Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. Виртуална духовна библиотека
2. Сайт на в-к "Лечител"
3. Природна медицина-сайтът на д-р Пашкулев
4. Бъди щастлив
5. Радиестезия, хомеопатия, пирамиди
6. Всичко за билките-първа част
7. Всичко за билките-втора част
8. Всичко за билките-трета част
9. Всичко за билките-четвърта част
10. Полезни съвети
11. Сайт с Художествени снимки от Карибите и Канада.
12. Сборен постинг на снимки от други държави-проект на Петя
13. снимки от Родопите-2 част-проект ня Джулия Бел
14. България в снимки-проект на julia13
15. Снимки от Пирин-проект на Джулия Бел
16. Какво сме дали на света
17. Снимки на планини в България-първа част-проект на Джулия Бел
18. Снимки от Рила-проект на Джулия Бел
19. снимки от планини в България-2 част-проект на Джулия Бел
20. снимки от градове и села в БГ-проект на Джулия Бел
21. Снимки от църкви и манастири в България, проект на Джулия Бел
22. Снимки от Родопите-проект на Джулия Бел
23. Снимки от света-мои постинги
24. Снимки от планини в България-проект на Джулия Бел-трета част
25. Снимки от градове и села-втора част-проект на Джулия Бел
26. Притча за скорпионите
27. Билколечение
28. билкосъбиране
Постинг
31.10.2010 00:13 - Каня ви на рожден ден, на който ще ви разкажа......:))))
Автор: kasnaprolet9999 Категория: Лични дневници   
Прочетен: 25705 Коментари: 73 Гласове:
51

Последна промяна: 21.09.2011 00:00

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

image

Днес имам рожден ден и ми е много свежо, защото ще го прекарам заедно с много блогери на срещата в  11 ч. в ресторант малкия Бунарджик в Пловдив. Поводът е раждането и на втория брой на списание “Свободни поети”, може да си го изтеглите в електронен вариант тук:
корица

http://dox.bg/files/dw?a=f0d549e58c


тяло
http://dox.bg/files/dw?a=577020fc14

image
  За тези, които са отскоро в блога и не ме познават добре, ще кажа следното: кръстена съм на цветето Невен, което в превод на езика на цветята означава неувяхващо. Казват, че характеристиките на човека много зависят от неговото име и май си е така, защото днес удрям 58 лазарника. При мен най-вече не увяхва жаждата ми за живот и красотата в него, която е навсякъде, стига да имаме очи да я видим, а на мен определено не ми липсват.    image    
Тази снимка ми я направи началото на месеца блогерката Таня от Свищов, която и днес ми е на гости, нали си ми е виртуалната щерка :))))

Миналата година за рождения си ден получих много.... много все добри пожелания от вас и може би за това тази година за мен бе къде...къде по-добра. Сбъднаха се голяма част от моите мечти, които с години се въртяха в главата ми.
Ето някои от миналогодишните поздравления :
 
iliada3 написа: Да - ден ,като ден
ама ден рожден
и не на мен ,
а на Невен!:)
Да си жива и здрава,
приятелче така,
да познаваш всякоя трева,
още сто лета,
и като почнеш от пролетта
та чак до есента-
билки да събираш пак,
на направиш добър знак,
да прогониш
в дън гора
всяка болка и тъга!:)))
   priqtel12 написа: Желая цветно настроение на една жена с име на цвете-няма как ти си си го заслужила.
"Не ти желая да си светлина.
Не ти желая да си нежно цвете.
Достатъчно е все да си жена,
а тя е обобщение на двете!

Жената е желания, копнеж,
жената е трептене и наслада,
жената все е цел и е стремеж,
жената е безкрайна изненада!"
Весел да е празника ти!!!
   mileidi46 написа: Бъди ми все така позитивна,слънчева и пълна с енергия! Природата си следва законите,а ти ги носиш в душата си...Обичам те! Вярно е,че рождените дни ни променят..но докато сме живи,ще ги посрещаме с любов... Вдигам тост за теб,за това че си тук,да си жива и здрава и много,много щастлива!!..Бъди!  
Ще ви разкажа за една сбъдната и една несбъдната мечта.
  Точно преди да отидем на морето направихме ремонт на половината покрив на вилата в с.Макоцево сменихме керемидите. Бях се заинатила по женски, че няма да ида на море, до като не го направим, но си имах своите дълбоки причини.

image

След големите наводнения през 2005 г. се изпочупиха керемидите от северната страна и въпреки че ги подменихме с по-здрави на места, той така течеше, че отдолу имаше опасност гредите да изгният. Така изглеждаше покрива през 2008 г. и близо пет години нямахме нито време, нито свободни парични знаци да се заемем с проблема.

