Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. Виртуална духовна библиотека
2. Сайт на в-к "Лечител"
3. Природна медицина-сайтът на д-р Пашкулев
4. Бъди щастлив
5. Радиестезия, хомеопатия, пирамиди
6. Всичко за билките-първа част
7. Всичко за билките-втора част
8. Всичко за билките-трета част
9. Всичко за билките-четвърта част
10. Полезни съвети
11. Сайт с Художествени снимки от Карибите и Канада.
12. Сборен постинг на снимки от други държави-проект на Петя
13. снимки от Родопите-2 част-проект ня Джулия Бел
14. България в снимки-проект на julia13
15. Снимки от Пирин-проект на Джулия Бел
16. Какво сме дали на света
17. Снимки на планини в България-първа част-проект на Джулия Бел
18. Снимки от Рила-проект на Джулия Бел
19. снимки от планини в България-2 част-проект на Джулия Бел
20. снимки от градове и села в БГ-проект на Джулия Бел
21. Снимки от църкви и манастири в България, проект на Джулия Бел
22. Снимки от Родопите-проект на Джулия Бел
23. Снимки от света-мои постинги
24. Снимки от планини в България-проект на Джулия Бел-трета част
25. Снимки от градове и села-втора част-проект на Джулия Бел
26. Притча за скорпионите
27. Билколечение
28. билкосъбиране
Постинг
27.03.2012 13:00 - Четем, запомняме и разказваме на другите за ролята на содата при лечение на рак.
Автор: kasnaprolet9999 Категория: Други   
Прочетен: 14873 Коментари: 39 Гласове:
32

Последна промяна: 29.03.2012 14:48

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Ракът е гъбично заболяване и то е лечимо!!!

Предлагам на вниманието ви превода на статията на ДЕЙВИД АЙК, чийто оригинал на английски е на сайта
http://www.davidicke.com/

