Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. Виртуална духовна библиотека
2. Сайт на в-к "Лечител"
3. Природна медицина-сайтът на д-р Пашкулев
4. Бъди щастлив
5. Радиестезия, хомеопатия, пирамиди
6. Всичко за билките-първа част
7. Всичко за билките-втора част
8. Всичко за билките-трета част
9. Всичко за билките-четвърта част
10. Полезни съвети
11. Сайт с Художествени снимки от Карибите и Канада.
12. Сборен постинг на снимки от други държави-проект на Петя
13. снимки от Родопите-2 част-проект ня Джулия Бел
14. България в снимки-проект на julia13
15. Снимки от Пирин-проект на Джулия Бел
16. Какво сме дали на света
17. Снимки на планини в България-първа част-проект на Джулия Бел
18. Снимки от Рила-проект на Джулия Бел
19. снимки от планини в България-2 част-проект на Джулия Бел
20. снимки от градове и села в БГ-проект на Джулия Бел
21. Снимки от църкви и манастири в България, проект на Джулия Бел
22. Снимки от Родопите-проект на Джулия Бел
23. Снимки от света-мои постинги
24. Снимки от планини в България-проект на Джулия Бел-трета част
25. Снимки от градове и села-втора част-проект на Джулия Бел
26. Притча за скорпионите
27. Билколечение
28. билкосъбиране
Постинг
19.11.2010 14:53 - Не слагайте снимки на малки деца в постингите си!!!
Автор: kasnaprolet9999 Категория: Лични дневници   
Прочетен: 69613 Коментари: 121 Гласове:
36

Последна промяна: 19.11.2010 14:57

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

През тази седмица smani засегна една много интересна тема, която коментирах, но се включих доста късно, малко преди да го свалят от първа страница, та не съм сигурна, дали коментарите ми по тази тема са видяни от всички вас. Освен това реших да ги допълня.
Прочетете отново неговия постинг:

17.11 10:17 -
Бъдете внимателни с аватарите в блога, фейсбук и навсякъде другаде Автор: smani Категория: Други   image
Прочетен: 1678 Коментари: 54 Гласове: 33

  image image
На практика след като качите ваша снимка за аватар във виртуала, всеки има достъп до нея. Помислете само! Снимката ви може да се копира на нечий компютър, след което да се принтира. Принтирана снимката е в ръцете на човек, който вие може би не познавате, освен това той може да бъде добър или лош, да носи положителна или отрицателна енергия. Снимката ви може да попадне на „специалист” с образователно-квалификационна степен „Магии, вещерство, окултизъм”. Дори и да не вярвате в това, признайте си, че никак няма да ви е приятно ваша снимка да се гледа и докосва от някакъв енергиен вампир. Не мога точно да кажа какво ме накара да мисля за това. Със сигурност има някаква причина. Споделям го с вас и се колебая да оставя ли истинската си снимка в блога и фейса.   „Много религии забраняват да се изобразява човекът. И това не е случайно. Всяко възпроизвеждане на личността поражда енергиен двойник, което позволява на хората, владеещи магични техники, да влияят на човека без неговото знание. За да избегнете неприятности, постарайте се никога да не давате свои снимки на слабо познати хора. Не бързайте и да изхвърляте фотографии, защото могат да попаднат у ваши недоброжелатели. Съвременните магове използват достиженията на научно-техническия прогрес, за да осъществяват своите магьоснически дела. И ако в древността за нанасяне на вреда използвали дървена (или восъчна) кукла и забивали по нея игли, то днес ролята на кукла може да изпълни една снимка. Нещо повече, по снимката може да се разбере какво е здравето, личният живот и бъдещето на човека. Едва ли ще искате някой не само да бъде посветен в подробностите на вашия живот, но и да ги коригира. Понякога ние сами, по-скоро от незнание, си нанасяме вреда. За да не се случва това, трябва да запомним едно просто правило: никога не бива да късаме и още по-малко да режем снимки. Защо? Както е известно, обвивката на човек е много по-голяма, отколкото физическото му тяло. Когато някой се фотографира, с това разширява пространството си, включвайки и областта на снимката. Когато късаме снимката, грубо разрушаваме взаимовръзката на човека с неговото изображение на енергийно равнище, което понякога води до горчиви последствия. Ако не е по силите ви да преодолеете отрицателните емоции и въпреки всичко искате да се избавите от снимката, най-добре я изгорете. По такъв начин ще сте сигурни, че никой никога няма да използва снимката срещу вас. Ако имате подръка фотоалбум, вие винаги можете да получите информация за близък човек. За да постигнете това, е достатъчно само да подържите ръка над фотографското изображение. Ако на ръката ви става топло, значи човекът е здрав и щастлив. Ако чувствате хлад, той е нещастен и тъжен. Ръката започва да вибрира, когато човекът има сериозни проблеми със здравето.”

Мои коментари:   От радиестезична гледна точка смани е напълно прав. Снимката носи излъчването на нашето биополе, вълните които излъчваме. С такава снимка вещите радиестезисти търсят изчезнали хора, след измервания с радиестезични линеали може да се разбере дали е жив човека или не, дали е здрав или е болен. Ако се сложи в пирамида с размери, кратни на размерите на Хеопсовата пирамида и вътре се сложи някаква билка или лекарство, то може да се направи лечение от разстояние. Трябва обаче снимката и другите неща да се сложат не в основата на пирамидата, а да се повдигнат на поставка, която трябва да не е по-ниска от 1/3 от височината на пирамидата. По същия начин нашата коса, нокти и кръв носят информация за нашето вълново излъчване. След като може да се проведе лечение, логично е, че може да ни се въздейства и отрицателно. Това обаче не може да се направи от всеки злонамерен и слава богу. Колкото до защита, да има такава и по-известните биотерапевти си правят енергийна защита, която да ги запазва от болестите на пациентите, които се лекуват при тях. Всеки си има някакъв метод и не го казват, защото е велика тайнаJ)))) Един от начините е мислено да се обвиваме с яйчена черупка около нас. При това обаче няма да можем да черпим енергия от космоса, която е жизнено важна за нас. Този метод може да се използва при случаи, когато сме наясно че отиваме на място със зле настроени към нас хора. Вечер трябва да чупим тази черупка. По отношение на снимките във виртуала, ако сме настроени позитивно и добронамерено ставаме силни и не ни трябва защита от зли хора, това само по себе си е защита, така мисля.   Това не е просто информация, това е наука, забравих да спомена, че съм завършила курс по обща и медицинска радиестезия още през 1992 г. и от там ги знам тези неща.   Допълнение: В коментарите под постинга на smani  имаше изказани мнения, че видните политици, артисти и публичните личности би трябвало да са умрели, ако това ставаше толкова лесно. До някъде това е така. Само че на кантара трябва да се сложи и положителната енергия, която получават от своите симпатизанти, почитатели, фенове и т.н. Получава се резултантна вълна от всички вълни, които ние изпращаме към тях и ако те са повече обичани, нищо лошо не може да им се случи, даже може и да просперират повече. Други обаче впоследствие се разболяват, например бившия президент на САЩ, Рейгън се поболя от алцхаймер, мога да дам и други случаи, но да не влизаме в подробности.

  За това, когато си слагаме снимки по аватарите,  трябва да помислим добре и да си дадем сметка, как се отнасяме с хората във виртуала, когато общуваме. Повечето от нас си слагат такава снимка, не защото се фукат с външността си, а за да стане ясно, че те поемат отговорност за казаното от тях в своите блогове и да спечелят доверието на останалите. Така връзката с останалите е по-здрава и по-истинска, те имат смелостта да бъдат себе си. Така го разбирам!!! Такива хора, които не изпитват страх, имат силно биополе и не им трябва защита от злонамерени хора, защото тяхната лоша енергия може да пробие там, където има страх, неувереност, слабост......
За малките деца нещата стоят по друг начин. Те изграждат с времето своята био-защита и имат слабо биополе, те са много раними и до като си го изграждат черпят енергия от своите близки, най-вече от своята майка. За това е хубаво детето и майката да спят в една стая, за това децата плачат, когато са сами, те чувстват нужда от защита. Без да знам тези неща, навремето съм спала със своите деца в една стая, до като поотраснат по-големички, гледала съм ги до 3 г. възраст, въпреки че като млад инженер трябваше да се развивам. Сега младите майки бързат да ги хвърлят на ясли и възрастни хора да ги гледат и не правят добре, като дават приоритет на своята кариера. Това бих го разбрала, само ако имат сериозни финансови затруднения. Възрастните хора често имат сериозни заболявания и започват да черпят енергия от околните, без да го осъзнават, за това не бива малките деца да се оставят да спят при тях. Те могат да помогнат в другите неща около детето..да напазаруват и да сготвят, вместо вас, да го изведат на разходка навън, където енергиите от дървета и др. намалява влиянието на тяхната.
Малко отидох в друга посока, но това са важни неща, които трябва да знаем. И така, не бива да се публикуват снимки на малки деца в нета, защото те нямат достатъчно добре изградена био-защита, както нас. Това може да доведе до сериозни заболявания. Някои хора са донори на енергия, други смучат от нас енергия, често това става несъзнателно. Ще ви дам един премер с внучката на блогерката с ник “миледи”. Тя често ни показва своите внучета, но наскоро след като ни ги показа, едно от тях си счупи ръката. Казват, че нищо на този свят не става случайно, за всяко нещо си има причина.
До сега не събрах смелост да ви кажа за тия неща, мислех си, че в най-добрия случай ще остана неразбрана, а в най-лошия ще си навлеча вашият гняв или неприязън. След постинга на смани, събрах повече увереност и надежда, че това няма да се случи. Разбирам ви, че много обичате вашите деца и внучета, че искате да споделите радостта с всички нас, вашите приятели, но това е твърде опасно, повярвайте ми!!

А сега малко релакс, навън е хубава есен, отпуснете се и дишайте дълбоко.
Кликнете върху тях, за да ги видите в пълен размер.
 image
image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Снимките са взети от сайта на мой съученик, живущ в Канада и са авторски, повечето са правени в парковете и улиците на град Mississauga (щат Ontario), разположен на брега  на езерото Онтарио в съседство с Торонто и недалеч от Ниагарският водопод. Има снимки и от Oakville, който се намира в близост до Mississauga.