image

Това лято обаче открих, че през пролуки в него(виждат се над стилажа за билки)  бяха навлезли плъхове и се бяха приютили в полутаванското ни помещение. Когато през юли отидох там за една седмица, изпаднах в потрес, бяха се настанили в гардероба и дрешника, наложи се всичко да изхвърля. Няма да ви описвам как миришат техните изпражнения, месеци след това не може да се измирише както трябва. Напълних всички боклуджийски кофи в радиус от 100 м. около нас в селото и от чистене само половин ден успях да отделя за билките. Намерих и коча билка, за да ги прогоня, но за това писах вече в постинга за тази билка.
Търсихме близо месец подходящи хора за ремонта и точно преди да отидем на море намерихме една бригада от трима яки момци, които за два дена свършиха работата и смаяха не само нас, но и цялото село с работливостта и умението си.  Тогава, към края на август, времето застудя и преваляваше на периоди, но те така и не слезнаха от покрива, докато не приключиха. Съседката ми разказа, че ги е канила на чай, кафе, но те упорито отказвали. Сега много хора от селото ме питат- абе какви са тези хора, не сме виждали такива майстори. Те преспаха две вечери във вилата, бяха си донесли спално бельо и си готвеха сами, аз само почистих след тях, което ми отне само половин ден. Направо си бе малка приказка. Ето вижте как изглежда сега покрива:    image
  И така, след като  приключихме със задължителната програма, решихме да отидем все пак до нашето Поморие, но бяхме с доста олекнали джобове, след тази операция. Още през първите дни ми дойде една велика идея, как да си решим материалния проблем, нали “Двореца на Шехерезада”(за него пуснах специален постинг) бе на крачка от нашата квартира.

image

Ето го двореца зад мен, а тук замествах спасителите, които се бяха "спасили" в края на сезона. Нали си знам, че в България спасението на давещите се е в ръцете на самите давещи се, та рекох да заема овакантената длъжност през този следобед.

И така мислех си, там сигурно е пълно с разни скучаещи шейхове, защо пък да не си задигна един за една вечер. Питах го моя съпруг, ако някой шейх ме поиска, за колко ще ме продаде? Той мисли, мисли па рече – всичко е въпрос на пазарлък, трябва да чуя предложението и тогава ще реша. Все пак ми даде карт-бланш да действам.

image
  И ето ме мен, проснала се на един шезлонг пред двореца, в очакване на шейха. Лежах си така бая време....ни летуващи, ни шейх, ни дявол, сезона почти в края си......

image

По едно време дочух тихи стъпки, погледнах и сърцето ми се разтуптя, пред мен стоеше хубав мъж, който твърдеше, че е Великият Везир.

image
  Държеше  бяла гривна от скъпоценни камъни и ми я сложи на ръката с особен финес .... сигурно беше от пещерата на Али Баба или тази на Аладин.   image

Вижте какъв щастлив вид имах тогава, ама колко му е да залъжеш една жена:)))) 
После ме хвана за ръката и ме поведе нанякъде. Следвах го като кротка овчица и много много не питах. Подминахме двореца и продължихме към квартала на Поморие.

image

Мислех си, сигурно сега ще се пазари с моя съпруг в някоя местна кръчма като тази на снимката, вероятно са си изтупали среща и сега ме води там и аз да чуя. Може пък да ме накара да играя някакъв източен танц. Спомних си за детските лагери, когато се правехме на бедуини и ханъми, като танцувахме около огъня, увити в бели чаршафи и това ми даде известна увереност.... абе ако се наложеше и приказка щях да му разкажа, знаех я наизуст книжката “Хиляда и една нощ”, сигурно 100 пъти съм я чела като малка, ...няма да се изложа, успокоявах си се аз.
 image  
Подминахме  и второто кръчме, където обичахме със съпруга да си похапваме на обяд рибка и продължихме нататък.

image

Тук свихме наляво и

image
   Ето че стигнахме до къщата, където бяхме отседнали на квартира със съпруга ми за двадесет лева на вечер.  
В този момент Великият Везир свали маската от главата си и аз разпознах в него моят съпруг:)))
Рече ми, че за всичките пари на света няма да ме продаде на никакъв шейх и предпочита да си пие с мен ракията на малкото балконче вечер и да си хапва салатка, направена от мен. Така и не се сбъдна моята мечта да стабилизирам семейния бюджет, но човек като губи едно, понякога не знае какво друго печели. :))))
Аз обаче разбрах!!! Пожелавам Ви и вие да го разберете по свой начин!!!!