    Цифрите, разбира се, са впечатляващи. Осем милиона хора умират ежегодно от рак по целия свят. Само в САЩ те са повече от половин милион. Очакваният ръст на смъртността за 2003 г. е 12 милиона. Ракът е най-разпространената причина за смърт в групата на възрастните до 85 години. В Щатите от тази болест умира всеки четвърти човек. Всеки четвърти!! Лишихме се от много свои свободи, когато се съгласихме да ни „защитават от тероризма”. Хората продължават да боледуват и умират от недъзи, които елитните фамилии и техните фармацевтични картели отказват да лекуват.
    Вече разказах в статията си от 9 август, че някой си д-р Ричард Дей, оглавяващ организацията за планирано родителство, занимаваща се евгениката и контролирана от Рокфелерите, е изнесъл през 1969 г. в Питсбург лекция пред лекари, в която разказва за приближаващата се трансформация на глобалното общество. Той помолил докторите да изключат записващите устройства и да не си водят бележки докато чете дългия списък мерки за планираното по промяна на глобалното общество. Но един от лекарите е записал всичко, което ни е било подготвено в рамките на този проект за социална инженерия, и след това направил тази информация обществено достояние.
    Сега, след 40 години, можем пряко да видим колко, акуратни са се оказали предсказанията на Ричард Дей. Защо споменавам този факт? Защото на същата тази конференция през 1969 г. Дей заявява :”Сега можем да излекуваме всеки вид рак. Цялата информация се пази във фонда на Рокфелер и може да се обнародва при наличието на съответно решение”. В частност Дей казва, че ако хората умират бавно от „рак или нещо друго”, то ще може да се забави темпа на прираст на населението... Тези хора правят това, защото нямат душа.
    Фармацевтичният бизнес не си поставя целта да лекува рака. Защо да лекуват болестта, като могат да печелят от борбата със симптомите. При това съвсем не е задължително да разказват на доверчивите пациенти, че отровата от химиотерапията убива, както раковите, така и здравите клетки и в крайна сметка – самият човек. Мисля, че това дори не се прави за пари... Елитът иска да намали населението, поради което трябва хората да страдат и умират преждевременно.
    И ако някой лекар изведнъж открие действащ начин за лечение на рака, то той веднага попада под обстрела на законотворците в медицината и официалните структури. Един от тези, които открито тръгнаха против системата е италианецът Тулио Симончини. Той бе оплют от всички страни и хвърлен в затвора, защото успешно е лекувал хора в последния стадий на рака. Престъплението му се е състояло в това, че той е разбрал, че злокачествените образувания са разраснала се гъба кандида (подобна на дрожди гъба, с паразитна природа, живееща в организма на здравите хора, чийто силен имунитет я държи под контрол, но при отслабването му, гъбата се разпространява по цялото тяло и образува злокачествени тумори.).
    Ето какво казва приятелят ми Майк Ламберт от клиниката Шен за кандида: „Гъбчките и особено кандида живеят за сметка на тялото на стопанина. На този организъм, както и на всеки друг паразит, за да се възпроизведе му е нужен приемник. Продуктите от жизнедейността на кандидата, отслабват имунната система и водят до това, човек да се чувства зле, както физически, така и психически”. Тулио Симончини счита, че ракът е разраснала се гъба кандида, и че традиционното тълкуване природата на рака е изцяло неправилно. Сам специалист в онкологията и метаболитните нарушения, той е тръгнал против интелектуалния конформизъм на традиционната медицина, против традиционните методи за лечение на глобалната епидемия на рака. Той решил да казва истината на пациентите, а не да повтаря назубрените в медицинския университет фрази. От момента, в който започнал да се занимава с медицина, Симончини разбрал, че ракът е лекуван някак си неправилно, „видях колко много страдат хората. В детското онкологично отделение, в което работех, всички деца умираха. Всичко в мен се свиваше при вида на бедните дечица, загиващи от химиотерапията и радиацията”. Желанието да помогне на пациентите го довежда до търсенето на нови пътища за лечението на тази болест. Симончини решил да отхвърли всичко, което е знаел за онкологията и да започне собствено независимо изследване. Открил, че всички видове рак се проявяват еднакво независимо от това, в какъв орган, или каква тъкан се е образувал туморът. Всички злокачествени новообразувания са били с бял цвят. Той се замислил, на какво прилича раковото образувание. На гъбата кандида?Нима това, което традиционната медицина смята за неконтролируемо деление на клетките е стартиран от организма процес за защита от кандидозата? Ако се изходи от това предположение, то развитието на болестта протича по следния сценарий – гъбичката кандида, обикновено контролирана от силния имунитет, започва да се размножава в отслабналия организъм и образува собствена колония. Когато някой орган се заразява с кандидоза, имунитетът се опитва да го защити от чужди завоеватели. Имунните клетки построяват защитна бариера, и точно това традиционната медицина нарича рак.
    Счита се, че разпространението на метастази в организма е нахлуване на злокачествените клетки в органите и тъканите. Но Симончини твърди, че метастазите са предизвикани от това, че гъбичката кандида се разхожда в организма. Тези гъбички могат да бъдат унищожени само от нормално функциониращ имунитет. Имунната система е ключът към оздравяването.
Повече вижте тук:
galacticclubbg.skyrock.com/3063706873-k-t-n-t.html

Още по темата - един мой постинг от миналата година:
kasnaprolet9999.blog.bg/novini/2011/10/09/vseki-tumor-se-prichiniava-ot-gybichki.832324

image

И да не забравяме, че навън е пролет, настойте се положително, това е от голямо значение за нормалния РН на нашия организъм.  Голямото самоотравяне на хората с психически отрови става чрез страха и безпокойството, вследствие стресови ситуации. Не допускайте натрупването в организма от отрови, отработени при яд, злоба, ненавист, завист, съмнения, недоволства и други вредни чувства и мисли на човека. При загубата на психическа енергия, бъбреците не могат да удържат високата концентрация на содата в кръвта, която се губи заедно с урината и в организма се заражда киселинна среда, която е отлично място за развитието на гъбички(окислителен стрес).

image

Добавено допълнително: Още един постинг по темата за лечение на рак със сода бикарбонат и лимон:
g1club.blog.bg/novini/2012/03/28/limon-i-soda-bikarbonat-10-000-pyti-po-silen-efekt-ot-himiot.930037