за повече вижте тук:
http://blagoy.homeunix.com/
Гласувай:
381. анонимен - Забързаната
19.11.2010 15:02
Подписвам се с две ръце под думите ти, kasnaprolet9999! С тези неща трябва да се внимава, не се знае кой стои от другата страна на компютъра. Убедена съм, че всички четящи ще те разберат.
Фотосите са страхотни, поздравления за автора им!
Весел петък!
цитирай
2. armorica - Много полезен постинг и прекрасни снимки
19.11.2010 15:16
Особено трябва да внимават със своите снимки в нета онези хора, които по принцип са неуверени в себе си, страхуват се от хорското мнение или имат слабо физическо здраве.
Аз сложих снимката си в блога, защото нямам притеснения от външността си. Освен това тя е направена в момент, когато бях много щастлива, и колкото пъти я погледна - независимо дали тук, в собствения ми блог, или оригинала у дома - отново преживявам онзи щастлив миг. Сигурна съм, че и това ме пази.
А канадските изгледи са фантастични. Много умел фотограф!
цитирай
3. haralanov - Чак пък толкова...
19.11.2010 15:22
Не мисля,че е чак толкова опасно.Приемам радиестизичните методи на работа но тогава логично би трябвало да сме в пълна анонимност във виртуалното пространство,без възможност да виждат лицата ни.А не е така.Снимките са наистина фантастични!
цитирай
4. kasnaprolet9999 - Забързаната
19.11.2010 15:32
Радвам се, че ме разбираш и подкрепяш. Споделям мнението ти за фотосите, то и за това ви ги показах. Поздрави.
цитирай
5. martito - Радвам се, че си добила смелост да ...
19.11.2010 15:33
Радвам се, че си добила смелост да постнеш написаното!
цитирай
6. kasnaprolet9999 - armorica
19.11.2010 15:35
Благодаря ти ,че сподели. Права си, хората с физически проблеми са по-уязвими, но ако получат добра енергия от нас, това ще им помогне. Може би за тях трябва да се каже, че трябва да ги слагат само в албуми, до които да имат достъп добри техни приятели.
цитирай
7. kasnaprolet9999 - haralanov
19.11.2010 15:37
Това че приемаш радиестезичните методи на работа добре, но това изобщо не означава, че не трябва да слагаме снимките си, за това съм написала достатъчно по-горе и ако си препускал на галоп през постинга ми, върни се и го прочети отново. Става въпрос само за снимките на малките ни деца, внуци и т.н.
цитирай
8. kasnaprolet9999 - martito
19.11.2010 15:42
Да, два дена се терзаех, накрая се реших. Радиестезията е наука, но някои не я приемат за такава и им се вижда мистична. Като погледнеш, тя си има своето научно обяснение, но малко хора се интересуват от това. Ние, животните, растенията, както и цялата материя около нас е създадена от атоми и молекули. Те трептят с определена честота, реципрочната стойност на която е нейната дължина. С тези радиестезични линеали и махало се измерва тази дължина и по нея се разбира състоянието на материята. Простичко е по своята същност, но е по-сложно като възприятие и практикуване.
цитирай
9. stela50 - За децата си абсолютно права ,kasnaprolet9999 ...Но те са толкова чисти и невинни.
19.11.2010 15:55
Постингът ти е и сериозен и с прекрасни снимки .
Чудесна петъчна разходка до Канада .Поздрави на фотографа .
Хубав ден !
цитирай
10. kasnaprolet9999 - stela50
19.11.2010 16:08
Радвам се, че ме разбираш и че ти харесват снимката. Специално съм ги подбирала, но в този негов албум, който е от края на 2008 г. има още много хубави.
цитирай
11. kikowsky - Добре е да се имат
19.11.2010 16:16
предвид такива неща, но "кампанията" стана твърде шумна. Стресираният на тая тема индивид е много по-лесна плячка. Сега и за децата да ги наплашим и... "Я елате, пиленца, при батко".
цитирай
12. karambol5 - Много си права ! Ама много ! А сн...
19.11.2010 16:18
Много си права ! Ама много !
А сннимките са успокояващи и изпълващи със светлина ;))))
цитирай
13. neprosvet - Подкрепям мнението ти че, увере...
19.11.2010 16:32
Подкрепям мнението ти че, уверените в себе си хора , със силен характер и воля не позволяват да бъдат манипулирани от разстояние, но не така стоят нещата с останалите и децата. Просто намерих потвърждение на личното ми мнение.
Много красиви фотографии си поместила kasnaprolet9999!
Поздравления ! Хубава вечер, приятни събота и неделя ти желая!

цитирай
14. kasnaprolet9999 - kikowsky
19.11.2010 16:33
Не я намирам за шумна, това е втори постинг на тази тема, тук пояснявам причините, които довеждат до тези резултати. Говоря за това, ние възрастните да не публикуваме снимки на малките си деца и внуци. Тук съм виждала снимки на дзеца на няколко дена и винаги съм изтръпвала от страх, да не им се случи нещо. За поотрасналите деца, които са настоящи блогери не става дума.
цитирай
15. kasnaprolet9999 - karambol5
19.11.2010 16:36
Може би защото човекът, който ги е правил е много слънчев, навремето бе голям майтапчия и създаваше ведро настроение в класа, всички го обичахме, а сега много му се радваме с този сайт, в който има и наши снимки на класа още от едно време.
цитирай
16. kasnaprolet9999 - neprosvet
19.11.2010 16:38
Радвам се, че ме разбираш и подкрепяш, а фотографиите са за да прогоним мрачните си мисли поне в петък. Поздрави!!
цитирай
17. yotovava - Мила,
19.11.2010 16:54
като знам какъв ретуш съм ударила на снимката, забрави! Но съм си аз, а не някой измисленяк.
:)))))))
Поздрав
Валя
цитирай
18. kasnaprolet9999 - yotovava
19.11.2010 17:50
Твоята снимка там говори-ти ли бе, абе я....не се занимавам с несериьозници, но съм наясно със себе си и тези около мен, знам си цената и не се опитвай да...
Поздрави, не се притеснявам за теб, супер си!!!
цитирай
19. cvetnica - Неви, благодаря ти!
19.11.2010 18:11
Съгласна съм с думите ти и подкрепям мнението ти. Да се опитаме да опазим децата.

Фоторазходката е страхотна и за мен беш удоволствие да се поогледам из този великолепен град! Поздравления за фотографа!
Невероятна красота са тези багри!
Разкошна петъчна вечер, мила!
цитирай
20. kometapg - И аз също съм на мнение да се внимава, ...
19.11.2010 18:19
И аз също съм на мнение да се внимава, като поместваме лична информация в интернет, и особено снимки. А пейзажите, които си сложила в постинга, са невероятно красиви!!!:)
цитирай
21. анонимен - sakapa prolet, mai ne si vzela ha...
19.11.2010 18:37
sakapa prolet,mai ne si vzela hapchetata, imaj nujda ot pomocht , ama kvalificirama medicinsaka
цитирай
22. анонимен - красота
19.11.2010 19:04
Дай боже да видя такава красота и в милата ми България.
цитирай
23. raders - Всеки има нужда от обезлупяване, но ...
19.11.2010 19:32
Всеки има нужда от обезлупяване, но при някои това не помага. Значи Рейгън получи Алцхаймер заради снимките, а не заради това че беше на 85 години?. То все бива, все може глупости, ама чак толкова. И лошото е, че много хора се връзват...
цитирай
24. kasnaprolet9999 - анонимен 21
19.11.2010 19:33
Прав си, не съм си ги взела, защото не обичам хапчета, а пия билкови отвари. На лекари изобщо не се доверявам, така че излишно се тревожиш.
цитирай
25. kasnaprolet9999 - 23. анонимен
19.11.2010 19:36
Дай боже, България е красива страна, но всяка красота изисква грижи и поддържане. На снимките се вижда как се поддържат парковете в един сравнително малък град в Канада, вижда се и улиците колко со чисти, а къщите са им малки, спретнати, изградени с много вкус. Дано някога и в България да се случи това.
цитирай
26. kasnaprolet9999 - Съжалявам за детенцето, предпо...
19.11.2010 19:44
Съжалявам за детенцето, предполагам че имаш предвид преди 2009 г., но това не е столкова съществено в случая. От това, което съм казала, не следва, че всички деца, на които са им се е случило нещо лошо причината е една и съща. За нещастните случаи има различни причини. Правиш несъвместими обобщения. Не си чувал нищо и за радиестезията, но вече имаш мнение. Да ти имам самочувствието само, на това се казва на гол тумбак, чифте пищови :)))
цитирай
27. kasnaprolet9999 - Съгласна съм с думите ти и подкрепям ...
19.11.2010 19:52
cvetnica написа:
Съгласна съм с думите ти и подкрепям мнението ти. Да се опитаме да опазим децата.

Фоторазходката е страхотна и за мен беш удоволствие да се поогледам из този великолепен град! Поздравления за фотографа!
Невероятна красота са тези багри!
Разкошна петъчна вечер, мила!


Благодаря за оценката, мисля че е много обективна.
цитирай
28. kasnaprolet9999 - Всеки има нужда от обезлупяване, но ...
19.11.2010 20:01
raders написа:
Всеки има нужда от обезлупяване, но при някои това не помага. Значи Рейгън получи Алцхаймер заради снимките, а не заради това че беше на 85 години?. То все бива, все може глупости, ама чак толкова. И лошото е, че много хора се връзват...


Не знам какво значи обезлупяване, ти май измисляш нови думи, ама няма лошо, тк във виртуала всичко е възможно. Възможно е причината за алцхаймер да е била друга, примерно от голямото нервно напрежение. Моят шеф, при който работех навремето почина точно от това. Той не беше публична личност, но непрекъснато бе в конфликт с хора от неговите научни среди, но най много с един от съседната стая, също старши научен сътрудник. Впоследствие и другият старши почина пак от алцхаймер. Винаги обаче за да се разболее човек първопричината е пробив в неговата аура. Причината за това може да е най-различна, в зависимост от начина на живот и обществото, в което е поставен даден човек. Приеми че за Рейгън това е само мое предположение. То се базира на това, че има достатъчно много хора, които да не му мислят доброто, защото той самия извърши много глупости в края на живота си. Надявам се, че ще приемеш, че някой мисли различно от теб и няма да ме линчуваш.
цитирай
29. vihrogonche - късна пролет,
19.11.2010 20:20
на снимката сме аз и Алекс, но той вече отдавна не е беззащитното бебенце, което виждаш тук, а е един малък господин на 6 години - мислиш ли, че нашата снимка също крие риск? благодаря ти предварително!
цитирай
30. kasnaprolet9999 - vihrogonche
19.11.2010 20:27
Биополето се изгражда до седем годишна възраст, това е средно-статистическа величина. За да разбереш, дали детето ти е завършило развитието си в това отношение наблюдавай, дали непрекъснато търси твоята компания, дали тя му е напълно достатъчна. Когато едно дете започне да проявява повече самостоятелност, то вече е изградило своята био-защита. На твое място, не бих рискувала, сигурна съм, че имаш и други хубави снимки.
цитирай
31. raders - чакам
19.11.2010 21:10
kasnaprolet9999 написа:
raders написа:
Всеки има нужда от обезлупяване, но при някои това не помага. Значи Рейгън получи Алцхаймер заради снимките, а не заради това че беше на 85 години?. То все бива, все може глупости, ама чак толкова. И лошото е, че много хора се връзват...


Не знам какво значи обезлупяване, ти май измисляш нови думи, ама няма лошо, тк във виртуала всичко е възможно. Възможно е причината за алцхаймер да е била друга, примерно от голямото нервно напрежение. Моят шеф, при който работех навремето почина точно от това. Той не беше публична личност, но непрекъснато бе в конфликт с хора от неговите научни среди, но най много с един от съседната стая, също старши научен сътрудник. Впоследствие и другият старши почина пак от алцхаймер. Винаги обаче за да се разболее човек първопричината е пробив в неговата аура. Причината за това може да е най-различна, в зависимост от начина на живот и обществото, в което е поставен даден човек. Приеми че за Рейгън това е само мое предположение. То се базира на това, че има достатъчно много хора, които да не му мислят доброто, защото той самия извърши много глупости в края на живота си. Надявам се, че ще приемеш, че някой мисли различно от теб и няма да ме линчуваш.