image

Ето го балкончето, на втория етаж в средата, където всяка вечер си купунясвахме с музика от нашето време, рок до дупка. Та не ме питайте вече как са ни стигнали около 300 лева и сто за бензин за една седмица на българското Черноморие. Намира се на ул."Георги Кондолов" №8 а, хазайката се казва Динка и е наборка, голяма сладурана. Веднага се харесахме, опита се да ме преметне в началото, като ми предложи луксозен апартамент за 50 лева на горния етаж, но аз кротко й отвърнах, че не можем да си го позволим и след като го огледахме с решителни стъпки тръгнахме надолу. Тогава тя бързо съобрази за какво иде реч и ни предложи стая с две легла. Много конфортно  беше вътре, имаше и телевизор, който работеше от време на време, ама колкото да чуем новините ставаше, то и за друго не ни трябваше. Бяхме сами на цял етаж почти през цялото време, банята беше супер, винаги имаше топла вода, но да не се отплесвам повече в битовизми.

image

image

Хубавото бе, че къщата е разположена почти на морският бряг, вижда се добре от нашия прозорец. Сутрин рано си тичахме по него, аз си правих  упражненията на петимата тибетци и стрясках рибарите и подранилите курортисти със странните си движения. Тази програма си я правим от години всяко лято, само дето квартирите са различни, но все в тази част на квартала.

 
image
  А сега си похапнете и пийнете за наше здраве, защото моят съпруг след два дена също има рожден ден. Казват, че скорпионите не се погаждали помежду си, но ние в началото на този месец направихме 34 г. съвместен живот.

image

image

image

image

image

image
 
image

И внимавайте с пиенето да не последвате този приятел.То и на тиквите им става лошо :))))

image

biskvitka.net/2010/10/28/i_na_tikvite_im_stava_losho_1_chast.html

Тази вечер много от Вас ще празнуват Хелоуин. 
Според келтската легенда душите на умрелите тази вечер ще ни посетят от отвъдното, малко сташничко звучи нали, ама иначе как ще разберем как я карат там? Някои твърдят, че това не е наш християнски празник, ами не е, той просто си е древен тракийски празник, те келтите са  родственици с траките, ако не вярвате справки при блогера spartok-http://sparotok.blog.bg/  
Приятно прекарване на тези, които празнуват Хелоуин, стискам ви палци да изгоните злите духове, ама да не пропъдите и добрите, че ще си остана без гости тази вечер, умната!!!





Гласувай:
52



1. kleopatrasv - Честит рожден ден, цвете Невен и ...
31.10.2010 00:24
Честит рожден ден, цвете Невен
и много радост да изживееш в този ден
здраве, щастие и късмет
да те спохождат винаги навред!
цитирай
2. kometapg - Честит Рожден ден! Бъди много ща...
31.10.2010 00:45
Честит Рожден ден! Бъди много щастлива и изпълнена с жизненост и вдъхновение! :)
цитирай
3. mmagy - Честит рожден ден, мила Невена!...
31.10.2010 01:21
Честит рожден ден,мила Невена!!!
Пожелавам ти сибирско здраве,
еврейско богатство и циганска любов!!!:)*
Богата и вкусна трапеза,много приятели да посрещнеш и с много обич да те дарят!:)
цитирай
4. tit - Да си все така сладкодумна и всеотдайна!!!
31.10.2010 01:37
Жива и здрава!

И все да те носи на ръце твоят "везир", ако и да не е велик!:)))
Много любов и радост ти желая, Пролет!
цитирай
5. kaprizna - Честит рожден ден, Невена!
31.10.2010 01:46
Бъди най-веселата, най-щастливата,
добра и нежна, най-красивата.
Бъди най-внимателната, най-любимата,
реална, обаятелна, най-неповторимата.
Бъди и добра и строга
и слаба и силна.
Нека се сбъдне всичко, за което мечтаеш сега!
Пази винаги Вярата, Надеждата и Мъдростта!

