи, ако поста­вите на пода пред вас часовник, трябва да се  въртите  по  посока  на  часовниковата стрелка   отбелязвайки   завършването   на всяко завъртане с леко забавяне".

"В началото, един нормален възрастен човек, ще може да се завърти половин дузина пъти преди да започне да усеща виене на свят, което ще го накара да седне или легне и точно това е, което трябва да се направи    след    упражнението. Ритуалът трябва да се изпълнява до момента, в който усетите леко виене на свят.

В продължение на практикуването, енергията на тялото се увеличава и движението може да бъде изпълнено повече пъти.

"В Индия бях изумен от "въртящите се дервиши",   способни   да  се  въртят  около себе си с голяма скорост и този ритуал ми напомни за тях. Особено добре си спомнях, че "дервишите" винаги се въртяха по посока на часовниковата стрелка, т.е. от ляво на дясно, и че тези хора, каквато и да бе възрастта им, бяха силни и пълни с енергия. Говорих за това с ламите; те ме увериха, че движенията изпълнявани от "въртящите се дервиши"  могат  да   -бъдат  много полезни, но въпреки това биха имали опус­тошителен ефект, ако се злоупотребява с практикуването им. Всъщност, едно много силно стимулиране на енергийните центрове в горната част на тялото предизвиква своеобразен физически транс, който някои  "дервиши"  възприемат като духовно или религиозно действие, но това може да доведе до отслабване на жизнените сили. Следователно, продължи полковникът, не трябва да се злоупотребява с изпълнение­то на това упражнение. Можем да постиг­нем най-добър резултат, като го изпълня­ваме по-малко от 12 пъти, осигурявайки по този   начин   умереното   стимулиране   на енергийните центрове".

image

Горе на снимката съм застанала в изходна позиция за това първо упражнене. Снимката е правена от моя съпруг миналото лято в  "Квартала" на гр.Поморие. Тук всяка сутрин си правех тези упражнения с голямо удоволствие, защото площадката бе съвсем наскоро изградена, сякаш специално за мен:)))

Следващите две упражнения вижте тук-:
kasnaprolet9999.blog.bg/lichni-dnevnici/2008/12/16/kak-otkazah-cigarite-vtora-chast.266394

последните две вижте  тук:
kasnaprolet9999.blog.bg/lichni-dnevnici/2008/12/16/kak-otkazah-cigarite-treta-chast.266397


 
Надявам се да ви свършат работа и да се почувствате хора, свободни от нездравословна никотинова зависимост. Тези упражнения играя и до днес всяка сутрин. Те промениха живота и мисленето ми. Отнемат ми само 10 мин., но откакто ги започнах станах нов човек и в много други отношения. Горещо ви ги препоръчвам, ще се спасите от множество проблеми.
Гласувай:
301. mt46 - Благодаря, Невенке,
29.05.2012 23:56
но тютюнът е като омайна билка... :)
цитирай
2. kasnaprolet9999 - mt46
30.05.2012 00:25
Голям си шегаджия. Наистина мже да те омая, особено ако дълго не си пушил, но предпочитам други средства за омайване.
цитирай
3. apostapostoloff - Ние, разбира се, живо се
30.05.2012 04:44
интересуваме от това, дали пушите или не пушите. Това за всички нас е съдбоносен въпрос. Хубаво е освен това, че ни отваряте очите за тази детско- юношеска книжка.

И все пак, нека на всички, свързани по някакъв начин със "спиралата", им изсъхнат ръцете!
цитирай
4. kasnaprolet9999 - интересуваме от това, дали пушите ...
30.05.2012 09:27
apostapostoloff написа:
интересуваме от това, дали пушите или не пушите. Това за всички нас е съдбоносен въпрос. Хубаво е освен това, че ни отваряте очите за тази детско- юношеска книжка.

И все пак, нека на всички, свързани по някакъв начин със "спиралата", им изсъхнат ръцете!


Господ помага ма в кошара не вкарва, стой си мъгла та да ти стане ясно, щом само това си разбрал от моя постинг, тя спиралата не е за такива като теб.
цитирай
5. mariniki - полезно, добро послание...
30.05.2012 14:09
дано повече прочетат и разберат...
сърдечен поздрав за теб...
цитирай
6. stela50 - Не искам да съдя строго пушачите ...
30.05.2012 15:20
След толкова отровни и некачествени храни ,
не зная дали цигарите са най- сериозния проблем.
Мисля , че ако реши всеки намира начин
да ги откаже . Интересно ми беше да прочета ,
да си припомня - книгата ми е позната
и вярвам в тибетската мъдрост и начин на живот.
И книгата не е детска и не е елементарна ...
В тибетските послания се крият много истини,
просто трябва да се открият .
Поздрави и хубав ден , Късна Пролет !