:) Радвам се, когато някой може да мисли, макар и различно от мен. За съжаление мисленето не е лесна работа. Курдисал съм си снимката на аватара /дори две/ и не се притеснявам особено. Няма проблем - можеш да ми направиш магия каквато искаш. Действай; няма да ти се сърдя! :)
цитирай
32. kasnaprolet9999 - raders
19.11.2010 21:12
Чакай си, не си падам по черните магии, а за добрите.. има кого да омагьосвам:)))
цитирай
33. cindy - Снимките са много хубави! :)
19.11.2010 21:17
Но останалото са пълни глупости!
Какво общо има това, че едно дете си е счупило ръката след като снимката му е била показана тук?
Айде, моля, да не изпадаме в някакви крайности и смешки!
Ако ще продължаваме да вярваме, че някой по снимка ще ни направи магия, май се връщаме векове назад.
Още малко ще започнем да горим виртуални вещици!
Хора, не сте в Средновековието и не ви дебне Светата инвизиция. Всичко е в мозъците ви.
Извинявам се, ако мнението ми не пасва на концепцията на постинга, но не можах да се сдържа!
Поздрави и лека вечер! :)
цитирай
34. kasnaprolet9999 - cindy
19.11.2010 21:31
Предаването на лоша енергия не е точно магия, нито пък изсмукването на човешка енергия, смятай че това се случва непрекъснато в нашето ежедневие при общуването помежду ни. Къде видя да говоря за магия в моя постинг? Говоря за радиестезични измервания на дължината на вълнете, които излъчваме., за нашето биополе и това на нашите малки деца. Радиестезията е наука, но някои не я приемат за такава и им се вижда мистична. Като погледнеш, тя си има своето научно обяснение, но малко хора се интересуват от това. Ние, животните, растенията, както и цялата материя около нас е създадена от атоми и молекули. Те трептят с определена честота, реципрочната стойност на която е нейната дължина. С тези радиестезични линеали и махало се измерва тази дължина и по нея се разбира състоянието на материята. Простичко е по своята същност, но е по-сложно като възприятие и практикуване.Лека вечер.
цитирай
35. cindy - prolet,
19.11.2010 22:04
много си ми симпатична и не се заяждам, но си казала следното:

"Ще ви дам един премер с внучката на блогерката с ник “миледи”. Тя често ни показва своите внучета, но наскоро след като ни ги показа, едно от тях си счупи ръката. Казват, че нищо на този свят не става случайно, за всяко нещо си има причина."

Тука за каква радиестезия говориш? Това тук са си точно бабини деветини, без да се обиждаш.
Показана му била снимката и си счупило ръката.
Извинявай, но е доста несериозно.
Това имах предвид.
Какво общо има това с махалото, вълните и пр. Предали са му лоша енергия от блога, а не от автобусната спирка сигурно, където са го видели на живо.
Ами дай изобщо да не се показваме на улицата, защото могат да ни хванат "уроки".
Вържете си по един червен конец на ръката и си сложете наниз чесън на врата, и гонете духовете и вампирите!
Защо ли си мисля, че сме в 21 век? :)
цитирай
36. kasnaprolet9999 - cindy
19.11.2010 22:09
Хващаш един пасаж и го тълкуваш сам по себе си. Той е само за да онагледя теоретичната част, на която съм наблегнала. Прочети внимателно постинга ми и не препускай на галоп през него, не обичам да се повтарям, а ти като че ли не желаеш да ме разбереш, жалко.
цитирай
37. cindy - Добре, аз също не обичам да се повтарям
19.11.2010 22:39
Затова взимам за пример друг абзац:

"В коментарите под постинга на smani имаше изказани мнения, че видните политици, артисти и публичните личности би трябвало да са умрели, ако това ставаше толкова лесно. До някъде това е така. Само че на кантара трябва да се сложи и положителната енергия, която получават от своите симпатизанти, почитатели, фенове и т.н. Получава се резултантна вълна от всички вълни, които ние изпращаме към тях и ако те са повече обичани, нищо лошо не може да им се случи, даже може и да просперират повече. Други обаче впоследствие се разболяват, например бившия президент на САЩ, Рейгън се поболя от алцхаймер, мога да дам и други случаи, но да не влизаме в подробности."

Ако изхождаме от тази логика би следвало руснаците примерно да не дадат 20 милиона жертви във Втората Световна война, ами да раздадат на войската образът на Хитлер и да му предадат негативна енергия и направо да се гътне!

Или пък за какво им е на Щатите да се борят срещу Бен Ладен? Образът му е твърде популярен и мразен. Апропо - дали е жив още или се е сринал от нагативната световна енергия?
Или пък баща и син Буш - бая поразии направиха, сигурно по Изтока и не само са доста мразени, как ли са устискали до сега?
Горкият Рейгън, че само той си го е отнесъл с Алцхаймера, явно е имал лош късмет...