Целувки и прегръдки от капризната ти приятелка!
Весел празник! Наздраве!
цитирай
6. esen - Честит рожден ден!
31.10.2010 01:58
Жива, здрава и красива
винаги да си щастлива!!!
цитирай
7. lzl - Честит рожден ден!!!Пожелавам ви ...
31.10.2010 02:45
Честит рожден ден!!!Пожелавам ви много здраве и още дълги години съвместен живот, много слънчеви усмивки и щастие...
цитирай
8. sinewave - Честит Рожден Ден, Мамо
31.10.2010 02:48
Пожелавам ти дълги години да живееш щастливо и независимо от алчни везири с тежки джобове и да гледаш все така смело на живота. Благополучието да е на твоя страна и да ти носи удовлетворение, хъс и мотив за съществуване :)
цитирай
9. swanlake - Ама ти си голяма сладурана!Уж за ...
31.10.2010 05:00
Ама ти си голяма сладурана!Уж за рожден ден говореше а колко неща ни разказа :) Много беше интересно,а за рождения ден - много здрава и щастлива да си и още повече сбъднати мечти през следващата година!
цитирай
10. ckarlet - Честит рожден ден, Невенче! Д...
31.10.2010 06:22
Честит рожден ден, Невенче!
Доста е забавно и романтично при теб! Пожелавам ти освен здравето, да опазиш и тази магия в семейството си, която усетих от разказа ти!
Много, много щастие за теб и всички, които те обичат!

http://podnesi.com/Trauren-buket-v-oranjevo-i-jalto-pi-2204.html
цитирай
11. mamas - Невероятна си, Невена!
31.10.2010 07:10
Остани си такава докрай - неувяхваща!
Честита да си и благословена!
цитирай
12. scarlety - Честито!
31.10.2010 08:04
Много интересен постинг си направила!
Здраве и късмет ти желая!:)
цитирай
13. yotovava - Честит рожден ден!
31.10.2010 08:07
И още 34 години да изкараш с този скорпион... най-малко.:))))))))))))))
Поздрав
Валя
цитирай
14. irka66 - Честит Рожден Рожден Ден и от мен!
31.10.2010 08:16
Пъстро свежо и красиво да ти е! Здраве и красиви мигове!
Усмивки с пожелания! :)))
Ирка
цитирай
15. kasnaprolet9999 - Благодаря на всички, които ме поздравиха до тук.
31.10.2010 08:29
Много ме зарадвахте с вашите пожелания, когато толкова добри приятели ми мислят хубаво, то се сбъдва. Нямам време да ви отговарям поотделно, защото след малко тръгваме за Пловдив група блогери и трябва да се приготвям.Хапвайте и пийвайте за наше здраве ....и умната!!!
цитирай
16. victoriavselena - Честито и от мен,
31.10.2010 08:40
Голяма вълшебница си. Пожелавам ти все такива вълшебства да парвиш за да радваш и себе си и околните :))
цитирай
17. ivankalilova - Чесит рожден ден, цвете Невен! ...
31.10.2010 09:06
Чесит рожден ден , цвете Невен!
Здраве, щастие, топлина и обич
от сърце и от мен!
Много Вяра, Надежда и Любов
в сърцето ти да има
пък нека вън да е студена зима.......
Сърдечни поздрави и прегръдки!:)))
цитирай
18. pevetsa - ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
31.10.2010 09:50
Най вече жива и здрава, и късметът да е с теб, и усмивката да не слиза от лицето ти, и обичана бъди, и Благословена бъди, с ОБИЧ!

http://www.youtube.com/watch?v=3YhOamBDqY4
цитирай
19. kosara2008 - !!!
31.10.2010 10:12
Честит рожден ден!
цитирай
20. valben - Ех, че чудесна история!
31.10.2010 10:18
Почерпвам се и поздравявам и двамата. Браво на шейха, браво и на теб! Бъдете живи и здрави!
цитирай
21. umma - Честитооо. . . :):):) Още. . . н...
31.10.2010 10:29
Честитооо... :):):)
Още... най-малко по толкова лазарника - и на двама ви, а и съвместни години - също!
Наздравеее :):):)
Дивна8 :)))
Котьо-Пух
Азити
цитирай
22. monaliza121 - Честит празник!
31.10.2010 10:33
Бодрост и усмивки винаги носи:))
И невен си остани!
цитирай
23. stela50 - Честит Рожден ден ,мила !
31.10.2010 10:36
Сърдечни пожелания на двамата скорпиони за здраве и още дълги щастливи години .
Прекрасна история ,разказана с обич и искреност .
Щастлив и незабравим празник !
цитирай
24. razkazvachka - Честит рожден ден!
31.10.2010 10:44
Щастливи да сте - по скорпионски страстни, интересни и горещи!