цитирай
7. kasnaprolet9999 - дано повече прочетат и разберат. . . ...
30.05.2012 16:27
mariniki написа:
дано повече прочетат и разберат...
сърдечен поздрав за теб...


Когато за първи път писах по тази тема бях нова в блога и малко хора прочетоха тези неща, за които пиша, а те са много полезни и сега видях, че е назрял момента да им дам пак повече гласност. То е за общото благо, аз проблем с цигарите нямам, но се оказа че някои не го разбират и си мислят че се фукам .
цитирай
8. kasnaprolet9999 - След толкова отровни и некачест...
30.05.2012 16:32
stela50 написа:
След толкова отровни и некачествени храни ,
не зная дали цигарите са най- сериозния проблем.
Мисля , че ако реши всеки намира начин
да ги откаже . Интересно ми беше да прочета ,
да си припомня - книгата ми е позната
и вярвам в тибетската мъдрост и начин на живот.
И книгата не е детска и не е елементарна ...
В тибетските послания се крият много истини,
просто трябва да се открият .
Поздрави и хубав ден , Късна Пролет !Аз също не ги осъждам, самата аз съм пушила и минала през този път.Съвсем естествено им влизам в положението, съпругът ми също бе пушач и преди три години му се наложи да ги откаже, като видя дебелия:)))
Имаше моя светъл пример и въпреки това не ме последва в тези практики. Не се надявам, че ще имам върволица от последователи, но на един да помогне все е кяр, защото всеки човешки живот е ценен.
цитирай
9. анонимен - Поздравления!
30.05.2012 17:11
Вярвам ти напълно, особено в това, че младееш много - виждал съм те на живо! )))
цитирай
10. kasnaprolet9999 - parasol
30.05.2012 17:27
Благодаря ти за поздравленията, нужна е наистина упоритост, защото е ясно, че всяко нещо омръзва с времето си. Всичко по-горе съм написала не за да се похваля, а за да ви помогна да откажете цигарите. Още повече, че му е дошло времето, както ти много добре си написал в началото на твоя постинг следното:
"От 1 юни 2012 г. влиза в сила тоталната забрана за пушене на закрити обществени места като ресторанти, кръчми, барове и др. Към момента в 15 държави от Европейския съюз пушенето на закрити обществени места е забранено.
В Ирландия, Великобритания, Гърция, Испания и Унгария вече има тотална забрана за цигари в барове и ресторанти. А в Италия, Швеция, Малта, Латвия, Финландия, Словения, Франция, Холандия, Кипър и Полша се пуши в специални затворени помещения."
цитирай
11. karaiany - Прекрасен постинг, Пролетна ! ...
30.05.2012 18:29
Прекрасен постинг , Пролетна !
Отказването на цигарите не е лесно дело , особено за пристрастените пушачи. Аз също го направих преди 12 години и го считам за една от най - големите победи над себе си . Нещо повече , някои считат , че отказването на цигарите е толкова трудно , колкото отказването от херойна.
А практическите ти упражнения са чудесни наистина ! Поздрави !
цитирай
12. boyanmladenov - ----
30.05.2012 18:39
Аз не смятам да отказвам цигарите, както и не смятам да се съобразявам с глоби и всякакви рестрикции.
Още малко и ще ни забранят да сме живи тия говеда. Големи европейци ще станем, няма що.
Е как ще направя вече сметка в заведение, 50 лева да кажем, като ще ме гонят да вися като прошляк отвън да пуша!?? А вътре непушещите ще клечат на един сок или вода и ще дишат чист въздух...
Ама като минат после през Сточна гара или Орлов мост, дали няма да се надишат с пушилка от таралясници и адски транспорт?
По-светци и от Папата станахме...
цитирай
13. kasnaprolet9999 - Прекрасен постинг, Пролетна ! ...
30.05.2012 20:12
karaiany написа:
Прекрасен постинг , Пролетна !
Отказването на цигарите не е лесно дело , особено за пристрастените пушачи. Аз също го направих преди 12 години и го считам за една от най - големите победи над себе си . Нещо повече , някои считат , че отказването на цигарите е толкова трудно , колкото отказването от херойна.
А практическите ти упражнения са чудесни наистина ! Поздрави !