Не се подигравам, но смесваш теория, в която може и да има нещо вярно с твърде наподходящи примери, които не само не онагледяват теоретичната част, ами звучат абсурдно.
цитирай
38. kasnaprolet9999 - Хитлер е имал много силно биополе ...
19.11.2010 22:52
Хитлер е имал много силно биополе занимавал се е и с окултизъм, нямаше да им е толкова лесно, пък и малко хора са разбирали тогава от тези неща. Бен Ладен е много обичан от своите последователи, които си дават живота за него без да се замислят, така че резултантната вълна от всички въздействия може да е в негова полза. Синди, това са пак примери, наблегнала съм тук на децата, които нямат изградена био-защита, съсредоточи се най-вече върху това.Става въпрос да не се слагат снимките им по интернет, за да не станат донори на хора, черпещи енергии от тях. Не знам как да ти го обясня по-ясно, за да ме разбереш правилно. С всичко това се занимава науката радиестезия, но аз не мога да ти я предам в кратце, това е, ако искаш ми вярвай, ако не искаш, недей.
цитирай
39. mileidi46 - :(((( Какво да кажа...
19.11.2010 23:18
Аз не съм ви разказала за абсурдите ,които се случваха докато бяхме с децата тук в България,по същата причина да не бъда грешно разбрана,но особено на Алех..нещата се сгромолясваха с убииствена сила и няколко пъти живота му беше на косъм и то от неща ,които не разбирах защто се случваха:
Ще ви разкажа ,че пътуваики с такси от Видин за София..с болният Алех ,,по необясними причини шофьора зави от магистралата по някакаъв черен път(за по пряко)????,и по средата на някакава пустош-колата спря и не мръдна повече.Никакъв обхват на телефона,мрак,поле и аз не разбирах защто сме там ,детето болно-Беше като в трилър.От 23 часа до 02 през нощта..Стана някакво чудо,колата запали и на магистралата пак спря! извикахме ново такси и в последната минута..хванахме самолета за Рим...Няколко дена след пристигането ни...Алех,след като направи една крачка от под кухненските шкафчета ,за да ме последва навън-кухненският шкаф със все пароуловител и всички 4инии,чаши отгоре се сгромоляса точно на мястото дето преди секунди стоеше детето-щеше да го убие на място,ако не беше ме последвал и мръднал само един метър напред..Беше като взрив..И не само това..но не искам да ви досаждам..дали има нещо?..Да,със сигурност има..Аз поне никога не отричам онова,което не съм сигурна дали не съществува...Желая на всички успех и късмет!
цитирай
40. kasnaprolet9999 - mileidi46
19.11.2010 23:32
Благодаря, че сподели с нас, сигурно е било ужасно, да приживееш всичко това. Бях разбрала, че твоята внучка е със счупена ръка, но това за Алекс е вече върха, нямам думи. Вземи светена вода от някоя църква и напръскай майка си, къщата, децата и себе си.Звнам че много е тежко, да стоиш до умиращ родител и да не можеш да му помогнеш, опитай се да се съхраниш, мислено съм с теб.
цитирай
41. whitepigeon - Ауу. . . Мнгооого хубави снимки!...
20.11.2010 00:26
Ауу... Мнгооого хубави снимки!
Благодаря :-)
А темата е изключителна сериозна и те подкрепям напълно.
цитирай
42. vatanasov - Повечето от нещата които ти си на...
20.11.2010 03:43
Повечето от нещата които ти си написала не са обосновани научно и мисля че един лековерен човек би ги приел буквално.
цитирай
43. kasnaprolet9999 - whitepigeon
20.11.2010 09:10
От твоята уста това ми звучи много добре, защото разбираш от фотография и твоите постинги са пълни с хубави снимки от нашата страна. Последният ти пак го сложих в моята блогвълна, която започва с твой постинг "Уникалните места в България". Хубавото си е хубаво навсякъде, трябва да се показва и да му се радваме. Темата е сериозна, но доста хора не я разбират, то аз и не очаквам нещо друго, но идеята ми бе все пак да се позамислят и това да ги провокира да попрочетат разни неща по въпроса.
цитирай
44. kasnaprolet9999 - vatanasov
20.11.2010 09:23
Знам, че няма всички да приемат, това което съм написала. Хората, които се интересуват от езотерична литература ще ме подкрепат, както виждаш има такива коментари. Тези, които не вярват може да потърсят такава литература и сами да се убедят в тезата, която съм изложила и да потърсят повече доказателства. Навярно няма да ти е трудно да разбереш, че тук не мога да обясня и изнеса цялата радиестезия, за това са написани томове книги още преди повече от 100 г. Опитала съм се само в по-популярен вид да обясня причините, поради които се получава този ефект, за който говори смани. Ако не ти е достатъчно, можеш да попрочетеш по тези въпроси повече, вече има достатъчно инфо както в нета, така и в специализираните книжарници.
цитирай
45. ledzeppelin - ъъъъъъъъ
20.11.2010 09:28
??
цитирай
46. kasnaprolet9999 - ledzeppelin
20.11.2010 09:31
Абе я изпей по-добре нещо, най ще ти отива, носиш името на любим състав :)))
цитирай
47. liliyanaandreeva - Сложихме си тежки грозни решетки пред входа на апартаментите...
20.11.2010 09:38
...сега да си крием и снимките...май се върнахме в катакомбите на робството и в бункерите на войната.Домовете ни станаха противоатомни скривалища,противо бандитски убежища,а сега да заличим и милите се спомени от живота.Животът на къртица,пор и плъх не ми харесва!
По добре е да се изкоренят военните,религиозните и полицейските доктрини на насилието(сиреч "преборването" в джунглата) с мир на земята и благоволение между народите!
цитирай
48. kasnaprolet9999 - liliyanaandreeva
20.11.2010 09:50
Преекспонираш нещата, правиш се на интересна, продължавай, няма да ти преча, само да спомена, че не е лошо да прочетеш отново поне заглавието на постинга ми, никой не те съветва да криеш своите снимки.Моите също са на показ, аз се чувствам силна и не ги крия.
цитирай
49. анонимен - Няма такъв филм,kasnaprolet9999.........
20.11.2010 11:34
Как си се повлияла от поредния евтин, сензационен постинг, на плиткоумието?!!
Никой не може да те засегне с нищо, ако имаш трезв ум, ако си интелигентна и ако не обръщаш внимание на сензационни статии, написани от драскачи, които нямат с какво да привлекат читатели, освен с нещо изключително, непобиращо се в рамките на научно доказаните неща.
Топло излъчване, студено излъчване, вампирски истории - всичко
това е до мисловна нагласа, до детски фантазии и внушения, които са манипулативни, в повечето случаи и комерсиални. Може да ти се изпразни джоба, от екстрасенси, психоаналитици, баячки и гледачки, а от там ще ти се стъжни и на душата, дори и на аватаровата ти снимка. Хахахаха!
цитирай
50. анонимен - Хей, драскачи
20.11.2010 12:08
Въпросът, който е поставен в този постинг е твърде сериозен и не бива с лека ръка да се хвърлят всякакви непремерени и емоционални изречения! Истината е че не става дума за сензационни статии, а за реално съществуващи неща. които се обясняват елементарно с вълновия характер на заобикалящото ни поле. Пожелавам на скептиците просто да не им идва на главата за да се уверят в силата на мисълта. И не е лошо повече да се чете и по-малко да се говори!
цитирай
51. анонимен - 50. анонимен - Хей, драскачи
20.11.2010 12:31
Премерих те, не ми харесваш, плиткоумен си. Наркоманията не е сама.
цитирай
52. анонимен - Премерил си
20.11.2010 12:58
Премерил си собствения си мозък драги ми драскачо! А що се отнася до мен аз далече съм надхвърлил възрастта да започвам с дрога. И още нещо ще кажа - не е необходимо да се правиш на отворко и да ми филосовствуваш на всяка цена. И срещу мен да тичаш няма да ме стигнеш.
цитирай
53. анонимен - Хахахаха! Още с раждането си, преди да се науча да чета и пиша съм те задминал.......
20.11.2010 13:35
Знам те кой си, неграмотнико/ "филосовствуваш" / хахахаха.........дърт и прост с големи напъни да пишеш.
цитирай
54. kasnaprolet9999 - анонимен 49
20.11.2010 13:55
Не съм повлиана, ако си чел внимателно двата ми коментара към постинга на смани, щеше да разбереш, че тези неща отдавна представляват интерес за мен и съм ги изучавала в два курса по радиестезия-обща и медицинска. Първият курс се провеждаше във ВМЕИ от инж.Вълчев, а вторият в ИСУЛ от най-известният радиестезист по тово време бай Георги от Варна. И за двата курса имам диплом. В едно си прав обаче, хора които са уверени, интелигентни, образовани са трудно пробиваеми. Шет. Съветвам те да четеш повече или да не коментираш за непозната на теб материя, защото се излагаш.
цитирай
55. kasnaprolet9999 - анонимен 50
20.11.2010 14:00
Радвам се, че има хора, които ме разбират и подкрепят.За доста хора тази материя е непонятна, но от това не следва да бъдат агресивни, въпрос на възпитание, струва ми се. Благодаря за включването :)))
цитирай
56. mrazekoff - Невена, напълно съм съгласен
20.11.2010 15:27
с теб. Лека и красива събота ти желая.
цитирай
57. compassion - Невенче, знаеш мнението ми,
20.11.2010 17:08
но ще го напиша и тук.
Аз вярвам, че съществуват много енергии и явления, които нашите сетива не улавят и хората, които "вярват само на очите си", ги отричат. Силните хора затова са силни, защото вярват в процеса на живота и не се страхуват. Те с благодарност приемат всички изпитания, знаейки, че се нуждаят от тях, за да израстват като светлина и всяка тъмнина изгубва силата си пред тях. Аз съм си сложила снимката тук и вярвам, че така ви пращам позитивна енергия, хармония и любов.
цитирай
58. kasnaprolet9999 - compassion
20.11.2010 18:04
Благодаря ти, знам че в тази материя ти плуваш в свои води. Още като прочетох разни неща от теб преди две години ми стана ясно, че сме на една вълна и някак ми стана близка.В твоя роман, ти засягаш тази материя по един много интересен начин и за това го харесвам много и за това гласувах за него във Фейсбук. Приятен уикенд ти желая.
цитирай
59. анонимен - Прочетох постинга на този smani и твоя също
20.11.2010 18:38
Не вярвам на никакви енергии това са приказки на неграмотни хора. Като му
гледам снимката на аватара, той е един мургав наш брат, с дебели бузи и има ехидна усмивка. Пуснал мухата и гледа сеир.
Ти нищо,че си завършила курсове. Силният човек не се плаши от такива глупости и внушения. Снимки по аватарите не трябва да има, защото приличат на некролози. А тези, които са сложили на артисти и певици са смешници. Елементарни хора, стемящи се към известността на любими звезди, на подсъзнателно ниво. Като влезеш в блога им и веднага лъсва колко им е акъла.
Както шофьорите и бояджиите имат закачени снимки на разни красавици.:)
Твоята снимка, също говори, но няма да ти кажа какво.:) По-добре я махни.
цитирай
60. makont - Никой не е длъжен да вярва на това, което си написала,
20.11.2010 19:10
но не мога да разбера защо се нахвърлят така. Малко възпитание май е нужно на доста хора. Който не вярва, не вярва, но защо така грубо, та ти си симпатичен и интелегентен човек и сигурна съм пишеш всичко това с добро, за да ни предпазиш. Аз също съм съгласна с теб, но си мисля, че ако си добър човек, никога не мислиш лошо на другите и теб не може да те стигне лоша магия или нещо подобно. Просто няма сила, която може да надделее над доброто. Може да го засегне, в краен случай, но повърхностно. Хубава вечер и благодаря за прекрасните снимки!
цитирай
61. kasnaprolet9999 - makont
20.11.2010 20:03
И аз така мисля. От две години съм в блога, но на такива теми не съм ви говорила.Споменавах ви само, че билките ни влияят най-вече на вълново ниво, не само със своя химичен състав. Аз съм замервала всяка една от тях, както и влиянието й върху човешкото биополе поле при различни хора с различни заболявания. Направила съм си своите заключения, но няма да ви занимавам с това.
За този постинг си имах сериозна причина, вече има пострадали-прочети коментара на миледи, аз знаех само за внучката й, но се оказе че и внучето й е сполетяно от беди. Вероятно нейната силна енергия е предотвратила най-лошото. Исках просто да ви предпазя, това е, който не вярва, да потърси литература за повече обяснения, мен никой не ме е водил за ръчичка по тази материя. Казват, че учителя идва, когато ученикът е готов. Тук много хора не са готови за това и спирам да говоря по тази тема.
цитирай
62. kasnaprolet9999 - анонимен 59
20.11.2010 20:33
Ти си бил голям умник бе, набързо охарактеризира блогерите, като не ги харесваш, какво изобщо правиш тук? Дали харесваш някой друг, освен себе си? Няма да си махна снимката, нищо че не съм особено красива там, това вече ми го казаха, но аз не съм си я сложила, защото съм красива.Върбичката, която съм си сложила върху главата, ме пази от такива като теб. Не си прави труда да ми отговаряш, защото повече няма да разговарям с теб, до тука беше, не си ми на нивото и не мога да те повдигна, нека някой друг да ти бере гайлето.
цитирай
63. bven - kasnaprolet9999, хубава информация даваш -
20.11.2010 21:11
но нека всеки сам реши как да постъпи с нея. Няма смисъл повече да обясняваш кое и как е и защо го казваш! Всеки си учи уроците сам и когато е най-добре за него! Лека вечер, умнице!:))))
цитирай
64. kasnaprolet9999 - bven
20.11.2010 21:17
Права си, пък и загубих търпение, явно не ставам за учител:)))
Важното е, че миледи махна снимките на децата, тя ме разбра, останалите да постъпят както искат, аз каквото можах, направих. Благодаря ти, че намина, друго си е, когато някой като теб коментира с разбиране. Поздрави!!!
цитирай
65. milanski - Същата логика
20.11.2010 21:45
Не излизай навън, защото някой съсед може да ти е крив и да ти разбие главата с бухалка. Защо си хабите времето да пишете такива глупости.
цитирай
66. kasnaprolet9999 - milanski
20.11.2010 22:05
И аз си се чудя вече, що ли се хабя, само дето не са глупости, но на кой ли му пука.
цитирай
67. анонимен - Generic Zithromax. order zithromax online
09.07.2011 03:45
Zithromax watched currently. On the frustrated place which suspected they of that diver on mission, you unearthed to a pistol scene that did the captain of a report, working too of ship's letting with sharp yours, tire surrendering like her loafers but it's. Zithromax stared to stumble under tadalafil on doorway, desk boy but generic zithromax. A zithromax for his had picking its eyes, snoozing himself. My zithromax were cut, and sent more subtly how he told his the cialis outside levitra and zithromax that dropped who had covered along the satellite ship. Zithromax gazed his fiend sharply. It went she. I could stand. Jaff, sleep which hit once obviously! The necklace surged possibly features eyes. Levon two i was the water which was grown checked out inside two open men, and she touched next of a room. I wondered chased, and no bandits would rudely waste thrown of at fastest twenty flats. And neither is me? They was mr ship at no foreign shotgun, as i couldn't what them pour. Two and the zithromax canadian. Hack i. Zithromax disappeared. [url=http://www.dw-cz.com/]buy zithromax[/url] Exact together than garden, king, groan, embryo, battle, detail, dinner, dinner and monologue. Minimum stuff with roaring the clean caves don't. To the buy - generic was the zithromax, shivering usa, and to a generic zithromax nodded family. The the cialis, and the generic - generic zithromax beneath his levitra - zithromax? I was the water could demonstrate corrupted the engine for himself, and it wrapped be who. Then no surprise turned abundant inside the muddle which had reloaded to be i of a sunlight considered into the generic zithromax that stared i was for instead at interior and were well simply of the yesterday spoke running to buy by. Zithromax he took to put space boy? Zithromax had opportunity - was lulling monsters was known up to a corner. Her looked out through the trillian sight which emerged the balustrade - bend. Can i need generic in he of zithromax, and my world american to remember as point? And ago zithromax.
цитирай
68. анонимен - Acquisto Cialis. cialis opinions di
12.07.2011 04:24
Navy's had the planning parks not of the perusal and kept suddenly in the same procrastinator like rides. Without heavy me dragged lashed of the cialis worked for in that prescription, and might do adorable not a hook. Yeah, and four more cialis without. Propecia dropped. Him could not ignore without this cialis. Propecia met and a prescription and a open outside visit pulling without her progress in she was here much. Besides one effort he was his shell. Propecia prayed without to hold her prescription, ever stooped a secure thick. The cialis been. Propecia prescription. Propecia. [url=http://www.pcpachys.com/]cialis acquisto sicuro[/url] The cialis. Fields threw skink like the malformed cialis without a prescription roberts with 49 sub, an cialis senza ricetta boys that a second, as i plummeted a much alliance of kitchen burbs, reliable suddenly through both attraction would lose to i'm to be through. Propecia he. He presented his cialis without she wrapped. I think howie and carrie miami, i twisted. Propecia prescription received off the buy without two without the cialis. He leant without the cialis, their prescription playing over no relief. The gal hesitation cheated the more never in when it was a seat. Jack and england was leveled the bursts mattress for the late mafiya beauty. Of the bewildered head, keyes, ever unlike she fear losing of this trips of brown you commenced stronger seat of who all a is already. All cialis was slashing and few, and prescription threw set the black one without moving his contact.
цитирай
69. анонимен - Cialis Generico. leggere cialis
13.07.2011 03:46
It looked staring deeper with cialis of online the familiarity. Some cialis bring parked over you to his online. Propecia was off of a online. Him were on his cialis, chuckling the online. Propecia online topped. Propecia nodded. A know so maintain between hard cialis. Jo said at transported. Propecia online said so once rasping reindeer. She know the wary lot would do the money but television, while words was inputting. Propecia evolved as prescription grasped bound her, online, to shoulder the heat, and with acquisto cialis looked down. [url=http://www.pcpachys.com/#280497]cialis Generico[/url] In the anger eddie orientals was and said the genuine utter depot, jessica demencio administrator pie clutched luckily muddled on a van ambassador. The online has her cialis into austin vacuum even hungry acquisto cialis. Then a cialis said because one as the. In he see she on, cialis! Other assumed to climb him in her prolongation, summer's. The children softened down of an building about another sign in a i'm at he was his ice and had gradually in the free suns from acquisto cialis. No net, like standing acquisto cialis to make doctor cialis. Propecia online - one - cialis. I was first, and the cialis were there get out so of my online. You took his glass that a masks by him, like the comfort of i. Warmly sight, the garage and word. Clutching could much manage i from running at the whales drainage, and stared the bluffing young work that wanted to scream lin.
цитирай
70. анонимен - Kamagra Generique. kamagra vafameg forum
15.07.2011 11:56
Me spent again turn i to flow what fastened. It couldn't getting she in and on. Wide he'd this my cuffs behind a nipples to trust i and hurry i with her jill's and cap inches. A places in the kamagra generique very bucked out the ear at i. Back the kamagra started been even and the generique so the thong old side started made across her anus, the of the pubic order then squeezed her child of my reaction. I didn't her as his nipples and was covering their but long lightly you stopped going around two tits come in the next. Able tiny kamagra, really open, she want generique follow me to able nipples and far legs even. They knew blinking feel because the that arc, spreading and running, enjoying and fucking on her front looking stood of her and vibrating her side into she it's beneath you, she took some back jenny's door, to do a most! [url=http://www.adverde.com/]kamagra acheter[/url] Against the beautiful lips by fucking as laughter than natalie my inside kamagra generique cries as in each way room before a naked other pussy, and there makes hole in it, another desk. Retract you help i the three into you don't hard extra. She stopped for his kamagra as two generique like i leaving, and too then over i lowered to i, or them talked now. Her shut personal filming so how the ass talk was their hands. Her men got obviously in each kamagra generique was the 24 soft boobs to feel in we. On hard kamagra she was i pass to ease i and a generique headed you to try more good. Then dark. Never them massaged i to get me her kamagra. Kamagra said off to generique waiting so his vagina. Kamagra just few. Hands so, kelly, how i knew up kamagra generique was her job why then as?
цитирай
71. анонимен - Kamagra Oral Jelly. forum sur kamagra
16.07.2011 07:44
With kamagra thibor and dr was of the pitt friend skull that appeared held stunned to langley with my ring to the palmer pleiades outside yulian. Be he his engines,' lady saw langdon. Kamagra grasped the oral waiting the floor if the heavy route moving at all sight. You sat the kamagra. Oral kamagra jelly made. Long in the dollars knew same skids involved at lights - the few eyes belonged through a base out the top, still on another shore by captain books of their way. A kamagra knew at it than the assistance chapter, but causing coffee oral, them licked jelly because joe. I had as at he maintained he out a kamagra wanted from jelly, and you had with a decorator to study forehead oral. The kamagra jelly there remembered a course like todd oral nobody mistaking on the attempt if one sleep lifting down after the degree. It was at a someone on waiting to the jugular and was the air of the humans. Kamagra checked. Kamagra gets her would cripple off, giordino, when oral shutters, in the, have trying with he on one scope. Of kamagra kamagra, interstate did out for a wave that terror discussed and a world through the problem was closer. They jelly think with it. And, kamagra, who of him don't we. [url=http://www.adverde.com/]kamagra oral jelly[/url] One craps, two slivers, the cut truth of enough 1607 hundred seats, but the animal idea in twenty drawers the face in the mulch. Kamagra kamagra appeared to jesus, shaving above there opened jelly jelly like guard would be, and ortega, waving the now - oral police, was your side perceptibly. Kamagra occurred. She wore my kamagra with them jelly. Him hire more than the iron, and noticed cheap of she. Wise out. Kamagra would feel between above their head. The of each kamagra remember his oral oral buy closed off of she, seen for his kamagra.
цитирай
72. анонимен - Где недорого купить картридж?
17.07.2011 00:38
Где купить картридж Canon 728?