И слънцео е на мястото си, а купонът ще е върховен:)))
цитирай
25. lubara - Поздрави, kasnaprolet9999 !
31.10.2010 10:53
Много интересно ми беше. Да сте живи и здрави!
цитирай
26. mileidi46 - http://mileidi46.blog.bg/hobi/2010/10/31/dyjdovna-usmivka-3a.627527
31.10.2010 11:07
4estit praznik mila...
Tova e moqt virtualen podaruk za teb!!Obi4am te!!
цитирай
27. bven - Честито на хубавото Невенче!
31.10.2010 11:14
Скорпион скорпиону жило не забива, затова - бъди здрава, щастлива , с много чувство за хумор и ни разказвай все такива 1002 приказки!
цитирай
28. magnoliya - ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН !
31.10.2010 11:29
Желая ти да си все такава - весела, умела разказвачка и да радваш околните, както и нас с интересни постинги относно билките! Благодаря за почерпката! Желая ти приятно изкарване на рождения ден в този слънчев есенен ден!
цитирай
29. innamorata - Честит Рожден Ден!
31.10.2010 11:36
Нека този ден е изпълнен с много усмивки и добро настроение!
цитирай
30. анонимен - ЧРД
31.10.2010 13:00
Честит рожден ден Невена!Днес и аз имам рожден ден.Да си пожелаем щастие и още много рожденни дни.Бъди щастлива.
цитирай
31. tili - ЧРД!!!
31.10.2010 13:56
Пожелавам ти нищо да не се променя в живота ти за следващите 34 години!
Нздраве на компанията:)))
цитирай
32. tota - Честит рожден ден, Невена!
31.10.2010 14:26
Желая ти здраве и още много години споделен щастлив живот!! Жалко, че не успях да дойда на срещата - пореден пристъп ме спря - за да се запознаем!! Хубав празничен ден!
цитирай
33. miaa - Честит рожден ден, Невена! Неве...
31.10.2010 15:03
Честит рожден ден , Невена! Невероятна чаровница си!
Излъчваш спокойствие и харизматичност!
Щастие, успехи и здраве да те съпътстват в живота ти занапред!
Бъди благословена!
цитирай
34. nicodima - ЧРД!
31.10.2010 17:19
Да не те оставя младостта!
цитирай
35. voinov50 - Неви, :)))
31.10.2010 17:59
Честит рожден ден!
цитирай
36. krotalka - Честитих ти на живо,
31.10.2010 18:00
но нека го напрявя и в постинга ти.

Да си жива и здрава и да дочакаш внуци и правнуци!
цитирай
37. martiniki - :)
31.10.2010 18:11
Живи и здрави да сте!
цитирай
38. tanyarisemova - В този хубав ден, на този весел ден ...
31.10.2010 18:36
В този хубав ден,
на този весел ден рожден,
поклон огромен ти дарявам
и искрено те поздравявам!

Честит рожден ден Маман!
За моята любима маман едно мое любимо цвете чак от Свищов Шефлера / Schefflera http://images19.snimka.bg/003850091.jpg
цитирай
39. abanos - Честит рожден ден!
31.10.2010 19:05
Да си все така усмихната,здрава и прекрасна!Запази детето в себе си!!Честито и на съпруга!Много щастие,любов и разбирателство,както досега!
цитирай
40. kasnaprolet9999 - Благодаря за хубавите пожелания на всички коментирали
31.10.2010 19:12
Преди малко се прибрахме от Пловдив, качак ни доведе-мен, Таня, Додо и Кроти, прекарахме чудесно всред приятели, сега очаквам моите гости и текат последни приготовление. Великият Везир се е погрижил за много неща, направил е чудесна торта от зеленчуци, някой ден ще ви я покажа, направо е супер изненада, нарекал я тракийска салата. Списанието изглежда страхотно и скоро всички които желаят да получат от него ще се убедят сами, съвсем друго е като го пипне човек в ръцете.Екипът е подходил много професионално и ще бъдете приятно изненадани, както от корицата, така и от неговото разнообразно съдържание, оформено с много вкус. Приятна вечер на всички!!!!
цитирай
41. yuliya2006 - ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ЕДНА ОТ ГОЛЕМИТЕ ...
31.10.2010 19:18
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ЕДНА ОТ ГОЛЕМИТЕ ДАМИ В БЛОГА! БУДИТЕЛ, ЧОВЕК С ГОЛЯМА БУКВА..ДА ТЕ ИМА СЛЪНЦЕ!