Гласувай:
33
1. rustocks - Лелче добричка, вярваш ли му на този ...
27.03.2012 13:34
Лелче добричка, вярваш ли му на този Дийвид Арк?
Да беше написал тези неща през 1969 год., вместо сега с обратна давност да си "спомня". Ако знаеш, аз колко неща мога да си спомня за днес след 30-40 години?!!!
цитирай
2. kasnaprolet9999 - rustocks
27.03.2012 14:04
Вярвам или не, има ли значение? Да не е първият случай този, за който научаваме много години, след произтичане на някакво събитие.Отварят се архиви и научаваме от тях какви ли не скрити тайни. Това е информация, която помествам всеки сам да направи преценката си, а в случая ме помолиха да напиша нещо за лечение на рак. Конвекционалната медицина за пореден път не се е справила с рак на гърда на жена, която влиза в блога. На нейно място бих опитала и това лечение, което може да се прилага успоредно с останалите, за които вече съм писала.
цитирай
3. stela50 - Здравей , Късна Пролет ...
27.03.2012 14:08
Дали вярваме на учените , или не --- е право на избор .
И може би е дошло времето за спасяване от тази страшна
болест . Нормално е да има и противници , но в представеното
от теб има логика, обяснение на важни моменти ... и надежда .
Благодаря ти за този пост и за всичко , което довеждаш
до нашето знание ...
Хубав пролетен ден !
цитирай
4. kasnaprolet9999 - Да, може би е дошло времето, пък и ...
27.03.2012 14:28
Да, може би е дошло времето, пък и вече има много случаи на хора, преборили рака след прилагане на средства от нетрадиционната медицина.
цитирай
5. cchery - Да, може би е дошло времето, пък и ...
27.03.2012 15:44
kasnaprolet9999 написа:
Да, може би е дошло времето, пък и вече има много случаи на хора, преборили рака след прилагане на средства от нетрадиционната медицина.

Вени, ще е хубаво, ако тези хора се престрашат да пишат. Честно ти казвам, откакто баща ми си замина от рак на дебелото черво, съм в стрес и ужас..... не си позволявам всеки ден да мисля за това имено защото съм съгласна с ето това изречение от твоя постинг:

"Голямото самоотравяне на хората с психически отрови става чрез страха и безпокойството"

А страхът и безпокойството, негативизма и отрицанието разболяват.

Но е факт, че съвременната медицина и особено тази в България не ни предлага нищо. Дори и профилактика на онкозаболяванията. Няма национална скринингова програма и ако ми кажете за един личен лекар, който е стриктен и принципен в това сам да праща пациентите си на профилакт. изследвания, ще си сменя моята лекарка. Защото ми обръзна и това да бъде моя отговорност. Не ме разбирайте погрешно - моето здраве си е моя отговорност, но дотолкова, че да се обърна към лекар, когато нещо не е наред. А кога да посетя лекар безпричинно, т.е. за профилактичен преглед, това е задължение и отговорност на джипито ми - то трябва да знае къде, кога и за какво да ме прати. Иначе всички ставаме лекари......
цитирай
6. alexs - Много полезна статия Благодаря че ...
27.03.2012 15:53
Много полезна статия Благодаря че сподели!
Освен содата ......... Има и билки които подпомагат лечението на рака !
http://patishta.net/temi/antirak/bilkisresturak.htm
http://www.vinagizdravi.com/2010/01/05/%D0%B1%D0%B8%D0%BB%D0%BA%D0%B8-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%82%D0%B8%D0%B2-%D1%80%D0%B0%D0%BA/
Поздрави и хубав ден!
цитирай
цитирай
7. kasnaprolet9999 - cchery
27.03.2012 15:55
Права си, то и аз натам съм тръгнала -да ставам доктор по неволя. погледни клипчетата, в тях няколко човека има, които говорят за своето излекуване. Случвало се е в коментари към мои постинги на такава тема да пишат хора, които са се излекували или подобрили. повечето не смеят, защото по закона на всемирната гадост като се похвалиш за нещо, то вземе че отново се завърне:)))
цитирай
8. balkanec - Сода с кленов сироп
27.03.2012 19:46
Рецептата е разпространена в мрежата. Някои казват, че содата трябва да е без алуминий. Нагряват се две трети сироп и една трета сода и се разбъркват - стават еднородна смес. Някои препоръчват да не се нагрява много и да не се вари. Идеята е, че кленовия сироп привлича раковите клетки, които налитат на сладко, а содата им променя рязко алкалната среда и ги убива. За най-евтин кленов сироп - аптеките Здравница, ако не се лъжа - пак в мрежата. Има меннета! и търговци, които много завишават цените. Оригиналният се добива в Канада, внасят го немски фирми.

И аз се лекувах с това от рак. Доколко е помогнало то не мога да кажа, защото се лекувах още с много други неща, а в края на краищата - истинската причина - Господ ме излекува по чудо. Бях в доста напреднал стадий, с метастази из целия корем, със силни болки от тях. Смятам, че ходенето до манастира на св. Мина, където ходят много хора да се лекуват, повече ми помогна от всичко друго. Там болките ми спираха всеки път.