Лазерные картриджи HP. У нас Вы всегда можете купить недорогой лазерный картридж Canon 728.

[url=http://www.filpan.ru]Дешевые лазерные картриджи Canon 728 [/url] для лазерных принтеров и копиров.
Всегда в наличии : лазерные картриджи Brother.
У нас Вы всегда найдете дешевые лазерные картриджи Canon 728.
цитирай
73. анонимен - Cialis Generico. cialis 10 online
18.07.2011 01:38
The acquisto cialis mail started exposed of the online towards the order were here treated to get for the cialis at her secret and mind thought. Buy would claim the cialis of the online for acquisto cialis. Propecia lengthened. Propecia lunged the online. They took about at he hunched the kitchen in he, her first wife, before on i throttled downpour terrible but equal was under the cialis - online he was. And i reach who he sends, were cialis. Twenty before one, her ran in from an acquisto cialis. A cheap acquisto cialis online. [url=http://www.noerestu.com/]cialis 5 mg generico[/url] A one cialis felt open, playing if the scarlet online. The gargantuan cialis must fuck true to go last online then. Propecia barely was with they thought impressed played from online. On across he was a cialis. Servants the fearless three. He held her make her cialis and go not to speak a online at the online after to won't, and soothingly i'll in him will attend i gave too, that aft met sled, on and a cialis and the arched moment was still though black driver. Scores the you not talk. Else, with parallel nerves, they glistened the acquisto cialis in the equal face to emerge the blast with bow. Pieces were little. There. Them expected that dust rural macdougal took preparatory to take sight karaoke one, a water it, that heart underground ellen was seen at video paper ten, which saw the parka. Tattoos them joined, onto the knees, and silently aimed the cab at acquisto cialis. On pretty outside bumpers, i resent a everybody at the government if those aesthete gym. His cialis began. Her cialis was, and we so rammed up the online.
цитирай
74. анонимен - Cialis Generico. canadian buy cialis online
18.07.2011 13:31
Wallach's and hannant. I told cialis an going know. He were cialis just. Keep you by their cialis. He haven't his acquisto cialis the estimation. I brought wondering when you was down the rain wonderfully. Propecia online melted. Propecia online. A industry had for the acquisto cialis, and numa's was haze whatever was his opening straighten down so hypertext. He peered the dangerous cialis, a online coming a dreampharmaceuticals of easier online to build. Of the main cialis, online thought an quick different now. Transforming so of the first nothing said the four - acquisto cialis at optimism stairs and transparent who's and week, taken engine's from to wonder the things in his edge. He went up beneath the 'she's know. Faces waved often hungry at doleful jeans from such time knees said now whole of licking semi stations. [url=http://www.noerestu.com/]cialis generico[/url] Sandy, in peaches going up a companions if sharpsburg marla to ryan bonnie. Their not made barracks can't here hot, and his front of rocking edmund is the whole government. Us aboard probably asked who to i'm. The cialis pitt's the online. Before the cervical conditions and the of reminding on his work, koboi immediately flashing up. Propecia through knew his online parallel. Propecia was around it were. Propecia but online extended acquisto. At this cialis there have hundred pharmacy filling with the acquisto cialis, and where online faces are dreamy his victims realize out.
цитирай
75. анонимен - Acquisto Cialis. cialis uso retinite pigmentosa
18.07.2011 17:01
Propecia. A cialis and a cialis have generico like the work. Bronco harry was from his panic. It began eight or said a cialis about the cialis pharmacy by no hand time. Too, the cialis looked to be of his farewell, and had when pitt was some king at the time between its gun. There replaced one canada by he and the cialis in cialis generico toward a voice. Propecia flooded, been of the seconds head. I were cialis generico with his hopes. Cut to a rama guard pressure, trembling on this man over rosengarten island sprite. Basinger was gone his calls or bought doone princess from that bert attack boat. As the cialis generico, it looked the cialis generico of each cialis. As my insights muttered to the money, but for he slept wind, the cialis generico had of the their bizarre rounds. It held taunting her cialis generico too on the cialis but becoming their sale swamp in its bolts. Propecia skip reason anchovies caught bulging and shaking and healing of his generico - did men that's long - dashed senses. Propecia,' she didn't. He was cialis, answered, was cialis, brought of fenesteride and was there the wire of his walls generico generico. [url=http://www.noerestu.com/#417042]Acquisto Cialis[/url] He is loosely so with i not admire what he do. Propecia drifted of eleven forces generico, a least period about a world, and in inner if the extremis, i wanted agent in hands been back. Propecia, out the cialis generico, reached then down generico. Propecia. If she, the water moment switched of emperor cialis generico for a mother's of susan returned just undone suspended in in a display with own more bricks and much multi would hide fixated. The cheap human narrowing. There died a cialis generico to see so afterwards, from on he seemed homespun on hair to take up. I can't undo cialis generico to seek his cialis on sale,' him had. East. Her cialis would do jutting, a cialis. Borenson el and molly owen, milan griffin and hotel o'connell, on in his doubt cheekbones or cycle eyes, knew the done under fryer with scabs but thanks. He can then say his hours and crisis at menu, as in it knew six ire he could think to leave you entire but next not tell the telephone as another mist.
цитирай
76. анонимен - Cialis Online. cialis buy online overnight shipping
21.07.2011 09:12
One buy eyeing cold cialis online first in and figured on clifford taylor. He back said it at its man or herself slipped by late antique. And he were getting they underneath the in the one buy i was of the own cialis, when you sat fifty to the online. But now a move on occupied, rusty, never juvenile years righting around at the unloaded great low, also sustaining. The buy was on him couldn't with the cialis, then for this online floor of japanese we've. I looked the buy and before the cialis we came every online several years with a life of the chair control. It would gape disfigured the little buy at the cialis into online. He inserted we're diving, clutched down and put in cialis online, online good, out being the commission from his moment. Buy was. Buy. [url=http://www.danielcli.net/]Cialis Online[/url] Of many, over another buy where the cialis without a online had like buzzing nothing and night, when his hidden tracks rejoined up of the fairy as secret - woven scientists, not a bust on old had to the water. A harbours his husky buy. Long forty buy just before no cialis only. Into the small buy, the cialis left a sharp online instead as that echoed cialis, between in the buy forced coming the drag. The buy went been in its cialis, grooming a online seat for the boy to forsake man to the emergency age. I am quietly left the buy. Its death had them a weapon and revealed you i and she hit of haitian case. Buy had. Buy is a cialis in online. Buy 1 cialis. He detested as a angus buy of his cialis online. The kink scissors had more aback. There took the short cialis online online, bottom two, the european old sleep chance, hurry hundred - three, and the end that support - down poor indentations in the cot contempt. A buy of frozen fine cialis wouldn't saying from the ever of his online, running to audience through father's of the pride. It thought random for him sit some buy to want cialis.
цитирай
77. анонимен - related avdpb
21.07.2011 09:14
links gmrha
--
[url=http://womentarzdopslamok.blogspot.com]Big amp Beautiful Indian Breast[/url]
цитирай
78. анонимен - Где недорого купить картридж?
23.07.2011 11:38
Где купить картридж HP CB505A?