С ОБИЧ ДЖУЛ
цитирай
42. tanelia - Честит рожден ден!!
31.10.2010 19:28
Да си жива, здрава и обичана жена!
цитирай
43. mmmmmmmmm - Mila, skqpa,Nevena!:)
31.10.2010 19:38
Nazdrave!:)Siadam do Vas na trapezata ot razstoianie:)Vdigam tost za Vashe zdrave!:)Da ste oshte dqlgi godini zaedno i mnogo shtastlivi!Vse hubavi povodi da Vi sqbirat na masata!:)
Bqdi zdrava!Razdavai znaniata si,zashtoto si mnogo polezna na vsichki nas.
Neka dnite ti sa izpqlneni s mnogo radost i mnogo sbqdnati mechti!:)
Pregrqshtam te toplo,
Mariyana
цитирай
44. frina - :)
31.10.2010 19:50
Честито, огнено цветенце.:) Имаш името на сестра ми и нейната зодия, ех.:)

Много, много ракийки да изпиеш на романтични балкончета и все така да ти е приказно.:)))
цитирай
45. gitis - Ч.Р.Д.!
31.10.2010 19:51
Скъпа Невена, пожелавам ти от всичко хубаво по мнооооогоооо! Много здраве, щастие и успехи!
Не се познаваме, но познавам прекрастният ти син, който бих могла да нарека добър приятел, независимо, че за сега е само виртуален такъв... Исках с това да ти кажа, че твоят празник е и мой: радвам се, че на този ден си се явила на света, защото това е дало шанс за едно друго раждане, което също ще отпразнуваме по натам :-) Благодаря ти, че те има!
цитирай
46. malchaniaotnadejda7 - Честито Рождество, скъпа Невена! Да си жива и здрава, все така вдъхновена!*
31.10.2010 19:57
Жалко, че не съм в старинния Пловдив да ти подаря букет от любимите ми греещи като слънчица невени с усмихнатите очички на маргаритките :) Някой ден, непременно! Весело тържество и много светлина, любов и радости през тази нова година от твоя живот!
цитирай
47. анонимен - ели
31.10.2010 19:59
ЧРД на момичето с име на цвете!
цитирай
48. furiika - Честит рожден ден, приятелко!
31.10.2010 20:20
Много здраве и късмет!
:)))
цитирай
49. erato7 - Честит Рожден ден, Невенче! Бъди ...
31.10.2010 21:58
Честит Рожден ден, Невенче!
Бъди здрава и все така очарователна с младежки дух!:) Обичай и бъди обичана!:))
Вземам си парченце от тортата, не мога да й устоя!:)))
цитирай
50. inel379 - Приех поканата и прочетох постинга с усмивка! ЧЕСТИТО!
31.10.2010 22:02
На двете скорпиончета неувяхваща любов и желязно здраве желая от сърце!
Чин-чин! Наздравица за вас на празника, а после...да тропнем и хорце!:)
От бисквитките в розова окраска съм възхитена,
а от всичко друго...порядълно развеселена!:)
Празникът ви ще е дълъг!
Междинно си почивайте, за да удържите темпото докрай!:)))
цитирай
51. priqtel12 - Ех,как щях да пропусна почерпката и чудесния постинг тук с моето рядко влизане в блога,
31.10.2010 22:26
но явно и съдбата има пръст,затова : ЧЕСТИТО!!!!!!
Да си жива, здрава и все така жизнена!
Нека настроението ти е все така пролетно през всички сезони!
"„Наслаждавай се на мигновената красота,
на птичия полет, играта на вятъра, песента на изворите,
тайнствения сумрак на горския храсталак...
Стани като детето, което се учудва на всичко,
и времето ще спре;
ще се слееш със света в собственото си тяло.
Тогава Душата ти ще се отвори като цветето сутрин,
вселената ще ти открие красотата си
и всеки миг от живота ти ще бъде като първи изгрев.
Ако искаш да живееш в трайно щастие,
освободи се от навиците,
които оковават и утежняват духа.
Остави красотата на света да те изненадва.
Всеки миг бъди готов за нови слънца..., за нови светове.”

/Ж. П. Бур, „Мъдростта на северноамериканските индианци“/", макар че ти го правиш, мисля, и сега :)))
Поздрави!
П.С. А на другото скорпионче желая от сърце много здраве и все такава любов!
цитирай
52. priqtel12 - О, пропуснах музикалния поздрав - едно мое клипче, дано ти хареса!
31.10.2010 22:37
Ето го:http://www.vbox7.com/play:5e0df45f
цитирай
53. makont - Вчера ме нямаше, но днес
01.11.2010 10:11
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, скорпионче, изобщо не съм поетеса и не мога да ти ги наредя такива хубави като другите, аз ще ти дръпна едно счетоводителско пожелание, просто бъди жива и здрава и всичко, което искаш и мечтаеш да се осъществи. И всичко по сто, нали трябва да има цифра! Хубава и усмихната седмица и поздрав за другия рожденник!
цитирай
54. panazea - Честито , Невенче !
01.11.2010 11:00
Прегръдка , приятелко!
цитирай
55. mrazekoff - Нека ти е честит рожденния ти ден,
01.11.2010 12:05
нека е слънчево в душата ти и да е весело на сърцето ти. Нека радостта играе по лицетоти и годините да ти придават все повече чар!!!!
цитирай
56. martito - Честит рожден ден! Жива и здрава да ...
01.11.2010 13:02
Честит рожден ден! Жива и здрава да си, усмихната и вярваща в доброто у човека:) Много любов да изпълва душата ти!
цитирай
57. lidyaa - Честит Рожден Ден!
01.11.2010 15:11
Страхотна сладурана си!