Тези практически упражнения не са мои, те са взети от книгата за Тибетските тайни, действат ми много тонизиращо сутрин, раздвижва ми се кръввта и ми се подобрява настроението. Те регулират енергията в нашите чакри и са полезни за пушачи и непушачи. С тяхна помощ отказах цигарите и нямах никакъв проблем, не ми се пушеше дори в компания на пушачи. Моят принос в случая е само, че правих тези упражнения всеки ден и в този смисъл победата над цигарите не е моя. Това доказва, че тези упражнения наистина действат на вътрешно ниво.
цитирай
14. boristodorov56 - Така е - права си.
30.05.2012 20:16
Аз празнувам вече рождения си ден в деня, в който зарязах редовните три кутии тютюн дневно плюс десетина кафета.
Но дори "Петимата тибитци" не ми помогнаха да не напълнявам след спирането на цигарите, а въртенето го правя като ритуал всяка вечер и сутрин, което за такива като мен е предостатъчно.
цитирай
15. kasnaprolet9999 - Аз не смятам да отказвам цигарите, ...
30.05.2012 20:28
boyanmladenov написа:
Аз не смятам да отказвам цигарите, както и не смятам да се съобразявам с глоби и всякакви рестрикции.
Още малко и ще ни забранят да сме живи тия говеда. Големи европейци ще станем, няма що.
Е как ще направя вече сметка в заведение, 50 лева да кажем, като ще ме гонят да вися като прошляк отвън да пуша!?? А вътре непушещите ще клечат на един сок или вода и ще дишат чист въздух...
Ама като минат после през Сточна гара или Орлов мост, дали няма да се надишат с пушилка от таралясници и адски транспорт?
По-светци и от Папата станахме...


Ти решаваш дали ще ги откажеш или не, животът си е твой, аз само предлагам решение на проблема. Разбирам, че тоталната забрана има обратен ефект върху пушачите, нормално е като реакция. Пушилката от бензиновите изпарения дишаме всички, но като прибавиш и никотина забиваш още един пирон в ковчега си, но тук вече никой друг, освен теб, не е виновен. Помисли си в тази посока, остави законодателите, те непрекъснато експериментират с нашето търпение и променят законите всяка година . Важният си ТИ!!!
цитирай
16. boyanmladenov - kasnaprolet9999...
30.05.2012 20:43
Понеже непушачите не страдат от сърдечно- съдови заболявания, от карциноми на бял дроб и коремни органи....
Има зали за непушачи, има зали за пушачи. Който не ще тютюнев дим- просто е, къде ще седне. Хайде ,стига тормоз, забрани... То пак ще е избирателно, ще видим. Да забранят и алкохола, да спрат производството на тютюневи изделия...
Що не ги спрат? Знаем защо.
цитирай
17. kasnaprolet9999 - Аз празнувам вече рождения си ден в ...
30.05.2012 21:13
boristodorov56 написа:
Аз празнувам вече рождения си ден в деня, в който зарязах редовните три кутии тютюн дневно плюс десетина кафета.
Но дори "Петимата тибитци" не ми помогнаха да не напълнявам след спирането на цигарите, а въртенето го правя като ритуал всяка вечер и сутрин, което за такива като мен е предостатъчно.


За съжаление това с качването на килограмите много често се случва, особено когато се прави на възраст, когато обмяната на веществата вече е забавена от други фактори. За тово задължително трябва да се пият билки, които задействат обмяната на по-бързи обороти. Такива билки има доста, аз ви писах за гръмотръна, глухарчето, куркумата и кориандър в комбинация. Ти четеш моите билкови постинги, но вероятно не прилагаш наученото, както при Тибетците-само първото упражнение-то оправя само първата чакра, знаеш коя, то не че тя не е много важна, но...:))))
цитирай
18. raders - Много полезно четиво. Почвам да се ...
30.05.2012 21:14
Много полезно четиво. Почвам да се подмладявам :)
цитирай
19. kasnaprolet9999 - Понеже непушачите не страдат от ...
30.05.2012 21:24
boyanmladenov написа:
Понеже непушачите не страдат от сърдечно- съдови заболявания, от карциноми на бял дроб и коремни органи....
Има зали за непушачи, има зали за пушачи. Който не ще тютюнев дим- просто е, къде ще седне. Хайде ,стига тормоз, забрани... То пак ще е избирателно, ще видим. Да забранят и алкохола, да спрат производството на тютюневи изделия...
Що не ги спрат? Знаем защо.