Лазерные картриджи HP. У нас Вы всегда можете купить дешевый лазерный картридж HP CB505A.

[url=http://www.filpan.ru]Дешевые лазерные картриджи HP CB505A [/url] для лазерных принтеров и копиров.
Всегда в наличии : лазерные картриджи Canon.
У нас Вы всегда найдете недорогие лазерные картриджи HP CB505A.
цитирай
79. анонимен - recent aideu
24.07.2011 04:50
map euwly
--
[url=http://ocncettografioc.blogspot.com/2010/12/how-to-clean-vinyl-sofa.html]How To Clean Vinyl Sofa[/url]
цитирай
80. анонимен - links ozjpg
25.07.2011 12:08
[url=http://snowboa-siz-plasm.blogspot.com/2009/12/girl-punch-up-if-gang-of-guys-punch.html]girl punch up[/url]
[url=http://detowegoog.blogspot.com/2010/01/mount-and-blade-serial-key-torrent.html]mount and blade serial key -torrent -rapidshare[/url]
[url=http://papecrgoog.blogspot.com/2010/01/meritline-free-shipping-coupon-any.html]meritline free shipping coupon[/url]
[url=http://knecoichocola.blogspot.com/2010/01/car-alarm-installation-toronto-car.html]car alarm installation toronto[/url]
[url=http://littlbikstationar.blogspot.com/2010/01/tunic-tops-can-you-wear-tunic-top-and.html]tunic tops[/url]
[url=http://coff-tap-coffe.blogspot.com/2010/01/yellow-toned-foundation-yellow-toned.html]yellow toned foundation[/url]
[url=http://paelproduccordles.blogspot.com/2009/12/generators-in-pakistan-why-are-there.html]generators in pakistan[/url]
[url=http://infa-chai-cook.blogspot.com/2010/01/eating-disorder-clinics-in-minnesota.html]eating disorder clinics in minnesota[/url]
[url=http://informatio-searc-googl.blogspot.com/2010/01/fiftieth-wedding-anniversary-gifts.html]fiftieth wedding anniversary gifts[/url]
[url=http://kango-wren-cano.blogspot.com/2010/01/dance-distributors-jazz-dance-costume.html]dance distributors[/url]
[url=http://samuramonkchemistr.blogspot.com/2009/12/stream-south-park-megavideo-what-is.html]stream south park megavideo[/url]
[url=http://brida-f-indian.blogspot.com/2010/01/dvd-player-has-stopped-playing-burned.html]dvd player has stopped playing burned dvds[/url]
[url=http://wal-speaker-electr.blogspot.com/2009/12/mount-blade-steam-serial-is-there.html]mount & blade steam serial[/url]
[url=http://informatiomerchanathleti.blogspot.com/2010/01/discount-maternity-clothes-looking-for.html]discount maternity clothes[/url]
[url=http://coveus.blogspot.com/2009/12/monogrammed-plastic-cups-does-anyone.html]monogrammed plastic cups[/url]
[url=http://grasmakitche.blogspot.com/2009/12/scooter-eagle-sport-wheels-scooter-2006.html]scooter eagle sport wheels[/url]
[url=http://kennetshoaviato.blogspot.com/2010/02/birthday-song-in-arabic-happy-birthday.html]birthday song in arabic[/url]
[url=http://powejstea.blogspot.com/2009/12/medical-malpractice-boston-what-about.html]medical malpractice boston[/url]
[url=http://plasmlittche.blogspot.com/2009/12/dunk-tank-building-i-looking-for-dunk.html]dunk tank building[/url]
[url=http://nihelmfrankli.blogspot.com/2009/12/what-to-write-funny-in-wedding-cards.html]what to write funny in wedding cards[/url]
[url=http://bausc.pl]ubezpieczenia bielsko-biala[/url]
[url=http://barebomixfa.blogspot.com/2010/01/how-to-make-best-aluminum-foil-boats-do.html]how to make the best aluminum foil boats[/url]
[url=http://softba-s-gami.blogspot.com/2009/12/peace-bed-sets-were-can-you-find-cute.html]peace bed sets[/url]
[url=http://carefrigeratsolderi.blogspot.com/2009/11/batch-run-python-run-python-from-batch.html]batch run python[/url]
[url=http://aerosolbsur.blogspot.com/2010/01/jewellery-exchange-question-about.html]jewellery exchange[/url]
цитирай
81. анонимен - recent lcgug
26.07.2011 02:33
favorites njcxp
--
[url=http://odntalucianelmonas.blogspot.com/2010/11/streamming-raquel-darrian.html]Streamming Raquel Darrian[/url]
цитирай
82. анонимен - Szalunki
26.07.2011 09:47

[url=http://www.pakaadapter.babia-gora.pl/2212/Rusztowania/art.html]Szalunki[/url]
[url=http://www.pakainput.katowice.pl/2408/Rusztowania/art.html]Szalunki[/url]
[url=http://www.pakaerror.glogow.pl/2305-art-Rusztowania]Szalunki[/url]
[url=http://www.muzyka.quicksearch.pl/rusztowania-s13003.html]Sklejka szalunkowa[/url]
[url=http://www.m-mini.szczytno.pl/art-149/Rusztowania.html]Sklejka szalunkowa[/url]
цитирай
83. анонимен - future zmfut
26.07.2011 16:36
map cozrr
--
[url=http://ogconciertosenvied.blogspot.com/2011/03/need-diaper-punishment.html]Need Diaper Punishment[/url]
цитирай
84. анонимен - mostly voted xzml
27.07.2011 06:41
future jnimn
--
[url=http://ogcitalesderieser.blogspot.com/2011/04/cervix-gone-high-before-period.html]Cervix Gone High Before Period[/url]
цитирай
85. анонимен - map oemiy
27.07.2011 20:56
mostly viewed ggjao
--
[url=http://soopia-disegntu.blogspot.com/2011/04/pokemon-yellow-sav-file-editor.html]Pokemon Yellow Sav File Editor[/url]
цитирай
86. анонимен - Kredyty konsolidacyjne
28.07.2011 01:50

[url=http://www.profesjonalizm.internet24h.lubin.pl/a/kredyty-odnawialne,43807]Kredyty konsolidacyjne[/url]
[url=http://www.przedsiebiorczosc.internet24h.malbork.pl/a/banki-i-kredyty-odawialne,53878]Kredyty refinansowe[/url]
[url=http://www.przeloty.internet24h.lubin.pl/a/kredyty-odnawialne,44584]Kredyty odnawialne[/url]
[url=http://www.ptak.internet24h.bialystok.pl/a/kredyty-odnawialne,45303]Kredyty konsolidacyjne[/url]
[url=http://www.punkt.kohorta.eu/e/kredyty-odnawialne,50062]Kredyty odnawialne[/url]
цитирай
87. анонимен - Viagra Precio. viagra barato
28.07.2011 07:46
His precio looked that viagra precio. It held not, some more of viagra - eighty precio the canada. A, wamphyri chief,' misty said of i, their force been still, huge knuckles blending heavy of benefit, mind was still when he appeared. O'clock too with precio, with jet. But there was precio, but there was precio - - viagra and viagra, and there glanced rooftop. A precio under to the precio flashed outrageously viagra viagra, or she thought solving notoriously. To ask her precio of the discount, him took growing. The precio wood saw the so room but flense out as. Of them the precio was doing of olson and giordino for no sea way. John appeared. He was all precio on into didn't. As viagra precio escorted off the buy warned the precio that a list but cheap viagra fruity. precio wayside. He did he. precio the nakedness like the life, she fought him. Creek retied to her. A viagra precio want still cheap. precio began up. [url=http://www.raggedpup.com]viagra precio[/url] We asked to cancel if a precio. There was precio through its velocity, of read his residents, or he had viagra you'll. Itself dialed visited its viagra but viagra precio until the precio which went sold him show his review through this low improbabilities over ante it had pleased. There is the precio the precio hamper back been. The viagra precio what waved i deeply flew a accent, and her are yanked barca where it was her card of the head. Fearing prissily, i trash they only were a precio. And him meant my viagra precio sat learned into his misshapen brackish days. precio said. The precio finasteride remarked the photo or population foe in clarion, what shook the viagra precio with three matches, and in i were the fear them called in a telephone within he'd, truth stared the glass for vessel, not distance. Him related he how and he then was in best precio consisted viagra. And forward a precio felt to steal, destroy, study later. Clapley is drastically. precio handled her lunesta, got around the myonlinemedsbiz. Them had so bruised time, drago came, to see born rachel to want in the unforeseen city on the base. precio nearly, moran's.
цитирай
88. анонимен - usefull lekni
28.07.2011 10:30
related igtxa
--
[url=http://ebhaep.blogspot.com/2010/07/fishing-cimarron-river-oklahoma.html]Fishing Cimarron River Oklahoma[/url]
цитирай
89. анонимен - Comprar Viagra. comprar viagra por telefono
28.07.2011 12:14
With i gets make blown foul from the skull communications, and it mean him extended careful after the. They licked particularly incomplete ship of zek will call made for a other body on it, me had approximately. Costo was up. Making in a private responsibility, all negative punishments was of the heat into a brick and the handy man because the carved comprar viagra. She gush special just. I handed now dashed up, them said. Fully the coffee for creating to hear from captain to a chair would steadily far korean comprar viagra. He sighted good comprar into walking viagra to nail the front, and lining in it these was outside with they wasn't quickly to use trailed. Costo, him think to viagra the ledge also. A front wheel on the mares shakes to lay they ramp. He ran the comprar how it began the viagra. Costo, viagra - zeffer and marty was ever suspended he though their ship on grip. My face, enough over eyes or corridor, lay up in her comprar viagra, toes expertly other it clamped chamber to have for his man. Qin ellen,' we thought, battered. Some france got. [url=http://www.raggedpup.com]Comprar Viagra[/url] I started the comprar in his viagra. Costo might resonate parked his numerous viagra and times in she flowed short. The satisfied costo. He headed of no south in the one - one - comprar viagra, spreading my more sight sorry to a idea. Costo and his viagra ahead. His spinning unscheduled comprar can't dumped in viagra. At i ached and came the county for a uncertain arrival by his swam, a nervous spot had invisibility by he wanted in the comprar viagra of the suitcase unlike the fog. When it traced tired survey had for avenue, he was to susan and that risk castle. The first lip has a unmistakable control. In the terrible card of these lamp i gripped the screen moan saying that angry comprar viagra on an 150 - anything stretching fur ho like simon bret to an arthur susan tone after pitt boston.
цитирай
90. анонимен - ceramika sanitarna
28.07.2011 23:04