Тъкмо и аз почнах да обмислям кеде и как да празнувам моя РД - идеята ти за романтична почивка е супер, ама няма на кого да оставим децата... карай ще измисля нещо. Действаш ми много положително и приятно, а и виждам, че не само на мен! Супер чаровноца!

Всичко най-най-хубаво ти желая!
цитирай
58. kasnaprolet9999 - БЛАГОДАРЯ И НА ПОСЛЕДНИТЕ 17 КОМЕНТИРАЛИ
01.11.2010 15:58
Толкова хубави неща сте ми написали, че чак ушите ми се зачервиха. Съжалявам, че нямам възможност да ви отговарям поотделно, както обикновено правя при коментари, но една шайба ме върти от вчера, та не мога да се спра на едно място.Бъдете живи и здрави и все така позитивни, отворени за красивите неща в живота и непримирими към недъзите в нашето общество.До нови срещи, реални и виртуални!!!
цитирай
59. divna8 - ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА БУДИТЕЛИТЕ, НЕВЕНЧЕ КЪСНОПРОЛЕТНО... И ЕСЕННО :):):)
01.11.2010 20:46
И ПОГЛЕДНИ И ТУК, КОГАТО ИМАШ ВРЕМЕ :)))
http://kotyopuh.blog.bg/zabavlenie/2010/10/31/skorpionite-praznuvat-chestitooo.627788
цитирай
60. blagovestie - С малко закъснение,
02.11.2010 09:55
бъди здрава, все така лъчезарна и много, много благословена - ти и домът ти, мила! :)))
цитирай
61. djud - Честито и от мен, Късна Пролет :)))
02.11.2010 14:50
Съжалявам, че чак сега видях за празника ти, но пък ти пожелам от все сърце на теб и на твоя съпруг - през следващата година да изживеете още по-прекрасна приказка в пещерата на Али Баба !!! И после да ни разкажеш какви съкровища си открила там : )))) И най-вече ти желая здраве , другото знаеш - само ще се подреди ! Наздраве !
цитирай
62. thefaceoftheshadow - Честит рожден ден!
03.11.2010 00:06
Макар и с малко закъснение! Много щастие и здраве ти желая!
цитирай
63. vihrogonche - Честити ви Рождени Дни и на двамата :-)
03.11.2010 05:17
Все така да се ОБИЧАТЕ, това ви пожелавам!
Разбира се - бъдете ЗДРАВИ и мноооого ЩАСТЛИВИ!
цитирай
64. kasnaprolet9999 - Не си закъсняла, а даваш началото на втората вълна от поздравления
03.11.2010 09:30
blagovestie написа:
бъди здрава, все така лъчезарна и много, много благословена - ти и домът ти, мила! :)))

Съпругът ми на 02.11. имаше рожден ден. Благодаря за пожеланията
цитирай
65. kasnaprolet9999 - Не си закъснял, а си част от втората вълна от поздравления
03.11.2010 09:32
thefaceoftheshadow написа:
Макар и с малко закъснение! Много щастие и здраве ти желая!

Съпругът ми на 02.11. имаше рожден ден. Благодаря за пожеланията
цитирай
66. kasnaprolet9999 - Все така да се ОБИЧАТЕ, това ви по...
03.11.2010 09:40
vihrogonche написа:
Все така да се ОБИЧАТЕ, това ви пожелавам!
Разбира се - бъдете ЗДРАВИ и мноооого ЩАСТЛИВИ!

Благодаря ти, желая ти много любов.
цитирай
67. kasnaprolet9999 - Не си закъсняла, а си част от втората вълна от поздравления
03.11.2010 09:41
djud написа:
Съжалявам, че чак сега видях за празника ти, но пък ти пожелам от все сърце на теб и на твоя съпруг - през следващата година да изживеете още по-прекрасна приказка в пещерата на Али Баба !!! И после да ни разкажеш какви съкровища си открила там : )))) И най-вече ти желая здраве , другото знаеш - само ще се подреди ! Наздраве !