Има цели региони в България, за които производството на тютюн от край време е основен поминък. Трудно е това да бъде променено изведнъж. Факт е, че добивите на тютюн от там драстично са намаляли, но на тези хора там трябва да се измисли някаква алтернатива за да си изкарват прехраната. За сега такъв умник не се е пръкнал, ако ти се наемеш може пък да се получи, що не опиташ???:)))) Колкото до залите, то в другите държави това го направиха, но у нас нещо не се получи. В Италия, Швеция, Малта, Латвия, Финландия, Словения, Франция, Холандия, Кипър и Полша се пуши в специални затворени помещения.
цитирай
20. kasnaprolet9999 - Много полезно четиво. Почвам да се ...
30.05.2012 21:27
raders написа:
Много полезно четиво. Почвам да се подмладявам :)


Радвам се на последователи, аз вече работя само по това направление, след като отказах цигарите :))))
цитирай
21. boyanmladenov - kasnaprolet9999
30.05.2012 21:33
Защо си мислите, че българите някога ще станат европейци... Не е нужно. Ние сме по-близо до Ориента, и никакъв Бок, никаква Плевня, няма да могат да ни наложат правила.
цитирай
22. kasnaprolet9999 - boyanmladenov
30.05.2012 21:44
Не си мисля, че ще станем европейци, защото ние сме си такива от край време, доказано е вече, че на Балканския полуостров се е пръкнала първата цивилизацията, Микенската е по-късно. Ориента ни е придал някои лоши навици през време на турското робство, но има една много вярна българска поговорка-научил се поп на печен боб, свършил се боп, отучил се поп:)))
цитирай
23. boyanmladenov - -----
30.05.2012 22:51
С непушачи ми е трудно да споря. А поговорки и пословици- колкото искате. Избирателно ми четете мненията. Прегледайте пак.
И за нас, и за вас вече има решение.
цитирай
24. kasnaprolet9999 - С непушачи ми е трудно да споря. А ...
30.05.2012 23:12
boyanmladenov написа:
С непушачи ми е трудно да споря. А поговорки и пословици- колкото искате. Избирателно ми четете мненията. Прегледайте пак.
И за нас, и за вас вече има решение.


Аз не споря с теб, не знам защо така възприемаш един обикновен разговор в който всеки изказва своето мнение. Вече казах по-горе за залите за пушачи, въведено е в доста страни, но тук не знам защо не се получи. Била съм в доста заведения, в които в едно и също помещение имаше маси за пушачи и непушачи. Закона се прилагаше формално, в учрежденията се пушеше в работните помещения и това доведе до тоталната забрана, така мисля, не че много ми харесва. Не направиха никакво помещение в учреждението, където работя за пушачи и те си пушеха по стаите. Вероятно и на други места е било така. Ясно е, че по веригата има много хора, които не са си свършили работата и не са виновни само "Бок и Плевня".
цитирай
25. анонимен - Завиждам благородно за волята да
31.05.2012 00:00
спреш да пушиш. Може да изпробвам твоята система ;)
цитирай
26. bojo12345 - След като пушенето е вредно....
31.05.2012 06:22
Въвеждат забрани за места на които не може да се пуши.
Но не забраняват тютюнопроизводството-дори им отпускат и субсидии...
Не съм пушач-всеки сам може да реши , да пуши или не.
Пороците са постоянна величина - сборът им е равен на единица.Така ,че ( пушеве ,пиене и секс )отказвайки се от един от пороците , константата не се променя ... намялш един , увеличаваш друг:)))))
цитирай
27. kasnaprolet9999 - спреш да пушиш. Може да изпробвам ...
31.05.2012 09:40
gogi6666 написа:
спреш да пушиш. Може да изпробвам твоята система ;)