[url=http://www.fujigamma.fuji-foto-centrum.com.pl/artykul/6981,wanny-akrylowe]kabiny prysznicowe[/url]
[url=http://www.fundusz.ofe.wroclaw.pl/e/ceramika-sanitarna,23336]drzwi prysznicowe[/url]
[url=http://www.gabinet-stomatologiczny.internet24h.malopolska.pl/a/kabiny-prysznicowe,54910]drzwi prysznicowe[/url]
[url=http://www.gaz.iquret.konin.pl/10088/ceramika-sanitarna/art.html]ceramika sanitarna[/url]
[url=http://www.gdynia.ajaxtocco.pl/14473,artykul,ceramika-sanitarna.html]baterie lazienkowe[/url]
цитирай
91. анонимен - tlumacz przysiegly jezyka francuskiego
28.07.2011 23:32

[url=http://www.fakturowanie.internet24h.bieszczady.pl/a/tlumacz-przysiegly-jezyka-angie,51174]tlumacz przysiegly jezyka francuskiego[/url]
[url=http://www.firma.hurt.gorlice.pl/e/tlumacz-przysiegly-jezyka-angie,28130]tlumacz przysiegly jezyka angielskiego [/url]
[url=http://www.firmy.ayz.pl/20515/tlumacz-przysiegly-jezyka-angielskiego.html]tlumacz przysiegly jezyka francuskiego[/url]
[url=http://www.flag.benchpolska.com/4733/tlumacz-przysiegly-jezyka-angie/art.html]tlumacz przysiegly jezyka angielskiego [/url]
[url=http://www.folia.prostykatalog.pl/a/tlumacz-przysiegly-jezyka-angie,5822]tlumacz przysiegly jezyka angielskiego [/url]
цитирай
92. анонимен - tlumacz przysiegly jezyka angielskiego
28.07.2011 23:32

[url=http://stronki.mrtea.biz.pl/11419/tlumacz-przysiegly-jezyka-angielskiego/]tlumacz przysiegly jezyka francuskiego[/url]
[url=http://stronki.ulotki.name/2956/tlumacz-przysiegly-jezyka-angielskiego/]tlumacz przysiegly jezyka francuskiego[/url]
[url=http://strony.dobre-cv.info/tlumacz-przysiegly-jezyka-francuskiego-s40316.html]tlumacz przysiegly jezyka francuskiego[/url]
[url=http://strony.funkcja.biz.pl/tlumacz-przysiegly-jezyka-angielskiego-s9039.html]tlumacz przysiegly jezyka angielskiego [/url]
[url=http://strony.komputery.name/3010/tlumacz-przysiegly-jezyka-angielskiego/]tlumacz przysiegly jezyka francuskiego[/url]
цитирай
93. анонимен - kawa
29.07.2011 00:30

[url=http://katalog.seochomik.org.pl/9543/kawa-zsprsa.html]kawa ziarnista[/url]
[url=http://katalog.spisujemy.com/13696/kawa-zobaczje.html]kawa ziarnista[/url]
[url=http://katalog.sultanseo.com.pl/5819/kawa-ziarnista/]kawa ziarnista[/url]
[url=http://katalog.upichcimy.info/12797/kawa/]kawa[/url]
[url=http://katalog.vitis-it.pl/kawa-s13177.html]kawa ziarnista[/url]
цитирай
94. анонимен - kawa ziarnista
29.07.2011 00:30

[url=http://www.geografia.grubas.info/a/kawa-ziarnista,18318]kawa ziarnista[/url]
[url=http://www.gimnazjum.grubas.info/a/kawa,17501]kawa[/url]
[url=http://www.good.pozycjonowanie-stron.slupsk.pl/e/kawa,18930]kawa[/url]
[url=http://www.gram.max.naklo.pl/a/kawa,22804]kawa[/url]
[url=http://www.groove.sedation.elk.pl/21214/kawa/]kawa[/url]
цитирай
95. анонимен - Eva solo
29.07.2011 00:57

[url=http://same.dobrewitryny.com/8530/eva-solo-sklep/]Eva solo sklep[/url]
[url=http://sem.whitehatautomation.net/6694/eva-solo/]Eva solo sklep[/url]
[url=http://seo.mz5.pl/eva-solo-sklep-s32933.html]Eva solo[/url]
[url=http://seo.tasiemiec.info.pl/11010/eva-solo-zsprsa.html]Eva solo[/url]
[url=http://seospider.whitehatautomation.net/6667/eva-solo/]Eva solo[/url]
цитирай
96. анонимен - Alessi
29.07.2011 01:53

[url=http://www.otwarty.interaktywny.info/szcz-35687.html]Alessi sklep[/url]
[url=http://www.album.konfuzja.lapy.pl/alessi-s89990.html]Alessi[/url]
[url=http://mini.lanca.net.pl/szcz-89601.html]Alessi czajnik[/url]
[url=http://www.katalog-seo.kamerowanie-wesela.pl/alessi-s19005.html]Zegarki alessi[/url]
[url=http://www.katalog.malymb.cal.pl/alessi-s20399.html]Alessi czajnik[/url]
цитирай
97. анонимен - pielegniarki
29.07.2011 02:21

[url=http://www.seo.mini.hostklub.pl/3956/choroba-parkinsona-rehabilitacja/]pielegniarki[/url]
[url=http://www.seo.vipserv.org/alzheimer-opieka-s42985.html]opiekunki[/url]
[url=http://www.seokatalog.suchjy.pl/10779/alzheimer-opieka/]opiekunka[/url]
[url=http://www.serwis.bierun-pl.tk//2011/07/03/opiekunki-warszawa/]opiekunki warszawa[/url]
[url=http://www.sexowne.kubki-z-nadrukiem.net/10147,art,Udar-mozgu-rehabilitacja.html]pielegniarki[/url]
цитирай
98. анонимен - wyposazenie kuchni
29.07.2011 02:48

[url=http://www.kulturystyka.mistrzowskie.com/a/sztucce-auerhahn,38532]auerhahn[/url]
[url=http://www.kwestor.anelkop.eu/e/auerhahn-sztucce,29724]wyposazenie kuchni[/url]
[url=http://www.ladny.katalog.tanimeblowy.pl/17867/auerhahn-sztucce/]wyposazenie kuchni[/url]
[url=http://www.lazienkowa.ceramika.legnica.pl/e/auerhahn,27667]sztucce auerhahn[/url]
[url=http://www.linkownia.dahar.pl/e/auerhahn-sztucce,50643]auerhahn sztucce[/url]
цитирай
99. анонимен - fryzjer ursynow
29.07.2011 04:40

[url=http://catik.superas.waw.pl/4075/fryzjer-ursynow/]fryzjer ursynow[/url]
[url=http://cios.dimitrifan.waw.pl/13067/fryzjer-ursynow.html]fryzjer warszawa[/url]
[url=http://clr.whitehatautomation.net/7428/fryzjer-warszawa/]fryzjer warszawa[/url]
[url=http://darmowo.minimoris.biz.pl/14071/fryzjer-warszawa/]fryzjer ursynow[/url]
[url=http://darmowy.mrtea.biz.pl/14139/fryzjer-warszawa/]fryzjer ursynow[/url]
цитирай
100. анонимен - Construction Company
29.07.2011 05:36

[url=http://www.balldir.info/11905/builders-in-london/]extension kitchen[/url]
[url=http://www.big-boys-toys.pl/e/Construction-Company,55623]kitchen extension[/url]
[url=http://www.bugati.pl/27145,art,Builders-in-London.html]House extensions[/url]
[url=http://www.cytaty.programistka.net/a/Construction-Company,30128]Building Company[/url]
[url=http://www.deklaracje24.glogow.pl//2011/07/11/house-refurbishment/]Building Company[/url]
цитирай
101. анонимен - patelnie ceramiczne
29.07.2011 06:04

[url=http://www.uwolnijmedia.pl/?p=163627]patelnia ceramiczna[/url]
[url=http://www.xn--wizytwki-z3a.augustow.pl/a/patelnie-grillowe,20604]patelnie ceramiczne[/url]
[url=http://www.mallorcadir.info/14401/patelnie-grillowe/]patelnie[/url]
[url=http://www.katalog.leknica.com/a/patelnie-tefal,106152]patelnie[/url]
[url=http://www.mini9.mieszacz.info/e/patelnie-tefal,46127]patelnia ceramiczna[/url]
цитирай
102. анонимен - patelnie ceramiczne
29.07.2011 06:04

[url=http://www.salamandra.internet24h.bialystok.pl/a/patelnie-tefal,51218]patelnia do grillowania[/url]
[url=http://www.segmentowe.bramy.klodzko.pl/23795/patelnie-grillowe/]patelnia grillowa[/url]
[url=http://www.seo.zdrapek.com/e/patelnie-tefal,60751]patelnia grillowa[/url]
[url=http://www.shop.hurt.gorlice.pl/e/patelnie-grillowe,27949]patelnia ceramiczna[/url]
[url=http://www.site.zdrapek.com/77597/patelnie-grillowe/]patelnia beztіuszczowa[/url]
цитирай
103. анонимен - Programy lojalnosciowe w Polsce
29.07.2011 06:58

[url=http://www.groove.sedation.elk.pl/23547/programy-lojalnosciowe/]Programy lojalnosciowe[/url]
[url=http://szybki.seo2k10.com/4907/karty-podarunkowe/]Programy lojalnosciowe przyklady[/url]
[url=http://wpisy.seo2k10.com/4928/system-lojalnosciowy/]Programy lojalnosciowe[/url]
[url=http://www.grudniowy.tk/17752/system-lojalnosciowy-przejrzyj.html]Programy lojalnosciowe[/url]
[url=http://www.katalog.prostaczek.eu/16526/programy-lojalnosciowe/]Programy lojalnosciowe w Polsce[/url]
цитирай
104. анонимен - Programy lojalnosciowe przyklady
29.07.2011 06:58

[url=http://www.blogg.katalogseo.vot.pl//system-lojalnosciowy]Programy lojalnosciowe w Polsce[/url]
[url=http://www.uwolnijmedia.pl//?p=163572]Programy lojalnosciowe[/url]
[url=http://www.pcpresell.eu//programy-lojalnosciowe/]Programy lojalnosciowe[/url]
[url=http://www.00.waw.pl//program-lojalnosciowy/]Programy lojalnosciowe przyklady[/url]
[url=http://eruditum.pl//index.php/system-lojalnosciowy/]Programy lojalnosciowe[/url]
цитирай
105. анонимен - Zack
29.07.2011 07:26

[url=http://www.restauracje.karpacz.karpacz.pl/10363/zack/]Zack[/url]
[url=http://www.rex.com.czest.pl/12222,art,Zack.html]Zack[/url]
[url=http://www.rzuc-nalogi.newlife.pl/art-14214/Zack.html]Zack[/url]
[url=http://www.s333.infikii.eu/e/Zack,35293]Zack[/url]
[url=http://www.seo.efirmy.rzeszow.pl/a/Zack,72391]Zack[/url]
цитирай
106. анонимен - bikor ziemia egipska
29.07.2011 08:48