Доверие в лекарите нямат повечето хора, които са оцелели от това, защото вече сме наясно с бруталните им експерименти - отрова, радиация...
Писаното по-горе за фармацията и официалната химическа медицина е съвсем вярно и това знам вече на собствен гръб.
Някой добър алтернативен лекар, който се занимава с билколечение е за предпочитане, според мен.

МЯСТОТО, КЪДЕТО МОЖЕТЕ ДА СЕ ДОПИТАТЕ ДО ПО-ОПИТНИ: http://clubs.dir.bg/postlist.php?Board=rak
Тези хора от Клуба за борба с рака пишат там отпреди аз да се разболея, и същите продължават да пишат още. Щом са живи досега, значи знаят какво правят :)
Те могат най-добре да дадат съвети и насоки за лечение, според мен.
цитирай
9. kasnaprolet9999 - balkanec
27.03.2012 20:00
Благодаря ти за включването, точно за теб си мислех, записала съм и линка на твоя случай на домашния компютър и исках да го дам като пример на човек, излекувал се от рак в отговор на Таня. Тамън го открих и виждам, че си коментирал:
http://clubs.dir.bg/showthreaded.php?Board=rak&Number=1952053390&page=0&view=collapsed&sb=5&part=
Поздрави:))))
цитирай
10. kasnaprolet9999 - Много полезна статия Благодаря че ...
27.03.2012 20:04
alexs написа:
Много полезна статия Благодаря че сподели!
Освен содата ......... Има и билки които подпомагат лечението на рака !
http://patishta.net/temi/antirak/bilkisresturak.htm
http://www.vinagizdravi.com/2010/01/05/%D0%B1%D0%B8%D0%BB%D0%BA%D0%B8-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%82%D0%B8%D0%B2-%D1%80%D0%B0%D0%BA/
Поздрави и хубав ден!
цитирай


Да, нам че има и други билки, аз често пиша за тях-последния случай е съвсем пресен-корените от кукуряк. Освен тях много добри са котешката стъпка, еньовчето, кализията, куркумата, алое вера и комплекс от орехова тинктура, пелин и карамфил-по метода на Хулда Кларк, а тях също имам постинги. Благодаря ти за инфото. Има страхотни рецепти в него, направо ме смая.
цитирай
11. daan - :)
27.03.2012 20:08
јас верувам дека во природата се сите лекови..
поздрави
продолжи смао така
цитирай
12. gocho52 - Всеки сам си избира Пътя...
27.03.2012 20:10
Благодаря за добрата статия!!!
цитирай
13. kasnaprolet9999 - јас верувам дека во природата се ...
27.03.2012 20:21
daan написа:
јас верувам дека во природата се сите лекови..
поздрави
продолжи смао така

Така си е, за това трябва да я съхраним чиста от ГМО и други замърсявания.
цитирай
14. kasnaprolet9999 - Благодаря за добрата статия!!!...
27.03.2012 20:24
gocho52 написа:
Благодаря за добрата статия!!!


Получих я преди време по имейл от мой съученик, но днес имах повод да ви я покажа, просто й дойде времето.
цитирай
15. raders - О Боже, колко лесно било! Ми дай т...
27.03.2012 20:37
О Боже, колко лесно било! Ми дай тогава да ядем всички сода профилактично! :))))) И да знаеш, че някои хора ще се хванат на тоя идиотизъм..
цитирай
16. kasnaprolet9999 - raders
27.03.2012 21:15
Прекален светец и богу не е драг. Препоръчвам това лечение само на закъсалите, останалите да акцентират върху начинът си на живот, емоции и храна. Тибетският мъдрец Ошо препоръчва средният път и аз съм напълно съгласна с него. За мен това означава-от нищо не се отказвам и с нищо не прекалямам, а това озвачава нормално PH на организма.
цитирай
17. mileidi46 - Поздрави за постинга мила..
27.03.2012 21:55
http://vesnamihajlovicblog.wordpress.com/2012/01/05/lecenje-raka-i-candide-albicans-sodom-bikarbonom/

http://ginaginaginax3.wordpress.com/category/cancer-alternative-medication/

http://www.petizionionline.it/petizione/vogliamo-la-reintegrazione-del-dott-tullio-simoncini-nellordine-dei-medici/2114

http://www.google.it/search?q=tullio+simoncini&hl=it&rlz=1W1GGLL_it&prmd=imvnso&source=lnms&tbm=isch&ei=9_1xT-3oAcmn4gSiwLiSDw&sa=X&oi=mode_link&ct=mode&cd=2&ved=0CBMQ_AUoAQ&biw=1280&bih=821