Каква ти воля за отказ, аз започнах тези упражнения по други причина-да си регулирам енергията в чакрите, но се получи и друг ефект.Моят принос в случая е само, че правих тези упражнения всеки ден и в този смисъл победата над цигарите не е моя. Това доказва, че тези упражнения наистина действат на вътрешно ниво.
цитирай
28. kasnaprolet9999 - Въвеждат забрани за места на които ...
31.05.2012 09:46
bojo12345 написа:
Въвеждат забрани за места на които не може да се пуши.
Но не забраняват тютюнопроизводството-дори им отпускат и субсидии...
Не съм пушач-всеки сам може да реши , да пуши или не.
Пороците са постоянна величина - сборът им е равен на единица.Така ,че ( пушеве ,пиене и секс )отказвайки се от един от пороците , константата не се променя ... намялш един , увеличаваш друг:)))))


Има цели региони в България, за които производството на тютюн от край време е основен поминък. Трудно е това да бъде променено изведнъж и за това им се отпускат субсидии. Факт е, че добивите на тютюн от там драстично са намаляли, но на тези хора там трябва да се измисли някаква алтернатива за да си изкарват прехраната. За сега не са намерили. Колкото до пороците направо ти се чудя защо си сложил секса в този кюп. Установено е че той е много здравословен, но както с много неща и с него не бива да се прекалява, както и да се подбират парньорите -след шестдесет години с млада жена си е смъртоносно:)))
цитирай
29. photon - Ку Ку
01.06.2012 12:30

.
цитирай
30. abadonka - И все пак...
05.06.2012 14:34
...повечето от нас не искат да спрат да пушат. Тук, в Европа, на всяка крачка срещам толерантност и разбиране. Това, което се случва в България е просто опит за изнудване и рекет на собствениците на заведения. А аз се чувствам добре с цигарите си. Бях ги спряла през бременността и кърменето, но сега нямам причина да не пуша. Пуша само на балкона и не вредя по никакъв начин на детето си и на никой друг. И все пак ще е адски зле ако един ден отидем в България и не мога да пуша, докато си играе на площадката, докато я чакам да излезе от детската, училището и т.н. Само някой да не рещи да ми казва, че фасовете замърсяват...на фона на кучешките лайна.
цитирай
31. kasnaprolet9999 - abadonka
06.06.2012 15:51
Е, няма да скрия,че и аз правех като теб, а преди второто си раждане спрях цигарите цяла година преди да забременея, защото при мен то бе планувано с точност до дни, за разлика от първото. Вероятно си права за изнудването, но аз тук наблягам върху необходимостта да се съобразим с тази ситуация, колкото и да ни е неприятна. Сега не усещаш вредата от цигарите, но не отчиташ натрупването на никотина в теб и когато си появат проблемите, може вече да е върде късно за отстраняването им, дано не се случи, но е бъкано с такива примери.
цитирай
32. kasnaprolet9999 - . Ку-ку:)))) Кукувицата в гор...
06.06.2012 15:53
photon написа:

.

Ку-ку:))))
Кукувицата в гората
отброява ни летата,
събудете се от сън
лошите привички-вън!!
цитирай
33. imbe - I az se mycha da gi otkaja,no e mnogo trudno :S
17.06.2012 14:30
http://www.5strike.com/bg/invitation/bylink/55513
цитирай
34. webdesign - Нали
18.10.2012 17:20
Ето това изречение ме отказа да чета лъжите ти по-надолу :)

Нима той има повече воля от мен, отказа ги изведнъж, сподели ми че не иска да остави детето си сираче, а е много по-млад от мен".

цитирай
35. kasnaprolet9999 - Ето това изречение ме отказа да чета ...
31.05.2016 22:58
webdesign написа:
Ето това изречение ме отказа да чета лъжите ти по-надолу :)

Нима той има повече воля от мен, отказа ги изведнъж, сподели ми че не иска да остави детето си сираче, а е много по-млад от мен".


Грешиш, това е била някаква моментна амбиция, за деня, след като го възприемаш по този начин. Не съм взимала решение да ги откажа изобщо, случи се и за мен обяснението е, че нещо вътре в мен се е променило, а не това, което ти си мислиш като причина. Колегата с нищо друго не успяваше да ме впечатли, нито с физика, нито с харизма, така че недей да си мислиш, че съм се опитвала да му подражавам, за да му се харесам. Прочети докрай и опитай, ако още си жив, съжалявам, че чак сега видях коментара ти.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kasnaprolet9999
Категория: Лични дневници
Прочетен: 14094333
Постинги: 846
Коментари: 16435
Гласове: 41292
Архив
Календар
«  Октомври, 2022  
ПВСЧПСН
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31