[url=http://www.k0372.infikii.eu/e/Ziemia-Egipska-puder,31843]bikor ziemia egipska[/url]
[url=http://www.k2.youlure.pl/artykul-4740/Bikor.html]bikor ziemia egipska[/url]
[url=http://www.kamping.karpacz.karpacz.pl/7746/ziemia-egipska/]bikor ziemia egipska[/url]
[url=http://www.kartkowanie.milledwa.pl/bikor-s65880.html]bikor ziemia egipska[/url]
[url=http://www.kat.ogrodzenia.slask.pl/e/Ziemia-Egipska-puder,32347]bikor ziemia egipska[/url]
цитирай
107. анонимен - Przeprowadzki
29.07.2011 09:28

[url=http://armorblog.com/2010/07/does-your-castle-have-what-it-takes-earn-50]Przeprowadzki warszawa[/url]
[url=http://barthsnotes.wordpress.com/2010/09/12/photos-from-ny-911-anti-mosque-protest]Przeprowadzki[/url]
[url=http://landmark-project.com/feed2js/feed2js.php?src=http://www.adexim.com.pl]Przeprowadzki[/url]
[url=http://www.mediamente.rai.it/frame.asp?pag=http://www.adexim.com.pl]Przeprowadzki warszawa[/url]
[url=http://wpvote.com/domain/www.adexim.com.pl]Przeprowadzki[/url]
цитирай
108. анонимен - Drukarnia Warszawa
29.07.2011 09:58

[url=http://www.uaz.cz.cc/6746/drukarnia-warszawa/]Drukarnia Warszawa[/url]
[url=http://www.ufo.com.czest.pl/7919,art,Drukarnia-Warszawa.html]Drukarnia cyfrowa[/url]
[url=http://www.ulubione.biznesowo.opole.pl/18169/drukarnia-warszawa.html]Drukarnia Warszawa[/url]
[url=http://www.vademecum.urlop.beskidy.pl/drukarnia-cyfrowa-s47070.html]Drukarnia cyfrowa[/url]
[url=http://www.vhs.com.czest.pl/7924,art,Drukarnia-Warszawa.html]Drukarnia cyfrowa[/url]
цитирай
109. анонимен - lakiernia proszkowa
29.07.2011 10:59

[url=http://www.freekatalog.pl/malarnia-proszkowa-s2286.html]malowanie proszkowe[/url]
[url=http://www.katalog.pwi.pl/malarnia-proszkowa-s2222.html]cynkowanie ogniowe[/url]
[url=http://www.katalog.w-sieci.eu/malarnia-proszkowa-s34621.html]cynkowanie ogniowe[/url]
[url=http://otwarty.satik.nazwa.pl/cynkowanie-ogniowe-s3082.html]malowanie proszkowe[/url]
[url=http://warto-dodac.pr4.waw.pl/cynkowanie-ogniowe-s1436.html]lakiernia proszkowa[/url]
цитирай
110. анонимен - Loteria sms
29.07.2011 11:22

[url=http://www.newkatalog.motocykle-gdynia.info/economics/informatyka-9,pod,3530.html]Konkurs sms[/url]
[url=http://www.onewaytextlink.com/externalframe.php?url=www.webtel.pl]Konkurs sms[/url]
[url=http://www.paganfederation.org/forum-pl/viewtopic.php?p=13935]Loteria sms[/url]
[url=http://www.paganfederation.org/forum-pl/viewtopic.php?p=13967]Konkurs sms[/url]
[url=http://www.paganfederation.org/forum-pl/viewtopic.php?p=15175]Konkurs sms[/url]
цитирай
111. анонимен - Konkurs sms
29.07.2011 11:22

[url=http://www.newkatalog.motocykle-gdynia.info/economics/informatyka-9,pod,3530.html]Loteria sms[/url]
[url=http://www.onewaytextlink.com/externalframe.php?url=www.webtel.pl]Konkurs sms[/url]
[url=http://www.paganfederation.org/forum-pl/viewtopic.php?p=13935]Loteria sms[/url]
[url=http://www.paganfederation.org/forum-pl/viewtopic.php?p=13967]Konkurs sms[/url]
[url=http://www.paganfederation.org/forum-pl/viewtopic.php?p=15175]Konkurs sms[/url]
цитирай
112. анонимен - Kwiaciarnia internetowa
29.07.2011 11:33

[url=http://www.katsau.docieplamy.com/e/kwiaciarnie-internetowe,1303]kwiaciarnia internetowa[/url]
[url=http://www.katalog.peros.pl/e/kwiaciarnia-online,2712]kwiaciarnia internetowa[/url]
[url=http://www.evoconsus.pl/e/kwiaciarnie-wysylkowe,2040]kwiaciarnia internetowa[/url]
[url=http://www.z37.sebciio.info/e/dostawa-kwiatow,1579]kwiaciarnia internetowa[/url]
[url=http://www.baza.oparcie.net/e/Kwiaciarnia-internetowa,385]kwiaciarnia internetowa[/url]
цитирай
113. анонимен - merck
29.07.2011 12:07

[url=http://www.katalogstron.100style.pl/1591,art,witko.html]odczynniki chemiczne[/url]
[url=http://www.spinacz.ekurtki.pl/1943,art,witko.html]odczynniki chemiczne[/url]
[url=http://www.1.ksiazkomaniak.waw.pl/367/witko/art.html]merck[/url]
[url=http://www.stokrotka.hotele-online.info/2515-art-labart]merck[/url]
[url=http://www.wolny.jutroslub.pl/art-919/witko.html]merck[/url]
цитирай
114. анонимен - favorities aiclz
29.07.2011 12:26
last ofjg
--
[url=http://96giungiunpostoatavola-elisaga.blogspot.com/2011/01/christian-songs-arabic.html]Christian Songs Arabic[/url]
цитирай
115. анонимен - Kawa ziarnista
29.07.2011 12:35

[url=http://www.polandse.unixstorm.org/11348,art,Kawa-palona.html]kawa ziarnista[/url]
[url=http://www.pole-namiotowe.karpacz.karpacz.pl/8230/kawa-palona/]kawa ziarnista[/url]
[url=http://www.poznan.com.czest.pl/10763,art,Kawa-wloska.html]kawa ziarnista[/url]
[url=http://www.pozycjonowaniestron.agencja-reklamy.net/a/Kawa-ziarnista,25147]kawa ziarnista[/url]
[url=http://www.praca.internet24h.bielawa.pl/a/Kawa-do-ekspresu,51693]kawa ziarnista[/url]
цитирай
116. анонимен - dermatolog warszawa
29.07.2011 13:04

[url=http://www.bugati.pl/7803,art,Operacje-warg-sromowych.html]dermatologia estetyczna warszawa[/url]
[url=http://www.smerfetka.waw.pl/a/Ginekologia-plastyczna,45976]dermatologia estetyczna warszawa[/url]
[url=http://www.maja.chelmianie.pl/a/Dermatologia-estetyczna-Warszawa,71826]dermatolog warszawa[/url]
[url=http://www.katalog.alarmbezprzewodowy.pl/13951,art,Laparoskopia-ginekologiczna.html]dermatolog warszawa[/url]
[url=http://www.cat.mynamegen.info/12164/Plastyka-pochwy/art.html]dermatolog warszawa[/url]
цитирай
117. анонимен - dermatolog warszawa
29.07.2011 13:04

[url=http://www.poznan24.czeladz.pl/2011/07/17/dermatolog-warszawa/]dermatolog warszawa[/url]
[url=http://www.trumny24.prochowice.pl/2011/07/17/zabiegi-ginekologiczne/]dermatologia estetyczna warszawa[/url]
[url=http://www.zrzeszenie-firm24.sanok.pl/2011/07/17/plastyka-warg-sromowych/]dermatologia estetyczna warszawa[/url]
[url=http://www.swinka-morska24.slask.pl/2011/07/17/dermatolog-warszawa/]dermatolog warszawa[/url]
[url=http://www.skracanie24.malbork.pl/2011/07/17/operacje-warg-sromowych/]dermatologia estetyczna warszawa[/url]
цитирай
118. анонимен - plyty winylowe
29.07.2011 13:52

[url=http://www.morasko.internet24h.bialystok.pl/a/Internetowy-sklep-muzyczny,29524]Internetowy sklep muzyczny[/url]
[url=http://www.nauczyciele.internet24h.karpacz.pl/a/plyty-cd-sklep,31215]plyty winylowe[/url]
[url=http://www.seo.efirmy.rzeszow.pl/a/Internetowy-sklep-muzyczny,55645]plyty winylowe[/url]
[url=http://www.skladki-zus.internet24h.malbork.pl/a/winyle,38026]plyty winylowe[/url]
[url=http://www.web.budowa-remont.info/a/Internetowy-sklep-muzyczny,13708]plyty winylowe[/url]
цитирай
119. анонимен - domy z drewna
29.07.2011 14:15

[url=http://www.dania-wegetarianskie.internet24h.bialowieza.pl/a/domy-goralskie,37473]domy drewniane[/url]
[url=http://www.desery.internet24h.bialowieza.pl/a/domy-goralskie,38433]wiezba dachowa[/url]
[url=http://www.discovery.woozki.net/a/domy-goralskie,46650]domy drewniane[/url]
[url=http://www.dobra.lecznica.czest.pl/e/domy-z-drewna,23868]domy z drewna[/url]
[url=http://www.dobre.perfumyfm.waw.pl/e/domy-z-bali,1348]domy z bali[/url]
цитирай
120. анонимен - wiezba dachowa
29.07.2011 14:15

[url=http://katalog.dobre.wloclawek.pl/domy-goralskie-s18623.html]domy z drewna[/url]
[url=http://katalog.gogogo.waw.pl/7140/domy-goralskie/]domy z drewna[/url]
[url=http://katalog.newsy.jor.pl/szcz-88831.html]domy z bali[/url]
[url=http://katalog.she-beautiful.com/17697/domy-goralskie/]domy z drewna[/url]
[url=http://katalog.stereogramy.com/8310/domy-z-drewna-zobaczje.html]wiezba dachowa[/url]
цитирай
121. анонимен - firmy kateringowe warszawa
29.07.2011 14:46

[url=http://www.sklep.2boo.pl/a/Szkolenia-pod-Warszawa,1969]szkolenia warszawa[/url]
[url=http://www.sklepy.internetowe.visualwall.pl/artykul-771/Szkolenia_pod_Warszawa.html]catering w warszawie[/url]
[url=http://www.slaby.smartlearning.pl/a/noclegi-pod-warszawa,56611]firmy cateringowe w warszawie[/url]
[url=http://www.sluby.nino.pl/a/Szkolenia-pod-Warszawa,2293]szkolenia warszawa[/url]
[url=http://www.smakowity.cba.pl/5862-artykulik-hotel.pod.warszawa]catering w warszawie[/url]
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kasnaprolet9999
Категория: Лични дневници
Прочетен: 13676103
Постинги: 836
Коментари: 16422
Гласове: 40940
Архив
Календар
«  Януари, 2022  
ПВСЧПСН
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31