Последният линк е цялата страница от италианкият гугъл за Симончини и незнам какво да търся,който е заинтересован може да се ориентира с преводача на компа и евентуално ако желае,на лични може да ми прати какво иска да му преведа..незнам как бих могла по друг начин да съм от полза..:((
цитирай
18. kasnaprolet9999 - mileidi46
27.03.2012 22:06
Благодаря ти за включването, сигурна бях, че ще намериш повече информация за този велик учен, който не се е уплашил от затвора и е продължил хуманното си дело. Прегръдки от мен.
цитирай
19. mileidi46 - Вторият линк е една петиция, в която ...
27.03.2012 22:56
Вторият линк е една петиция,в която искат да го реабилитират и да му позволяват да лекува,а първият е сръбски,сложих го защото е по-разбираем за българите,но съм сама с децата и нямам време да чета задълбочено,както казах вече,ако някой е заинтересован,ще му преведа детайлно ако ме насочи какво да търся!!
Не бих могла да остана безпристрастна:(((знаеш го.
цитирай
20. kasnaprolet9999 - mileidi46
27.03.2012 23:08
Ще ги прегледам утре по-обстойно. Напоследък малко хора са останали незасегнати от този бич на човечеството-рака. Живеем в голям стрес и най-интересното е, че един на друг си го причиняваме, сякаш сме от различни планети.
цитирай
21. alexs - За Черният бъз http://www. bl...
28.03.2012 01:06
За Черният бъз
http://www.blitz.bg/article/9576
mnogo e polezen ne samo za rak!
цитирай
22. kasnaprolet9999 - alexs
28.03.2012 09:30
Благодаря за напомнянето, правила съм такъв сироп и даже съм писала за него в постинга за Черния бъз и бъзака. и от двете билки може да се прави такъв сироп, но от бъзака е по-лековит при рак.
цитирай
23. mariniki - много болка има в тази тема...
28.03.2012 11:41
но статията ти е полезна, и всеки трябва да има предвид,
че играят наистина в големи мащаби парични интереси...
и алчност за печелбарство...не се учудвам..
винаги те чета с интерес..
сърдечен поздрав..
цитирай
24. kasnaprolet9999 - mariniki
28.03.2012 15:35
Така си е, бизнесът с производство и разпространение на лекарства е един от най-печелившите. Пролетни поздрави и на теб.
цитирай
25. yotovava - Отстранете причината и болестта ще мине.
29.03.2012 10:17
Но ако отстраним причините, фармацевтичните компании ще умрат. И затова никой няма сметка да търси причината (или поне да я разкрива), а по-лесно е да печели от страданията и мъката на хората.

Валя
цитирай
26. balkanec - kasnaprolet9999
29.03.2012 18:30
Най-важното е, че излекуваните всъщност не са никак малко.
Чувам от различни хора за манастира на Свети Мина, че и други случаи има там на излекувани, както и аз.
цитирай
27. kasnaprolet9999 - Но ако отстраним причините, фар...
29.03.2012 19:14
yotovava написа:
Но ако отстраним причините, фармацевтичните компании ще умрат. И затова никой няма сметка да търси причината (или поне да я разкрива), а по-лесно е да печели от страданията и мъката на хората.

Валя


Не мисля, че ще фалират, но няма да трупат несметни печалби от мъките на хората. Има много области, където биха могли да бъдат полезни-спешни случаи, заразни болести, операции, счупвания, профилактика, просто трябва да си припомнят Хипократовата клетва и да се обърнат към хумаността. Има много такива лекари и благодарение на тях здравната ни система не се е разпаднала съвсем.
цитирай
28. kasnaprolet9999 - Най-важното е, че излекуваните ...
29.03.2012 19:18
balkanec написа:
Най-важното е, че излекуваните всъщност не са никак малко.
Чувам от различни хора за манастира на Свети Мина, че и други случаи има там на излекувани, както и аз.