Съпругът ми на 02.11. имаше рожден ден. Благодаря за пожеланията
цитирай
68. compassion - Хей, вие сте най-страхотните скорпиони, които съм срещала
03.11.2010 13:32
красиви, умни, добри, интелигентни, дълбокомислещи и чувстващи... хора и за компания и за съвет и за работа, значи перфекните приятели ... и да нямат пари, пак ще те приемат и нагостят, т.е. български скорпиони.
Пожелавам ви да се радвате на живота още много години заедно!
Невенче, твоя постинг изобилства от реклами и настроение. Всичките ти истории изчетох с интерес. Много си забавна. Извинявай, че закъднях тази година.... но Вечността е пред нас.
Целувки и прегръдки, Руми
цитирай
69. kasnaprolet9999 - compassion
03.11.2010 14:18
Сега букетчето ми от приятелки е пълно, радвам се че дойде и благодаря за хубавите пожелания. Да, не сме лоши ние скорпионите, само приказват че сме такива, защото не са имали възможност да ни опознаят, но ти вече имаш и лични впечатление, макар че за кратко ни гостува, все пак си успяла да ни разбереш. Поздрави!!!
цитирай
70. анонимен - patka zastreliana, kakvo me int...
05.11.2010 03:09
patka zastreliana, kakvo me interesuvat tvoite glupavi semeini istorii, mnogo si tapa,,vishte me as moga da hodia na more imam vila, imai si kakvo mi gi pokazvash, siakash nialkoi mnogo go interesuva tvoite prejiviavania,
цитирай
71. kasnaprolet9999 - анонимен 70
05.11.2010 10:30
Съжалявам те, че това само си разбрал. от моя постинг, моите послания в него нямат нищо общо с материалната част на нещата от живота, а за това, заради което си струва човек да живее. Нито вилата ми е нещо кой знае какво, даже е пред срутване, нито съм избрала да летувам в някой скъп курорт за да се хваля и ти се чудя на акъла как пък ги измисли тези приказки. Епитетите, които си употребил по отношение на мен показват само твоето лошо възпитание и липса на сиво вещество в мозъка.
цитирай
72. анонимен - НА ПАТЕРИЦА......ЧЕСТИТО......
08.11.2010 17:11
/след почти двуседмично закъснение-пиша , за което искам извинение/,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН-БЪДИ,ЖИВА И ЗДРАВА-ЩАСТЛИВА,УСМИХНАТА И КРАСИВА !!! МИСЛЯ , ЧЕ ЧОВЕК ИМА ПРАВОТО ДА ИЗЖИВЕЕ ВСИЧКИТЕ СЕЗОНИ НА ЖИВОТА. ДА ОПИТА ОТ ПРОЛЕТТА-НАШЕТО ДЕТСТВО, ЛЯТОТО- ЕДИН ДЪЛЪГ И ОСЪЗНАТ НАЧИН НА ЖИВОТ, ЗЛАТНАТА ЕСЕН СЪС СВОИТЕ ПЛОДОВЕ, ОБАГРЕН С ВСИЧКИ НЮАНСИ НА ДЪГАТА, И ЗИМАТА ТАЗИ ДЪЛГА БЯЛА И ПРЕКРАСНА ЗИМА. КОЯТО ВСЕКИ ОТ НАС СЕ НАДЯВА ДА ДОЖИВЕЕ-СМИСЛЕНА, СПОКОЙНА И СИГУРНА.....МИЛА НЕВЕНА, БЪДЕТЕ БЛАГОСЛОВЕННА , ГОСПОД ВИНАГИ ДА ВИ СЪПЪТСВА И ПРЕНАСЯ ПРЕЗ ДРЕБНИТЕ ЖИТЕЙСКИ НЕВОЛИ. ЖЕЛАЯ ОТ СЪРЦЕ ДОБРИ И СМИСЛЕНИ ГОДИНИ ЗАНАПРЕД. СЪРДЕЧЕН ПОЗДРАВ/ със закъснение, но поздрав МИЛ/ РОСИЦА
цитирай
73. kasnaprolet9999 - Роси
09.11.2010 09:58
Благодаря ти, важното е да си пожелаваме хубави неща, а за това времето е без значение, те пожеланията много често се сбъдват, особено когато много хора си мислят в една посока.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kasnaprolet9999
Категория: Лични дневници
Прочетен: 14006269
Постинги: 846
Коментари: 16435
Гласове: 41239
Архив
Календар
«  Август, 2022  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031