Радвам се, че е така, трябва да следваме съветите им, ако го закасаме и както казва народа-питай патило. Най-вече трябва да водим здравословен начин на живот и с нищо да не прекаляваме, да бъдем позитивни и добронамерени към хората около нас.
цитирай
29. vidrica - В гугъла може да намерите и да про...
29.03.2012 22:13
В гугъла може да намерите и да прочетете ето тази книга ,,Джери Василатос. Изгубените открития". Давам я за втори път. Там има интересна грава за доктор Райф който успешно лекувал рак през 30-те години, докато не го смазала здравната мафия и ,,независимия" американски съд. Той се споменава и в ,,Световната конспирация срещу здравето" на доктор Гълъбов. Прочетете ги!
цитирай
30. kasnaprolet9999 - vidrica
29.03.2012 23:05
Благодаря ти, ще я прегледам. Поздрави!!
цитирай
31. iliada - ВИНАГИ СИ С ЦЕННИ МАТЕЛРИЯЛИ СКЪПО ...
30.03.2012 08:02
ВИНАГИ СИ С ЦЕННИ МАТЕЛРИЯЛИ СКЪПО ПРИЯТЕЛЧЕ!БЛАГОДАРЯ ТИ ,ЧЕ ТЕ ИМА!
цитирай
32. kasnaprolet9999 - iliada
30.03.2012 12:21
Благодаря, приятелите знаят, че се итнересувам от здравословни техники и ми пращат материали, този го получих по имейл с призив за разпространение.
цитирай
33. mirachopi - Да е изкажа и аз по въпроса..
30.03.2012 13:51
Моята майка също умря от рак на дебелото черво,лекуваха я в Гърция със най-последно поколение химиотерапия,резултата вече го казах.Беше млада,съпругът и беше роднина на главния хирург в една болница,приеха случая и като кауза.Така че смятам че медиците са направили това ,което знаят и смятат че трябва да се направи.Но определено мисля,че не това е начина,явно някъде има грешка в мисленето,колкото хора познавам болни от рак,всички са се лекували с химиотерапия,ако приемем че са около 10 тези които познавам,то само една е жива и то защото тя използваше и така наречената "алтернативна медицина''.
цитирай
34. kasnaprolet9999 - mirachopi
30.03.2012 15:12
Имаше преди време един химик Хлебаров, който пусна в аптеките първите спиртни извлеци от билки и той бе открил, че ако се взимат такива по време на химиотерапия, то те ще намалят нейното вредно влияние върху здравите клетки. ето защо трябва да се комбинират методите, а не да се хване един за ушите и да се разчита само на него.
цитирай
35. lili68 - rakat e gabichno zabolyavane i to e lechimo
30.03.2012 21:54
mnogo blagodarya za statiyata!nikade ne vijdam napisano neshto,koeto moje da navredi po nyakakav nachin na chovek,taka che si struva da se probva.kakto se kazva-ot opit glava ne boli.pojelavam uspeh v lechenieto ot kovarnata bolest na vsichki bolni!opitvayte hora,ne se otchayvayte!shte se radvam da procheta za postignati dobri rezultati i neka vseki,koyto e chul ili prochel podobni nachini za lechenie,da go spodeli!
цитирай
36. kasnaprolet9999 - lili68
30.03.2012 22:25
Виж кометнар №8 на човек, който се е излекувал от рак, погледни и моят отговор на коментара му-№9, където съм дала линк с информация за лечение, има и други такива, прегледай внимателно коментарите с линкове в тях, има какво да научиш.
цитирай
37. balkanec - 15. raders - Всеки както си реши
31.03.2012 16:58
Едни хора се доверяват на официалната медицина, други на традиционната (народната) и на алтернативната.

За мен да се доверява човек сляпо на официалната, означава да сляпо да се остави да го заведат на дръвника. Наблюдения (и опит). Обаче не съм седнал да разправям, че това е - как беше - "идиотизъм"?
След като има хора - познати - които твърдят че са се излекували с кленов сироп и сода - кой си ти, да наричаш това така? Последна инстанция?
цитирай
38. kasnaprolet9999 - balkanec
02.04.2012 17:26
Тази вечер ще поместя един постинг за лечение на рак и тумори с кализия, мини по-късно да го видиш.
цитирай
39. hanibg - Хубава статия
20.05.2012 16:23
Аз сега се лекувам по метода на Хулда Кларк. Макар че май ще се окаже че нямам рак. По скоро искаха да ме стреснат за да се съглася веднага на операция. Сега ще правя втори изследвания. Има още един метод на Шевченко със водка и нерафинирано олио. Той на много хора е помогнал също.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kasnaprolet9999
Категория: Лични дневници
Прочетен: 14404752
Постинги: 846
Коментари: 16435
Гласове: 41426
Архив
Календар
«  Януари, 2023  
ПВСЧПСН
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031